Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kory_galaktikos
#8476 Re: Real Madrid C.F.
ma ovo je sve marca ba zakuhala kriza im bila dala roni koji euro da ovo izjavi da bi oni mogli koji primjerak vise zaradit sta,i sad on pica neku lafinu..uglanvom opet je sve normalno valjda hhah 
- Clover
#8477 Re: Real Madrid C.F.
Upravo. Uostalom, ako je i nafuran, vala i zaslužio je. I još mi je super ovako kad počnu pričati kako ga ne vole kao osobu, kako je loš kao osoba, ono upoznali su ga, pa imaju na osnovu čega suditi o njemu.pussysmoke wrote:Ma ko kaže da ga navijači ne vole, koja to statistika pokazuje. Gdje si ti to pročitao, molim te. To što ga novinari klixa i par drugih portala u BiH ne vole to je druga stvar. Po čemu je nafuran, šta je to nafurano uradio? Šta je bezobrazno uradio? Što je to pogan? Čuj molim te ne zna se radovati! Bravo legendo, ali zato zna zabit go ko što ga niko nije zabio od '43. Što to nije fer igrač molim te, pa uvjek asistira ako može i on je pokretač igre. Dajte više s tom negativnom propagandom i uzdizanjem zakržljalog patuljka. Imate temu Barcelona C.F. pa tamo pljujte po Realu. Real je kraljevski klub i Ronaldo je trenutno broj jedan u svjetu, a to što kržljavac ima jači lobi koji mu obezbjedi glasove svaki put, to je druga stvar.miki.ba wrote:Navijaci ga jednostavno ne vole, cojek je nafuran, bezobrazan, pogan, ne zna se radovati ko cojek, nije ni fer igrac i ima još dosta negativnih osobina.
- strong69
#8478 Re: Real Madrid C.F.
Ne znam kakav je Ronaldo privatno, profesionalno, kakav je prema kolegama, navijacima niti me zanima... Ali znam da je ovo sto radi pateticno i jadno. Ili ocekuje da se okusa u glumackim vodama?
- Clover
#8479 Re: Real Madrid C.F.
mašalaLud i ponosan wrote:48 miliona pratioca...
- aveos
#8480 Re: Real Madrid C.F.
Mourinho u petak u zagrebu na utakmici hrv.
- blazh
#8481 Re: Real Madrid C.F.
http://www.jutarnji.hr/hns-pozvao-speci ... a/1051930/aveos wrote:Mourinho u petak u zagrebu na utakmici hrv.
- Riddle
#8482 Re: Real Madrid C.F.
Sta god da je dobio, nije imao ono sto je imao u Unitedu. Jbg nije sve ni u parama, iako naravno zivot cine mnogo laksim. Tamo ga je citav tim podrzavao, cinio sve za njega, menadzer ga je volio, jer nikad prije nije radio sa tako nevjerovatno talentovanim igracem, fanovi su ga obozavali i pjevali mu stalno... To cak i danas rade. Bio je Best since Best. Mozda je to do drugacije kulture i mentaliteta, jer tako nesto nisam primijetio da ima u Madridu. I sad je ispalo da ga upravo tako nesto i muci.ultima_palabra wrote:Na jednom forumu lik je to objasnio... zamisli da te Megan Fox zovne kod sebe na jednu noć. Znaš da ćeš sigurno biti nogiran ujutro, ali ćeš opet pristati![]()
Ali sad ozbiljno, mislim da je RM stabilniji nego što je to bio dugo vremena... pogotovo Ronaldu mislim da ništa nije falilo u ove 3 godine.
Nikad nije trebao napustiti United. Ne shvatam, kaze Real je san, izazov... Kad nesto imas sto je tako dobro, to ne mijenjas, vec dajes sve od sebe da to zadrzis. Zar isto nije izazov ostati na vrhu sto je duze moguce? To je vjerovatno i najveci izazov.
- alijagoro
#8483 Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo i United,kako romanticna pricaRiddle wrote:Sta god da je dobio, nije imao ono sto je imao u Unitedu. Jbg nije sve ni u parama, iako naravno zivot cine mnogo laksim. Tamo ga je citav tim podrzavao, cinio sve za njega, menadzer ga je volio, jer nikad prije nije radio sa tako nevjerovatno talentovanim igracem, fanovi su ga obozavali i pjevali mu stalno... To cak i danas rade. Bio je Best since Best. Mozda je to do drugacije kulture i mentaliteta, jer tako nesto nisam primijetio da ima u Madridu. I sad je ispalo da ga upravo tako nesto i muci.ultima_palabra wrote:Na jednom forumu lik je to objasnio... zamisli da te Megan Fox zovne kod sebe na jednu noć. Znaš da ćeš sigurno biti nogiran ujutro, ali ćeš opet pristati![]()
Ali sad ozbiljno, mislim da je RM stabilniji nego što je to bio dugo vremena... pogotovo Ronaldu mislim da ništa nije falilo u ove 3 godine.
Nikad nije trebao napustiti United. Ne shvatam, kaze Real je san, izazov... Kad nesto imas sto je tako dobro, to ne mijenjas, vec dajes sve od sebe da to zadrzis. Zar isto nije izazov ostati na vrhu sto je duze moguce? To je vjerovatno i najveci izazov.
- Riddle
#8484 Re: Real Madrid C.F.
Ne znam je li romanticna, ali znam da je istinita.
- skenderija04
#8485 Re: Real Madrid C.F.
Pratim ovo oko Ronalda i jedna stvar mi nije jasna. Kaze da je tuzan. Problem je profesionalne prirode , nije ova nagrada od prije dva tri dana, a danas kaze da nije ni lova. Sve mi se cini da on trazi nesto na emotivnom planu, trazi da ga ljudi na Bernabeu vole. E to se ne trazi, to se zasluzi, U Madridu ga cijene, smatraju ga najboljim igracem na svijetu ali ljubav tih navijaca je Iker i to se ne diskutuje. Iker je za te ljude personifikacija Real Madrida kaka je uvijek bio. Odgojen u klubu, korektan, nikada problemi niti sa protivnicima niti sa svojim saigracima, a osim toga uspjesan. Bernabeu je zajeban stadion a Real je nezgodan klub. Tamo su zvizdali i Di Stefanu i Butraguenu i drugim tipovima koji su za istoriju Reala puno vazniji od Cristiana. Ako hoce da bude lider u svlacionici opet se sudara sa Ikerom. Cak i Mourinho nece sukob sa Casillasom jer zna da su sanse da izvuce deblji kraj velike. Ima stvari koje se tesko mogu objesniti ali to bi bilo to. Mou je snimio situaciju na vrijeme. Ako Cristiano misli da moze nesto da promijeni po tom pitanju bolje mu je da trazi izlaz. Ako mu je dovoljno da ga smatraju najboljim nece biti problema. Ako zeli da bude i najomiljeniji e to ce ici tesko.
- burek_in_space
#8486 Re: Real Madrid C.F.
Iker je Tito i gospodin chovjek.
A ima i dobru trebu
A ima i dobru trebu
- alijagoro
#8487 Re: Real Madrid C.F.
Nije ni Ronaldu lahko,sta god da uradi,opravdano ili neopravdano,uvijek se prica o Messiju.Ronaldo se ubi trenirajuci,stotine sklekova,hiljade trbusnjaka,i cega sve ne,i opet se to sve zajedno cini nedovoljnim protiv Messija.
- Jule
#8489 Re: Real Madrid C.F.
Kikica je najsavrseniji igrac koji je ikada igrao fudbal. 
Ima sve. Brzinu, ekplozivnost, dribling (dobro, malo upitan
), pozicioniranje, sut nogom, glavom, savrseno atletsko tijelo + je lijep i bogat. I svjestan sebe. I onaj njegov gard "niko kao ja" je samo dodatni plus. Kikica i ja ne mislimo da je skromnost vrlina.
Pa samo onaj njegov potez rukom, kada se kofrcio i smirivao Camp Nou nakon gola za titulu prosle godine mi je mocniji i od samog gola.
Ne znam sto sam krenula da mu pisem hvalospjev.. Ah, da, neko je rekao da se ne moze navijati za igraca, vec samo za klub. Pa eto, ja navijam za ovog igraca u bilo kojem dresu da igra (osim kad nama trpa
). Ogromnim trudom je doveo sebe do savrsenstva, pa i dan danas zadnji odlazi sa treninga, i super mi je vidjeti kako taj savrseni stroj radi, kako se bori, kako mu i nakon svih titula i priznanja nikad nije dosta (to i zahvaljujuci umjetno napumpanoj konkurenciji u vidu Mesija). On je jedan od tih fenomena za divljenje, kao Jordan, Bolt, Federer, Ronaldo Debeli (moj najdrazi igrac ikad), kao Ferari, Roleks ili frizider Gorenje. Jednostavno savrsen.
I jos se kupa redovno. Ne znam zasto mu to neki vide kao minus.

Ima sve. Brzinu, ekplozivnost, dribling (dobro, malo upitan
), pozicioniranje, sut nogom, glavom, savrseno atletsko tijelo + je lijep i bogat. I svjestan sebe. I onaj njegov gard "niko kao ja" je samo dodatni plus. Kikica i ja ne mislimo da je skromnost vrlina. Pa samo onaj njegov potez rukom, kada se kofrcio i smirivao Camp Nou nakon gola za titulu prosle godine mi je mocniji i od samog gola.
Ne znam sto sam krenula da mu pisem hvalospjev.. Ah, da, neko je rekao da se ne moze navijati za igraca, vec samo za klub. Pa eto, ja navijam za ovog igraca u bilo kojem dresu da igra (osim kad nama trpa
I jos se kupa redovno. Ne znam zasto mu to neki vide kao minus.

- burek_in_space
#8490 Re: Real Madrid C.F.
@Jule iliti ga Emily
da si prije samog posta napisala da ovo pishesh kao zhena, dao bih 10+ od srca, ali ako pishesh kao poznavalac fudbala, onda mogu samo
da si prije samog posta napisala da ovo pishesh kao zhena, dao bih 10+ od srca, ali ako pishesh kao poznavalac fudbala, onda mogu samo
- Jule
#8491 Re: Real Madrid C.F.
Zar i ti Burece... Pa zaobidjite me vise s tom Emilijom Kokic, nemam pojma o cemu je rijec.burek_in_space wrote:@Jule iliti ga Emily![]()
Pa pisem kao zena, kako drugacije.

Hoces reci da Ronaldo ne zna igrati lopte?

- burek_in_space
#8492 Re: Real Madrid C.F.
Zar mora odmah iz krajnosti u krajnost?Jule wrote: Zar i ti Burece... Pa zaobidjite me vise s tom Emilijom Kokic, nemam pojma o cemu je rijec.![]()
Pa pisem kao zena, kako drugacije.
Hoces reci da Ronaldo ne zna igrati lopte?
Ako nije najbolji, po mishljenju vecine, odmah ne zna igrati lopte?
On je fe-no-me-na-lan, lijep, zgodan, neophodan, zgodan, snazhan, gdje god dodje pod je vlazhan, ali je Messi Tito partija omladina akcija.
- Koolin1
#8493 Re: Real Madrid C.F.
Its that time of the month for Ronaldo, bit ce on OK 
Patetican tip jbt
Patetican tip jbt
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8494 Re: Real Madrid C.F.
Messi je smiješan za Ronalda 
Barsa tika taka hahu
Barsa tika taka hahu
Last edited by Velkoski on 05/09/2012 01:05, edited 1 time in total.
- Revolucionar ★
#8495 Re: Real Madrid C.F.
Kad se malo bolje i razmisli, tesko je covjeku, smrt roditelja mora da je bolna uspomena. A novinari ce i od najbezazlenije vijesti/peha/gafa napravit nesto spektakularno, to je kapitalizam, preko svega do para.
Roni se nema sta reci, to je kompletan fudbaler, Messija postujem ali bas me zanima kako bi igrao bez Inieste i Xavija, jer realno njemu ako nema ko odgovorit na pas, on je totalno u sendvicu, dok Rona raspolaze sa mnogo vise opcija. Svaka cast obojici, vjerovatno najveci dvojac svih vremena
Roni se nema sta reci, to je kompletan fudbaler, Messija postujem ali bas me zanima kako bi igrao bez Inieste i Xavija, jer realno njemu ako nema ko odgovorit na pas, on je totalno u sendvicu, dok Rona raspolaze sa mnogo vise opcija. Svaka cast obojici, vjerovatno najveci dvojac svih vremena
- Koolin1
#8496 Re: Real Madrid C.F.
Ja ga malo i razumijem, i ja bi se osjecao sjebano kad bi postigao 50+ golova u sezoni, oborio rekord La Lige i opet ostao iza Messia za jedno 10 golova 
- Revolucionar ★
#8497 Re: Real Madrid C.F.
Postajes i ti patetican sadaKoolin1 wrote:Ja ga malo i razumijem, i ja bi se osjecao sjebano kad bi postigao 50+ golova u sezoni, oborio rekord La Lige i opet ostao iza Messia za jedno 10 golova
- burek_in_space
#8498 Re: Real Madrid C.F.
Shto nije trp'o Ronaldinho ko lud, iako cemo se svi slozhiti, bar se nadam, da je raspolagao daleko vecim i raznovrsnijim repertoarom udaraca, driblinga, "trikova"?
Ono shto je fascinantno kod Ronalda i Messija jeste da jesu jedan drugom konkurencija, jedan drugog chine boljim, i da su konstantni. Samo shto je Messi malo konstantniji i to ga, po meni, chini boljim.
Ono shto je fascinantno kod Ronalda i Messija jeste da jesu jedan drugom konkurencija, jedan drugog chine boljim, i da su konstantni. Samo shto je Messi malo konstantniji i to ga, po meni, chini boljim.
- Koolin1
#8499 Re: Real Madrid C.F.
Kakav Xavi ba... Messi je postigao 72 gola prosle sezone, i imao je vise asistencija od Xavia ciji je posao da samo asistira... to govori kakav je igrac Messi..
Ronaldo jeste ODLICAN igrac, mozda i kompletniji od Messia... Da je se rodio nekad u drugom vremenu nebi mu niko ravan bio.. ovako ce proci kroz cijelu karieru kao drugi najbolji, i to ga boli...
Ronaldo jeste ODLICAN igrac, mozda i kompletniji od Messia... Da je se rodio nekad u drugom vremenu nebi mu niko ravan bio.. ovako ce proci kroz cijelu karieru kao drugi najbolji, i to ga boli...
- Jule
#8500 Re: Real Madrid C.F.
burek_in_space wrote: On je fe-no-me-na-lan, lijep, zgodan, neophodan, zgodan, snazhan, gdje god dodje pod je vlazhan
Nije ni on los, mada ne volim takav tip igraca. Voljela bih vidjeti kako bi se snasao u drugom klubu.burek_in_space wrote:ali je Messi Tito partija omladina akcija.
Mesi je posebno dobar kao uzor za zakrzljale, male djecake, koji nemaju atletske predispozicije, da ima nade i za njih, da se mogu baviti sportom, pa mozda, ako se budu kljukali hormonima, i uspjeti.