Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#851 Re: Utakmice.
nece pa nece lopta u gol mater joj jebem 
-
Ali_G
#852 Re: Utakmice.
A vala i nismo imali neke aman zaman sanse u nastavku. Poprilicno bezidejno. Suljic nastavlja silovati loptu. Onaj pokusaj udarca, cega li vec iskosa s desna nije vrijedan komentara. Krpic? Ne znam na osnovu cega taj parmak sjedi i na klupi. Za koji se k uvodi Handzic i to na poluvremenu?
- Arteta
#853 Re: Utakmice.
Da li je neko vidio Hadzica u napadu?
Osim kad je masio onu cistu priliku?
Osim kad je masio onu cistu priliku?
- Arteta
#854 Re: Utakmice.
Krpic je do sada ulazio u 90 minuti,a Handzic nikako.Ali_G wrote:A vala i nismo imali neke aman zaman sanse u nastavku. Poprilicno bezidejno. Suljic nastavlja silovati loptu. Onaj pokusaj udarca, cega li vec iskosa s desna nije vrijedan komentara. Krpic? Ne znam na osnovu cega taj parmak sjedi i na klupi. Za koji se k uvodi Handzic i to na poluvremenu?
- vicious
#855 Re: Utakmice.
Hadzic i Dupovac u prvom, Krpic u drugom su sanse koje se MORAJU zabiti. Ako to ne das, nemas se cemu nadati, pogotovo kad je protivnik nalozen ovako. Sastav vise nego diskutabilan, i slazem se i ja da uvodjenje Fareta u ovakvoj utakmici nema bas puno smisla.
- Kemal Malovčić
#856 Re: Utakmice.
a ipak je fare odigro bolje od nuhanovića
- ole69
#857 Re: Utakmice.
Zašto Jović gura Nuhanovića u prvih 11? 
Bilo i ne ponovilo se.
Bilo i ne ponovilo se.
- vicious
#858 Re: Utakmice.
Ma sve je to u 5 deka, moj Moke. Beli i Nemanja su morali igrati od pocetka.
- Frtalj_Duše
#859 Re: Utakmice.
Handzic se opet dobro snašao kako je ekipa bila bezvoljna i letargična!Arteta wrote:Krpic je do sada ulazio u 90 minuti,a Handzic nikako.Ali_G wrote:A vala i nismo imali neke aman zaman sanse u nastavku. Poprilicno bezidejno. Suljic nastavlja silovati loptu. Onaj pokusaj udarca, cega li vec iskosa s desna nije vrijedan komentara. Krpic? Ne znam na osnovu cega taj parmak sjedi i na klupi. Za koji se k uvodi Handzic i to na poluvremenu?
A toga istetoviranog kloca otjerati iz svetinje puškom i zabraniti prilaz na 100metara Koševu!!!
- Chisum
#860 Re: Utakmice.
Kurac i po....
Ne moze bez Belog i Sesara.
Uzasna nervoza, koja, kao i uvijek, vodi u napucavanje bez ideje, u neefikasnosti i nepreciznosti koja nas je danas naguzila... a onda sve to uporedimo sa proteklim tekmama, pa se covjek prepadne kada vidi o kakvim se oscilacijama tu radi, jer - Sarajevo od prije par kola, i ovo Sarajevo danas u Travniku, kao da se u putu sreli nisu. Ekipa koja zeli titulu ne smije ovako oscilirati. Jedno je izgubiti, jedno je prosuti bodove, ali sasvim je drugo ne zalagati se i igrati k'o trecerazredni klub.
Ovdje se morao otkinuti barem bod, ne radi bodova i tabele (upravo zato bi mi, da me je neko pitao, bilo haman pa svejedno da li je bod ili tri) - nego radi samopouzdanja koje je kod nas uvijek na klimavim nogama.
Vidjecemo kako ce biti na slijedecoj tekmi, ali ako ovu utakmicu ponesu u mislima nazad u Sarajevo umjesto da je odmah zaborave - jebali smo majku, jer smo mi klub kojem su krize i padovi hronicna bolest, kojoj malo treba pa da plane i da pocne da nas handri k'o bezbroj puta do sada.
Ali, mislim da ce sve to biti OK, tako da nema razloga da se ja veceras ne ushinem kakvom dobrom rakijetinom.
Ne moze bez Belog i Sesara.
Uzasna nervoza, koja, kao i uvijek, vodi u napucavanje bez ideje, u neefikasnosti i nepreciznosti koja nas je danas naguzila... a onda sve to uporedimo sa proteklim tekmama, pa se covjek prepadne kada vidi o kakvim se oscilacijama tu radi, jer - Sarajevo od prije par kola, i ovo Sarajevo danas u Travniku, kao da se u putu sreli nisu. Ekipa koja zeli titulu ne smije ovako oscilirati. Jedno je izgubiti, jedno je prosuti bodove, ali sasvim je drugo ne zalagati se i igrati k'o trecerazredni klub.
Ovdje se morao otkinuti barem bod, ne radi bodova i tabele (upravo zato bi mi, da me je neko pitao, bilo haman pa svejedno da li je bod ili tri) - nego radi samopouzdanja koje je kod nas uvijek na klimavim nogama.
Vidjecemo kako ce biti na slijedecoj tekmi, ali ako ovu utakmicu ponesu u mislima nazad u Sarajevo umjesto da je odmah zaborave - jebali smo majku, jer smo mi klub kojem su krize i padovi hronicna bolest, kojoj malo treba pa da plane i da pocne da nas handri k'o bezbroj puta do sada.
Ali, mislim da ce sve to biti OK, tako da nema razloga da se ja veceras ne ushinem kakvom dobrom rakijetinom.
- ledeni_caj
#861 Re: Utakmice.
Napis'o si dobrih stvari, al ova najpametnija.Chisum wrote:tako da nema razloga da se ja veceras ne ushinem kakvom dobrom rakijetinom.
Poraz ko poraz, i dalje smo prvi, ide pauza, konsolidovati redove i krenuti opet u kakvu pobjedonosnu seriju.
-
todd_smith
#862 Re: Utakmice.
Navijaci kada dodju u velikom broju razocaraju se - Standardno
Igraci skoro svaku drugu/trecu razocaraju da niti jedan ne pokaze nista na terenu - Standardno
Baklje se pale i klubu gube ogromne pare - Standardno
Da nam je golman najbolji igrac i da nas vise puta vadi iz govana - Standardno
Da nam igraci promase 2/3 zicera SVAKU JEBENU UTAKMICU - Standardno
pu, jebem ti nase standarde vise
Igraci skoro svaku drugu/trecu razocaraju da niti jedan ne pokaze nista na terenu - Standardno
Baklje se pale i klubu gube ogromne pare - Standardno
Da nam je golman najbolji igrac i da nas vise puta vadi iz govana - Standardno
Da nam igraci promase 2/3 zicera SVAKU JEBENU UTAKMICU - Standardno
pu, jebem ti nase standarde vise
- Logovan
#863 Re: Utakmice.
Šta da kažem......
Zeta - number two.....
Zeta - number two.....
- Pitarrr82
#864 Re: Utakmice.
Jel Beli povrijedjen, ima kartone ili je kaznjen pa nije igrao danas?
-
DTSRyder
#865 Re: Utakmice.
Danas Sarajevo je odigralo lose. Nema veze idemo dalje. Nema predaje. Sarajevo se voli kad vodi i kad gubi 
- art vandeley
#866 Re: Utakmice.
Ko god je danas otkidao stolice u Travniku dabogda mu se ruke osusile...
- Arteta
#867 Re: Utakmice.
art vandeley wrote:Ko god je danas otkidao stolice u Travniku dabogda mu se ruke osusile...
- Arteta
#868 Re: Utakmice.
Po meni je Hadzic daleko vise ogranicen igrac nego Krpic.Frtalj_Duše wrote:Handzic se opet dobro snašao kako je ekipa bila bezvoljna i letargična!Arteta wrote:Krpic je do sada ulazio u 90 minuti,a Handzic nikako.Ali_G wrote:A vala i nismo imali neke aman zaman sanse u nastavku. Poprilicno bezidejno. Suljic nastavlja silovati loptu. Onaj pokusaj udarca, cega li vec iskosa s desna nije vrijedan komentara. Krpic? Ne znam na osnovu cega taj parmak sjedi i na klupi. Za koji se k uvodi Handzic i to na poluvremenu?
A toga istetoviranog kloca otjerati iz svetinje puškom i zabraniti prilaz na 100metara Koševu!!!
Kada god Sarajevo igra protiv neke iole disciplinovane ekipe,on ne moze maknut.
Imao je jednu dobru priliku zahvaljujuci Tadejevicu,Nuhanovicu i Husejinovicu koji su lijepo odigrali,ali je masio cist zicer.
-
miki.ba
#869 Re: Utakmice.
Stvarno je sramota da Sarajevo nema bolje opcije od Hadžica za poziciju špica.
Igra je jucer bila na nivou juniora, ne samo Sarajevo nego i Travnik je bio katastrofa.
Niko jucer na terenu nije brilirao, osim možda onog šipca iz Travnika.
Tokom meca se konstantno culo navijanje Hz i za to svaka cast momci.
Igra je jucer bila na nivou juniora, ne samo Sarajevo nego i Travnik je bio katastrofa.
Niko jucer na terenu nije brilirao, osim možda onog šipca iz Travnika.
Tokom meca se konstantno culo navijanje Hz i za to svaka cast momci.
-
miki.ba
#870 Re: Utakmice.
Generalno cesto spomenem Hadžica i Suljica u nagativnom kontekstu i kad se tekma završi pozitivnim rezultatom, jer smatram da prvi uopšte ne treba biti među prvih 11, a drugi bi trebao da poradi na svojoj igri i mnogo više na svom egu.wannabe_ultra wrote:zasto pljujete igrace, do prije 7 dana ste se kleli u njih, kakvih ljudi ima.
Poraz k'o poraz, svi na Kosevo protiv Borca !!!
VOLIM TE SARAJ'VO
-
north
#871 Re: Utakmice.
I drugi bi trebao na hlađenje, i ograničeno je razmišljanje ako se kudi da je odmah pljuvanje...šta treba reći, bravo
....niko normalan neće nakon prvog poraza sve jebavati, ali treba vidjeti gdje su greške i to ispravljati...Jović poput Mancinija pravi neke rokade stalno, pa kad već to se radi, onda bi trebalo i malog Suljića ohladiti na klupi jednu utakmicu, pa ga ubacivati pred kraj dok malo ne složi neke bubice u glavi...ono stalno zabijanje ko sivonja u protivničke igrače je ograničeno i nije mi jasno da li se njemu ukazuje uošte na te gluposti, ako se ukazuje, a on nastavlja sa tim, onda brate slijedeća tekma malo na klupu, pa ga ubaciti pred 15 minuta pred kraj...
Mi i ako ostavimo kompletnu ekipu na polusezoni, nama na postojeći sastav trebaju još najmanje dva, pa i tri igrača za prvih 11 ako hoćemo na proljeće biti u igri za prvaka....
Mi i ako ostavimo kompletnu ekipu na polusezoni, nama na postojeći sastav trebaju još najmanje dva, pa i tri igrača za prvih 11 ako hoćemo na proljeće biti u igri za prvaka....
-
Ali_G
#872 Re: Utakmice.
Problem je sto mi svoje igrace uzdizemo, a nema bas pokrica. Suljic od pocetka sezone radi istu stvar. Uzme loptu, obori glavu i k'o sivonja pokusava. Sut mu se nista ne popravlja. Puno jos on treba da napreduje. Hadzic kvalitetom obican napadac. Ne znam zasto od njega ocekivati neke bravure. On je za peterca, podmetnut nogu, glavu, sa distance ako pogodi dobro i jest'. To za sada obavlja odlicno, nema potrebe da se pljuje radi zicera, al ni da se dize k'o neka aman zaman klasa.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#873 Re: Utakmice.
BH TELECOM PREMIJER LIGA BiH 2012/13
X kolo: FK SARAJEVO - FK BORAC Banja Luka
Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase"
Subota, 20.10.2012. u 19:00
CIJENE ULAZNICA:
- Sjever - 5 KM
- Istok - 7 KM
- Zapad -8 KM
X kolo: FK SARAJEVO - FK BORAC Banja Luka
Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase"
Subota, 20.10.2012. u 19:00
CIJENE ULAZNICA:
- Sjever - 5 KM
- Istok - 7 KM
- Zapad -8 KM
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#874 Re: Utakmice.
Za raju koja ce iz opravdanih razloga provesti pracenje utakmice uz net, tv i ovaj forum, molba da sve komentare vezano za utakmicu F.K Sarajevo-F.K Borac upisu na ovoj temi.
Hvala.
Hvala.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#875 Re: Utakmice.
Ekskluzivno, upravo snimjeno u svlacionici, pred utakmicu F.K Sarajevo-F.K Borac.
Mobilna ekipa iz uprave nema sta...
Mobilna ekipa iz uprave nema sta...