@off-topic
Izvinjavam se na off topicu, ali samo jedna dobronamjerna sugestija za korisnika koji je postavio sliku TV-a s musafom iza. Musaf bi trebao biti na visini iznad struka. Ako nisam u pravu, neka me neko ispravi, onda sam očito u zabludi dugi niz godina.
@on-topic
Prodje 8-9 godina otkako se nisam ponovio s TV-om...posljednji koji sam kupio je neki Samsungov LED TV, nekad krajem 2010 ili početkom 2011, ne znam ni ja više. Ništa WiFi, SMART čuda itd...vrijeme je da ga zamijenim nečim savremenijim...zahtjevi: da ima brz i user-friendly interface (čini mi se da je Samsung u tome među najboljim), otprilike 50 inča i da je po mogućnosti QLED, zakrivljen ne mora biti jer ću ga svakako stavljati na zid. Nisam u zadnje vrijeme u toku s TV tehnologijom, pa pitam ovdje za preporuke...inicijalni budžet mi je bio 1200KM ali kad sam pomjerio standard na QLED vidim da nema ispod 1500-1600....tako da sad nemam neki fiksan budžet, već šta predložite...uvijek ima onih od +2000 a recimo neki best buy koji nije mnogo lošiji se može naći za 1600-1700 pa što bih davao 500 više za nešto ne toliko bitno za običnog korisnika. Isto tako, ako ima nekih brutalno dobrih, koji su npr bili best buy za 2018 a nisu QLED i koji su ispod 1500-1600, možete i to preporučiti.
Malo sam ja guglao i zasad mi je za oko zapao ovaj Samsung QLED QE49Q6 (
https://www.olx.ba/artikal/31157877/sam ... -wifi-udh/).