Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:Mogli smo malo baciti prisjecanja na vozace koji nisu ostvarili neki uspjeh ali su ostali upecatljivi po drugim stvarima
Jarno Trulli - kao da dvojicu zaobilaziš
Takuma Sato - ubica
Juan Pablo Montoya - Sato na kvadrat
@zforumas
Htjedoh pomenuti i Heidfelda, ali on je uvijek bio za tog petog mjesta i neke sredine. I kad bi se očekivalo da napravi korak naprijed, onda ostane na istom nivou. Za razliku od Montoye koji je išao iz krajnosti u krajnost
Last edited by Dr Baltazar on 28/10/2016 16:29, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809 wrote:Iako se ne uklapa u zadane parametre, Rajkonen je najveci brat
Leave me alone I know what I'm doing.
Ili kad pobijedi prvu trku za Ferrari, Šumi ga nazva da cestita, frajer mu hladno spusti slusalicu jer je nesto šuštalo
2006. na Interlagosu svi vozaci izasli da se pozdrave sa Schumyem na oprostajnoj (prvoj) utrci a njega nije bilo. Pitali ga gdje je bio a on 'ladno: "I was taking shit"
onda eto i oni vječiti drugi u ekipi poput Alezija i Bergera. a uvijek mi je bilo drago kad Minardi uzme koji bod. mislim da ni u jednoj sezoni nisu uzeli više od 10 bodova
Kad si htio nekome reci da je los, rekao bi da je kao Mazzacane
Minardi je bio super tim za vozace pocetnike (Alonso, Webber) a mislim da im je rekord 7 bodova i to ja mislim u zadnjoj sezoni, 2005.
Isto tako mislim da imaju jednu sezonu u kojoj su oba vozaca imali sve DNF osim jedne utrke, tad je Andrea de Crasharis vozio za njih pa nije ni cudo
_BataZiv_0809 wrote:Iako se ne uklapa u zadane parametre, Rajkonen je najveci brat
Leave me alone I know what I'm doing.
Ili kad pobijedi prvu trku za Ferrari, Šumi ga nazva da cestita, frajer mu hladno spusti slusalicu jer je nesto šuštalo
2006. na Interlagosu svi vozaci izasli da se pozdrave sa Schumyem na oprostajnoj (prvoj) utrci a njega nije bilo. Pitali ga gdje je bio a on 'ladno: "I was taking shit"
Koja je to sirovina
Montoya
Njega Brundle pitao: "You missed presentation by Pele" i onda on da taj odgovor "I was having a shit"... nesto se ne sjecam da ima veze sa Schumijem
Ima li ko link za neki live streaming večerasnjih kvalifikacija,
koliko vidim pocinju u 20h, ali ne nadjoh da ima prenos niti na SK niti na njemackom RTL-u, nego snimak oko ponoci
mayab wrote:Ima li ko link za neki live streaming večerasnjih kvalifikacija,
koliko vidim pocinju u 20h, ali ne nadjoh da ima prenos niti na SK niti na njemackom RTL-u, nego snimak oko ponoci
Na RTL-u nema kvalifikacija??? Ovo je prvi put otkako pratim F1 da oni fule kvalifikacije radi ovog jebenog talent showa, mozda i grijesim, ali kako znam fakat dosad nikad nisu fulili!
Cuj kako...pa jednostavno...Merc i RB imaju taj "quali mode" puno bolji od Ferrarija. Isto tako Ferrari godinama ima belaj da pripremi gume u tom prvom izlaznom krugu.
Ako nista mozemo ocekivati sutra da Hulk napravi sranje u prvom krugu, krenulo ga je u zadnjih par utrka
Koliko su im samo bodova stratezi na pit wallu prosuli ove i prosle sezone, strahota. Ponekad jako amaterski izgledaju sa, u najmanju ruku, cudnim odlukama iz boxa.
pa brate, postavio sam klip, pogledaj naziv klipa, upali i poslusaj sta covjek kaze, nisam ja nista izmislio... ispravno je i taking i having, a kad se koje koristi veze nemam, nisam profa engleskog
kome treba link, nek se javi, posaljem ja gdje mozete gledat skysport f1 vazda
Ovo su u Australiji ga neka dva komicara uzela na zub...lozili ga malo jer su znali da je zivac i ovaj naravno pukao kao kokica. Prvo ga provocirali pitanjima (jezicke zackoljice i sl) pa onda jos uz to pricali na mob i sl...