SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
vnm
#8476 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
gdje je taj fast food konkretno? cisto preventivno se informisem...
- žena sa broja 6
#8477 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Na Baščaršiji, u blizini je Begove džamije.vnm wrote:gdje je taj fast food konkretno? cisto preventivno se informisem...
-
shin
#8478 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Hrana je kurac u ovom FAN-u, ne znam kako se raja potrova 
- smoki_choko
#8479 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jos jedan potrovano 
- plejka2
#8480 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Treba izbjegavat piletinu i majonezu pri vecim temperaturama u bilo kojem fast food-u,nikad nisi siguran..
- smoki_choko
#8481 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da se hoce potrovati i u mcd kad ga otvore. ne bi mi nista draze bilo. naravno bez ozbiljnijij posljedica 
- plejka2
#8482 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma tegoba je to nedo bog nikom...
-
saabsa
#8483 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Vatreni okršaj u Sarajevu
Jedna osoba povrijeđena u pucnjavi na Dobrinji
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... #komentari
Evo jednog i komentara:
Evo jednog i komentara:
Ljudi krenuli na posao, sacekala ih dvojica narkomana i pokusala da im torbicu otmu. Ranili coeka ni krivog ni duznog (znam ga 25 godina) Stari njegov ih zaganjao i jednog valjda uhvatio na dobrinji 5 u haustoru i cudim se da mu se krvi nije napio (ja bih).
- cappy_tempo
#8484 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ne kontam za fan matere mi,neki dan jaran jeo i eno frajer ziv i zdrav nista mu,a ovi otrovani...kao sto lud i ponosan rece najjaci pileci u gradu. ma lafo trovanje,nema trovanja kad je pileci u pitanju 
- ultima_palabra
#8485 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Repriza Pomodorina... samo jedno 20 puta manje žrtava (zasad)cappy_tempo wrote:ne kontam za fan matere mi,neki dan jaran jeo i eno frajer ziv i zdrav nista mu,a ovi otrovani...kao sto lud i ponosan rece najjaci pileci u gradu. ma lafo trovanje,nema trovanja kad je pileci u pitanju
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
- drndalo
#8487 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Izgleda da je pravo vrijeme za otkonzervirati onog Heklera iz rata...saabsa wrote:Vatreni okršaj u Sarajevu
Evo jednog i komentara:Ljudi krenuli na posao, sacekala ih dvojica narkomana i pokusala da im torbicu otmu. Ranili coeka ni krivog ni duznog (znam ga 25 godina) Stari njegov ih zaganjao i jednog valjda uhvatio na dobrinji 5 u haustoru i cudim se da mu se krvi nije napio (ja bih).
- Obuca9
#8488 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A jebo te, crnjaka, znam momka...
Muamere majstore, ne daj se !!!
-
ko_sijalica
#8489 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
momak prva ligahz__semir wrote:A jebo te, crnjaka, znam momka...
s prozora sam vidio samo kad su bjezali i njegov stari za njima, mislim da su i u trku pucali na starog...
Pule drzi se
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#8490 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Samo me zanima kako poslije svega ostati normalan i kakve mjere predostroznosti poduzeti da zastitis sebe i svoje drage ...sta da se svi naoruzamo pa ko bude brzi i precizniji prezivi ebes ga...hz__semir wrote:A jebo te, crnjaka, znam momka...
- novi.dan.nova.nafaka
#8491 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa Bože dragi, zar sad i na nevine građane da se poteže oružje !?Privatna poruka wrote:Samo me zanima kako poslije svega ostati normalan i kakve mjere predostroznosti poduzeti da zastitis sebe i svoje drage ...sta da se svi naoruzamo pa ko bude brzi i precizniji prezivi ebes ga...
Hajdemo na ulice izaći, šta drugo preostaje...
- cappy_tempo
#8492 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
i nakon sto dodju dva specijalca da svi odemo kucama?novi.dan.nova.nafaka wrote:Pa Bože dragi, zar sad i na nevine građane da se poteže oružje !?Privatna poruka wrote:Samo me zanima kako poslije svega ostati normalan i kakve mjere predostroznosti poduzeti da zastitis sebe i svoje drage ...sta da se svi naoruzamo pa ko bude brzi i precizniji prezivi ebes ga...
- daxon
#8493 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovo je više nepodnošljivo majke mihz__semir wrote:A jebo te, crnjaka, znam momka...
Što je najgore uhvatiće hlošare i eto ih opet za deset dana na ulici,
iako sam veliki protivnik bilo kakvog nasilja i oružja, ponekad pomislim da je za ovakvo stanje kriva indolentnost nas normalnih građana, okupe se hlošari ispred haustora mi šutimo, maltretiraju nekog mi šutimo, gledamo ih i prolazimo pored njih... pomislim da bi trebalo početi ih tući čim ih vidimo, samo čekam da mi neki priđe sa nekom narkomanskom pričom, slomiću mu i ruke i noge nako iz ćeijfa pa nek onda mene zatvore
-
zonbirile
#8494 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
droga je jeben biznis i nije fer prekinuti ga 
- Privatna poruka
#8495 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
cappy_tempo wrote:i nakon sto dodju dva specijalca da svi odemo kucama?novi.dan.nova.nafaka wrote:Pa Bože dragi, zar sad i na nevine građane da se poteže oružje !?Privatna poruka wrote:Samo me zanima kako poslije svega ostati normalan i kakve mjere predostroznosti poduzeti da zastitis sebe i svoje drage ...sta da se svi naoruzamo pa ko bude brzi i precizniji prezivi ebes ga...
Ne nego ce ostati par idiota sto vriste po Grbavici i Kosevu svake druge subote, i dobiti batine sa plus jos par obicnih ljudi.
Ali treba gledati realno sta trazimo uopce tim izlaskom na ulicu...trazimo sigurnost od koga i kako....policija se ogradi kaze mi uhvatimo i predamo tuzilastvu, tuzilastvo govori nema zatvora ...i sta uraditi? Danas je neki teneder za taj drzavni zatvor i bit ce gotov za dvije godine, tako bar pise. Nadam se da cemo prezivjeti naredne dvije godine dok ne bude mjesta po zatvorima.
- Obuca9
#8496 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
O čemu sad ti sereš? Šta pričaš gluposti, imaš li pametnijeg posla u životu? Kakva droga, jesi li normalan ti?zonbirile wrote:droga je jeben biznis i nije fer prekinuti ga
- metar_drva
#8497 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
skuliraj se ba malo, čovjek je govorio o napadačimahz__semir wrote:O čemu sad ti sereš? Šta pričaš gluposti, imaš li pametnijeg posla u životu? Kakva droga, jesi li normalan ti?zonbirile wrote:droga je jeben biznis i nije fer prekinuti ga
-
zonbirile
#8498 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kada shvatiš kovanicu organizovani kriminal,biti će ti jasno.
-
zonbirile
#8499 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-----------------------------------------------------hz__semir wrote:O čemu sad ti sereš? Šta pričaš gluposti, imaš li pametnijeg posla u životu? Kakva droga, jesi li normalan ti?zonbirile wrote:droga je jeben biznis i nije fer prekinuti ga
halo,smanji emocije,nego šta je za tebe organizovani kriminal ?
- metar_drva
#8500 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
otimačina i sačekuša ispred haustora sigurno nije. organizovani kriminal su entitetski i državni parlamenti, vlada i sl. sve ovo ostalo je kokošarenje.zonbirile wrote:-----------------------------------------------------hz__semir wrote:O čemu sad ti sereš? Šta pričaš gluposti, imaš li pametnijeg posla u životu? Kakva droga, jesi li normalan ti?zonbirile wrote:droga je jeben biznis i nije fer prekinuti ga
halo,smanji emocije,nego šta je za tebe organizovani kriminal ?