Ti moras ODMAH opticaru, ako u situaciji kod prvog gola vidis oPsajd.phillie wrote:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
Cestitke Zelji na pobjedi. Takticki su odigrali dobro, disciplinovano i kaznili greske Celika.
Bar korak. Al sudija slabo pozicioniran i to je to. VAR ce vama doci glave
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mea_parvitas
#84626 Re: Premijer liga BiH
-
channel10
#84627 Re: Premijer liga BiH
Kad je ta bajna emisija gdje se govori jel oPsajd ili ne? Vjerovatno je na bht1 samo ne znam.kad.
A ako on mora opticaru, onda po istoj logici navijaci Zelje moraju psihologu kad mogu da slave pobjede gdje im sudija navlaci svo vrijeme
Alah razola. BSMO i vama
A ako on mora opticaru, onda po istoj logici navijaci Zelje moraju psihologu kad mogu da slave pobjede gdje im sudija navlaci svo vrijeme
Alah razola. BSMO i vama
-
svi u napad
#84628 Re: Premijer liga BiH
Prije svega Bajram Serif Mubarek Olsun svim forumasima islamske vjeroispovjesti. Cestitke konama na pobjedi u Ze. Prvenstvo ce biti zanimljivo ove godine i nadam se da ce Strumfovi na vrijeme uplatiti dugove kako bi mogli igrati u Evropi.
Ja razumijem radost malih Strumfova nakon ovih utakmica i da su se poceli javljati kao gljive poslije kise i lijepo je to za forum jer ima se sta citati i pomalo zajebavati al brate ima covjek osjecaj da samo Srbi navijaju za Zelju i da im je Maric (happy tv) predsjednik kluba. Ova mitomanija je presla svaku mjeru. De malo odvadite i ohladite. Zna se zvanicno ko je imao najvecu posjetu prosle godine. Incident u Ze je za svaku osudu i treba to drakonski kaznjavati al komentari pojedinaca koji upotrebljavaju srpsko vucicevske termine su nepristojni. Ponavljam da mi je zaista drago da se je i Zeljo oporavio jer uz jakog Zelju i Saraj´vo ce biti jace (naravno da primitivci sa obje strane ovo ne razumiju) no ipak treba malo postenja u komunikacijama.
No sve ce doci na svoje. Uskoro ce derbi pa ce te vidjeti i suociti se sa istinom a ona ce biti bolna. Zivi i zdravi mi bili i ohladite makar malo na ove mubarec dane.
Ja razumijem radost malih Strumfova nakon ovih utakmica i da su se poceli javljati kao gljive poslije kise i lijepo je to za forum jer ima se sta citati i pomalo zajebavati al brate ima covjek osjecaj da samo Srbi navijaju za Zelju i da im je Maric (happy tv) predsjednik kluba. Ova mitomanija je presla svaku mjeru. De malo odvadite i ohladite. Zna se zvanicno ko je imao najvecu posjetu prosle godine. Incident u Ze je za svaku osudu i treba to drakonski kaznjavati al komentari pojedinaca koji upotrebljavaju srpsko vucicevske termine su nepristojni. Ponavljam da mi je zaista drago da se je i Zeljo oporavio jer uz jakog Zelju i Saraj´vo ce biti jace (naravno da primitivci sa obje strane ovo ne razumiju) no ipak treba malo postenja u komunikacijama.
No sve ce doci na svoje. Uskoro ce derbi pa ce te vidjeti i suociti se sa istinom a ona ce biti bolna. Zivi i zdravi mi bili i ohladite makar malo na ove mubarec dane.
-
MensurM
#84629 Re: Premijer liga BiH
To je mit da je uz jakog Želje i Sarajevo jače. Ne postoji nijedan dokaz za takvu tvrdnju.svi u napad wrote:Prije svega Bajram Serif Mubarek Olsun svim forumasima islamske vjeroispovjesti. Cestitke konama na pobjedi u Ze. Prvenstvo ce biti zanimljivo ove godine i nadam se da ce Strumfovi na vrijeme uplatiti dugove kako bi mogli igrati u Evropi.
- manijak1
#84630 Re: Premijer liga BiH
Koliko se ja sjećam , prvi koji su počeli graditi određenu simboliku pominjući i upoređujući naše priče sa ideologijom velikosrpskog tvorca Daleko je sunce , su upravo tvoji sunavijači, uvaženi @svi u napad .Inače ste mi ti i onaj @animus postali upečatljivi po netačnim predskazanjima tipa hat trick (Lendrić ili Hadžić) i sa brojem TM-a u Zenici .I njemu, @animusu pominjanje te sotone apsolutno nije uvrijedljivo
Kolko sam se ja takvih emisija nagledao u prošloj sezoni
ne bih preporučio drugima da traže termine , pa da opet bude .....dodatnih razočarenja 
Kolko sam se ja takvih emisija nagledao u prošloj sezoni
- manijak1
#84631 Re: Premijer liga BiH
Jest ,baš sam bezobrazan , prvi si nam i zaželio uspjeh na turniru u Hrasnici.Sliver wrote: Nemoj zjbvt Manijak, prvi sam prizno i cestito na fer pobjedi protiv Famosa
I odmah si nam čestito na porazu od Veleža
Još kad smo lešili one druge Stupčanice
Ne zamjeri , dešava se
- Ricken
#84632 Re: Premijer liga BiH
Molim te CV i dvije slike, sudijske komisija vapi za nekim ovako spretnim sa povlačenjem linija.phillie wrote:Ejs, nemoj zajebavat'manijak1 wrote:Nit je u istoj ravni sa terenom nit je paralelna , linija .![]()
Ako nisi skonto, ova linija je radi zajebancije....nema se tu sta dokazivati, i da jest i da nije, proslo je.
- phillie
#84633 Re: Premijer liga BiH
Samo ne ispunjavam glavni uslov, nemam sliku u Zeljinoj opremi.Ricken wrote:Molim te CV i dvije slike, sudijske komisija vapi za nekim ovako spretnim sa povlačenjem linija.phillie wrote:Ejs, nemoj zajebavat'manijak1 wrote:Nit je u istoj ravni sa terenom nit je paralelna , linija .![]()
Ako nisi skonto, ova linija je radi zajebancije....nema se tu sta dokazivati, i da jest i da nije, proslo je.
- Ricken
#84634 Re: Premijer liga BiH
Sredit ćemo to, talentovan si.phillie wrote:
Samo ne ispunjavam glavni uslov, nemam sliku u Zeljinoj opremi.
- phillie
#84635 Re: Premijer liga BiH
Ma ja, vi ste poznati po sredjivanju i ono sto nije napravite da jeste hahahahaha
Hajd zivili, uzivajte do slijedeceg puta.
Hajd zivili, uzivajte do slijedeceg puta.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#84637 Re: Premijer liga BiH
Sretan Kurban bajram svim najvijacima islamske vjeroispovjesti sirom BiH.
- Distortion
#84638 Re: Premijer liga BiH
Napuc'o ga s metar udaljenosti, preblizu je bilo i to se rijetko kad svira. Nisam vidio situaciju na drugoj strani, jel igrac Zelje igrao rukom u 16?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#84639 Re: Premijer liga BiH
Realno, nije ovo penal.
- Charuga
- Globalni moderator
#84640 Re: Premijer liga BiH
Zbog praznične atmosfere, ovo ti je za žutog kartona.svi u napad wrote:Ja razumijem radost malih Strumfova nakon ovih utakmica i da su se poceli javljati kao gljive poslije kise i lijepo je to za forum jer ima se sta citati i pomalo zajebavati al brate ima covjek osjecaj da samo Srbi navijaju za Zelju i da im je Maric (happy tv) predsjednik kluba.
Dobro bi bilo da se ne prave ovakva poređenja. Porediti navijače bilo kojeg kluba, ili članove klubova sa onim šovinistom nije u redu.
-
mirza_15
#84641 Re: Premijer liga BiH
Čist oPsajd
Šalim se. Gol je regularan.
Čisto da ne bude zabune, ne povlače se ni paralelne linije u ovakvim situacijama kada se baš hoće analizirati jer je slika manja u gornjem (daljem) dijelu nego u donjem (bližem), pa shodno tome razmak između linije koja se vidi od košenja trave i linije koja bi se povukla od dijela tijela kojim igrač može igrati a koji je najbliži gol-aut liniji, treba da bude veći u donjem dijelu slike, a manji u gornjem. Ovdje je najbolje produžiti dvije linije od košenja trave izvan slike gore dok se ne presjeku. Iz tačke presjeka se povlači linija do igrača. U ovoj situaciji je i ovako vidljivo da nema ofsajda. I da je bio neki milimetarski ne bi to ni jedan u trenutku mogao vidjeti. Sudije svakako imaju preporuku da u ovakvim situacijama daju prednost napadaču.
Drugi gol ne treba komentarisati. Jasno da mu je prethodio očigledan prekršaj.
Ovo nije penal za Želju. Preblizu je i ruka je u prirodnom položaju.
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave.
Šalim se. Gol je regularan.
Čisto da ne bude zabune, ne povlače se ni paralelne linije u ovakvim situacijama kada se baš hoće analizirati jer je slika manja u gornjem (daljem) dijelu nego u donjem (bližem), pa shodno tome razmak između linije koja se vidi od košenja trave i linije koja bi se povukla od dijela tijela kojim igrač može igrati a koji je najbliži gol-aut liniji, treba da bude veći u donjem dijelu slike, a manji u gornjem. Ovdje je najbolje produžiti dvije linije od košenja trave izvan slike gore dok se ne presjeku. Iz tačke presjeka se povlači linija do igrača. U ovoj situaciji je i ovako vidljivo da nema ofsajda. I da je bio neki milimetarski ne bi to ni jedan u trenutku mogao vidjeti. Sudije svakako imaju preporuku da u ovakvim situacijama daju prednost napadaču.
Drugi gol ne treba komentarisati. Jasno da mu je prethodio očigledan prekršaj.
Ovo nije penal za Želju. Preblizu je i ruka je u prirodnom položaju.
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave.
-
Bazinga1234
#84642 Re: Premijer liga BiH
Bajram Šerif Mubarek Olsun!
-
Melbourne_Australia
#84643 Re: Premijer liga BiH
Hajde ovako...Prvo procitaj te novo pravilo u vezi igraanje ruke i onda se vratite na forum...Toliko ljudi da zive veze nemaju o fudbalu a pisu , nigdje nisam vidio...Novo pravilo kaze...Svako igranje ruke i bez namjere i sa namjerom i napucana ili ne je penal...Znaci shvatite, penal!!! To je novo pravilo fife i uefe..Znaci bukvalno sad igrac moze da cilja da pogodi u ruku i penal je..Ovo je cist penal!!!! Bajram serif mubarek olsun...
-
channel10
#84644 Re: Premijer liga BiH
Procitajte....Melbourne_Australia wrote:Hajde ovako...Prvo procitaj te novo pravilo u vezi igraanje ruke i onda se vratite na forum...Toliko ljudi da zive veze nemaju o fudbalu a pisu , nigdje nisam vidio...Novo pravilo kaze...Svako igranje ruke i bez namjere i sa namjerom i napucana ili ne je penal...Znaci shvatite, penal!!! To je novo pravilo fife i uefe..Znaci bukvalno sad igrac moze da cilja da pogodi u ruku i penal je..Ovo je cist penal!!!! Bajram serif mubarek olsun...
Novo pravilo jos nije zazivjelo..
-
mirza_15
#84645 Re: Premijer liga BiH
Kada nešto tako rezolutno tvrdiš onda to treba i provjeriti. Tvoja tvrdnja nije tačna ni za novo pravilo koje se, kako objasni Banjac, još uvijek ne koristi kada je igranje rukom u pitanju.Melbourne_Australia wrote:Hajde ovako...Prvo procitaj te novo pravilo u vezi igraanje ruke i onda se vratite na forum...Toliko ljudi da zive veze nemaju o fudbalu a pisu , nigdje nisam vidio...Novo pravilo kaze...Svako igranje ruke i bez namjere i sa namjerom i napucana ili ne je penal...Znaci shvatite, penal!!! To je novo pravilo fife i uefe..Znaci bukvalno sad igrac moze da cilja da pogodi u ruku i penal je..Ovo je cist penal!!!! Bajram serif mubarek olsun...
https://www.bundesliga.com/en/bundeslig ... -kick-4824
- Logovan
#84646 Re: Premijer liga BiH
Haha šega frajer skroz.Sliver wrote: Uvijek je brzi nego sto treba, isto ko kad poce "objasnjavati" za kiriju. Oplako sam tad ko i sad.
- phillie
#84647 Re: Premijer liga BiH
Australija je vec u ponedeljku, mozda je kod njih zazivjelo 
- nosara
#84648 Re: Premijer liga BiH
Nije penal, jeste faul, jeste ofsajd, nisu flase, ponistena utakmica, Zeljo izgubio 3:0 komisijski, kone svrsavaju.
-
Melbourne_Australia
#84649 Re: Premijer liga BiH
Joj kad ti pises o fudbaluSliver wrote:Veca nam je prijetnja Celik za titulu od vas, tako da ne ide ta konstatacija.nosara wrote:Nije penal, jeste faul, jeste ofsajd, nisu flase, ponistena utakmica, Zeljo izgubio 3:0 komisijski, kone svrsavaju.
- nosara
#84650 Re: Premijer liga BiH
Ocigledno.Sliver wrote:Veca nam je prijetnja Celik za titulu od vas, tako da ne ide ta konstatacija.nosara wrote:Nije penal, jeste faul, jeste ofsajd, nisu flase, ponistena utakmica, Zeljo izgubio 3:0 komisijski, kone svrsavaju.