Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#84576 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

90minut wrote:Moja greška hrasno i jesi u pravu ovo zaslužuje 5 utakmica i vjerujem da ce ih dobiti uz kaznu.

Ove boce nisu šala.
Pa sa daljine od 10m ova flasa moze ubiti bez problema ako te zvekne u sljepocnicu
channel10

#84577 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Prve impresija sa priprema su bile, jesu ih spremili u pm :roll: . Sprema vec vidjena, a kao treneri jedni od najboljih u drzavi :-)

Dalje, pita se od govana ne moze praviti. Nazad Isic spor kao puz. Kad ga gledas, ko da gledas usporen snimak. Veza truba. Dedic je dobar za prosjecnih ekipa, ali cim izleti neka jaca, ne moze nista, a vodi se kao neki igrac. Onaj drugi iz Zelje se ni ne vidi. U rijetku petku da pismenu Hloptu. Zelho ga je trazio prije pocetka ove sezone, ali imao ugovor sa Celikom pa ostao. Napada ni nemamo. Dilaver ako pogodi do Bozica, nesto ce se desiti... Uglavnom zlatna sredina je vrh.
Lakat Jebić

#84578 Re: Premijer liga BiH

Post by Lakat Jebić »

Nema slike, amar izmislio flasu, jer mrzi zenicane
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#84579 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Jel Mujic nosio Zeljin dres ispod sudijske majice? :mrgreen:
channel10

#84580 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

hrasno38 wrote:
channel10 wrote:A u Zenici nije?
Ovi se derali i klicali ime ratnog zlocinca a ovdje prvo bakljada a onda vatromet predmeta na terenu i tebi to isto......a sta da je neka od mnogobrjonih flasa zdrmala nekoga u glavu??
Pa pala je jedna i pored vaseg trenera za bobu ga je fulila.
Sta bolan fali bakljadi? Jesi li u pozoristu ili si na stadionu?

Bacanje ne podrzavam i za to ce dobiti propisnu kaznu, pa ubuduce redari odrade za sta su placeni.
zipoo

#84581 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Kako se stadion lahko napuni kad dodje velikan
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#84582 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

channel10 wrote:
hrasno38 wrote:
channel10 wrote:A u Zenici nije?
Ovi se derali i klicali ime ratnog zlocinca a ovdje prvo bakljada a onda vatromet predmeta na terenu i tebi to isto......a sta da je neka od mnogobrjonih flasa zdrmala nekoga u glavu??

Bacanje ne podrzavam i za to ce dobiti propisnu kaznu, pa ubuduce redari odrade za sta su placeni.
Ne fali nista bakljadi sve dok ostane na tribinama a ne kao sto su Pitari gadjali klupu Bate Borisova sa njima pa ce ih UEFA sad olesiti jer radi toga je sudija prekinuo utakmicu a ne radi baklji na tribinama.
Ali mi nije jasno da sa tim jebenim bakljadama ne kontate da jebete klubove za koje navijate i moraju placati kazne iz ionako malih budzeta. Pa bolan nebio ako se kaznjava svaka baklja po klupskoj blagajni vi ne zelite dobro svome klubu njihovim paljenjem. Ono zna biti lijepo sto jest jest ali skupo kosta klubove u koje se kunete.
90minut

#84583 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

hrasno38 wrote:
90minut wrote:Moja greška hrasno i jesi u pravu ovo zaslužuje 5 utakmica i vjerujem da ce ih dobiti uz kaznu.

Ove boce nisu šala.
Pa sa daljine od 10m ova flasa moze ubiti bez problema ako te zvekne u sljepocnicu
A dobro to ubije ona jednom u 10 hiljada situacija nego glavna stvar je da nisam ja odma znao šta je kontam flaša od kole ili nešto slicno kad ono ovo one debele od rakije i to baš nije zajebancija jer ako te pogodi šiklja krv.
channel10

#84584 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

zipoo wrote:Kako se stadion lahko napuni kad dodje velikan
Na kraju sezone se izracuna prosjek koji ne govori jel bio velikan ili neko drugi, pa tako nemoj te price. Zna se gdje se gleda fudbal u ovoj drzavi ;-)
zipoo

#84585 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

channel10 wrote:
Na kraju sezone se izracuna prosjek koji ne govori jel bio velikan ili neko drugi, pa tako nemoj te price. Zna se gdje se gleda fudbal u ovoj drzavi ;-)
Na Grbavici
channel10

#84586 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

hrasno38 wrote:
channel10 wrote:
hrasno38 wrote:A u Zenici nije?

Ne fali nista bakljadi sve dok ostane na tribinama a ne kao sto su Pitari gadjali klupu Bate Borisova sa njima pa ce ih UEFA sad olesiti jer radi toga je sudija prekinuo utakmicu a ne radi baklji na tribinama.
Ali mi nije jasno da sa tim jebenim bakljadama ne kontate da jebete klubove za koje navijate i moraju placati kazne iz ionako malih budzeta. Pa bolan nebio ako se kaznjava svaka baklja po klupskoj blagajni vi ne zelite dobro svome klubu njihovim paljenjem. Ono zna biti lijepo sto jest jest ali skupo kosta klubove u koje se kunete.
Ali sta im covjek moze? Jebes budale. Da se ja pitam, ja bih na taj dio tribine poslao kornjace da ih prevaspitaju i ne bi im vise nikad palo na pamet da isto urade. Mi smo takav narod gdje samo sila pali. Ne mozes normalno sa takvim..
channel10

#84587 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

zipoo wrote:
channel10 wrote:
Na Grbavici
Grbavica se nalazi gdje? To gdje ima toliko i toliko stanovnika. Posjeta zehru veca, a Grbavica se svake godine bori za prvaka. U tom gdje gradu je prosjek plate toliki, a cijena karata su tu negdje........
zipoo

#84588 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

channel10 wrote:[qote="zipoo"][uote="channel10"][uote="zipoo"]Kako se stadion lahko napuni kad dodje velikan
Na kraju sezone se izracuna prosjek koji ne govori jel bio velikan ili neko drugi, pa tako nemoj te price. Zna se gdje se gleda fudbal u ovoj drzavi ;-)[/qote]

Na Grbavici[/qute]
Grbavica se nalazi gdje? To gdje ima toliko i toliko stanovnika. Posjeta zehru veca, a Grbavica se svake godine bori za prvaka. U tom gdje gradu je prosjek plate toliki, a cijena karata su tu negdje........[/qute]

A pa dobro onda cemo izostaviti Grbavicu jer je van konkurencije
channel10

#84589 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Da li je, pitanje je sad?

Eto sad su odigrana 4 kola i svi su igrali kuci dvije utakmice. Ko ima najbolji prosjek, aaa? Tako ce i ostati, budi siguran...
zipoo

#84590 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Pa mi ne mozemo igrati protiv sebe, a veceg od nas nema. Mada nabrat cemo mi protiv sice navijaca
duffy_duck

#84591 Re: Premijer liga BiH

Post by duffy_duck »

Sudija je pogurao zelju danas to je tacno. Ali 4 kolo je tek je pocetak a i nova pravila tek od ovog kola pocinju vaziti. Ovo govorim opravdano jer i ja sam sudija u omladinskoj i juniorskoj ligi.
Zastozato

#84592 Re: Premijer liga BiH

Post by Zastozato »

duffy_duck wrote:Sudija je pogurao zelju danas to je tacno. Ali 4 kolo je tek je pocetak a i nova pravila tek od ovog kola pocinju vaziti. Ovo govorim opravdano jer i ja sam sudija u omladinskoj i juniorskoj ligi.
Kako ga je pogurao? Tako sto mu cist penal nije svirao u prvom poluvremenu ili tako sto nije prekinuo utakmicu nakon sto su navijaci Celika bacali staklene flase na Zeljinog trenera i klupu. Rezultat bi bio registrovan 0:3, a Zeljo je vec vodio 1:0 u tom momentu.
I da je svirao prekrsaj kod drugog gola, jer prvi je bio cist ko suza, Zeljo bi opet nasao nacin da postigne jos jedan gol. Realno, Zeljo je u drugom poluvremenu bio mnogo bolja ekipa sa bar 4 dobre prilike naspram jedne prilike Celika.
U kakvom guranju pises?
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#84593 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Penal za Zeljeznicar u Zenici, koji naravno nije sviran.
Jos jedan detalj koji ide na stetu najvećeg fudbalskog kluba u BiH, zbog kojeg se na stadionu BP u fantastičnoj atmosferi okupilo 12 000 ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu.
O dva nepravedna zuta kartona igračima koji sljedeće kolo nece moci igrati protiv neugodnog protivnika, Tuzlanske Slobode, drugom prilikom.
Svi zaljubljenici u fudbal u ovoj zemlji se s pravom pitaju, da li to Bordo Prijatelji u savezu opet kuhaju gorku juhu protiv ostalih klubova u ligi. Danas Zeljeznicar, sutra može biti bilo ko. Niko nije siguran.
agnostic_front

#84594 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

Sudija je morao prekinuti utakmicu nakon što su ugroženi životi stručnog štaba od strane zeničke publike. Sigurno da je to šokiralo igrače, pa nisu mogli igrati football onako kako znaju, sreća pa domaćin ne zna.
sime_cipol

#84595 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Sigurno je Elvis Mujic, koji nas je prošle godine zaklao nekoliko puta, bio na vezi sa BP iz saveza u vezi ove situacije. Sigurno mu je naredjeno da radi po direktivi i da se utakmica mora nastaviti pod svaku cijenu, ne bi li nasa ekipa podlegla pod nevidjenim pritiskom.
Nastavljaju tamo gdje su stali prosle godine, da nam smještaju BP na celu sa drugom Djemidjicem i Maidom Delicem.
Posebna je prica odgadjanje i pomjeranje utakmica sa Sirokim, a po svemu sudeći i Radnika. Ljudi namještaju sebi raspored kako zele, od saveza su napravili svoj servis, udovoljava im se svaki prohtjev. Sta je sljedeće ne smijem ni zamisliti.
Mea_parvitas

#84596 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

Pitara je najvise strah, kontaju taman do njih ce i Stilic upasti u lokomotivu koja gazi :D
nosara

#84597 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Napravili su dimnu zavjesu da bi proveli svoj zlocinacki plan.

Suspendovati stadion, drakonski kazniti celik, kazniti delegata dozivotno.

Kako se ponavljaju incidenti u zenici, reprezentacija svoje utakmice moze igrati u sirokom brigu, ako vec ne zele igrati u Dolini cupova, hramu fudbala, domu sampiona.
Logovan

#84598 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Dom šampiona? :?
decko_sa_kovaca

#84599 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

bajrambarecola svima koji slave da skupa ispratimo zeljine pobjede, neko sa radoscu a neko boga mi i sa tugom :mrgreen: :bih:
sime_cipol

#84600 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Bajrabarecula svim forumasima koji slave. Najprije mojoj plavoj raji, a onda bordo komsijama, crno-crvenim, crveno-crnim, rodjenim i ostalima da se ko ne uvrijedi.
Locked