Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#84701 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote: Polako vi, bez srkleta, cekat cemo mi :mrgreen:
Pa i nemate nekog izbora, osim da čekate. :P
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#84702 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
plain vanilla wrote: Polako vi, bez srkleta, cekat cemo mi :mrgreen:
Pa i nemate nekog izbora, osim da čekate. :P
Mogu bacat cini, pitaj Tomu :oops:
A mozemo se zalit Uefi, ako skupimo para za zalbu :-D
Ono prvo je jeftinije, a pokazalo se i efikasnije :oops:
Radio Sarajevo

#84703 Re: Premijer liga BiH

Post by Radio Sarajevo »

Logovan wrote:A što ne bi poslali zahtjev za odgodu ako nam ne odgovara da igramo? :?

Na savezu je da odluči.

I što je problem što se odgodila utakmica sa Širokim?
Problem je što ste Divovi, a ne možete odigrati dvije utakmice u hefti, i što imate pomoć time što odgađate utakmice. Šta biste uradili da igrate grupe, odgađali svake hefte?
mirza_15

#84704 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Radio Sarajevo wrote:
Logovan wrote:A što ne bi poslali zahtjev za odgodu ako nam ne odgovara da igramo? :?

Na savezu je da odluči.

Problem je što ste Divovi, a ne možete odigrati dvije utakmice u hefti, i što imate pomoć time što odgađate utakmice. Šta biste uradili da igrate grupe, odgađali svake hefte?
Do grupa bi nam se oporavio prvi tim koji bi igrao grupe, a sa drugim timom koji trenutno igra bi derali ligu 8)
mirza_15

#84705 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

plain vanilla wrote: Jel se kaze janje ili jagnje? Jagnje
E onda je Husref iz Jagnje :lol:
Sto ce reći, ako Savez pristane i Radnik ce :D
Boga mi, prošle godine nisu htjeli da odgode.
mirza_15

#84706 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

phillie wrote: Ma znas da se Husref boji Zizovica, moraju aute stimati kad protiv njih igraju :D
Žižoviću ne smeta onakav penal za Borac. Ne smeta mu ni suđenje prošle godine u Mostaru (penal za Zrinjski i poništen čist gol). Čeka sumnjiv aut za Sarajevo pa da zagalami.
Logovan

#84707 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Radio Sarajevo wrote:

Na savezu je da odluči.

Pa da vi navijaci malog klubica igrate Europu, onda bi znali zasto saljemo zahtjeve za odgadjanje.

Sta cemo uraditi ako uletimo u grupu, ne znam, ali to se vas ne tice. Vi nemate ovakvih "problema".
Radio Sarajevo

#84708 Re: Premijer liga BiH

Post by Radio Sarajevo »

Logovan wrote: Pa da vi navijaci malog klubica igrate Europu, onda bi znali zasto saljemo zahtjeve za odgadjanje.

Sta cemo uraditi ako uletimo u grupu, ne znam, ali to se vas ne tice. Vi nemate ovakvih "problema".
Izraz "mali klubić" je pleonazam, ali znamo da vam pismenost nije jača strana.

Niko dosad nije odgađao utakmice zbog Evrope, a koliko je ko veliki ili mali, pogledaj po broju osvojenih titula, kupova i drugih mjesta. :kiss:

A u grupu se ne može uletjeti sa četiri poraza, koliko ćete na kraju imati od igranja u Evropi :D :D :D
Logovan

#84709 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Radio Sarajevo wrote:
Logovan wrote: Pa da vi navijaci malog klubica igrate Europu, onda bi znali zasto saljemo zahtjeve za odgadjanje.

Niko dosad nije odgađao utakmice zbog Evrope, a koliko je ko veliki ili mali, pogledaj po broju osvojenih titula, kupova i drugih mjesta. :kiss:
Ma znam da te boli jebi ga, proci ce nekad valjda. :D

Neko cetiri poraza u Europi, neko nema ni to, sta ces, zivot je tezak.
nosara

#84710 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Kakvo odgadjanje, nek lipsu. :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#84711 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Dinamo u utorak igra utakmicu lige prvaka a u petak prvenstvenu i tako stalno igraju. Ali dobro sta ima veze nek odgadjaju ako im dozvoljava savez....
Ricken

#84712 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Logovan wrote:
Neko cetiri poraza u Europi, neko nema ni to, sta ces, zivot je tezak.
Sjo Logovanog što se rabacao sa forama i fazonima. :D
armin071

#84713 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Stvarno mi nisu jasni ovi normalniji navijaci Zelje. Pa klub vam prvi na tabeli, euforija na tribinama, tim uigran i vi se bavite odgadjanjem tekmi Sarajeva koje se vas ne ticu. Kada dodje derbi i ako mi budemo trazili odgodu vi mozete odmah da odbijete istu ali onda nemojte kukati kada se kolo srece okrene pa vama bude isto trebalo a niko vam ne bude izlazio u susret. Brzo ce sljedeca evropa u kojoj mozda i vi budete igrali pa da ne bude kuknjave. Mi svi (mislim na citavu BiH) tako rijetko imamo ikakve uspjehe u toj Evropi tako da klubove koji istu igraju treba max. podrzati (moje misljenje). Tako bih isto rekao i da Zeljo ganja Evropu i bolio bi me tuki jesu li koje kolo odgodili svakako moraju sve odigrati kad tad. Ali eto daj samo da komsiji crkne krava pa kako god..., Nidje veze al eto.
nosara

#84714 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Poslije derbija moze odgoda, do tad samo teski rad. :D
Radio Sarajevo

#84715 Re: Premijer liga BiH

Post by Radio Sarajevo »

armin071 wrote:Stvarno mi nisu jasni ovi normalniji navijaci Zelje. Pa klub vam prvi na tabeli, euforija na tribinama, tim uigran i vi se bavite odgadjanjem tekmi Sarajeva koje se vas ne ticu. Kada dodje derbi i ako mi budemo trazili odgodu vi mozete odmah da odbijete istu ali onda nemojte kukati kada se kolo srece okrene pa vama bude isto trebalo a niko vam ne bude izlazio u susret. Brzo ce sljedeca evropa u kojoj mozda i vi budete igrali pa da ne bude kuknjave. Mi svi (mislim na citavu BiH) tako rijetko imamo ikakve uspjehe u toj Evropi tako da klubove koji istu igraju treba max. podrzati (moje misljenje). Tako bih isto rekao i da Zeljo ganja Evropu i bolio bi me tuki jesu li koje kolo odgodili svakako moraju sve odigrati kad tad. Ali eto daj samo da komsiji crkne krava pa kako god..., Nidje veze al eto.

Možda zato što nepravedno brusite formu i imate više vremena nego što biste trebali...
nosara

#84716 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Day 2:
Stao mu je na stopalo i sapleo ga, kakav **** intenzitet. Imaš gifove gore, ČISTI FAUL!
Nadati je se sankcijama i suspenziji, nedopustivo ponašanje za jednog sportskog radnika i trenera ekipe, psovanje i provociranje publike u utakmici sa visokim nabojem i to sa jasnom namjerom izazivanja nemira i opšteg hausa :lol: s ciljem da utakmica bude prekinuta.
Image
alberto_tomba

#84717 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

armin071 wrote:Stvarno mi nisu jasni ovi normalniji navijaci Zelje. Pa klub vam prvi na tabeli, euforija na tribinama, tim uigran i vi se bavite odgadjanjem tekmi Sarajeva koje se vas ne ticu. Kada dodje derbi i ako mi budemo trazili odgodu vi mozete odmah da odbijete istu ali onda nemojte kukati kada se kolo srece okrene pa vama bude isto trebalo a niko vam ne bude izlazio u susret. Brzo ce sljedeca evropa u kojoj mozda i vi budete igrali pa da ne bude kuknjave. Mi svi (mislim na citavu BiH) tako rijetko imamo ikakve uspjehe u toj Evropi tako da klubove koji istu igraju treba max. podrzati (moje misljenje). Tako bih isto rekao i da Zeljo ganja Evropu i bolio bi me tuki jesu li koje kolo odgodili svakako moraju sve odigrati kad tad. Ali eto daj samo da komsiji crkne krava pa kako god..., Nidje veze al eto.
Lijepi strah <3
armin071

#84718 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

alberto_tomba wrote:
Godinu ih nema na forumu i gledaj ti sad... Samo letite..

Lijepi strah <3
:-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#84719 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Radio Sarajevo wrote:

A u grupu se ne može uletjeti sa četiri poraza, koliko ćete na kraju imati od igranja u Evropi :D :D :D
Drugih mjesta? Koji se trofej dobije za to?
Charuga
Globalni moderator

#84720 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Subota:
17:30 Velež - Široki Brijeg (Moja TV)
17:30 Zvijezda 09 - Čelik
17:30 Tuzla City - Zrinjski
20:30 Borac - Mladost DK (Arena sport)
20:30 Željezničar - Sloboda (Moja TV)

Nedjelja:
20:30 Sarajevo - Radnik (BHT 1)
Charuga
Globalni moderator

#84721 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

TEMA!

Nikakva prvenstva SFRJ i slično!
avetinja

#84722 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Nije problem da vam odgode utakmicu i sljedeći vikend, ali pod uslovom da se igra u ponedjeljak. Sve ostalo je smijurija.
Melbourne_Australia

#84723 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

Radio Sarajevo wrote:

Sram te bilo Radio. Znas li ti da su oni jedini na svijetu koji za sebe kazu da su "najveci" a imaju manje titula, manji evropski upsjeh, losiji medjusobni omjer i jos su mladji klub..A plus podstanari cijeli zivot...Sram te bilo :lol:
Point.

#84724 Re: Premijer liga BiH

Post by Point. »

Sudar giganata.
ledeni_caj

#84725 Re: Premijer liga BiH

Post by ledeni_caj »

Melbourne_Australia wrote:
Sram te bilo Radio. Znas li ti da su oni jedini na svijetu koji za sebe kazu da su "najveci" a imaju manje titula, manji evropski upsjeh, losiji medjusobni omjer i jos su mladji klub..A plus podstanari cijeli zivot...Sram te bilo :lol:
Sve to je na strani zelje svih ovih 70-tak godina pretpostavljam?
Locked