Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prekrasan wrote:Pitanje jedno, uveo sam ovaj EON paket premium umjesto trio gradne family, pise brzina na paketu do 200, a ja na speedtestu mjerim maximum 30, jel to normalno sad?
@Prekrasan,
Molimo Vas da izmjerite brzinu kako je @crnivrag objasnio te da dostavite broj Ugovora i speed test u pp.
BHfanatik wrote:
Pa onda ja prakticki ne bih imao nikakve benefite ako bi presao? Onda neka me na trio grande
Najbolje da se javiš korisniku @Telemach na P.P., i oni će se potruditi da ti ponude nešto na obostranu korist.
@BHfanatik,
Imali biste veću brzinu interneta, više kanala, Video klub sa preko 1.000 naslova. Podsjećamo, od 1.4. je brzina interneta u eon light paketu 75 Mb/s, a trenutno je u Trio Grande paketu 40 Mb/s.
BHfanatik wrote:
Pa onda ja prakticki ne bih imao nikakve benefite ako bi presao? Onda neka me na trio grande
Najbolje da se javiš korisniku @Telemach na P.P., i oni će se potruditi da ti ponude nešto na obostranu korist.
@BHfanatik,
Imali biste veću brzinu interneta, više kanala, Video klub sa preko 1.000 naslova. Podsjećamo, od 1.4. je brzina interneta u eon light paketu 75 Mb/s, a trenutno je u Trio Grande paketu 40 Mb/s.
Kako više kanala ako pređeš na eon light?
Može li odgovor koji to kanal se dobije više?
BaDa wrote:jel se isplati preci sa trio grande family na ovaj eon full paket? bas nesta razmisljam da se prebacim
Prelistaj par stranica.
Plaćenici će ti se kleti u eon boxove.
A normalni korisnici će ti reći da ne mrdaš sa grande paketa.
ahahaah bas zato sam i pitao da cujem iskustva za box a za istu cijenu skoro se dobije i brzi net bas me interesuje hoce li mi telemach sta ponuditi
telemach ti uvijek ima šta "ponuditi"
objektivniju sliku možeš steći ako odeš na telemachov facebook page, da vidiš koliko je raja zadovoljna...inače, prezabavan mi je njihov fb page i komentari na istom
Ja imam trio grande .... ali sam skontao da mi telefon baš baš ne treba. Da sam se samo sjetio prije ukidanja vratiti se na duo grande.
Ovako sam prisiljen preći na eon .... ali nedam im marke više nego što moram ... pa ću završiti na eon light.
gdje mi nestadose Arene HD, do nedavno su radile ali sad vise ne
je li to bilo nesto promotivno pusteno?
I drugo, aktivirana mi je opcija e-racuna, ali prvi racun mi nije dosao automatski nego sam opet morao na mojtelemach kliknuti na Preuzmi racun (pdf)...?
gdje mi nestadose Arene HD, do nedavno su radile ali sad vise ne
je li to bilo nesto promotivno pusteno?
I drugo, aktivirana mi je opcija e-racuna, ali prvi racun mi nije dosao automatski nego sam opet morao na mojtelemach kliknuti na Preuzmi racun (pdf)...?
@vicious,
Dostavite nam broj Ugovora u pp kako bismo mogli provjeriti oba upita.
BaDa wrote:jel se isplati preci sa trio grande family na ovaj eon full paket? bas nesta razmisljam da se prebacim
@BaDa,
Prelaskom na Eon Full paket biste 6 mjeseci plaćali staru cijenu paketa te dobili na korištenje Eon Smart Box bez plaćanja priključne takse i rente te 24 mjeseca Arena Sport SD i Pink paket. Možemo Vas i kontaktirati te detaljnije prezentovali ponudu.
A meni odgovor?
Pa i ja sam pretplatnik, godinama vas finansiram a vi me na ignore.
Imam trio grande.
1.Koji kanali se više dobiju kad se pređe na eon light?
2.Ako pređem na eon light je li mi se nakon promo perioda ukidaju kanali koje sam do sada imao.
U Trio Grande paketu je išao Osnovni paket kanala, a u EON Light paketu ide Start paket kanala, ali sada prelaskom na EON Light zadržavaš Osnovni paket kanala za vrijeme trajanja ugovorne obaveze.
Nakon isteka ugovorne obaveze ti ostaje Start paket kanala.
photo&video wrote:Imao sam problema sa ubee modemom, cesto je nestajalo neta i slicno, ali brzina na Note 8 kad sam mjerio bila je uvijek izmedju 90 i 95. Danas dosli, stavili Cisco modem, kao Ubee ima problem sa sinhronizacijom i sad mi net ne prelazi 40 mbs. Ovo je sve mjereno preko wirlles i note 8. Sa konja na magarca. Eon Full paket je u pitanju.
Cisco reciver je mozda stabilniji, ali wifi-jem preko njega necete dobiti brzinu vecu od 45 mb/s, jer on radi na tehnologiji 2.4 Ghz.
Jedino Ubee reciver koji je dual band reciver, znaci radi i na 2.4 i 5 Ghz moze da potjera wifi preko 45 mb/s. Kod mene konkretno Ubee baca wifi signal brzine 75 mb/s, ali isto imam povremeno probleme sa njegovim radom.
Ukoliko vam Ubee reciver nije dobar, rjesenje bi moglo biti da sami kupite neki dual band reciver, lan kablom ga spojite na taj Cisco i onda preko tog svog novog recivera hvatate wifi u punoj brzini paketa kojeg placate. To je rjesenje, ali morate platiti svojim novcem nesto sto ne bi trebali.
nekad pocetkom februara sam predao za CI modul u sklopu akcije "besplatna digitalizacija", za korisnike analogne, prođe otad sada će za koji dan dva mjeseca. Baš me interesuje koliko će proći dok donesu modul ? Ovoliko čekati postaje iritantno, ne zelim da nešto ganjam , intervenišem, ali kad donesu( što se neće sigurno desiti uskoro) samo ću ih vratiti nazad odakle su i došli.
photo&video wrote:Imao sam problema sa ubee modemom, cesto je nestajalo neta i slicno, ali brzina na Note 8 kad sam mjerio bila je uvijek izmedju 90 i 95. Danas dosli, stavili Cisco modem, kao Ubee ima problem sa sinhronizacijom i sad mi net ne prelazi 40 mbs. Ovo je sve mjereno preko wirlles i note 8. Sa konja na magarca. Eon Full paket je u pitanju.
Cisco reciver je mozda stabilniji, ali wifi-jem preko njega necete dobiti brzinu vecu od 45 mb/s, jer on radi na tehnologiji 2.4 Ghz.
Jedino Ubee reciver koji je dual band reciver, znaci radi i na 2.4 i 5 Ghz moze da potjera wifi preko 45 mb/s. Kod mene konkretno Ubee baca wifi signal brzine 75 mb/s, ali isto imam povremeno probleme sa njegovim radom.
Ukoliko vam Ubee reciver nije dobar, rjesenje bi moglo biti da sami kupite neki dual band reciver, lan kablom ga spojite na taj Cisco i onda preko tog svog novog recivera hvatate wifi u punoj brzini paketa kojeg placate. To je rjesenje, ali morate platiti svojim novcem nesto sto ne bi trebali.
Nije pravilo. Ovisi s kakvim uređajem se spajas tj kakva je kartica u njemu. Smart TV mi mjeri preko 80 Mbita na 2.4 GHz dok u istim uvjetima mobitel ne može preko 50
Ubee modem je u pitanju... Imao sam problema sa padanjem konekcije i nedavno bijadoh kod prijatelja u Berlinu , dao mi šifru od Wi-Fi i govorim hoće li da mu promjenim teško zapamtljivu fabricku šifru.
Veli on ništa ne cackaj Vodafone serviser mu tako rekao jer u slučaju da promijenim može imati problema sa padanjem Wi-Fi signala.
Ja rekoh nidje veze ,al haj(voli bacit bombu lik )... Dodjem kući vratim šifre na da fabricke , kad fakat više ne pada konekcija