Ramazan, opet ;)
- hadzinicasa
- cat lover
#8477 Re: Ramazan, opet ;)
svako dobro
Bajram Serif Mubarek Olsun
Bajram Serif Mubarek Olsun
- elizabeth a
#8478 Re: Ramazan, opet ;)
Uh, gosti nam svraćaju, a niko ni da ih počasti
De, bujrum

P.S. Ima l' ovog džemata? Gdje ste svi?
De, bujrum

- WipeOut
- Location: I'm Somewhere in Between What is real & just a dream
#8479 Re: Ramazan, opet ;)
Eee moja Elizabetha...
evo i ja cekam da se narod skupi....
A vala bas da vam kazem da mi ovih par dana falio Sa-X
evo i ja cekam da se narod skupi....
A vala bas da vam kazem da mi ovih par dana falio Sa-X
- cat lover
#8480 Re: Ramazan, opet ;)
ja bi reko da se uredilaelizabeth a wrote:Uh, gosti nam svraćaju, a niko ni da ih počasti![]()
![]()
De, bujrum![]()
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#8481 Re: Ramazan, opet ;)
Mashala !elizabeth a wrote:
- Ahmmed
#8482 Re: Ramazan, opet ;)
Dragi moj džemate 
Neka je Bajram mubarek.Neka je post kabul, ako Bog da. Neka nas ovaj lijepi osjećaj zajedništva , u ovoj našoj virtualnoj , a sve više i stvarnoj zajednici, nikad ne napusti.
Da budemo zdravi i vedri, od koristi i sebi i drugima, uz zahvalu Bogu džellešanuhu na svim Njegovim blagodatima, uz molbu Gospodaru svjetova da nam podari mir i ono što je za nas najbolje!

Neka je Bajram mubarek.Neka je post kabul, ako Bog da. Neka nas ovaj lijepi osjećaj zajedništva , u ovoj našoj virtualnoj , a sve više i stvarnoj zajednici, nikad ne napusti.
Da budemo zdravi i vedri, od koristi i sebi i drugima, uz zahvalu Bogu džellešanuhu na svim Njegovim blagodatima, uz molbu Gospodaru svjetova da nam podari mir i ono što je za nas najbolje!
- Vares City
#8483 Re: Ramazan, opet ;)
Neka,nekaBHF_Manijak wrote:Arzuhal
Bijela
Paja
Lilla
Ahmmed
Kolega
Sahan
BigBoy
Svakodobro
Wewa
Sicily
Giordania
Irish
LK
Plemba aka Topa-man![]()
Muminka
WipeOut
MissD
Avicena
Strongwoman
Elizabetha
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN VAM SVIMA REDOM, LJUBAM VAS SVE, BILO JE PREDIVNO I NEZABORAVNO I OVOG RAMAZANA SA VAMA DOCEKIVATI IFTARE I SEHURE, DRUZITI SE I DIJELITI BRATSKU LJUBAV - MU`MINSKU!!!!DA VAS ALLAH SVIJU NAGRADI I DA NAS OVAKO U DZENNETU INSHALLAHI TE`ALA SPOJI I NASTAVI NASE DRUZENJE, AMIN!!!
Doista ima predivnih ljudi na forumu, volim vas sve!!!![]()
![]()
![]()
PS Ako sam nekoga slucajno izostavio na spisku, unaprijed molim za halal,doista je mnogo ljudi prodefilovalo kroz nas virtuelni dzemat pa ne mogu sviju odmah da se sjetim, one najcesce dzematlije sam stavio,a koga sam izostavio neka se doda na spisak!![]()
- avicena
#8484 Re: Ramazan, opet ;)
E moj brate Vareš kada bi znao koliko se ja puta sjetim onog tvog ličnog iskustva kako se Allah može osjetiti dole duboko pod zemljom, a prošlo je od tada godina dana.Vares City wrote:Neka,nekaBHF_Manijak wrote:Arzuhal
Bijela
Paja
Lilla
Ahmmed
Kolega
Sahan
BigBoy
Svakodobro
Wewa
Sicily
Giordania
Irish
LK
Plemba aka Topa-man![]()
Muminka
WipeOut
MissD
Avicena
Strongwoman
Elizabetha
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN VAM SVIMA REDOM, LJUBAM VAS SVE, BILO JE PREDIVNO I NEZABORAVNO I OVOG RAMAZANA SA VAMA DOCEKIVATI IFTARE I SEHURE, DRUZITI SE I DIJELITI BRATSKU LJUBAV - MU`MINSKU!!!!DA VAS ALLAH SVIJU NAGRADI I DA NAS OVAKO U DZENNETU INSHALLAHI TE`ALA SPOJI I NASTAVI NASE DRUZENJE, AMIN!!!
![]()
![]()
PS Ako sam nekoga slucajno izostavio na spisku, unaprijed molim za halal,doista je mnogo ljudi prodefilovalo kroz nas virtuelni dzemat pa ne mogu sviju odmah da se sjetim, one najcesce dzematlije sam stavio,a koga sam izostavio neka se doda na spisak!![]()
A ti BHF hoćeš ovdje da nas rasplačeš k'o u sapunicama mada ja vjerujem u iskrenost tvojih riječi.
- Ahmmed
#8485 Re: Ramazan, opet ;)
A ja, evo, iz ramazanske, prelijepe navike....Još budan
Miss you, people!!!!
Miss you, people!!!!
- kolega
#8486 Re: Ramazan, opet ;)
selam, selam ... hajmo na noge lagahne 
- paja patak
#8487 Re: Ramazan, opet ;)
bajram serif mubarek olsun
uh jeste se raspisali ovdje, dok vas covjek stigne sve
uh jeste se raspisali ovdje, dok vas covjek stigne sve
- BHF_Manijak
#8488 Re: Ramazan, opet ;)
Brate, spominjo sam ja tebe jos na pcetku ramazana, ali tebe nesto ne bi ove godine sa nama u dzematu...Ja sam unaprijed halala trazio,kazem ti valjaju mi svi insani od ove godine naumpasti!Vares City wrote:Neka,nekaBHF_Manijak wrote:Arzuhal
Bijela
Paja
Lilla
Ahmmed
Kolega
Sahan
BigBoy
Svakodobro
Wewa
Sicily
Giordania
Irish
LK
Plemba aka Topa-man![]()
Muminka
WipeOut
MissD
Avicena
Strongwoman
Elizabetha
![]()
![]()
- elizabeth a
#8489 Re: Ramazan, opet ;)
Samo da kažem da je slika izguglana, da ne bi neko, gluho bilo, pomislio da sam je ja napravilaBig Boy wrote:Mashala !elizabeth a wrote:
- black
#8490 Re: Ramazan, opet ;)
Bajram Mubarek Olsun svima bez izdvajanja
-
PalaSa Marsa
#8491 Re: Ramazan, opet ;)
Taman 'vako black.black wrote:Bajram Mubarek Olsun svima bez izdvajanja
Allah Razi Olsun blacky.
- arzuhal
#8492 Re: Ramazan, opet ;)
Allah razi olsun i bajram mubarek olsun, s akademskim kašnjenjem čestitke za oficijelne dane bajrama
Odavno mi bajram nekako ne bi ispunjen kao ovaj (nadam se i vama
), evo jedne lijepe iskre sa džumanske hutbe, koja je meni tako toplo prionula za srce:
''Naši stari bi prije znali pola godine ispraćati mjesec ramazan, a potom bi se drugu polovicu počeli pripremat za njegov ponovni dolazak..tako su uvijek bili sa ramazanom!''
Mahsus selam, Allahovi robovi
Odavno mi bajram nekako ne bi ispunjen kao ovaj (nadam se i vama
''Naši stari bi prije znali pola godine ispraćati mjesec ramazan, a potom bi se drugu polovicu počeli pripremat za njegov ponovni dolazak..tako su uvijek bili sa ramazanom!''
Mahsus selam, Allahovi robovi
- kolega
#8493 Re: Ramazan, opet ;)
alejkumusselam ahbabu, 
nego, je li neko vidio wewu jel' stigla iz posjete đuvegiji, da je nije zadržo, ... počinjem se brinuti

nego, je li neko vidio wewu jel' stigla iz posjete đuvegiji, da je nije zadržo, ... počinjem se brinuti
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#8494 Re: Ramazan, opet ;)
Zbog @wewe ili njenih cupavaca/mafina ?kolega wrote:nego, je li neko vidio wewu jel' stigla iz posjete đuvegiji, da je nije zadržo, ... počinjem se brinuti![]()
- wewa
#8495 Re: Ramazan, opet ;)
evo me, evo me, kakva je panika?!
pustio me djuvegija pod uslovom da ga ceka nenaceta tepsija baklave kad dodje aBd
jeste mi lijepo bajramovali svi odreda? ne smijem ni priznati da sam pojela 1,5 baklavu, slovom i brojem. valja nadoknadjivati
pustio me djuvegija pod uslovom da ga ceka nenaceta tepsija baklave kad dodje aBd
jeste mi lijepo bajramovali svi odreda? ne smijem ni priznati da sam pojela 1,5 baklavu, slovom i brojem. valja nadoknadjivati
- kolega
#8496 Re: Ramazan, opet ;)
toooooooooo weeeewooooo, ... čekaj prvo malo da te pogledam, da budem siguran da si to ti 
izgleda da si ti ... bio sam se zabrino, a ovi ovde ni mukajet što nam nema wewe

izgleda da si ti ... bio sam se zabrino, a ovi ovde ni mukajet što nam nema wewe
- hadzinicasa
#8497 Re: Ramazan, opet ;)
[quote="kolega"]toooooooooo weeeewooooo, ... čekaj prvo malo da te pogledam, da budem siguran da si to ti 
[/quote
ja sam sms slala, ne znam za vas
- wewa
#8498 Re: Ramazan, opet ;)
odgovorih li ja? bila sam u dumanu pa ne skontahhadzinicasa wrote:kolega wrote:toooooooooo weeeewooooo, ... čekaj prvo malo da te pogledam, da budem siguran da si to ti
izgleda da si ti ... bio sam se zabrino, a ovi ovde ni mukajet što nam nema wewe![]()
[/quote
jasta nego ja, kolega - ne beri brige
- bijela
#8499 Re: Ramazan, opet ;)
aman, manijak, rasplaka meBHF_Manijak wrote:Vares City wrote:BHF_Manijak wrote:Arzuhal
Bijela
Paja
Lilla
Ahmmed
Kolega
Sahan
BigBoy
Svakodobro
Wewa
Sicily
Giordania
Irish
LK
Plemba aka Topa-man![]()
Muminka
WipeOut
MissD
Avicena
Strongwoman
Elizabetha
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#8500 Re: Ramazan, opet ;)
Pa gdje si ti Bijela-hanuma???
Falila si ovim insanima na forumum, nadam se da ti je Paja prenijela selame...Jel sve ok sa kompjutOrom?!