Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- drug_profi
#84551 Re: Liverpool FC
Jel pravilno eksel ili ekser?
Ja ne kontam bas te ekser tabele.
Ja ne kontam bas te ekser tabele.
- Gandalf
#84552 Re: Liverpool FC
Arnold je ispao teški pakaš, ne razumijem zašto ga ljudi brane.
Englezi su većinom složni da je on svjesno izvršio rundown svog ugovora sa Liverpoolom, što u prevodu znači da je namjerno odbijao da potpiše novi ugovor kako bi Realu omogućio da ga pokupi bez ikakve naknade. Za to vrijeme je davao lažnu nadu da možda neće otići, pogotovo ne bez odštete, ali eto na Liverpoolovim managerima je kao teret da ga potpišu kakvim poboljšanim novim ugovorom koji oni kao mu nisu htjeli ponuditi. On u stvari nikada nije niti mislio potpisati novi ugovor, pa je zbog toga postao perezova igračka mnogo ranije i bez ikakvog potpisa za Real. Cijelu godinu je bio samo pijun u perezovim rukama radi ko zna kakvog obećanja iz Madrida. Arnold je notorni lažljivac, primjer pravog plaćenika, idealan za pereza.
Odlazak Suareza i Coutihna je odlično naplaćen, osim toga iako su obojica jedva dočekali pobjeći svom idolu Messiju, oni nisu bili djeca kluba, niti su za korist Barcelone finansijski oštetili Liverpool. Zbog toga mi nisu nikada bili mrski, otišli jesu, jedan je uspio, jedan je propao, ali ih nisam zamrzio, jer nisu djeca Anfielda a klub je odlično naplatio njihove odlaske. Sa druge strane Arnold je dijete kluba i napravio je sve suprotno od pomenute dvojice
Zažaliće mali plaćenik zbog ove izdaje, radovaću se svakom njegovom blamu u bijelom mafijaškom dresu, ne bi me čudilo da on i jude budu prvi dobili šut kartu od gazde sljedeće ljeto.
Englezi su većinom složni da je on svjesno izvršio rundown svog ugovora sa Liverpoolom, što u prevodu znači da je namjerno odbijao da potpiše novi ugovor kako bi Realu omogućio da ga pokupi bez ikakve naknade. Za to vrijeme je davao lažnu nadu da možda neće otići, pogotovo ne bez odštete, ali eto na Liverpoolovim managerima je kao teret da ga potpišu kakvim poboljšanim novim ugovorom koji oni kao mu nisu htjeli ponuditi. On u stvari nikada nije niti mislio potpisati novi ugovor, pa je zbog toga postao perezova igračka mnogo ranije i bez ikakvog potpisa za Real. Cijelu godinu je bio samo pijun u perezovim rukama radi ko zna kakvog obećanja iz Madrida. Arnold je notorni lažljivac, primjer pravog plaćenika, idealan za pereza.
Odlazak Suareza i Coutihna je odlično naplaćen, osim toga iako su obojica jedva dočekali pobjeći svom idolu Messiju, oni nisu bili djeca kluba, niti su za korist Barcelone finansijski oštetili Liverpool. Zbog toga mi nisu nikada bili mrski, otišli jesu, jedan je uspio, jedan je propao, ali ih nisam zamrzio, jer nisu djeca Anfielda a klub je odlično naplatio njihove odlaske. Sa druge strane Arnold je dijete kluba i napravio je sve suprotno od pomenute dvojice
Zažaliće mali plaćenik zbog ove izdaje, radovaću se svakom njegovom blamu u bijelom mafijaškom dresu, ne bi me čudilo da on i jude budu prvi dobili šut kartu od gazde sljedeće ljeto.
- AmiĐa_Idriz
#84553 Re: Liverpool FC
Pise Ornstein da je prvi potez Hughesa bio razgovor sa Arnoldovim kampom. Pocelo se pregovarati mnogo prije Salaha i Virgila.
- BHF_Manijak
#84554 Re: Liverpool FC
Ma kad procitam da su debilu nudjeni ugovori vise puta, da je dobio ponudu da bude najplaceniji bek svijeta i da je odbio - ja sam miran sto se tice Liverpoola i truda ljudi u klubu.
Ko mu jebe mater klosarsku, apsolutno nikakve empatije nemamo ni razumijevanja, sto se mene tice odmah na prvom treningu mu zelim stradanje ligamenata oba koljena. Picka ona mala.
I ne govorim ovo zbog odlaska, ni prvi ni zadnji, govorim zbog nacina! Supak mali je sve vrijeme smirivao masu, onda ona retardirana slavlja golova, sutnja do zadnjeg dana, iako je jos prosle godine znao gdje nastavlja karijeru itd itd itd.
Sve su to razlozi sto mu zelim sto tezi boravak u Madridu i da ga govnjivom motkom najure na kraju.
Ko mu jebe mater klosarsku, apsolutno nikakve empatije nemamo ni razumijevanja, sto se mene tice odmah na prvom treningu mu zelim stradanje ligamenata oba koljena. Picka ona mala.
I ne govorim ovo zbog odlaska, ni prvi ni zadnji, govorim zbog nacina! Supak mali je sve vrijeme smirivao masu, onda ona retardirana slavlja golova, sutnja do zadnjeg dana, iako je jos prosle godine znao gdje nastavlja karijeru itd itd itd.
Sve su to razlozi sto mu zelim sto tezi boravak u Madridu i da ga govnjivom motkom najure na kraju.
- King_Kenny
#84555 Re: Liverpool FC
Njemu spas može.biti samo ako ga u Realu planiraju kao veznog igrača; kao desni bek neće se proslaviti. No, njegov problem... Mene zanima koga će dovesti kao novog desnog beka...
-
Sid the sloth
#84556 Re: Liverpool FC
Pa to je Realova taktika vec neko vrijeme. Godinu - dvije prije isteka ugovora igraca krenu nagovarati da ne potpisuje novi ugovor da bi ga oni mogli dovesti besplatno a njemu dati vecu platu, win - win i za njega i za Real. Na igracu je da li ce pokazati respekt prema trenutnom klubu ili ne, a nisu ga pokazali ni Trent ni Mbappe. Jos je u ovom slucaju imao pomoc od Bellinghama pa je bilo cak i lakse. Siguran sam da su isto uradili sa Mbappeom iako su ga kao htjeli dovesti godinu ranije i platiti odstetu samo se malo "zakomplikovalo"Gandalf wrote: ↑06/05/2025 09:38 Arnold je ispao teški pakaš, ne razumijem zašto ga ljudi brane.
-
RJ57
#84557 Re: Liverpool FC
da,to real svjesno radi ali real je real, može im se
i kod alabe je bilo isto
i kod alabe je bilo isto
- AmiĐa_Idriz
#84558 Re: Liverpool FC
Liverpool are planning for the future. Conor Bradley will be given an opportunity to stake his claim as the regular starter at right-back next season.
But the Reds are almost certain to bolster their depth in the position.
[@IanDoyleSport]
- Gandalf
#84559 Re: Liverpool FC
Spominje se Vanderson iz Monaca kao mogući novi RB
- ismar2215
#84560 Re: Liverpool FC
Kad bi zivot bio FM
Prodaja:
Kelleher - 20m
Gomez - 15m
Tsimikas - 20m
Diaz - 50m
Jota - 35m
Nunez - 50m
Elliott - 40m
Ukupno: 220m
Kupovina:
Frimpong - 35m
Huijsen - 50m
Hato -25m
Kerkez - 45m
Stiller - 50m
Xavi Simmons - 70m
Nico Williams - 50m
Ekitike - 60m
Ukupno: 385m
Net: 165m
Prodaja:
Kelleher - 20m
Gomez - 15m
Tsimikas - 20m
Diaz - 50m
Jota - 35m
Nunez - 50m
Elliott - 40m
Ukupno: 220m
Kupovina:
Frimpong - 35m
Huijsen - 50m
Hato -25m
Kerkez - 45m
Stiller - 50m
Xavi Simmons - 70m
Nico Williams - 50m
Ekitike - 60m
Ukupno: 385m
Net: 165m
- BHF_Manijak
#84561 Re: Liverpool FC
Ma kakav Hato i 25, osim ako otkupnu nema, oko 40-50 ce trazit Ajax.
Stiller isto ne ide ispod 70-80, Ekitikea vec cijene oko 80-90, Williams ispod 80-90 isto nema sanse.
Stiller isto ne ide ispod 70-80, Ekitikea vec cijene oko 80-90, Williams ispod 80-90 isto nema sanse.
- vaučer
#84562 Re: Liverpool FC
Hato, Hojsen, Stiller i Simmons - 200 miliona da ti sjede na klupi većinu sezone.
Williams za Diaza iz šupljeg u prazno.
Dolazi Kerkez, jedan CB, desni bek na razini Bradleya pa nek se kolju za poziciju, jedan veznjak i devetka.
Dolazi Kerkez, jedan CB, desni bek na razini Bradleya pa nek se kolju za poziciju, jedan veznjak i devetka.
- ismar2215
#84563 Re: Liverpool FC
Zato i kazem da je FM
Williams ima otkupnu 50m funti. Problem je sto on ima ogromnu platu. A jbg, koje bolje krilo uopste mozes i razmatrat za dovođenje.
Stuttgart moze samo mastat o 80 miliona. 50 maksimalno. Mislim da im je rekord 35, Pavard. Einstracht isto tesko da ce dobiti preko 60 za Ekitikea.
Williams ima otkupnu 50m funti. Problem je sto on ima ogromnu platu. A jbg, koje bolje krilo uopste mozes i razmatrat za dovođenje.
Stuttgart moze samo mastat o 80 miliona. 50 maksimalno. Mislim da im je rekord 35, Pavard. Einstracht isto tesko da ce dobiti preko 60 za Ekitikea.
- drug_profi
#84564 Re: Liverpool FC
Sve se mora zavrsiti do kraja juna, polovice jula najkasnije.
Jebes kupovine u augustu, to su svakako onda igraci koje neces prvu sezonu koristiti kako treba. Mozda tek pred kraj.
Jebes kupovine u augustu, to su svakako onda igraci koje neces prvu sezonu koristiti kako treba. Mozda tek pred kraj.
- MarlboroGold
#84566 Re: Liverpool FC
Kome god uvalite Nuneza za 50m+ nek se nabiju u guzicu.
Od njega je samo gori Rasmus Hojlund.
Od njega je samo gori Rasmus Hojlund.
- vaučer
#84567 Re: Liverpool FC
S obzirom na trenutni roster devetki u Europi, Nunez je bez ikakvog truda vrijedan 70+ miliona funti. To je bez da se naročito trudiš da ga uvališ. Kod vas bi u Arsenalu bio upgrade na sve što igrate na toj poziciji i dao bi više golova od pokemona kao Havertz, Merino ili Jesus.MarlboroGold wrote: ↑07/05/2025 10:17 Kome god uvalite Nuneza za 50m+ nek se nabiju u guzicu.Od njega je samo gori Rasmus Hojlund.
- no_sekirli
#84568 Re: Liverpool FC
E burazeru, ako on vrijedi 70+ miliona, ako ga netko može prodat za te pare, ja bih mu dao odmah nagradu za trgovca godine.
- vaučer
#84569 Re: Liverpool FC
Naravno da vrijedi i nećemo nikakvih problema imati da ga prodamo za te pare. Nama ne vrijedi jer nije ni mentalno ni tehnički na razini koja nam treba - stavi ga u ekipu gdje igra stalni, svi ciljaju njega a ne Salaha i gdje mu trener govori kako je pravi laf - laganih 20 golova po sezoni.
- MarlboroGold
#84570 Re: Liverpool FC
Upgrade po mnogo čemu, ali nikako po završnici koja nam je problem. Tu bi bio čak downgrade jer su po tome sva trojica koje si spomenuo bolji nego on. Možda je Jesus tu negdje s njim po tome, ali nikako Havertz (koji jeste smotan vrlo često, ali je za klasu bolji od Nuneza) i Merino kojem to nije ni prirodna pozicija.vaučer wrote: ↑07/05/2025 10:23S obzirom na trenutni roster devetki u Europi, Nunez je bez ikakvog truda vrijedan 70+ miliona funti. To je bez da se naročito trudiš da ga uvališ. Kod vas bi u Arsenalu bio upgrade na sve što igrate na toj poziciji i dao bi više golova od pokemona kao Havertz, Merino ili Jesus.MarlboroGold wrote: ↑07/05/2025 10:17 Kome god uvalite Nuneza za 50m+ nek se nabiju u guzicu.Od njega je samo gori Rasmus Hojlund.
- ismar2215
#84571 Re: Liverpool FC
Ma Darwinu je problem u glavi. Njegova kretnja je perfektna za špica, uvijek je u šansi. Al on jednostavno nije dovoljno inteligentan i smiren kao čovjek da prevaziđe kod nas krizu promašaja. On mora ići negdje drugo. Zabijao je ko lud u Benfiki, al kod nas je mentalno pogubio konce, a glup je izrazito i nesposoban da se vrati. Samo mu transfer moze pomoci. Zato vjerujem da ce biti dobar gdje god ode i da ce klubovi to prepoznati i platiti. Razlika u odnosu na recimo Jesusa i Haverza je sto ova dvojica nemaju ni 30% njuh za šansu i kretnju kao Darwin.
- vaučer
#84572 Re: Liverpool FC
A nemaju ni brzinu ni snagu. Darwina treba uvaliti u ekipu gdje će on biti glavni i da mu samo uvaljuju lopte. Napromašivat će se gomilu, biti pola puta u ofsajdu - ali će ti i zabiti kamaru golova. Ništa profinjeno, samo idi na teren brate i ori kako stigneš - sve ostalo ga zbunjuje.
- AmiĐa_Idriz
#84574 Re: Liverpool FC
A šta će nam krilo?
Imamo sada mnogo većih rupa koje treba popuniti. Diaz i Gakpo su sasvim dovoljni za LW, dovedi normalnu devetku i oni će dodatno podići svoj outcome.
Ekitike mi je meh, kao i Šeško. Alvarez i Isak su apsolutno najbolji fit, ali mi nije realno da dovedu nekoga od njih dvojice.
- vaučer
#84575 Re: Liverpool FC
Meni je Cunha odličan.
Bio bi bolja verzija Jote iz minulih sezona.
Bio bi bolja verzija Jote iz minulih sezona.