Ne, KKS je uracunat u cijenu paketa:un1ted wrote:Sto znaci da na te cijene ide 20tak KM za odrzavanje kablovske, odnosno porez na koristenje usluge.
U cijenu EON TV paketa uračunata je Mjesečna naknada za održavanje KKS za Osnovni TV paket.
Moderator: Benq
Ne, KKS je uracunat u cijenu paketa:un1ted wrote:Sto znaci da na te cijene ide 20tak KM za odrzavanje kablovske, odnosno porez na koristenje usluge.
U cijenu EON TV paketa uračunata je Mjesečna naknada za održavanje KKS za Osnovni TV paket.
@tap3ah75,tap3ah75 wrote:OKTelemach wrote:@tap3ah75,tap3ah75 wrote:@telemach?
A meni odgovor?
Pa i ja sam pretplatnik, godinama vas finansiram a vi me na ignore.
Imam trio grande.
1.Koji kanali se više dobiju kad se pređe na eon light?
2.Ako pređem na eon light je li mi se nakon promo perioda ukidaju kanali koje sam do sada imao.
Izvinjavamo se zbog propusta. @crni vrag je prije nas odgovorio.
A šta znači ugovorna obaveza?
@un1ted,un1ted wrote:Sto znaci da na te cijene ide 20tak KM za odrzavanje kablovske, odnosno porez na koristenje usluge.
A ako neću ugovor ba vremenski period. A hoću preći na eon light? Šta tada?crnivrag wrote:Potpisan ugovor na određeni vremenski period, većinom se radi o periodu od 24 mjeseca.tap3ah75 wrote: OK
@tap3ah75,tap3ah75 wrote:@telemach
Još samo jedno pitanje.
Zašto mi na fesju traže broj telefona da me zvrknu?
Znaju mi broj ugovora, valjda imaju tu i podatak o broju moba ili fixnog.
Onda bi vjerovatno bio bez nekih pogodnosti,tipa manje cijene,da od starta plaćaš punu cijenu,mislim da samo na 24.mjeseca imaš sve pogodnosti što navode,ma da iskreno ja nisam ništa posebno primjetio od prelaska na EON full sa Trio Grande,osim tog EON box-a.tap3ah75 wrote:A ako neću ugovor ba vremenski period. A hoću preći na eon light? Šta tada?crnivrag wrote:Potpisan ugovor na određeni vremenski period, većinom se radi o periodu od 24 mjeseca.tap3ah75 wrote: OK
Sigurno
Možda se ovi kanali ipak vrate u ponudu, jer je Telemach ovdje napisao da trenutno vode pravnu bitku sa RTS-om, i nadaju se će presuda biti u njihovu korist.Tiger 033 wrote:Ima li naznaka da će Telemach ubaciti nove kanale u zamjenu za RTS 1,2,svetili ostaje sve isto.
Ako će ih vraćati u onom formatu da je 80% sadržaja kodirano, bez filmova, serija, dokumentaraca pa čak i crtića onda je bolje da ih ne vraćaju, jer samo džaba zauzimaju prostor.crnivrag wrote:Možda se ovi kanali ipak vrate u ponudu, jer je Telemach ovdje napisao da trenutno vode pravnu bitku sa RTS-om, i nadaju se će presuda biti u njihovu korist.Tiger 033 wrote:Ima li naznaka da će Telemach ubaciti nove kanale u zamjenu za RTS 1,2,svetili ostaje sve isto.
I nas telekom vodi pravnu bitku za SK, pa nistacrnivrag wrote:Možda se ovi kanali ipak vrate u ponudu, jer je Telemach ovdje napisao da trenutno vode pravnu bitku sa RTS-om, i nadaju se će presuda biti u njihovu korist.Tiger 033 wrote:Ima li naznaka da će Telemach ubaciti nove kanale u zamjenu za RTS 1,2,svetili ostaje sve isto.
Slažem se...nego do tada moglu se ubaciti 3 nova kanala u zamjenu za iste...ha ya.hipija wrote:Ako će ih vraćati u onom formatu da je 80% sadržaja kodirano, bez filmova, serija, dokumentaraca pa čak i crtića onda je bolje da ih ne vraćaju, jer samo džaba zauzimaju prostor.crnivrag wrote:Možda se ovi kanali ipak vrate u ponudu, jer je Telemach ovdje napisao da trenutno vode pravnu bitku sa RTS-om, i nadaju se će presuda biti u njihovu korist.Tiger 033 wrote:Ima li naznaka da će Telemach ubaciti nove kanale u zamjenu za RTS 1,2,svetili ostaje sve isto.
Bilo je nekih nedoumica između mene i Telemach-a u prethodnom periodu, ali su sad sve nesuglasice iza nas, i ne idem nigdje.i agree wrote:Pomaze kome stigne,stvarno za to respect samo ne kontam ovo svaki mjesec odo nece me vise bit pa poslje dan dva ko da nista reko nije.Ne kontam u cemu je stos ako kazes nesto sto prelazis preko toga,hajde jednom ali stalno?
Pa nisi ovde zbog njih nego sebe i nas.Sta te briga za njih, ako nekad urade nesto sto smatras da nebi trebalo kazes im.Povlacenjem postici neces nista.crnivrag wrote:Bilo je nekih nedoumica između mene i Telemach-a u prethodnom periodu, ali su sad sve nesuglasice iza nas, i ne idem nigdje.i agree wrote:Pomaze kome stigne,stvarno za to respect samo ne kontam ovo svaki mjesec odo nece me vise bit pa poslje dan dva ko da nista reko nije.Ne kontam u cemu je stos ako kazes nesto sto prelazis preko toga,hajde jednom ali stalno?
@Tiger 033,Tiger 033 wrote:Ima li naznaka da će Telemach ubaciti nove kanale u zamjenu za RTS 1,2,svetili ostaje sve isto.
@adition,aditon wrote:@Telemach
upload nakon havarije od neki dan mi je daleko od deklarisanog (7-8 mbps), zamoli bih vas da to riješite
U BiH izgleda samo Home.Tv od Eroneta ima Kino Tv i Doku Tv u ponudi. Ne bih imao ništa protiv da ova dva kanala + Horor Tv zamijene izbačene RTS kanaleMTV wrote:Kino TV dobio dozvolu za pokretanje svog 3 programa: Horor TV
Dozvola vrijedi za komplet ex-yu.