Milorad Dodik ALL ABOUT
- mO k3
#84901 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prcaju Dodikovu Anadolku na Twitteru 
-
155_mm
#84902 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovaj potez milorada da posalje onu svoju "anadolku" da ga brani govori koliko su ozgubili kompas. oni izgleda misle da ako im u realnom zivotu niko nista ne smije reci da je tako i na socijalnim medijima. socijalni mediju su nesto najokrutnije u danasnja vremena i nisu za one sa slabim zivcima i stomakom.
-
zrakomlat
#84903 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote: ↑27/12/2020 14:51Ja sam govorio da slova moraju biti deblja ali ostade ovako......![]()

- jednonogi_Jack
#84904 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote: ↑27/12/2020 14:51Ja sam govorio da slova moraju biti deblja ali ostade ovako......![]()

- Mali_Vuk
#84905 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
O jebote, zagrcnuh se
Ma nije Čapljina toliki fan predsjednika, ja bih rekao da je on prije u fazonu Srđan Nogo, Dveri, Stanivuković i to
Ma nije Čapljina toliki fan predsjednika, ja bih rekao da je on prije u fazonu Srđan Nogo, Dveri, Stanivuković i to
- ugly duckling
#84906 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
samo za goricu
- spreca
#84907 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jel dotle doslo da je u odbranu stavljen i shuplji bataljon
- bingov buraz
#84908 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gori su ovi što se svađaju sa njom.
- muha_sa
#84909 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jednonogi_Jack wrote: ↑27/12/2020 17:24prljavi Hare wrote: ↑27/12/2020 14:51Ja sam govorio da slova moraju biti deblja ali ostade ovako......![]()
![]()
-
Sigma90
#84910 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
[youtube] https://m.youtube.com/watch?v=yTnf8yLOIBM[/youtube]
- MuaDib
#84912 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jadi Baje iz našeg sokaka!?
Što bi narod rekao, igrala mečka, pa uganula nogu. Kao da ga je neko urekao. A krenulo je baš dobro. Prvo je po instrukcije odleteo za Beograd. Ako. Pošto mu niko ne dolazi, niti ga ko prima, zaboravio je Baja detalje protokola. Jeste da smo provincija, ali ipak nema smisla da se brukamo.
Piše: Milanka Kovačević
Sedmica je obećavala. Put u Beograd, pa dolazak Lavrova na kome će on biti glavni Baja. Skrenuće to pažnju sa budžeta i finansijskog kolapsa. Koga briga za prazan džep kad visoki gost stiže. Spremio mu je i vredan poklon. Iz Ukrajine, još vruć. A onda ga je poterao maler, pa se nedelja završila izolacijom. Navodno, zbog druženja sa pozitivnom osobom, a u stvari zbog kontakta sa nelegalnom ikonom.
Što bi narod rekao, igrala mečka, pa uganula nogu. Kao da ga je neko urekao. A krenulo je baš dobro. Prvo je po instrukcije odleteo za Beograd. Ako. Pošto mu niko ne dolazi, niti ga ko prima, zaboravio je Baja detalje protokola. Jeste da smo provincija, ali ipak nema smisla da se brukamo.
Zato je krenuo put Beograda na ubrzani kurs etikecije. Odatle se pohvalio da nam je usput sredio da nas Srbija i u doba korone majčinski prima bez ograničenja i zadrške. Koji dan kasnije smo čuli da ćemo imati isti tretman kao i drugi strani državljani. Dakle, prvo test, pa možeš preko.
Elem, iz Beograda je Baja direktno aterirao u Sarajevo gde je, šireći grudi od ponosa, dočekao Sergeja Lavrova. I onda je krenulo sve po zlu. Možda zato što je, iako najavljena kao zvanična, poseta, kao uostalom i sve u ovoj zemlji, bila krajnje privatizovana.
A možda zato što Baja nije znao koju ulogu igra. Pomešale mu se BiH i RS, izmešale funkcije, pobrkale vakcine. Sad, kad se pozlata sa njegovog lika kruni, nameravao je da fascinira gosta vrednom ikonom iz Ukrajine starom tri veka. Ko bi se uopšte nadao da će neko ispitivati čija je.
Deda mu je, kad mu je davao instrukcije kako sa poklonima za gospodu, rekao da bude nešto staro, pozlaćeno i osveštano. Nije pominjao da ne treba da bude ukradeno. Dobro se seća da je dedino pijačno pravilo br. 2 bilo da se poklonu u poreklo ne gleda. I, eto ti problema. Ne samo da je Baja opravdao svoj šanerski, da ne kažemo švercerski pedigre, nego je uspeo pred svetskom javnošću smešnim da napravi Lavrova, ministarstvo, pa, ako hoćete, i celu Rusiju.
Umesto da "sve na diplomatske note" ugosti ruskog gosta, ispalo je da Baja šeta mečku po selu u kojem, ispostavilo se, nije ni dobrodošla kod svih. Barem ne sada i na taj način.
Sve u svemu, poseta je bila fijasko. Lavrov nije stigao ni da se oporavi, kad, eto novog šoka. Ukrajina je zatražila da se ispita poreklo poklonjene ikone. U sve je uključen Interpol, pa Rusija nije imala kud, nego da prizna da su išli na poverenje, da su mehanizmi zakazali i da će poklon vratiti dok se istraga ne završi.
Za ovu diplomatsku katastrofu čuli su čak i stanovnici Teksasa, ali ne i gledaoci RTRS-a. Što znači da se naš javni servis pridržava osnovnog postulata tajnog servisa koji glasi: "Sve važno gledalac treba da čuje kada prestane da bude bitno. Ili kada stignu uputstva".
I dok pratioci javnog servisa žive u blaženom neznanju. Baja je u izolaciji. Odavno nije bio u lošijoj poziciji. Ne sekira se šta ćemo mi pomisliti. Njega jedi što su Rusi ljuti. To nikako ne sluti na dobro.
Ali zato BiH može da se pohvali da je u sedmici iza nas bila na šampionskom mestu. U siromaštvu, zagađenju i prvim izborima nakon 12 godina koji su organizovani u Mostaru. Kurioziteti su to u svetu, pa čak i za standard Severne Koreje.
A stanovnici, kuvane žabe, gledaju kako se zemlja rastače, zbijajući šale na internetu. Kao da država nismo mi. I kao da to što regionalno (a možda i planetarno) sada služi za podsmeh nije sramota svih nas.
Osećaj da smo u kandžama nedostojnih i odsustvo nade da može biti bolje obeležili su ne samo nedelju iza nas, nego i godine koje su nam potrošili. Kakav će ishod biti, videćemo u mesecima koji slede. Za sada je samo izvesno da nam je stigla zima.
Piše: Milanka Kovačević
Sedmica je obećavala. Put u Beograd, pa dolazak Lavrova na kome će on biti glavni Baja. Skrenuće to pažnju sa budžeta i finansijskog kolapsa. Koga briga za prazan džep kad visoki gost stiže. Spremio mu je i vredan poklon. Iz Ukrajine, još vruć. A onda ga je poterao maler, pa se nedelja završila izolacijom. Navodno, zbog druženja sa pozitivnom osobom, a u stvari zbog kontakta sa nelegalnom ikonom.
Zato je krenuo put Beograda na ubrzani kurs etikecije. Odatle se pohvalio da nam je usput sredio da nas Srbija i u doba korone majčinski prima bez ograničenja i zadrške. Koji dan kasnije smo čuli da ćemo imati isti tretman kao i drugi strani državljani. Dakle, prvo test, pa možeš preko.
Elem, iz Beograda je Baja direktno aterirao u Sarajevo gde je, šireći grudi od ponosa, dočekao Sergeja Lavrova. I onda je krenulo sve po zlu. Možda zato što je, iako najavljena kao zvanična, poseta, kao uostalom i sve u ovoj zemlji, bila krajnje privatizovana.
A možda zato što Baja nije znao koju ulogu igra. Pomešale mu se BiH i RS, izmešale funkcije, pobrkale vakcine. Sad, kad se pozlata sa njegovog lika kruni, nameravao je da fascinira gosta vrednom ikonom iz Ukrajine starom tri veka. Ko bi se uopšte nadao da će neko ispitivati čija je.
Deda mu je, kad mu je davao instrukcije kako sa poklonima za gospodu, rekao da bude nešto staro, pozlaćeno i osveštano. Nije pominjao da ne treba da bude ukradeno. Dobro se seća da je dedino pijačno pravilo br. 2 bilo da se poklonu u poreklo ne gleda. I, eto ti problema. Ne samo da je Baja opravdao svoj šanerski, da ne kažemo švercerski pedigre, nego je uspeo pred svetskom javnošću smešnim da napravi Lavrova, ministarstvo, pa, ako hoćete, i celu Rusiju.
Umesto da "sve na diplomatske note" ugosti ruskog gosta, ispalo je da Baja šeta mečku po selu u kojem, ispostavilo se, nije ni dobrodošla kod svih. Barem ne sada i na taj način.
Sve u svemu, poseta je bila fijasko. Lavrov nije stigao ni da se oporavi, kad, eto novog šoka. Ukrajina je zatražila da se ispita poreklo poklonjene ikone. U sve je uključen Interpol, pa Rusija nije imala kud, nego da prizna da su išli na poverenje, da su mehanizmi zakazali i da će poklon vratiti dok se istraga ne završi.
Za ovu diplomatsku katastrofu čuli su čak i stanovnici Teksasa, ali ne i gledaoci RTRS-a. Što znači da se naš javni servis pridržava osnovnog postulata tajnog servisa koji glasi: "Sve važno gledalac treba da čuje kada prestane da bude bitno. Ili kada stignu uputstva".
I dok pratioci javnog servisa žive u blaženom neznanju. Baja je u izolaciji. Odavno nije bio u lošijoj poziciji. Ne sekira se šta ćemo mi pomisliti. Njega jedi što su Rusi ljuti. To nikako ne sluti na dobro.
Ali zato BiH može da se pohvali da je u sedmici iza nas bila na šampionskom mestu. U siromaštvu, zagađenju i prvim izborima nakon 12 godina koji su organizovani u Mostaru. Kurioziteti su to u svetu, pa čak i za standard Severne Koreje.
A stanovnici, kuvane žabe, gledaju kako se zemlja rastače, zbijajući šale na internetu. Kao da država nismo mi. I kao da to što regionalno (a možda i planetarno) sada služi za podsmeh nije sramota svih nas.
Osećaj da smo u kandžama nedostojnih i odsustvo nade da može biti bolje obeležili su ne samo nedelju iza nas, nego i godine koje su nam potrošili. Kakav će ishod biti, videćemo u mesecima koji slede. Za sada je samo izvesno da nam je stigla zima.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#84913 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
uz tebe je tvoja uhljeb banjaluka
*ko i uz naše
-
Capljina74
#84914 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jebo te on.jednonogi_Jack wrote: ↑27/12/2020 17:24prljavi Hare wrote: ↑27/12/2020 14:51Ja sam govorio da slova moraju biti deblja ali ostade ovako......![]()
![]()
Gdje mene nadje sa njim povezivati. Pa ja u zivotu nisam glasao za njega i njegove.
-
Capljina74
- visuljak
#84916 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
da sam i ovo dozivio pa odma neka me banuju.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#84917 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa što visiš onda ovdje,ima tema mislim o Nerku-Trenerki i sličnim elementima,pa ih tamo brate veličaj i šta već.Generalno na temu su
svi otvorenog srca prema Guardianu dobrodošli,ali bude tu i mešetara,špekulanata i Osmicinih ljudi.Poznaju se po tome što stalno seru oko
te nekakve ikone,a ni ne spominju investicione cikluse i monstruma Inzka.
-
Capljina74
#84918 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zašto?visuljak wrote: ↑27/12/2020 22:12![]()
![]()
da sam i ovo dozivio pa odma neka me banuju.![]()
Prepoznajem kada neko mlad preuzme inicijativu, mada uzaludnu.
Više sam iz sentimenta prema učitelju.
- mO k3
#84919 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Capljina74
#84920 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Po tebi trebao za SNSD tj. HDZ?
Dobro,
Nećemo o tome. Lična je stvar.
- mO k3
#84921 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
idi bre begaj ... laku noc 
- mayab
#84922 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
https://www.autograf.hr/sramocenje-naroda/
ŽELJKO IVANKOVIĆ OČITAO LEKCIJU DODIKU I IVANIĆU: „Sad je manji od makova zrna, još manji nego kad je Karadžićeva kći `pojela go**o`…“
Dodikov prethodnik na mjestu člana Predsjedništva BiH kaže da je Milorad Dodik, nevjerojatnim i nečuvenim diplomatskim skandalom, poklonom ukradene ikone Sergeju Lavrovu, ”osramotio sebe i srpski narod”.
ŽELJKO IVANKOVIĆ OČITAO LEKCIJU DODIKU I IVANIĆU: „Sad je manji od makova zrna, još manji nego kad je Karadžićeva kći `pojela go**o`…“
Dodikov prethodnik na mjestu člana Predsjedništva BiH kaže da je Milorad Dodik, nevjerojatnim i nečuvenim diplomatskim skandalom, poklonom ukradene ikone Sergeju Lavrovu, ”osramotio sebe i srpski narod”.
Baš je herojstvo i junaštvo suprostaviti se cijelom svijetu koji ti kaže da si ratni zločinac, a ti tvrdiš suprotno i ne poštuješ međunarodno pravo. To nije sramoćenje srpskog naroda?
A, zar nije sramoćenje Srba i RS-a kad Lavrov (prvo) dođe u RS, kako je to rekao Dodik, a tamo on, Dodik, cijelu večer drži bank.
Zar nije predsjednik/ca RS-a Željka Cvijanović? Zašto nju vrijeđa, zašto vrijeđa njezinu instituciju, zašto vrijeđa RS? Ili je on, prešutno i u dogovoru sa svima, bahato i arogantno, uvijek i svugdje predsjednik: i kad je premijer RS-a i kad je predsjednik RS-a, pa čak i kad je član Predsjedništva BiH?
Ne, namjerno neću o Dodiku, njegovim nekompetencijama, neobrazovanju i svemu drugome, a što kod njega izaziva bahatost, primitivizam, nedoraslost (M. Ivanić) i slično, ni o tome da se Dodik nakon tog ”ispada” kukavički ušutio, nestao, povukao se…
Još će ispasti da će ga korona spasiti, premda ih je mnogo koji sumnjaju da je ona samo s liječnicima dogovorena maska za njegovo spašavanje…
-
Capljina74
#84923 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Saću kao Mile da nestanem.
Lomi me, nadam se da nije ono zlo.
Pozdrav!
Lomi me, nadam se da nije ono zlo.
Pozdrav!
-
Prolaznik66171
#84924 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gdje je sad ta ikona zbog koje će u zatvoru završiti kako su mnogi pisali? Eno je kod Mile u sefu, lik je zaj...o državu i sve oko njega. Na kraju ikona završila kod njega
ima da da kopiju neku i završena priča oko toga, ako Rusi i nisu poslali kopiju. U ovih zadnjih par dana sam se načitao komentara da je Rusija pustila Milu nizvodu, maltene da joj je žao Ukrajine i da će im vratiti Krim
stvarno presmiješno razmišljanje. Mile je što se tiče ikone sjebao, ali ispravio stvari. Njemu to nije ni bila opasnost. Veća mu je opasnost mladi Draško Stanivuković koji će ga vrlo brzo skinuti sa vlasti i to njegovim oružjem, nacionalizmom. Samo mislim da je Mile bio nacionalista zbog para, a Draško je iz ubijeđenja. Ima da Draško bude gori od Mile po BiH.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#84925 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Draško Guardianu ni helikopter oprati ne može!