Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#851 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

nece pa nece lopta u gol mater joj jebem :x
Ali_G

#852 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

A vala i nismo imali neke aman zaman sanse u nastavku. Poprilicno bezidejno. Suljic nastavlja silovati loptu. Onaj pokusaj udarca, cega li vec iskosa s desna nije vrijedan komentara. Krpic? Ne znam na osnovu cega taj parmak sjedi i na klupi. Za koji se k uvodi Handzic i to na poluvremenu?
Arteta

#853 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

Da li je neko vidio Hadzica u napadu?
Osim kad je masio onu cistu priliku?
Arteta

#854 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

Ali_G wrote:A vala i nismo imali neke aman zaman sanse u nastavku. Poprilicno bezidejno. Suljic nastavlja silovati loptu. Onaj pokusaj udarca, cega li vec iskosa s desna nije vrijedan komentara. Krpic? Ne znam na osnovu cega taj parmak sjedi i na klupi. Za koji se k uvodi Handzic i to na poluvremenu?
Krpic je do sada ulazio u 90 minuti,a Handzic nikako.
vicious

#855 Re: Utakmice.

Post by vicious »

Hadzic i Dupovac u prvom, Krpic u drugom su sanse koje se MORAJU zabiti. Ako to ne das, nemas se cemu nadati, pogotovo kad je protivnik nalozen ovako. Sastav vise nego diskutabilan, i slazem se i ja da uvodjenje Fareta u ovakvoj utakmici nema bas puno smisla.
Kemal Malovčić

#856 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

a ipak je fare odigro bolje od nuhanovića
ole69

#857 Re: Utakmice.

Post by ole69 »

Zašto Jović gura Nuhanovića u prvih 11? :-?

Bilo i ne ponovilo se. :run:
vicious

#858 Re: Utakmice.

Post by vicious »

Ma sve je to u 5 deka, moj Moke. Beli i Nemanja su morali igrati od pocetka.
Frtalj_Duše

#859 Re: Utakmice.

Post by Frtalj_Duše »

Arteta wrote:
Ali_G wrote:A vala i nismo imali neke aman zaman sanse u nastavku. Poprilicno bezidejno. Suljic nastavlja silovati loptu. Onaj pokusaj udarca, cega li vec iskosa s desna nije vrijedan komentara. Krpic? Ne znam na osnovu cega taj parmak sjedi i na klupi. Za koji se k uvodi Handzic i to na poluvremenu?
Handzic se opet dobro snašao kako je ekipa bila bezvoljna i letargična!

A toga istetoviranog kloca otjerati iz svetinje puškom i zabraniti prilaz na 100metara Koševu!!! :x
Chisum

#860 Re: Utakmice.

Post by Chisum »

Kurac i po....

Ne moze bez Belog i Sesara.

Uzasna nervoza, koja, kao i uvijek, vodi u napucavanje bez ideje, u neefikasnosti i nepreciznosti koja nas je danas naguzila... a onda sve to uporedimo sa proteklim tekmama, pa se covjek prepadne kada vidi o kakvim se oscilacijama tu radi, jer - Sarajevo od prije par kola, i ovo Sarajevo danas u Travniku, kao da se u putu sreli nisu. Ekipa koja zeli titulu ne smije ovako oscilirati. Jedno je izgubiti, jedno je prosuti bodove, ali sasvim je drugo ne zalagati se i igrati k'o trecerazredni klub.

Ovdje se morao otkinuti barem bod, ne radi bodova i tabele (upravo zato bi mi, da me je neko pitao, bilo haman pa svejedno da li je bod ili tri) - nego radi samopouzdanja koje je kod nas uvijek na klimavim nogama.

Vidjecemo kako ce biti na slijedecoj tekmi, ali ako ovu utakmicu ponesu u mislima nazad u Sarajevo umjesto da je odmah zaborave - jebali smo majku, jer smo mi klub kojem su krize i padovi hronicna bolest, kojoj malo treba pa da plane i da pocne da nas handri k'o bezbroj puta do sada.

Ali, mislim da ce sve to biti OK, tako da nema razloga da se ja veceras ne ushinem kakvom dobrom rakijetinom. :D
ledeni_caj

#861 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

Chisum wrote:tako da nema razloga da se ja veceras ne ushinem kakvom dobrom rakijetinom. :D
Napis'o si dobrih stvari, al ova najpametnija. :D
Poraz ko poraz, i dalje smo prvi, ide pauza, konsolidovati redove i krenuti opet u kakvu pobjedonosnu seriju.
todd_smith

#862 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Navijaci kada dodju u velikom broju razocaraju se - Standardno

Igraci skoro svaku drugu/trecu razocaraju da niti jedan ne pokaze nista na terenu - Standardno

Baklje se pale i klubu gube ogromne pare - Standardno

Da nam je golman najbolji igrac i da nas vise puta vadi iz govana - Standardno

Da nam igraci promase 2/3 zicera SVAKU JEBENU UTAKMICU - Standardno

pu, jebem ti nase standarde vise :x
Logovan

#863 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Šta da kažem...... :( :( :( :( :( :(

Zeta - number two.....
Pitarrr82

#864 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

Jel Beli povrijedjen, ima kartone ili je kaznjen pa nije igrao danas?
DTSRyder

#865 Re: Utakmice.

Post by DTSRyder »

Danas Sarajevo je odigralo lose. Nema veze idemo dalje. Nema predaje. Sarajevo se voli kad vodi i kad gubi ;)
art vandeley

#866 Re: Utakmice.

Post by art vandeley »

Ko god je danas otkidao stolice u Travniku dabogda mu se ruke osusile...
Arteta

#867 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

art vandeley wrote:Ko god je danas otkidao stolice u Travniku dabogda mu se ruke osusile...
:thumbup: :bih:
Arteta

#868 Re: Utakmice.

Post by Arteta »

Frtalj_Duše wrote:
Arteta wrote:
Handzic se opet dobro snašao kako je ekipa bila bezvoljna i letargična!

A toga istetoviranog kloca otjerati iz svetinje puškom i zabraniti prilaz na 100metara Koševu!!! :x
Po meni je Hadzic daleko vise ogranicen igrac nego Krpic.
Kada god Sarajevo igra protiv neke iole disciplinovane ekipe,on ne moze maknut.
Imao je jednu dobru priliku zahvaljujuci Tadejevicu,Nuhanovicu i Husejinovicu koji su lijepo odigrali,ali je masio cist zicer.
miki.ba

#869 Re: Utakmice.

Post by miki.ba »

Stvarno je sramota da Sarajevo nema bolje opcije od Hadžica za poziciju špica.
Igra je jucer bila na nivou juniora, ne samo Sarajevo nego i Travnik je bio katastrofa.
Niko jucer na terenu nije brilirao, osim možda onog šipca iz Travnika.
Tokom meca se konstantno culo navijanje Hz i za to svaka cast momci.
miki.ba

#870 Re: Utakmice.

Post by miki.ba »

wannabe_ultra wrote:zasto pljujete igrace, do prije 7 dana ste se kleli u njih, kakvih ljudi ima.
Poraz k'o poraz, svi na Kosevo protiv Borca !!!
VOLIM TE SARAJ'VO
Generalno cesto spomenem Hadžica i Suljica u nagativnom kontekstu i kad se tekma završi pozitivnim rezultatom, jer smatram da prvi uopšte ne treba biti među prvih 11, a drugi bi trebao da poradi na svojoj igri i mnogo više na svom egu.
north

#871 Re: Utakmice.

Post by north »

I drugi bi trebao na hlađenje, i ograničeno je razmišljanje ako se kudi da je odmah pljuvanje...šta treba reći, bravo :roll: ....niko normalan neće nakon prvog poraza sve jebavati, ali treba vidjeti gdje su greške i to ispravljati...Jović poput Mancinija pravi neke rokade stalno, pa kad već to se radi, onda bi trebalo i malog Suljića ohladiti na klupi jednu utakmicu, pa ga ubacivati pred kraj dok malo ne složi neke bubice u glavi...ono stalno zabijanje ko sivonja u protivničke igrače je ograničeno i nije mi jasno da li se njemu ukazuje uošte na te gluposti, ako se ukazuje, a on nastavlja sa tim, onda brate slijedeća tekma malo na klupu, pa ga ubaciti pred 15 minuta pred kraj...

Mi i ako ostavimo kompletnu ekipu na polusezoni, nama na postojeći sastav trebaju još najmanje dva, pa i tri igrača za prvih 11 ako hoćemo na proljeće biti u igri za prvaka....
Ali_G

#872 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

Problem je sto mi svoje igrace uzdizemo, a nema bas pokrica. Suljic od pocetka sezone radi istu stvar. Uzme loptu, obori glavu i k'o sivonja pokusava. Sut mu se nista ne popravlja. Puno jos on treba da napreduje. Hadzic kvalitetom obican napadac. Ne znam zasto od njega ocekivati neke bravure. On je za peterca, podmetnut nogu, glavu, sa distance ako pogodi dobro i jest'. To za sada obavlja odlicno, nema potrebe da se pljuje radi zicera, al ni da se dize k'o neka aman zaman klasa.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#873 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

BH TELECOM PREMIJER LIGA BiH 2012/13

X kolo: FK SARAJEVO - FK BORAC Banja Luka

Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase"

Subota, 20.10.2012. u 19:00

CIJENE ULAZNICA:

- Sjever - 5 KM
- Istok - 7 KM
- Zapad -8 KM
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#874 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Za raju koja ce iz opravdanih razloga provesti pracenje utakmice uz net, tv i ovaj forum, molba da sve komentare vezano za utakmicu F.K Sarajevo-F.K Borac upisu na ovoj temi.

Hvala.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#875 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Ekskluzivno, upravo snimjeno u svlacionici, pred utakmicu F.K Sarajevo-F.K Borac.

Mobilna ekipa iz uprave nema sta... :D :dance: :thumbup:

Post Reply