Prvo, ne vidim razloga da ti neko brise post jer je u sklopu ove teme. A kao takav ce ostati sigurno. Kakva je politika na ovom forumu? Nece niko da kaze direktno? Jeli neko ugrozen? Jeli nekom izbrisan post koji je vezan za ovu temu? Jeli izbrisan video u kojem @leskarenje pokazuje da se psovalo?Salah ad-Din wrote:Bez uvrede, neka ste svašta govorili, možda je iz afekta bilo, može se shvatiti, možemo vam halaliti i što ste oblatiti ugled grada, ali do kada da sudije toliko gledaju kroz prste Željovcima???
Znam da će post biti obrisan, možda će me poslati i na hlađenje, zbog politike kakva jeste na ovom forumu, ali hajmo malo biti realni, šakom udara čovjeka, gol, malo je reći sumnjiv i još nekoliko sumnjivih situacija, i ovo nije prvi put!
Niko ne vidi da je @cvrcak poslan na odmor samo nakon jednog posta u kojem spominje evropske utakmice na ovom pdf-u a svi vide nekakvu nepravdu. A @crvcak, navijac Želje, nije jedini koji je to spomenuo ali je jedini u posljednja dva dana koji je radi toga otisao na pauzu.
Drugo, Jamak je udario igraca Borca bez lopte i to su svi vidjeli. Koliko ja znam, kazna za to je crveni karton koji je i DOBIO i tu ne vidim nikakav problem. Pored toga, i klub ce biti kaznjen a vjerujem i Jamak od strane Amara. I tu sva prica zavrsava oko njega.
Trece, ni ti, kao ni ja, kao ni NIKO (osim sretnika koji su bili paralelno sa gol linijom) NIJE vidio jeli lopta usla ili niej. NIKO, apsolutno NIKO ne moze 100% tvrditi ni da je usla ni da nije ali ti tu vidis sudijsku kradju.
Cetvrto, koje su to jos sumnjive situacije za Želju koje spominjes? Oba ruka u sesnaestercu Travvnika ili samo na ovoj utakmici?
Slobodno pisi, niko ti nece brisati postove koji su VEZANI za ovu temu ...