Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
quarterback

#8476 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

gdje se moze kupiti eliquid, dakle tecnost za elektricne cigare, osim onih hajvana u BBIu - Medisana se zovu
Altsa

#8477 Re: Gdje u Sa......

Post by Altsa »

gdje ima uzeti ovakvih ili slicnih lampi a da nisu 200 KM kao u radnji kod bivseg kina kumrovec.

Image
Irm@

#8478 Re: Gdje u Sa......

Post by Irm@ »

Mr Hiccup wrote:gdje kupiti helijum i po kojoj cijeni ili gdje se mogu odnijeti baloni da se napune helijumom?

hvala unaprijed.
a ovako http://www.balondekor.ba/
Mr Hiccup

#8479 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr Hiccup »

Irm@ wrote:
Mr Hiccup wrote:gdje kupiti helijum i po kojoj cijeni ili gdje se mogu odnijeti baloni da se napune helijumom?

hvala unaprijed.
a ovako http://www.balondekor.ba/
naletio sam na taj sajt. fora je sto balone vec imam, samo mi je potrebno punjenje. ali u svakom slucaju cu ih kontaktirati. hvala
quarterback

#8480 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

Altsa wrote:gdje ima uzeti ovakvih ili slicnih lampi a da nisu 200 KM kao u radnji kod bivseg kina kumrovec.

Image
kupio prije godinu u peniju ali ih nisam vidio odavno, bile su 15 tak KM
JanuaryJones

#8481 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

otherside wrote:
JanuaryJones wrote:
otherside wrote:...ima kupiti plasticne ambalaze? Konkretno me interesuju plasticne kutijice poput onih u koje se pakuju kreme, masti i sl.
hvala :)
Jedino ne znam kakvi su sa maloprodajom http://www.tisal.ba/index.php?id=tegle

Sent from my iPad using Tapatalk
eh, meni treba desetak kutijica, da odem i kupim sto prije :(
Pitaj u apoteci svojoj gdje nabavljaju ambalažu ili eventualno ako si dobra sa apotekarkom da ti proda 10tak kutijica ;)

Sent from my iPad using Tapatalk
Zovem se Zelena

#8482 Re: Gdje u Sa......

Post by Zovem se Zelena »

otherside wrote:...ima kupiti plasticne ambalaze? Konkretno me interesuju plasticne kutijice poput onih u koje se pakuju kreme, masti i sl.
Svaka apoteka će ti to prodati.
otherside

#8483 Re: Gdje u Sa......

Post by otherside »

Nece :(
L.e.g

#8484 Re: Gdje u Sa......

Post by L.e.g »

Legenden wrote:Gdje mogu kupiti Old Spice aftershave?

Image
ima DM, ja neki dan kupio
MT3

#8485 Re: Gdje u Sa......

Post by MT3 »

Imaju li se gdje kupiti ove patike???
Image
L.e.g

#8486 Re: Gdje u Sa......

Post by L.e.g »

Altsa wrote:gdje ima uzeti ovakvih ili slicnih lampi a da nisu 200 KM kao u radnji kod bivseg kina kumrovec.

Image
Ako imas nekoga da prolazi kroz Busovacu, ima radnja "Fenix" na glavnoj cesti
AMMMeRRR

#8487 Re: Gdje u Sa......

Post by AMMMeRRR »

Odakle narucit buket cvijeca na adresu NAJPOVOLJNIJE? :D nista previse, par ruza tako to...thx
manekenka u penziji

#8488 Re: Gdje u Sa......

Post by manekenka u penziji »

dostavlja vjetrenjača, ali nisu ni jeftini

http://www.vjetrenjaca.ba/sub.wbsp?wbf_cat=1
urocnoposljedicna

#8489 Re: Gdje u Sa......

Post by urocnoposljedicna »

preporuka za neko mjesto gdje vrse otkup starih mobitela. htjela bi uzeti novi pa da unovcim ovaj trenutni koliko-toliko :D
holowey

#8490 Re: Gdje u Sa......

Post by holowey »

urocnoposljedicna wrote:preporuka za neko mjesto gdje vrse otkup starih mobitela. htjela bi uzeti novi pa da unovcim ovaj trenutni koliko-toliko :D
pik :D
BIONA

#8491 Re: Gdje u Sa......

Post by BIONA »

Zovem se Zelena wrote:
Svaka apoteka će ti to prodati.
Ja jucer kupila u apotekama Sarajevo :)

Male kutije za balzam od 10 ml, kostaju 0.40 pf, dok kutija od 50 g kosta 0,25 pf :-D

Uglavnom po privatnim apotekama ne trazi, jer oni to ne prodaju!
AMMMeRRR

#8492 Re: Gdje u Sa......

Post by AMMMeRRR »

urocnoposljedicna wrote:preporuka za neko mjesto gdje vrse otkup starih mobitela. htjela bi uzeti novi pa da unovcim ovaj trenutni koliko-toliko :D
Ja najbolje iskustvo imam sa Fontele, imas ih u BBI na prizemlju, das svoj telefon procjene ga, i uzmes opet neki polovan koji ti valja (6 mj garanacije..), tu sam toliko dobro prosao, da ni pik ne bi bolji bio, a nije mi se dalo peglat sa prodajom mog telefona..fontele ima i na carsiji, na jednom od coskova u zlatarskoj ulici..

Pored njih imas jos univerzalno u grbavica soping centru, i imas na platou ciglane isto radnju koja radi zamjene...toliko koliko ja znam..u univerzalno je 3 mj garancije za ciglane nez (na polovne ako uzmes),..sad pitanje koji ti je tel, ako nije trazen, mozda ti ga niko i ne uzme..a onda pik =)
WildRedRose

#8493 Re: Gdje u Sa......

Post by WildRedRose »

ma kakav univerzalno, nevidjeni prevaranti i lopovi !
hodža

#8494 Re: Gdje u Sa......

Post by hodža »

znam gdje su, ali ne znam da li mogu to uraditi pa da vidim da nije ko od vas probao...

oni na skenderiji što štampaju na majce, da li mogu odštampati nešto na kožnu futrolu za mobitel...

Image

i da li imaju oni neki sajt, stranicu na FB ili neki sl. kontakt ? :roll:
Zovem se Zelena

#8495 Re: Gdje u Sa......

Post by Zovem se Zelena »

otherside wrote:Nece :(
Ne znam gdje si pitala. Koliko ti treba i za kad, da ti nađem :-)
brazzo19

#8496 Re: Gdje u Sa......

Post by brazzo19 »

Mozda nije pravo mjesto ali da pitam , nocenje sa doruckom za dvije osobe na Bjelasnici treutno koliko kosta , i jeli potrebna rezervacija unaprijed ?
vjesticanametli

#8497 Re: Gdje u Sa......

Post by vjesticanametli »

hvala unaprijed.
messer tehnoplin u rajlovcu ali mislim da ne prodaju za balone jer ga ima veoma malo..........cuva se za bolnice
urocnoposljedicna

#8498 Re: Gdje u Sa......

Post by urocnoposljedicna »

AMMMeRRR wrote:
Ja najbolje iskustvo imam sa Fontele, imas ih u BBI na prizemlju, das svoj telefon procjene ga, i uzmes opet neki polovan koji ti valja (6 mj garanacije..), tu sam toliko dobro prosao, da ni pik ne bi bolji bio, a nije mi se dalo peglat sa prodajom mog telefona..fontele ima i na carsiji, na jednom od coskova u zlatarskoj ulici..

Pored njih imas jos univerzalno u grbavica soping centru, i imas na platou ciglane isto radnju koja radi zamjene...toliko koliko ja znam..u univerzalno je 3 mj garancije za ciglane nez (na polovne ako uzmes),..sad pitanje koji ti je tel, ako nije trazen, mozda ti ga niko i ne uzme..a onda pik =)
cekaj zar ja moram uzeti mobitel tamo gdje prodam stari? :mrgreen:
nisam uzimala nikad polovni mobitel, sigurnija sam nekako kad uzimam novo.
a sto se tice ovog starog nije neki, samsung s5230. ekran sam mu izgrebala poprilicno. preko pika nisam htjela jer se ne razumijem u to i ne znam odrediti realnu cijenu, pa bi vise voljela odnijeti negdje da procijene. ako sta mogu od njega neka uzmu, ako ne nema veze. pokusala sam
quarterback

#8499 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

sherbett wrote:gdje unajmit stan na par dana?
apartmentssehara.com
quarterback

#8500 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

hodža wrote:znam gdje su, ali ne znam da li mogu to uraditi pa da vidim da nije ko od vas probao...

oni na skenderiji što štampaju na majce, da li mogu odštampati nešto na kožnu futrolu za mobitel...

Image

i da li imaju oni neki sajt, stranicu na FB ili neki sl. kontakt ? :roll:
ne znam za skenderiju, znam da ti za to treba sito stampa i mislim da ti se nece isplatiti na 1 komad
Post Reply