GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- Irm@
#8476 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
evo sta je meni doslo na fb..
mnogo realniji skup i u skladu sa situacijom..
https://www.facebook.com/events/590586080952628/
-
dezurni_ucenik
#8477 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Esmeralda Fazlibašić Dedajić Mala idi pišaj i spavaj balavice nemaš pojima o životu.Zapitaj se koliko je radnika Grasa dala život za ovu državu za Sarajevo...Kad se najviše pucalo svojim autobusima su pravili barikade da zaštite građane i vozili ranjenike,borce,invalide,a sad kad su u krizi niko ih ne primjeti...A ja ti tad nisi bila ni rođena a ni u planu i uhvatila da pametuješ.Teletabisi su prošli idi na spavanje-
- Neradnik
#8478 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
a sta je sa trolejbusima?Irm@ wrote:evo sta je meni doslo na fb..
- uglavnomja
#8479 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
je li ono kao ovaj forum vazi za mjesto sa zestokim raspravama
nina
- kokuz_sa
#8480 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

hebem ti zivot
ja nekad imao platu s toplim i prevozom komplet 450KM a vidi njima samo topli obrok 250KM
-
Ambrozija
#8481 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
i na kraju se niko nece pojavitiIrm@ wrote:evo sta je meni doslo na fb..
-
T4h
#8482 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Komentari na fb stranici GRASA.
Ne mogu da vjerujem šta je tamo napisano i na kakav način.
Nevjerovatan primitivizam, pa hajde...nepismenost i gramatika ništa čudno (u velikom postotku smo gramatički nepismeni) ali bljuvotine...odvratno. Nakon pročitanog nadam se da onom vozaču Fehimu neće i fizički nauditi.
Zar ih nije stid tražiti podršku od bilo koga.
Nevjerovatan primitivizam, pa hajde...nepismenost i gramatika ništa čudno (u velikom postotku smo gramatički nepismeni) ali bljuvotine...odvratno. Nakon pročitanog nadam se da onom vozaču Fehimu neće i fizički nauditi.
Zar ih nije stid tražiti podršku od bilo koga.
- Irm@
#8483 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ne znam pitaj organizatore na fbGospodin_bez_kravate wrote:a sta je sa trolejbusima?Irm@ wrote:evo sta je meni doslo na fb..
bas me zanima koliko ce se ljudi pojaviti..
-
dezurni_ucenik
#8484 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nije ova Nina losa.Gledam joj slike. 
- O'zone
- Globalni moderator
#8485 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Opravdavaš nick šta te brigakokuz_sa wrote:
hebem ti zivot
ja nekad imao platu s toplim i prevozom komplet 450KM a vidi njima samo topli obrok 250KM
-
hhaarree
#8486 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ja cekam da im respo upadne u komentare da ih zove na fuka
a o grasovcima sve najgore, majke mi zgadili su mi se svi do jednog kako citam ova sranja i izjave. Jadan onaj vozac s kakvom se bagrom svaki dan srece
a o grasovcima sve najgore, majke mi zgadili su mi se svi do jednog kako citam ova sranja i izjave. Jadan onaj vozac s kakvom se bagrom svaki dan srece
- 4m3l
#8487 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
EDIT: Pospan sam, greska jeO'zone wrote:hhaarree wrote:
cija njegovavaljda zena od onog prvog sto je psovo i pljuvo
Last edited by 4m3l on 10/04/2013 01:20, edited 2 times in total.
-
dezurni_ucenik
#8488 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
4m3l wrote:To mu je zena, evo procitajte clanakO'zone wrote:hhaarree wrote:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/fehim-or ... /130409083
Fehima Oruča, vozača GRAS-ovog kombija, danas su napali kolega iz firme i njegova supruga, jer je odlučio voziti na relaciji Latinska ćuprija - Mahmutovac.
Kako je Oruč ispričao našoj novinarki, napali su ga dispečer GRAS-a i njegova supruga. Oni su ga prvo verbalno napali, a potom je žena udarala dlanom po prozoru kombija. Na pitanje da li se boji, Oruč je našoj novinarki rekao da ga nije strah, a slučaj je prijavio policiji.
Na klipu se vidi kako lupa po prozoru droljicaJos ga pljuje i psuje mu mater hahaha
Ispade Feha na kraju Kuduz- (Gras verzija)
- iPod
#8489 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
U svakom slučaju treba dati podršku radnicima GRAS-a, ne zbog ovih pridošlica iz susjednih drzava već isključivo zbog uposlenika koji tu rade od prije rata 20+ godina. GRAS je naša najstarija kompanija i prvi smo u Evropi imali tramvaj.
Bojim se da je grčki scenario ono sto ce uslijediti u BiH, praktično on je već tu i iz dana u dan situacija na svim nivoima je sve teža, a naša nesposobna vlast na svim razinama nije u mogućnosti da odgovori na bilo koji od izazova.
Danas je to GRAS, a sutra, prekosutra
......
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Bojim se da je grčki scenario ono sto ce uslijediti u BiH, praktično on je već tu i iz dana u dan situacija na svim nivoima je sve teža, a naša nesposobna vlast na svim razinama nije u mogućnosti da odgovori na bilo koji od izazova.
Danas je to GRAS, a sutra, prekosutra
......
Last edited by iPod on 10/04/2013 01:15, edited 1 time in total.
-
hhaarree
#8490 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
4m3l wrote:To mu je zena, evo procitajte clanakO'zone wrote:hhaarree wrote:
Fehima Oruča, vozača GRAS-ovog kombija, danas su napali kolega iz firme i njegova supruga, jer je odlučio voziti na relaciji Latinska ćuprija - Mahmutovac.
Kako je Oruč ispričao našoj novinarki, napali su ga dispečer GRAS-a i njegova supruga. Oni su ga prvo verbalno napali, a potom je žena udarala dlanom po prozoru kombija. Na pitanje da li se boji, Oruč je našoj novinarki rekao da ga nije strah, a slučaj je prijavio policiji.
Na klipu se vidi kako lupa po prozoru droljicaJos ga pljuje i psuje mu mater hahaha
pa sta je u ovom clanku nejasno
Last edited by hhaarree on 10/04/2013 01:14, edited 1 time in total.
- cyprus
#8491 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ZajebantiPod wrote:U svakom slučaju treba dati podršku radnicima GRAS-a, ne zbog ovih pridošlica iz susjednih drzava već isključivo zbog uposlenika koji tu rade od prije rata 20+ godina. GRAS je naša najstarija kompanija i prvi smo u Evropi imali tramvaj.
- Irm@
#8492 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ama zena je DISPECEROVA.. da je Fehimova zena pisalo bi: danas su napali njegova zena i dispecer.. a ne obrnuto.. bas ima logike da ga vlastita zena napada4m3l wrote:To mu je zena, evo procitajte clanakO'zone wrote:hhaarree wrote:
- Neradnik
#8493 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ne mogu nemam fbIrm@ wrote:ne znam pitaj organizatore na fbGospodin_bez_kravate wrote:a sta je sa trolejbusima?Irm@ wrote:evo sta je meni doslo na fb..
https://www.facebook.com/events/590586080952628/![]()
bas me zanima koliko ce se ljudi pojaviti..
- O'zone
- Globalni moderator
#8494 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Može al da imam spisak tih radnika koji su tu od prije rata, teško zbaviti zar ne?iPod wrote:U svakom slučaju treba dati podršku radnicima GRAS-a, ne zbog ovih pridošlica iz susjednih drzava već isključivo zbog uposlenika koji tu rade od prije rata 20+ godina. GRAS je naša najstarija kompanija i prvi smo u Evropi imali tramvaj.
-
pathyeshme
#8495 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa, realno, Feha i jeste ispao pička... Jer ako nije bio za štrajk, trebao je prvog dana to reći i voziti od prvog dana... A ne nakon 7 dana da ostavi kolege na cjedilu i uzme putni nalog, jer se zna da je ovo uradio jer je osjetio da im svima gori pod tabanima... Pa daj da se spasi ko može.
- Irm@
#8496 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
onda ti nema druge nego da odes na skup i kazes da ti ne ides ako i trolejbusi nisu ukljuceni u povratGospodin_bez_kravate wrote:ne mogu nemam fb
- Neradnik
#8497 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
otiso bi ja al ne mogu imam nekog veša na ruke..
-
goran16v
#8498 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
To i ovim pozivi za podrsku su najbolji pokazatelji da oni majmuni sto sjede unutra nisu vise sigurni u sebe i da ce ovo sto rade izaci na dobro po njih!pathyeshme wrote:Pa, realno, Feha i jeste ispao pička... Jer ako nije bio za štrajk, trebao je prvog dana to reći i voziti od prvog dana... A ne nakon 7 dana da ostavi kolege na cjedilu i uzme putni nalog, jer se zna da je ovo uradio jer je osjetio da im svima gori pod tabanima... Pa daj da se spasi ko može.
- Nisrin
#8499 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Bit ce sutra zanimljivo od 11h, pisite za nas koji nismo kuci u ta doba...
Igmanski Vuk
Adnan Solaković legendarni komadant odbrane Sarajeva i uvaženi doktor Namil Kabil, obišli radnike GRASA i preuzeli zahtjeve radnika!
Svaka čast Solak!!!
about an hour ago
A ne mogu da vjerujem da je ono FEHIMOVA SUPRUGA, ko bi to dozvolio zeni da ga javno pljuje i psuje mu??? I kakva je to ZENA koja dozvoli nekom glavonji da joj psuje muzu?
Igmanski Vuk
Adnan Solaković legendarni komadant odbrane Sarajeva i uvaženi doktor Namil Kabil, obišli radnike GRASA i preuzeli zahtjeve radnika!
Svaka čast Solak!!!
about an hour ago
A ne mogu da vjerujem da je ono FEHIMOVA SUPRUGA, ko bi to dozvolio zeni da ga javno pljuje i psuje mu??? I kakva je to ZENA koja dozvoli nekom glavonji da joj psuje muzu?
- O'zone
- Globalni moderator
#8500 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Vrijeme da se ide spit
Nadam se da drugovi plavi neće praviti noćni prepad i povrat imovine kako bi sutra u miru i rahatluku mogli da pratimo devetočasovnu sjednicu SKS o tome šta da se radi sa JKP GRAS.
Nadam se da drugovi plavi neće praviti noćni prepad i povrat imovine kako bi sutra u miru i rahatluku mogli da pratimo devetočasovnu sjednicu SKS o tome šta da se radi sa JKP GRAS.