Logosoft
Moderator: Benq
-
Nefs-i Mulhima
#8476 Re: Logosoft ALL ABOUT
Poceli su da zovu samo korisnike interneta i da uvaljuju LoGo pakete... Da su paketi nesta aman zaman pa hajd... 
- MTV
#8477 Re: Logosoft ALL ABOUT
H2 nije namjenjen trenutno za podrucje balkana. Podrzavam sve sto si rekao u vezi obicnog H.karanana wrote:mogu li kakvi novi programi?
moze li H2 jer su sve sto valja pomjerili tu a na H ostavili trash tipa skladisnih ratova i slicnih sranja.
moze li bbc2 zbog dobrih bbc serija?
moze li taj cnn jebo ga ja vise? jebo mater cnn sam fato sa onom satelitskom od 20 maraka jer je dzaba kanal a ovi ga ne mogu ubaciti. a znaju krisom izbacivati kanale.
Nemamo ni bbc one a kamoli da dobijemo 2. Imamo neku slj verziju.
CNN bila je prica o nekom posebnom uvjetu emitovanja kroz iptv, al vidim Home TV od Eroneta ga ima u ponudi. Ne znam sto ga jos uvijek ne stave.
Nadam se da grjiesim al kako je krenulo spasce knjiga na dva slova i to na pink kanale, kopernikuse, mtv igmane, bjelasnice i snimalicu koja te je.. u zdrav mozak samo kad ti najvise treba.
b92 im necu tako lako oprostiti, oprostio sam im Balkaniku, CMC.
Ako se telemach prosiri ozbiljno mislim uzeti njihov prosireni paket s analognom koji ukupno kosta 25 KM. A dobijem dosta bolje kanale. Sve one koje fale Logosoftu a vratim im dodatni resiver.
- mokra_carapa
#8478 Re: Logosoft ALL ABOUT
Onako iz znatiželje, sta na pojedinim kanalima u naslovu znači (-1) i desava se da ima duplih kanala?
- karanana
#8479 Re: Logosoft ALL ABOUT
-1 ti je isti kao i obicni kanal samo sto je sat unazad.
-
Sakazulu
#8480 Re: Logosoft ALL ABOUT
Eh sad! Opet oko dlakasmijesni_ste wrote:Samo da se zahvalim baš je tako kako si napisao, tačnije do 8 ako ćemo cjepidlačitiDzontra_Volta wrote:Trebalo bi da radi do kada rade i ostale radnje u Importanne-u (mislim do 21). Takav je obično ugovor u svakom tržnom centru, ne možeš otvarati i zatvarati kad ti je ćeif.
-
Sakazulu
#8481 Re: Logosoft ALL ABOUT
CNN ima i kod HS-a. Em nemamo CNN ali nemamo ni ovu balkansku verziju istog!. Nemamo ... ma ne mogu da sve nabrajam!MTV wrote:H2 nije namjenjen trenutno za podrucje balkana. Podrzavam sve sto si rekao u vezi obicnog H.karanana wrote:mogu li kakvi novi programi?
moze li H2 jer su sve sto valja pomjerili tu a na H ostavili trash tipa skladisnih ratova i slicnih sranja.
moze li bbc2 zbog dobrih bbc serija?
moze li taj cnn jebo ga ja vise? jebo mater cnn sam fato sa onom satelitskom od 20 maraka jer je dzaba kanal a ovi ga ne mogu ubaciti. a znaju krisom izbacivati kanale.
Nemamo ni bbc one a kamoli da dobijemo 2. Imamo neku slj verziju.
CNN bila je prica o nekom posebnom uvjetu emitovanja kroz iptv, al vidim Home TV od Eroneta ga ima u ponudi. Ne znam sto ga jos uvijek ne stave.
Nadam se da grjiesim al kako je krenulo spasce knjiga na dva slova i to na pink kanale, kopernikuse, mtv igmane, bjelasnice i snimalicu koja te je.. u zdrav mozak samo kad ti najvise treba.
b92 im necu tako lako oprostiti, oprostio sam im Balkaniku, CMC.
Ako se telemach prosiri ozbiljno mislim uzeti njihov prosireni paket s analognom koji ukupno kosta 25 KM. A dobijem dosta bolje kanale. Sve one koje fale Logosoftu a vratim im dodatni resiver.
- afannedim
- Qler
#8483 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moze li mi neko objasniti ovo njihovo racunanje uplata. Pise mi stanje -75 KM da mi je racun, a ja preplatio... sad ko je lud 
- MTV
#8484 Re: Logosoft ALL ABOUT
Saka bre i HS ima N1 s Grandom i CNN itd. Hs je kablovska i uskoro valjda telemach. Ali bila je prica da CNN ima neki poseban uslov da ide preko iptv pa sam spomenuo Eronet.Sakazulu wrote: CNN ima i kod HS-a. Em nemamo CNN ali nemamo ni ovu balkansku verziju istog!. Nemamo ... ma ne mogu da sve nabrajam!
Hvale se novoscu koja traje godinama.afannedim wrote:https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=380c ... ced8802a0c
Sta je sa ljubiteljima regionalnih kanala (PRVA, b92), filmskih kanala (Cinestar, Cinestar Action, HBO), ljubiteljima kanala koje su skinuli sa liste (Balkanika, CMC, b92, Da Vinchy Learning)?
- MTV
#8485 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jedino logicno objasnjenje je da su ti sve pare skinuli i uracunali jos nesto. Zato kod njih u poslovnicu, salter ili na telefon pa da vidis gdje je propust nastao.Qler wrote:Moze li mi neko objasniti ovo njihovo racunanje uplata. Pise mi stanje -75 KM da mi je racun, a ja preplatio... sad ko je lud
-
Dzontra_Volta
#8486 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma jok, kod mene (i kod svakog) uvijek tako stoji.MTV wrote:Jedino logicno objasnjenje je da su ti sve pare skinuli i uracunali jos nesto. Zato kod njih u poslovnicu, salter ili na telefon pa da vidis gdje je propust nastao.Qler wrote:Moze li mi neko objasniti ovo njihovo racunanje uplata. Pise mi stanje -75 KM da mi je racun, a ja preplatio... sad ko je lud
U tih 75 KM ti je uračunato: ostatak računa od prošlog mjeseca (kad od punog računa odbiješ dio koji si pretplatio) + račun za ovaj mjesec (fiksni dio + dodatno telefoniranje od početka mjeseca).
-
Dzontra_Volta
#8487 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni je maloprije stigao e-mail sa ovakvim sadržajem:MTV wrote:Hvale se novoscu koja traje godinama.afannedim wrote:https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=380c ... ced8802a0cPazi ove recenice: Super TV sa više od 180 kanala u programskoj šemi uz najkompletniju ponudu sportskih kanala.
Onaj "pocrvenjeni" dio mi nije jasan: zar ova akcija nije stalna, a ne samo ova 3 mjeseca? Ili ni toga neće više biti od 1. maja?"Samo reci da sam te ja poslao" za Vas i Vaše prijatelje!
Preporučite prijateljima usluge Logosofta i iskoristite sjajne poklon-bonuse
Logosoft je pripremio iznenađenje za sve svoje korisnike, a ovoga puta Vas pozivamo da zajedno sa Vašim prijateljima učestvujete u akciji "Samo reci da sam te ja poslao", koja će biti aktivna od 1. februara do 1. maja ove godine.
O čemu je tačno riječ?
Naime, tokom ove akcije svi korisnici usluga Logosofta moći će da preporuče naše xDSL usluge svojim prijateljima. Ako prijatelj prihvati preporuku i postane korisnik naših usluga, ostvarit ćete bonus koji je Logosoft kreirao samo za ovu priliku.
Kakav je bonus u pitanju?
Za svaku pojedinačnu osobu koja, na Vašu preporuku, odluči da postane naš novi korisnik, mi Vam poklanjamo bonus u vidu jedne besplatne mjesečne pretplate za uslugu koju aktivno koristite, i to po jednu mjesečnu pretplatu za svakog prijatelja ponaosob.
Također, možete dovesti neograničen broj novih korisnika. Vaš bonus će biti aktiviran u roku 24 sata od potpisivanja ugovora sa novim korisnikom, kojem ste preporučili Logosoft.
Šta moji prijatelji treba da učine?
Svi prijatelji koji, na Vašu preporuku, odluče da postanu novi korisnici Logosofta, prilikom potpisivanja ugovora treba samo da se pozovu na Vaše ime i prezime, te Vaše korisničko ime.
Šta mogu da im preporučim?
Zvijezda ponude Logosofta su xDSL bazirani paketi integrisanih usluga LoGO!, koji pored Interneta, Super TV-a i fiksne telefonije, sada imaju i mobilnu telefoniju sa najnižim cijenama SMS poruka u BiH, te brz i pouzdan mobilni Internet. Dobro poznate usluge Logosofta smještene su u LoGO! pakete: DUO+, TRIO, TRIO mobile, TRIO+, te QUADRO i QUADRO+.
Svi Logosoft xDSL Internet paketi bazirani su na FLAT osnovi, koja omogućava neograničen pristup Internetu 24 sata dnevno, uz brzine pristupa i do 80 Mbps.
NAPOMENA: U akciji "Samo reci da sam te ja poslao" mogu učestvovati sva fizička lica koja su korisnici usluga Logosofta.
Za više informacija posjetite nas na našim prodajnim mjestima ili nas pozovite na 067 133 3333.
Vaš Logosoft
-
uzmimerikardo
#8488 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma ovi su se pretvorili u prave seoske varalice ukidose Beta paket i automatski te prebace na Omega i sad daj 5 km vishe he he
Na sajtu mame ljude sa lafo 22km (za omega-net) a ovamo ti doda 8km za Pristup na xDSL infrastrukturu +PDV i ispade 35km kakvi bilmezi
Reci da sam te ja poslao, e pa ne poslao vam ga
Na sajtu mame ljude sa lafo 22km (za omega-net) a ovamo ti doda 8km za Pristup na xDSL infrastrukturu +PDV i ispade 35km kakvi bilmezi
Reci da sam te ja poslao, e pa ne poslao vam ga
- Qler
#8489 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja iskreno, da sam znao da ce ovo sve ovako ispasti, nikad ne bih potpisao ugovor sa njima, niti bih ostao na lol-u... jebi ga sad, potpisao sam, doduse na 1 godinu, pa ce valjda i to proci i onda cemo u reviziju...
-
Sakazulu
#8490 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mi koji još nismo prešli na logo pakete baš se pitamo šta li će biti kad nama istekne ova stara ponuda. Da li će nam se isplatiti ili ne prelaziti, i da li će konkurencija biti kvalitetnija pa da imamo razloga otići...Qler wrote:Ja iskreno, da sam znao da ce ovo sve ovako ispasti, nikad ne bih potpisao ugovor sa njima, niti bih ostao na lol-u... jebi ga sad, potpisao sam, doduse na 1 godinu, pa ce valjda i to proci i onda cemo u reviziju...
- afannedim
#8491 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja mogu preci i na BHTEL. i HS al mislim da ostajem na LOL-u i kad mi istekne ovaj stari TRIO paket.Sakazulu wrote:Mi koji još nismo prešli na logo pakete baš se pitamo šta li će biti kad nama istekne ova stara ponuda. Da li će nam se isplatiti ili ne prelaziti, i da li će konkurencija biti kvalitetnija pa da imamo razloga otići...Qler wrote:Ja iskreno, da sam znao da ce ovo sve ovako ispasti, nikad ne bih potpisao ugovor sa njima, niti bih ostao na lol-u... jebi ga sad, potpisao sam, doduse na 1 godinu, pa ce valjda i to proci i onda cemo u reviziju...
- MTV
#8492 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ostajem na lolu sigurno al kad bi me tjerali na nove pakete bio bi to Trio. Ako se telemach prosiri uzeo bi prosireni paket, Logosoftu vratio drugi resiver. Ova dva poluproizvoda neuzimam u obzir (BH TEL i HS). Cinema TV za 1KMafannedim wrote:Ja mogu preci i na BHTEL. i HS al mislim da ostajem na LOL-u i kad mi istekne ovaj stari TRIO paket.Sakazulu wrote:
Mi koji još nismo prešli na logo pakete baš se pitamo šta li će biti kad nama istekne ova stara ponuda. Da li će nam se isplatiti ili ne prelaziti, i da li će konkurencija biti kvalitetnija pa da imamo razloga otići...
Ko mi kriv sto ne zivim na Alpasinu .
- Maharadza
#8493 Re: Logosoft ALL ABOUT
Država Alipašino!MTV wrote:Ostajem na lolu sigurno al kad bi me tjerali na nove pakete bio bi to Trio. Ako se telemach prosiri uzeo bi prosireni paket, Logosoftu vratio drugi resiver. Ova dva poluproizvoda neuzimam u obzir (BH TEL i HS). Cinema TV za 1KMafannedim wrote:Ja mogu preci i na BHTEL. i HS al mislim da ostajem na LOL-u i kad mi istekne ovaj stari TRIO paket.Sakazulu wrote:
Mi koji još nismo prešli na logo pakete baš se pitamo šta li će biti kad nama istekne ova stara ponuda. Da li će nam se isplatiti ili ne prelaziti, i da li će konkurencija biti kvalitetnija pa da imamo razloga otići...![]()
Ko mi kriv sto ne zivim na Alpasinu .

- MTV
#8494 Re: Logosoft ALL ABOUT
Stamparska greska htio sam reci Ciglanama.
Maharadza postovi su ti svakim danom bolji.
Maharadza postovi su ti svakim danom bolji.
- MTV
#8495 Re: Logosoft ALL ABOUT
Karanana H2 je dostupan u Srbiji preko Orion Telecoma. Nisam nasao informaciju da je preveden. SBB ga nema u ponudi. Evo spiska kao dokaz.
http://www.oriontelekom.rs/privatni_kor ... .1688.html
http://www.oriontelekom.rs/privatni_kor ... .1688.html
-
Adi-g
#8496 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moze li mi neko objasniti ovaj paket LGo od 35KM+PDV sto ima tv i internet.
Da li je u ovu cjenu sve ukljuceno ili ima jos nesto da se placa dodatno(stb i sl)
Da li je u ovu cjenu sve ukljuceno ili ima jos nesto da se placa dodatno(stb i sl)
- MTV
#8497 Re: Logosoft ALL ABOUT
Doplacujes ako zelis dodatni stb i TV paket (plus, HD, arena).Adi-g wrote:Moze li mi neko objasniti ovaj paket LGo od 35KM+PDV sto ima tv i internet.
Mislim da je za osnovni stb HD, al provjeri za svaki slucaj.
-
Adi-g
#8498 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mene zanima jedan stb ne treba mi vise. Osnovni stb da li se placa ?
- semirsar
#8499 Re: Logosoft ALL ABOUT
ne, sva oprema je vec uracunata u cijenu paketa.
- semirsar
#8500 Re: Logosoft ALL ABOUT
Auuu, vec sam sam sebi poceo nedostajati na ovoj temi
Ipak, ostadoh i dalje tuj
Ipak, ostadoh i dalje tuj