u julu i augustu?po suncanom vremenu?mirzet87sa wrote:Smanjena vidljivost, klizav put, poledica milijardu razloga
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#8476 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
mirzet87sa
#8477 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Koliko vidim decembar je, mozda ne dijelimo istu planetu..bitanga_sa_otesa wrote:u julu i augustu?po suncanom vremenu?mirzet87sa wrote:Smanjena vidljivost, klizav put, poledica milijardu razloga
- amar1994
#8478 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
stas, svakakvih debila imamirzet87sa wrote:
Jos si zelen, vjeruj mi. Ja sam delegata od hadzica do stupa cekao, vozio pod dugim. Cim je skrenuo pogled s puta, zakuco se u mene.
- bitanga_sa_otesa
#8479 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
koliko i ja vidim ne pisemo za tuzla-sarajevo,vec za glavnu ulicu u sarajevskoj kasabi,ljeti je isto guzva i gnjavljenje kao i sada u decembru i vaze isti zakoni ....kome se ljeti prilagodjavas?mirzet87sa wrote:Koliko vidim decembar je, mozda ne dijelimo istu planetu..bitanga_sa_otesa wrote:u julu i augustu?po suncanom vremenu?mirzet87sa wrote:Smanjena vidljivost, klizav put, poledica milijardu razloga
- amar1994
#8480 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
meni u zadnje vrijeme brze ici tranzitom, nego glavnom 
-
mirzet87sa
#8481 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ne pravi se lud, od januara do decembra 101 razlog mozes imati za smanjenu brzinu, a niko te na sudu radi toga oboriti nece. ako ista znam, znam sud, bio sam na istom milijardu puta. to dokazivanje licnog tumacenja i pokusaj ubjedivanja sire populacije pali samo kod levata, ni kod koga vise. nikad ali nikad u praksi voznja od 40-50km/h po gradu nece proci kao ometanje saobracaja. pomirite se s tim.bitanga_sa_otesa wrote: koliko i ja vidim ne pisemo za tuzla-sarajevo,vec za glavnu ulicu u sarajevskoj kasabi,ljeti je isto guzva i gnjavljenje kao i sada u decembru i vaze isti zakoni ....
- kabal1337
#8482 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
@tempuser naglo smanjenje brzine je kada bez razloga agresivno stisnes kocnicu ( naglo smanjujuci brzinu vozila ez razloga). A ne to sto ti tumacis.
- bitanga_sa_otesa
#8483 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja se ne pravim lud,lud sam ,ali nisam glup...mirzet87sa wrote: ne pravi se lud, od januara do decembra 101 razlog mozes imati za smanjenu brzinu, a niko te na sudu radi toga oboriti nece. ako ista znam, znam sud, bio sam na istom milijardu puta. to dokazivanje licnog tumacenja i pokusaj ubjedivanja sire populacije pali samo kod levata, ni kod koga vise. nikad ali nikad u praksi voznja od 40-50km/h po gradu nece proci kao ometanje saobracaja. pomirite se s tim.
idemo na sud u julu i augustu da vidimo kako ces se izvaditi.ometanje je ometanje,nece ti niko mjeriti brzinu...al ti i respo ste suvise glupi da to shvatite.....
-
mirzet87sa
#8484 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nikakav problem, kad ga izdudlas molio bih te za odjebaus s foruma, opcenito interneta.. zamijeni tastaturu maljem ala sjekirom, posjeci sumu.bitanga_sa_otesa wrote: ja se ne pravim lud,lud sam ,ali nisam glup...
idemo na sud u julu i augustu da vidimo kako ces se izvaditi.ometanje je ometanje,nece ti niko mjeriti brzinu...al ti i respo ste suvise glupi da to shvatite.....
- bitanga_sa_otesa
#8485 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
to ces ti ,komplexasu,vise ti pristaje uz produzenje cune,i navijacku supljaru opasnog mangupa sto se prodajes ovdje na forumu,ja sam grease monkey...niko i nista....bezveznjakmirzet87sa wrote: Nikakav problem, kad ga izdudlas molio bih te za odjebaus s foruma, opcenito interneta.. zamijeni tastaturu maljem ala sjekirom, posjeci sumu.
-
tempuser
#8486 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sta je pisac htio da kaze!?kabal1337 wrote:@tempuser naglo smanjenje brzine je kada bez razloga agresivno stisnes kocnicu ( naglo smanjujuci brzinu vozila ez razloga). A ne to sto ti tumacis.
Clan 42
(1) Vozac ne smije mijenjati nacin upravljanja vozilom naglim smanjenjem brzine kretanja vozila, osim u slucaju neposredne opasnosti
- supercali
#8487 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bitango
Ako nece mjeriti brzinu sta je tvoj argument na sudu za ometanje
Vozio sporije od mene?
Vozio sporije od mene?
-
mirzet87sa
#8488 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
necu.. ja platim, morate i vi od neceg ziviti..bitanga_sa_otesa wrote:to ces ti ,komplexasu,vise ti pristaje uz produzenje cune,ja sam grease monkey...bezveznjakmirzet87sa wrote: Nikakav problem, kad ga izdudlas molio bih te za odjebaus s foruma, opcenito interneta.. zamijeni tastaturu maljem ala sjekirom, posjeci sumu.
- bitanga_sa_otesa
#8489 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja te probleme rijesim na cesti ne idem na sud...nemam vremena ...supercali wrote:Bitango
Vozio sporije od mene?
- supercali
#8490 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kabadahija znacibitanga_sa_otesa wrote:ja te probleme rijesim na cesti ne idem na sud...nemam vremena ...supercali wrote:Bitango
Vozio sporije od mene?
Nemoj se iznenaditi ako ti spori suprostavi se i popusis na cesti
-
mirzet87sa
#8491 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
eki ja rijesim probleme na cesti, nemam vremena za sud.. HAHHAHAHAHAHAHA dje si zajebani, nisam te prepozno.. mozda zbog ulja na licu, ne vidim ti celavicu.. HAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
- bitanga_sa_otesa
#8492 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pretpostavka je majka svih zajeba...nisam ja nikakav kabadahija...supercali wrote: Kabadahija znaci
- bitanga_sa_otesa
#8493 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ti si zajeban ,nisam ja ,vec ti napisah,niko i nista...nebitan sam.... ne citas taxonja....a druga celavica nije masna nju mozes vidjetmirzet87sa wrote:eki ja rijesim probleme na cesti, nemam vremena za sud.. HAHHAHAHAHAHAHA dje si zajebani, nisam te prepozno.. mozda zbog ulja na licu, ne vidim ti celavicu.. HAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
- amar1994
#8494 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jebem ja i sud i policiju i drzavu kriminalno-korumpiranusupercali wrote: Ako nece mjeriti brzinu sta je tvoj argument na sudu za ometanje
Vozio sporije od mene?
Dzaba ti svi argumenti u njoj
Cuj sud [emoji38] [emoji38] [emoji38]
- supercali
#8495 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ti to rece nije nikakva pretpostavkabitanga_sa_otesa wrote:pretpostavka je majka svih zajeba...nisam ja nikakav kabadahija...supercali wrote: Kabadahija znaci
-
mirzet87sa
#8496 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
dok obrnem koju turu, kupim kakav teleskop, pa cu je locirat.. kakva dominantna rimabitanga_sa_otesa wrote:ti si zajeban ,nisam ja ,vec ti napisah,niko i nista...nebitan sam.... ne citas taxonja....a druga celavica nije masna nju mozes vidjetmirzet87sa wrote:eki ja rijesim probleme na cesti, nemam vremena za sud.. HAHHAHAHAHAHAHA dje si zajebani, nisam te prepozno.. mozda zbog ulja na licu, ne vidim ti celavicu.. HAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
- supercali
#8497 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jbg po tome ako te zgazi bakirov sinon ije kriv ni po kojem zakonuamar1994 wrote:Jebem ja i sud i policiju i drzavu kriminalno-korumpiranusupercali wrote: Ako nece mjeriti brzinu sta je tvoj argument na sudu za ometanje
Vozio sporije od mene?
Ako se vec drzimo zakona tu je sud jedini mjerodavan zato se sud i pominje
- bitanga_sa_otesa
#8498 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ti tumacis dvosmisleno ili trosmisleno,a vjeruj da sam za tvoju varijantu veoma spreman i za te sto se suprotstavljajusupercali wrote: Ti to rece nije nikakva pretpostavka
- amar1994
#8499 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
upravo tako i jos masa njihsupercali wrote:Jbg po tome ako te zgazi bakirov sinon ije kriv ni po kojem zakonuamar1994 wrote:
Jebem ja i sud i policiju i drzavu kriminalno-korumpiranu
Ako se vec drzimo zakona tu je sud jedini mjerodavan zato se sud i pominje
al necemo dalje, to je vec neka druga tema
- salik79
#8500 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pokusaj taj argument primjeniti kada te, ne daj Boze, sljedeci put budu zaustavili u, recimo, Sloveniji, Austriji, Njemackoj,....supercali wrote:Jeste povelika al vjeruj da je to zbog brzinomjerasalik79 wrote:Da, 3 do 5 km/h preko dozvoljene brzine u naseljenom mjestu je neka tolerancija, ali ovdje je rijec o 10 km/h preko dozvoljene brzine, a to je cca 17% tolerancije, sto je, priznat ces, povelik procenat. Zato sam i napisao da to ima veze sa ne postojanjem propisane sankcije, a ne sa tolerancijom.supercali wrote: Nije to zbog propisane zakonske kazne nego zbog tolerancije na brzinomjere
Pa tebi pokazuje 60 a ti ides 61- 65 zavisno od auta od velicine guma i sl
Ti snimio da si isao 60 a on tamo uhvatio 65
Jer je tolika tolerancija i za ogranicenje u gradu 50 i van grada 80 i za autoput 130
Zato je to 10
Jer na 50 laze npr 3kmh na 80 laze recimo 5 na 130 ne laze isto
Shvatas poentu
Zato su za sve stavili 10 tolerancije