Oni su legitimne patriote. Sto prodje kroz njihove police postaje halal, pa taman se radilo i o proizvodima negatora genocida i glorifikatora ratnih zlocinaca
S druge strane, niko te proizvode ne mora kupovati. I to je dovoljno.
Oni su legitimne patriote. Sto prodje kroz njihove police postaje halal, pa taman se radilo i o proizvodima negatora genocida i glorifikatora ratnih zlocinaca
Izrečena presuda: U Sarajevu držao djevojku zatočenom, lomio joj noge, drogirao je i silovao više puta
Strašno.Tereti se i da je u drugoj polovini decembra 2022. godine, u šumi zaustavio vozilo kojim je upravljao, istjerao oštećenu i rekao joj da legne ispred auta kako bi je pregazio i slomio joj noge, što je ona iz straha uradila, plačući i moleći ga da je poštedi, a zatim izašao iz vozila i fizički je napao.

Los im google translate i bugarski host za e-mail, steta sto zbog debila se citav aerodrom morao zajebavati sa debilima
8god a već isto djelo imao ranije, sudstvokera1231 wrote: ↑23/09/2024 20:41Izrečena presuda: U Sarajevu držao djevojku zatočenom, lomio joj noge, drogirao je i silovao više putaStrašno.Tereti se i da je u drugoj polovini decembra 2022. godine, u šumi zaustavio vozilo kojim je upravljao, istjerao oštećenu i rekao joj da legne ispred auta kako bi je pregazio i slomio joj noge, što je ona iz straha uradila, plačući i moleći ga da je poštedi, a zatim izašao iz vozila i fizički je napao.
Sa ovakvim sudstvom, ovo je prakticno anarhija. Jos smo mi i dobri, s obzirom da su svi shvatili da ovdje mozes raditi sta hoces i neces snositi nikakve posljedice osim ako nisi slucajno stao na prst nekome iz strane ili domace politicke eliiite.
Ma, nemoj. A odakle ste Vas dvojica?
Dva djela, ovo je trece.avijon wrote: ↑23/09/2024 21:188god a već isto djelo imao ranije, sudstvokera1231 wrote: ↑23/09/2024 20:41Izrečena presuda: U Sarajevu držao djevojku zatočenom, lomio joj noge, drogirao je i silovao više putaStrašno.Tereti se i da je u drugoj polovini decembra 2022. godine, u šumi zaustavio vozilo kojim je upravljao, istjerao oštećenu i rekao joj da legne ispred auta kako bi je pregazio i slomio joj noge, što je ona iz straha uradila, plačući i moleći ga da je poštedi, a zatim izašao iz vozila i fizički je napao.![]()
![]()
To ti je bilo vrlo rizično.Babbuka wrote: ↑22/09/2024 22:56Prije nekih 5 godina sam sjedio u bašti kafića pored ovog Kasumovića. Imao je lik veoma, veoma čudnu vibru, uz neku dozu arogancije, toliko da sam to pričao bliskim ljudima o tome.last mohicans wrote: ↑21/09/2024 20:35 Pogledah sad neku izjavu, rekonstrukciju ovoga sa Kasumovićem. Neki lik skrivenog lica ispriča kako se seksualno napastovovanje desilo. Da ga je navodio na prljav razgovor na nekoj kafi, te da je u autu ( čak dok je otac momka ih vozio) spustio ruku na njegov penis, a stavio svoju na dječakov. Ne znam je li šta prije toga bilo. Nisam sve pregledao. Ako je samo to bilo, vjerujem da zbog toga nije veca kazna bila u pitanju.
last mohicans wrote: ↑23/09/2024 00:35 Eto, zatvorila se i posljednja Manja. Aličković slavi, kaže obećali su da će ih istjerati, to se i desilo. Ne kontam sto lik misli da ga je on otjerao, otjero ga narod svojim bojkotom.

Tako jedrug_profi wrote: ↑24/09/2024 08:50 Jedino što je istina jeste da je iz Sandžaka došlo skoro sve šljama što ima u Bosnu.
Ali također i mnogo doktora, profesora, novinara, pisaca, umjetnika.
Samo mi prepoznamo sandžakliju samo kad je naopak, a kad je uzoran građanin onda je taj sandžački background kao nebitan....
Vala bas: Pecanin, Hadzifejzovic, prof.Ganic, prof.Cekic, prof.Pelidija, dr Skrijelj, Sefer Halilovic...O sehidima, braniocima Sarajeva da ne govorimo.drug_profi wrote: ↑24/09/2024 08:50 Jedino što je istina jeste da je iz Sandžaka došlo skoro sve šljama što ima u Bosnu.
Ali također i mnogo doktora, profesora, novinara, pisaca, umjetnika.
Samo mi prepoznamo sandžakliju samo kad je naopak, a kad je uzoran građanin onda je taj sandžački background kao nebitan....
Mislim da je to MPM Vareš. I mi kupujemo njihove hljebove (radi se na kući pa se nema vremena praviti hljeb).
Važno je da se mi dijelimo na što više načina. Nije dovoljna podjela na Srbe, Hrvate, Bošnjake, Rome, Jevreje i ostale nego sad imamo i Istočnu Bosnu, Sandžak, FGR iz Sarajeva,...Haris033 wrote: ↑24/09/2024 07:59Ma, nemoj. A odakle ste Vas dvojica?
Mozda iz “zlatne” Istočne Bosne?
Čuj “Svo zlo, lopovluk, petljanija, droga, šverc, prevara..potiče od njih”?!?
Znate li koliko je njih iz Sandžaka završilo fakultete u Sarajevu, Beogradu, UK, USA, i sl.
Kakvi smo mi Bošnjaci narod…![]()
![]()
![]()
Nemoj me pogrešno shvatiti, nemam ništa protiv sandžaklija.drug_profi wrote: ↑24/09/2024 09:07 Čekaj malo, niko niej savršen. Ovdje govorimo o kriminalcima i o građanima koji doprinose društvu.