Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
komeba wrote:
Ne mislim da je on režiser, daleko od toga. Ni da je priča izmišljena, vjerujem da je dobio pismo i metak. Samo ne vjerujem da je to maslo vjerskih fanatika...Nije njihov stil, a i kada bi slali takva pisma, ima bezbroj ljudi koji su im se daleko više zamjerili od Suljagića.
Sve što dalje kažem je čisto nagađanje i kovanje teorija zavjere. Mogu samo reći da nismo ni svjesni kakve sve paraobavještajne službe po BiH djeluju..."anonimne prijetnje" su im omiljena metoda.
Nije li zabrinjavajuce da se samo Boljitak oglasio? Treba neko poginuti da bi se ove stranke, organizacije, udruzenja i ostali oglasili?
Niti se on javio da demantira niti drugi da ga podrze i osude prijetnju
Ako nam je ovo postalo normalno, bravo mi
plain vanilla wrote:nije sad najvaznije zeli li on biti u centru paznje, nego je li prijetnja istinita
vole svi politicari biti u centru paznje
T0liko kao Suljagić, rijetko koji Oko prijetnje možemo imati mišljenje, a istražni organi su ti koji trebaju dokazati. Mene ne bi iznenadilo ni da je "autoprijetnja".. Frka oko religije ili nereligije je davno prošla.. poslije toga je tukao ženu, pa sad malo da popravi imidž i izazove sažaljenje.. Tako ja mislim..
e Katarina, ti i tuzis i sudis
vidis, mene bi bilo strah izreci tako nesto..za mene niko nije kriv dok mu se to ne dokaze..a ovo nije mala stvar..
plain vanilla wrote:e Katarina, ti i tuzis i sudis
vidis, mene bi bilo strah izreci tako nesto..za mene niko nije kriv dok mu se to ne dokaze..a ovo nije mala stvar..
KatarinaKosaca wrote: Oko prijetnje možemo imati mišljenje, a istražni organi su ti koji trebaju dokazati. Mene ne bi iznenadilo ni da je "autoprijetnja".. Frka oko religije ili nereligije je davno prošla.. poslije toga je tukao ženu, pa sad malo da popravi imidž i izazove sažaljenje.. Tako ja mislim..
Na jednoj davno otvorenoj i zatvorenoj temi koja ima naziv " Emir Suljagic-RAZGLEDNICA IZ GROBA" jedan sada vec bivsi forumas pod nickom @non grata je napisao sljedece:
"tu njegovu knjgu nisam u cjelosti procitao,samo djelimicno...i to je nesto najgluplje sto je ikada napisano. Zalosno je sto o toj Srebrenici ima prava svako da pise, sa namjerom podizanja licnog ega. Umjesto da se stidi, sto je to prezivio, on kao pise knjige. U Danima za cijelog svog vijeka nije napisao suvislu recenicu, ali sad je napisao knjigu....aferim brate..tebi na obraz"
Izgleda da je najveci problem Suljagica sto je prezivio Srebrenicu i to sto je u SDP-u!!!! Vjerovatno za neke u FBiH predstavlja veliki problem sto prezivjeli iz Srebrenice sa sobom nose i neke mracne tajne koje bi ako izadju na vidjelo mogle da ovaj, veci dio BiH, okrenu naopacke.
Daj , ba, @hrasno... zatvorena tema, otišao forumaš i dalje ga treba linčovati...
Problem Suljagića je mnogo širi i dublji od mjesta rođenja ili stranačke knjižice
KatarinaKosaca wrote:Daj , ba, @hrasno... zatvorena tema, otišao forumaš i dalje ga treba linčovati...
Problem Suljagića je mnogo širi i dublji od mjesta rođenja ili stranačke knjižice
KatarinaKosaca wrote:Daj , ba, @hrasno... zatvorena tema, otišao forumaš i dalje ga treba linčovati...
sto je zenu istukao?
Samo ta sitnica Ima toga, pisala sam, ne da mi se opet...
sto je zenu istukao?
Samo ta sitnica Ima toga, pisala sam, ne da mi se opet...
rekoh li ja da je to sitnica? ne vidim da sam to napisala
Pa eto, ako ga ubiju, znat cemo da je prijetnja bila ozbiljna..mada vjerujem da bi i onda bilo nevjernih Toma
sto je zenu istukao?
To su njihove intimne stvari... Ako ona moze zivjet s tim mogu i ja... Ali, s njegovim "reformama" korak naprijed - dva natrag vec malo teze... Zbog toga mi i nije logicna ta prijetnja...
Last edited by nosara on 09/02/2012 14:15, edited 1 time in total.
Izvini Katarina sto pisem u tvom prisustvu ali ovo sto sam napisao dotice se prijetnji Suljagicu!
seln wrote:
Ne znam samo zasto smo skupljali priloge za sve one zemlje pogodjene zemljotresom, cunamijem i slicnim nepogodama...i te zemlje imaju vlast.
One koje imaju normalnu vlast nesto su od te pomoci i hajrovale, a one koje nemaju nikakvu, ili imaju vlast slicnu nasoj, nisu se pomakle...
Prilog je jedno, a organizacija (na nasem jeziku improvizacija) je nesto trece...
komeba wrote:Ova prijetnja Suljagiću mi je nekako sumnjiva. Ne mogu obrazložiti sumnje, instinkt mi jednostavno govori...slati metak nije metod vjerskih fanatika.
mislis da je prica izmisljena ili da je on reziser ili da se neko krije iza vjerskih fanatika?
Ja mislim da Suljagić jako želi biti u centru pozornosti. Naprosto obožava taj zonfa. A ko je režiser priče, to je stvar policije.
Zeli biti u centru pozornosti. Cime? Sto je dobio prijetece pismo i prijavio policiji. A ti onda velis da je reziser price stvar policije. Zlurado, jadno.
seln wrote:
Ne znam samo zasto smo skupljali priloge za sve one zemlje pogodjene zemljotresom, cunamijem i slicnim nepogodama...i te zemlje imaju vlast.
One koje imaju normalnu vlast nesto su od te pomoci i hajrovale, a one koje nemaju nikakvu, ili imaju vlast slicnu nasoj, nisu se pomakle...
Prilog je jedno, a organizacija (na nasem jeziku improvizacija) je nesto trece...
Nazalost, vecina tih zemalja su banana republike, npr. Haiti.
Jesmo li trebali pomoci ili ne?
sto je zenu istukao?
To su njihove intimne stvari... Ako ona moze zivjet s tim mogu i ja... Ali, s njegovim "reformama" korak naprijed - dva natrag vec malo teze... Zbog toga mi i nije logicna ta prijetnja...
nije bas ovako kako kazes..jedino sto je vise mogao uciniti je da da ostavku i pobjegne
u datim uslovima (sam protiv svih) ucinio je najvise sto je mogao
Znači, krah. Elektroprivreda BiH, poštovani građani Federacije, kupuje struju za nevjerovatnih 130 eura po megavat satu. Evo priče o poslovnom promašaju godine.
Federacija BiH po svemu sudeći neće ostati bez struje, ali će platiti visoku cijenu. Naime, kako smo saznali manjak struje na domaćem tržištu Elektroprivreda BiH će nadoknaditi kupovinom struje po cijeni koja je dva puta veća od cijene po kojoj je EP BiH do prije samo nekoliko dana prodavala beogradskom Rudnapu.
Kako doznaje TV1, Uprava EP BiH nije osigurala blagovremeno dovoljne količine uglja za rad termoektrana u Tuzli i Kaknju, iako je imala obavezu da u svakom trenutku rezerve uglja budu dovoljne za jednomjesečnu proizvodnju.
No, trenutne rezerve jedva su dovoljne za jedan dan rada punim kapacitetom TE Tuzla i TE Kakanj. Zbog toga je Uprava Elektroprivrede bila prisiljena zatražiti struju na evropskom tržištu, jer je u protivnom prijetio kolaps elektroenergetskog sistema Federacije BiH.
Cijena ove operacije bit će paprena. EP BiH trenutno kupuje struju po 130 eura po MWh, a samo sedam dana ranije beogradskom Rudnapu je struju prodavala više nego duplo jeftinije za svega 55 eura.
Menadžera amatera na čelu EP BiH Elvedina Grabovicu svaka odgovorna vlast morala bi po hitnom postupku smijeniti zbog ovog kardinalnog propusta. No, mi smo uvjereni da Grabovici neće faliti ni dlaka s glave, iako će njegov amaterizam i elementarno nepoznavanje struke građani Federacija platiti milionima maraka, prenosi TV1.
Svim što čini. Od čuvenog ukidanja novina od čije navodne uštede nikad ništa nije napravljeno, a tako spektakularno najavljeno u eksluzivi od Sarajevske hronike, preko religije i nereligije , popunjavanja formulara, ispravljanja formulara, malteretiranja žene, demantija maltretiranja, spontane šetnje....
disney wrote: Sto je dobio prijetece pismo i prijavio policiji. A ti onda velis da je reziser price stvar policije. Zlurado, jadno.
Ma, ja ta će policija. Privatne istrage svatko za sebe ili da nam Bakir H. kaže šta je po srijedi
quasar wrote:Ubio ga Zlaja da digen rejting stranke.
Negdje uoci opstinskih izbora.
Bivsi sdp ima rejting kile karabataka... Nema se tu sta dizat...
Tebe bih se volio nalemat vise nego ista ono nekako uoci izbora kada sam na ovom forumu rekao da nema velike razlike izmedju SDP i ovih drugih (da svako samo gleda sta da jami), samo sto mi se nisi krvi napio .
A vidi sad, glavni artiljerac na temi o SDP .
Salto mortale sto bi rekli umjetnici
nosara wrote:
Tebe bih se volio nalemat vise nego ista ono nekako uoci izbora kada sam na ovom forumu rekao da nema velike razlike izmedju SDP i ovih drugih (da svako samo gleda sta da jami), samo sto mi se nisi krvi napio .
nosara wrote: