leo karan wrote:hm
ha
ispade
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tvrtko II Kotromanić
#8476 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
-
sumirprimus
#8477 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ma ja nisam balavac...nit pratim fudbal od iza rata...uostalom bio sam na vise utakmica zelje nego slobode...palermo wrote:sumirprimus wrote:putuj bosno nemoj vise cekati na nas..nama je dobro sreca jedna neizreciva..taman tako kako smo i zalsuzili...
jedino sto boli vise od ispadanja je radovanjenavijaca tzv."nasih"klubova...
p.s i nemaju tuzlaci koga vkrivit do vodstvo kluba,sponzore lokalne i igrace....
jedino sto mogu je pamtit zluradost ostalih grupacija sirom bosne ponosne...[/quote]
Ne sudi po postovima pojedinih budala. nema ovdje mnogo zluradisti, kod mene nema sasvim sigruno, vjerujem da bi ovdje većina voljela da je Sloboda ostala, ali jednostavno pomalo kje glupo nakon onakve igre Slobode u Lukavici kriviti bilokoga drugog.
Ono je stvarno bilo čudno.
nit mislim da sloboda zasluzuje ostanak u lig/zi,da su valjali davno bi obezbijedili opstanak,previse toga je truhlog za normalno funkcioniranje kluba,ovako je najbolje,nece se vratit bar 3-4 godine sigurno.
al ovaj animozitet,prema slobodi i tuzli, ono ubija u covjeku...zelju za bilo cim vezanim za zajednicko....jebo majku,pa sarajvo,mostar,zenica,bihac,nema puno sredina gdje si kod kuce, i ovako jedni prema drugima,jebem ti ovaj narod,i sport, i drzavu i sve,nismo bolje ni zasluzili...
ne kontam tita mi...sami sebi najveci dusmani bili i ostali...
-
salle_eh1986
#8478 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
hoćeš da ti ja objasnim???Salah ad-Din wrote:Objasni mi kvotu 1.35 na Leotar?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/grbavica ... roje/80859
- nosara
#8479 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Animozitet nije stvoren u Sarajevu... Provincija mrzi glavni grad i sve sto iz njega dolazi... To je cinjenica...sumirprimus wrote: al ovaj animozitet,prema slobodi i tuzli, ono ubija u covjeku...zelju za bilo cim vezanim za zajednicko....jebo majku,pa sarajvo,mostar,zenica,bihac,nema puno sredina gdje si kod kuce, i ovako jedni prema drugima,jebem ti ovaj narod,i sport, i drzavu i sve,nismo bolje ni zasluzili...
-
Ali_G
#8480 Premijer Liga BiH 2011/12
Nek se zavrsio i ovaj nas putujuci cirkus.
Komsije sampioni, nek im je sa srecom. Siroki realno i jeste drugi po jacini ove sezone. Mi i Borac ocekivano.
Slusajuci komentare na Hasetu kako je Nijaz sredio sa Sirokim, pa eto sudija nam svira ofsajde, njima pusta sve u cilju zavjere u korist Nijaza, a na utakmici zadnjih 15 dana mi igramo da sacuvamo bod koji u tom trenutku imamo; k'o sizofrenija.
Situacija na dnu u najmanju je ruku sumnjiva. Samo jos da neko objasni logiku da Gosk prije 2 kola proda Slobodi, pa onda da sredjuje s Velezom, i jos da se nada da ce Leotar dobiti tj Zeljo njih pustiti, Velez je naravno pustio Slobodu proslo, a onda ih sad zajeb'o. Sto neko rece ne moze oboje. Skontajte se. Sama cinjenica da svi jebemo Velezu ako je pustio Gosku, a opravdavamo ako je pustio Slobodi je ono za koju posluku porati. Pravila i norme izgleda vrijede od situacije do situacije.
Komsije sampioni, nek im je sa srecom. Siroki realno i jeste drugi po jacini ove sezone. Mi i Borac ocekivano.
Slusajuci komentare na Hasetu kako je Nijaz sredio sa Sirokim, pa eto sudija nam svira ofsajde, njima pusta sve u cilju zavjere u korist Nijaza, a na utakmici zadnjih 15 dana mi igramo da sacuvamo bod koji u tom trenutku imamo; k'o sizofrenija.
Situacija na dnu u najmanju je ruku sumnjiva. Samo jos da neko objasni logiku da Gosk prije 2 kola proda Slobodi, pa onda da sredjuje s Velezom, i jos da se nada da ce Leotar dobiti tj Zeljo njih pustiti, Velez je naravno pustio Slobodu proslo, a onda ih sad zajeb'o. Sto neko rece ne moze oboje. Skontajte se. Sama cinjenica da svi jebemo Velezu ako je pustio Gosku, a opravdavamo ako je pustio Slobodi je ono za koju posluku porati. Pravila i norme izgleda vrijede od situacije do situacije.
- Salah ad-Din
#8481 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Okaci to macku o rep, prvaci srzave u svom najjacem sastavu mogli su 10 golova uvaliti 14.plasiranoj ekipi. E sad, ili je utakmica prodata ili vi niste pravi prvaci. U to ne bi ulazio.salle_eh1986 wrote:hoćeš da ti ja objasnim???Salah ad-Din wrote:Objasni mi kvotu 1.35 na Leotar?
-
donBeton
#8482 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ili od predznaka koji dodijeljuju klubu očito.Ali_G wrote:Nek se zavrsio i ovaj nas putujuci cirkus.
- nosara
#8483 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Salah ad-Din wrote:Okaci to macku o rep, prvaci srzave u svom najjacem sastavu mogli su 10 golova uvaliti 14.plasiranoj ekipi. E sad, ili je utakmica prodata ili vi niste pravi prvaci. U to ne bi ulazio.salle_eh1986 wrote:hoćeš da ti ja objasnim???Salah ad-Din wrote:Objasni mi kvotu 1.35 na Leotar?
Gastal, hitno...! Dva komada, sto je sigurno, sigurno...
- JThomas
#8484 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
al' oboje nikako ne može. a vi nikako da se odlučite koje je od to dvoje, sentimenti vam se mijenjaju iz kola u kolo...Salah ad-Din wrote:
Okaci to macku o rep, prvaci srzave u svom najjacem sastavu mogli su 10 golova uvaliti 14.plasiranoj ekipi. E sad, ili je utakmica prodata ili vi niste pravi prvaci. U to ne bi ulazio.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8485 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Daj ba, da zalim mesare iz Tuzle ?????????????? Nek se samo sjete Gavarica. Nadam se da se nikad nece vratiti u PL. iduce godine Leotar i Celik nek ispadnu i dobro je 
-
salle_eh1986
#8486 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
prodali smo utakmicu i od tih para ćemo se pojačati kako bi bili još dominantnijiSalah ad-Din wrote:Okaci to macku o rep, prvaci srzave u svom najjacem sastavu mogli su 10 golova uvaliti 14.plasiranoj ekipi. E sad, ili je utakmica prodata ili vi niste pravi prvaci. U to ne bi ulazio.salle_eh1986 wrote:hoćeš da ti ja objasnim???Salah ad-Din wrote:Objasni mi kvotu 1.35 na Leotar?
- nosara
#8487 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
salle_eh1986 wrote:prodali smo utakmicu i od tih para ćemo se pojačati kako bi bili još dominantnijiSalah ad-Din wrote:Okaci to macku o rep, prvaci srzave u svom najjacem sastavu mogli su 10 golova uvaliti 14.plasiranoj ekipi. E sad, ili je utakmica prodata ili vi niste pravi prvaci. U to ne bi ulazio.salle_eh1986 wrote: hoćeš da ti ja objasnim???
- splend
#8488 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
steta zbog slobode. al' to se moglo i ocekivati pred ovo kolo. ako im zeljo i velez odlucuju o sudbini (znam mogli su i oni pobjediti bla bla - al' u nekoj drugoj ligi), onda je ovo ocekivano. nadam se da ce ih iduce godine velez zamjeniti u prvoj ligi federacije.
-
palermo
#8489 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa poslije utakmice Velež-Željo su se ovdje pisali postovi kako je nekad Veleže b i simpatičan klub a sada su niko i ništa. Kakva je to metropolska opsjednutost, šta je bolje da formiramo ligu u kojoj igraju Željo i Sarajevo, ili pak da svi igramo ali da je uslov naguziti se Sarajevu i Želji. Koju biste radije varijantunosara wrote:Animozitet nije stvoren u Sarajevu... Provincija mrzi glavni grad i sve sto iz njega dolazi... To je cinjenica...sumirprimus wrote: al ovaj animozitet,prema slobodi i tuzli, ono ubija u covjeku...zelju za bilo cim vezanim za zajednicko....jebo majku,pa sarajvo,mostar,zenica,bihac,nema puno sredina gdje si kod kuce, i ovako jedni prema drugima,jebem ti ovaj narod,i sport, i drzavu i sve,nismo bolje ni zasluzili...
-
salle_eh1986
#8490 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
meni se čini da bih izgleda počinje kolektivno da navija za želju
svi od njih očekuju da pobjeđuju sve, da osvajaju titule, da riješavaju ko će ispasti a ko ostati, da prolaze pretkola u eurokupovima, da igraju fin i dopadljiv nogomet, da nije njegova legenda na čelu saveza, da mu trener nije klempav
ojhaaaaa
šta sve moramo, hahaha
svi od njih očekuju da pobjeđuju sve, da osvajaju titule, da riješavaju ko će ispasti a ko ostati, da prolaze pretkola u eurokupovima, da igraju fin i dopadljiv nogomet, da nije njegova legenda na čelu saveza, da mu trener nije klempav
ojhaaaaa
šta sve moramo, hahaha
Last edited by salle_eh1986 on 23/05/2012 20:01, edited 1 time in total.
-
donBeton
#8491 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Hvala, ali ovo se ipak uopšte ne pokazuje potrebnim.palermo wrote:Haj ne seri. Pa poslije utakmice Velež-Željo su se ovdje pisali postovi kako je nekad Veleže b i simpatičan klub a sada su niko i ništa. Kakva je to metropolska opsjednutost, šta je bolje da formiramo ligu u kojoj igraju Željo i Sarajevo, ili pak da svi igramo ali da je uslov naguziti se Sarajevu i Želji. Koju biste radije varijantunosara wrote:Animozitet nije stvoren u Sarajevu... Provincija mrzi glavni grad i sve sto iz njega dolazi... To je cinjenica...sumirprimus wrote: al ovaj animozitet,prema slobodi i tuzli, ono ubija u covjeku...zelju za bilo cim vezanim za zajednicko....jebo majku,pa sarajvo,mostar,zenica,bihac,nema puno sredina gdje si kod kuce, i ovako jedni prema drugima,jebem ti ovaj narod,i sport, i drzavu i sve,nismo bolje ni zasluzili...
Last edited by donBeton on 23/05/2012 20:01, edited 1 time in total.
-
Crvena Tifoza
#8492 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Treba prvo preskociti Podgrmec pa se vratiti.splend wrote:steta zbog slobode. al' to se moglo i ocekivati pred ovo kolo. ako im zeljo i velez odlucuju o sudbini (znam mogli su i oni pobjediti bla bla - al' u nekoj drugoj ligi), onda je ovo ocekivano. nadam se da ce ih iduce godine velez zamjeniti u prvoj ligi federacije.
"Jadna i b'edna osamdeset-sedma".
- Salah ad-Din
#8493 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Daj Boze da tako bude, ako vam se sad ko ne uvali da pohapa te paresalle_eh1986 wrote: prodali smo utakmicu i od tih para ćemo se pojačati kako bi bili još dominantniji
-
salle_eh1986
#8494 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
vrijemem je da i od nas neko pohapa...da neće od vas sirotinjeSalah ad-Din wrote:Daj Boze da tako bude, ako vam se sad ko ne uvali da pohapa te paresalle_eh1986 wrote: prodali smo utakmicu i od tih para ćemo se pojačati kako bi bili još dominantniji
-
El_comadante
#8495 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sloboda je sama sebi kriva. znaci trebali su minimalno izgubiti i nisu uspjeli a svi smo vidjeli da su pravo losi.
-
cindrlimindrli
#8496 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
E jbg, sad svi krivi samo oni nisu. Taman posla da Zeljo rizikuje zdravlje svojih igraca u jednoj za njih nebitnoj
utakmici. I sve to pred nastupe u ligi sampiona kad se sasvim realno moze nadati plasmanu u grupnu fazu.
A niko ne spominje "japrak konekciju", braaaaaataaaaa maaaaaaajjjjkeeee mi nismo pustili gosk...
sve se k`o
fol ne podnose.
utakmici. I sve to pred nastupe u ligi sampiona kad se sasvim realno moze nadati plasmanu u grupnu fazu.
A niko ne spominje "japrak konekciju", braaaaaataaaaa maaaaaaajjjjkeeee mi nismo pustili gosk...
fol ne podnose.
-
palermo
#8497 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa nisam ja te postove pisao, nego željini navijači. Šta treba, cvijećem da se dočekujete, i da vam tri boda pskaujemo i crvenom mašnicom po Ejupu pošaljemo. I uz to paket hurmašicadonBeton wrote:
Hvala, ali ovo se ipak uopšte ne pokazuje potrebnim.![]()
- nosara
#8498 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nisam uopste mislio na Velez, ali kad se sjetim onih psovki Amaru prosli put... Dobro si...! Jeste, i Velez iz provincije...palermo wrote:Haj ne seri. Pa poslije utakmice Velež-Željo su se ovdje pisali postovi kako je nekad Veleže b i simpatičan klub a sada su niko i ništa. Kakva je to metropolska opsjednutost, šta je bolje da formiramo ligu u kojoj igraju Željo i Sarajevo, ili pak da svi igramo ali da je uslov naguziti se Sarajevu i Želji. Koju biste radije varijantunosara wrote:Animozitet nije stvoren u Sarajevu... Provincija mrzi glavni grad i sve sto iz njega dolazi... To je cinjenica...sumirprimus wrote: al ovaj animozitet,prema slobodi i tuzli, ono ubija u covjeku...zelju za bilo cim vezanim za zajednicko....jebo majku,pa sarajvo,mostar,zenica,bihac,nema puno sredina gdje si kod kuce, i ovako jedni prema drugima,jebem ti ovaj narod,i sport, i drzavu i sve,nismo bolje ni zasluzili...
Last edited by nosara on 23/05/2012 20:12, edited 1 time in total.
- art vandeley
#8499 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
leet wrote:Daj ba, da zalim mesare iz Tuzle ?????????????? Nek se samo sjete Gavarica. Nadam se da se nikad nece vratiti u PL. iduce godine Leotar i Celik nek ispadnu i dobro je
plus navijanje u Banjoj Luci protiv Turske
Svi su drugi trebali igrati za njih da bi oni mogli komotno ici na izlet u Lukavicu.
Tako nece ici
- star(i)mo
#8500 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
cindrlimindrli wrote:E jbg, sad svi krivi samo oni nisu. Taman posla da Zeljo rizikuje zdravlje svojih igraca u jednoj za njih nebitnoj
A niko ne spominje "japrak konekciju", braaaaaataaaaa maaaaaaajjjjkeeee mi nismo pustili gosk...sve se k`o
fol ne podnose.
Kakvih pacenika ima na ovom forumu...