Ja opet ponavljam za ove sto su za tu neku zavjeru Nurkicevog menadzera, kako on zeli da Juka ne igra za ovu reprezentaciju. Juka je vec upisao 3 nastupa u kvalifikacijama za EP u Litvaniji.
Kraj price.
Juka ne moze vise nikada igrati za bilo koju drugu reprezentaciju, osim za Bosnu i Hercegovinu.
Pitanje. Zasto bi njegov menadzer tada dopustio Juki da upise nastupe u nekakvim zklj utakmicama, u kojima nam uopste nije bio potreban niti je imao bog zna kakav ucinak, ako je znao da je poslije toga Juka samo igrac nase zemlje?
Ovo se sve trebalo smiriti jos prosle godine, al jok oni nastavili po starom. Juka ih provocira, pa zasto nasjedaju. Suti jbt, sta rekao da trosite lovu USAIDA - ako ne trosite, pa sta vas briga? Ponavljam, ovo dokazivanje po sudovima sa papirologijom kod mene ih cini samo jos vise krivim. Znamo mi kako to kod nas ide, sve je pokriveno papirima i sve je 'po zakonu', a iza bog zna sta se valja.
Njihovo je da Juku pozovu da dodje u augustu na pripreme. Ako ne dodje, sto se mene tice, nije dosao jer nije htio da igra za ovu drzavu. I nema potrebe harun da meni objasnjava ili bilo kome kako juka moze doci igrati on nema nista protiv. Haha...pa ko si ti jarane da tebe iko ista pita. NIt si selektor, nit si trener, nit si igrac, nego obicni sekretar saveza.
Znaci trebali su sutiti i poslati poziv, a Juka je dijete, nek izjavljuje i baljezga sta hoce. A jos vece dijete u ovoj prici je ispo Harun.