zux1 wrote:Telemach, nisam Vas mislio prozvati ovako javno, ali ocito da vi tako funkcionirate.
Dakle 21.10. sam predao nalog za provjeru tehnicke mogucnosti prikljucka, no nitko nije zvao, a kamoli pojavio da
se pojavio na adresi. Nakon nekih nasih intervencija, nalog je kreiran 27.11., dakle vise od mjesec dana nakon prvog poziva.
A evo danas je 06.12.i jos me nitko osim jednog poziva iz Vase sluzbe u kojoj su pojasnjavali sto mi dodje u paketu, nikoga nigdje.
Ja sam u medjuvremenu isao u poslovnicu, zvao barem 3-4 put sluzbu za korisnike i ovdje se Vama direktno javljao u privatne poruke i nista. Svi imate isti odgovor, strpite se, ubrzat cemo postupak, javit ce vam se betko sto prije.
I tako dani prolaze, a nitko ne zove, nitko ne dolazi, a na upite o razlozima tolikog cekanja, ja dobijam odgovor da se strpim.
Dakle uopce nikog nije briga da se problem rjesi, niti tko nudi rjesenje, nego se samo daju uniformni odgovori da se problem sam rjesi.
TELEMACH Vi cete mi sada reci da vam posaljem podatke u pp, ali vi moje poruke i podatke imate. Pogledate u inbox i spojite me vise.
Evo da nadodam informacije i rasplet dogadjaja na moj gore navedeni post.
Dakle sredinom 12.mjeseca 2018. TELEMACH je izasao na teren. Utvrdili su da signal imam i da mi je sve provedeno do televizora, ali da je signal preslab za kvalitetne usluge, te su ustnavoli da bi trebali doci i provuci nekih 200 metara "glavnog kabla" do u blizinu kuce. Krajem 12.2018. i pocetkom 01.2019 su to i uradili, te su nam usluge spojene.
Dakle na kraju uz puno molbi, ali i grubljeg nacina komunikacije, Telemach je izasao u susret i ucinio preinake na svojoj osnovnoj mrezi da bi mi imali stabilane i dobre Telemachove usluge.
Evo sad je proslo gotovo 3 mjeseca otkad sam korisnik i mogu reci da je u ovom vremenskom periodu, a bilo je i olujnog vjetra i snijega, nema nikakvih problema i prekida signala. Internet i tv su stvarno stabilni, a za Eon box samo rijeci hvale.
Dakle u konacnici pohvaljujem Telemach, jer u odnosu na Eronet koji sam imao ranije, znatno su mi unaprijedili kvalitetu interneta.
Ali isto tako moram reci da polako postaju preskupi. Poskupljenja 1-2 put godisnje smatram totalno neopravdanim. U vremenu kad svi telekom operateri snizavaju cijene, a ubacuju nove kanale, Telemach u nekoliko navrata dize cijene, a kvaliteta kanala zapravo opada.
Mislim da je potez izbacivanja RTS kanala iz ponude jedan od najlosijih poteza Telemacha ikad. Ja osobno te kanale ne pratim, ali mnogo ih ljudi prati i gleda.
Smatram da se u osnovni paket obavezno treba uvesi Doku TV, Jugoton tv i jos barem 1-2 kanala sa stranom muzikom tipa MTV dance i MTV hits. A televizije tipa OTV Valentino i Izvorna tv ne trebaju nikome ili gotovo nikome.