Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Droog

#84526 Re: Premijer liga BiH

Post by Droog »

Kad skontate da ovo veze nema sa "navlacenjem" za ovog ili onog, bice vam lakse.

Sudije su jednostavno lose i to je to.
Zelji nije svirao penal, faul kod drugog gola, djeli zute kartone ko na traci...

Jesu bolje nego prije 10ak godina ali su i dalje lose.
Droog

#84527 Re: Premijer liga BiH

Post by Droog »

bosanska senzacija wrote:Prije utakmice:

. Radujem se utakmici, jer utakmice bez publike, naboja i psovki nisu utakmice. Kad igraš takve utakmice, osjećaš se kao igrač i trener, a kad igraš gdje te niko ne zna, gdje ti niko ne 'spominje' nikoga, nije to to. Povike i psovke doživljavam kao ljubav prema klubu za koji navijaš. To mi nije ništa specijalno

Poslije utakmice:

"Nisam nikome ništa pokazao danas, a neki me idiot gađao flašom. To je kreten, idiot. Danas Amar nije ništa radio, ni gestikulirao, ni okretao se prema navijačima... Ni izjavama prije utakmice nisam ništa učinio, danas sam bio cvjećka, moja je jedina greška što sam trener Želje.

Ja, i?
agnostic_front

#84528 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

hrasno38 wrote:pa jeste navlacio je toliko da Zelji nije svirao penal i da nije prekinuo utakmicu kada su staklenim flasama gadjali klupu Zeljeznicara ili u najmanju ruku ispraznio tribinu.
Gađalo se i gađaće se. Kome se ne sviđa, ima pozorište.
bosanska senzacija

#84529 Re: Premijer liga BiH

Post by bosanska senzacija »

Droog wrote:

. Radujem se utakmici, jer utakmice bez publike, naboja i psovki nisu utakmice. Kad igraš takve utakmice, osjećaš se kao igrač i trener, a kad igraš gdje te niko ne zna, gdje ti niko ne 'spominje' nikoga, nije to to. Povike i psovke doživljavam kao ljubav prema klubu za koji navijaš. To mi nije ništa specijalno

Poslije utakmice:

"Nisam nikome ništa pokazao danas, a neki me idiot gađao flašom. To je kreten, idiot. Danas Amar nije ništa radio, ni gestikulirao, ni okretao se prema navijačima... Ni izjavama prije utakmice nisam ništa učinio, danas sam bio cvjećka, moja je jedina greška što sam trener Želje.

Ja, i?
Pa ako psovke i naboj doživljava kao ljubav nek se onda ne čudi što neko u ljubavnom transu potegne i flašu.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#84530 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

animus wrote: Ova sto su je komentarisali je izgledala isto ozbiljno i opasno ali ja znam da ti nije ni do koljena :lol:
Sta rece ovaj vas trener da nemate izrazitog napadača. Pa radi toga ne možete dati gol. Totalno neozbiljno su sklepali ovu ekipu. Šteta.
Sta je igraca doslo i otislo u ovih par mjeseci, pa zar niko od tih pet trenera ne zna sta nam treba. Ne mozemo korner izvesti jer su igraci kepeci.
Igracima se ne moze zamjeriti da nema volje, svaku su ginuli, trcali, fakat se trude. Ali ne znaju i dzaba. I kad imaju.loptu ne znaju sta ce s njom, pa vrati nazad, pa vrati golmanu i tako u nedogled.
agnostic_front

#84531 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

bosanska senzacija wrote:
Droog wrote:

Poslije utakmice:

Ja, i?
Pa ako psovke i naboj doživljava kao ljubav nek se onda ne čudi što neko u ljubavnom transu potegne i flašu.
Čestitam :thumbup:
channel10

#84532 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Nivelacija wrote:4 :4 u nekim sansama na BP..Celiku ovaj put sreca okrenula ledja, Zeljo pogodio i to je to. Sudija jeste navlacio za Zelju i drugi gol je poklon od sudije ali opet nije se dalo. Celik mora raditi i raditi ds dodje do nivoa da ima zastitu i sudjenje kao Zeljo. Cestitke normalnim navijacima Zelje :thumbup:

Celik vec 2 gola u zadnja 2 kola prima nakon katastrofalnih odluka sudija. Nije malo 2 gola..u 2 kola

12 000 ljudi jbt :run:
Sta treba raditi? Samo ubaciti svog sudiju koni u slobodno vrijeme nosi dres Celika..cccccccc
Logovan

#84533 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Joj Fukara zovu na šake. :pisnuo:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#84534 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

agnostic_front wrote:
hrasno38 wrote:pa jeste navlacio je toliko da Zelji nije svirao penal i da nije prekinuo utakmicu kada su staklenim flasama gadjali klupu Zeljeznicara ili u najmanju ruku ispraznio tribinu.
Gađalo se i gađaće se. Kome se ne sviđa, ima pozorište.
Staklenim flasama :? :? :? Gladjali su i u Engleskoj pa su sada ko u pozoristu.....ovaj sto je bacio ove flase da je odlezo par besplatnih nocenja u pravoj muriji nikada ih vise ne bi bacio....doduse ja se izvinjavam mozda je to kakva tradicija
plain vanilla

#84535 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:Joj Fukara zovu na šake. :pisnuo:
Dje to pise, bgt?
plain vanilla

#84536 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Ricken

#84537 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

hrasno38 wrote:
Nivelacija wrote:4 :4 u nekim sansama na BP..Celiku ovaj put sreca okrenula ledja, Zeljo pogodio i to je to. Sudija jeste navlacio za Zelju i drugi gol je poklon od sudije ali opet nije se dalo. Celik mora raditi i raditi ds dodje do nivoa da ima zastitu i sudjenje kao Zeljo. Cestitke normalnim navijacima Zelje :thumbup:

Celik vec 2 gola u zadnja 2 kola prima nakon katastrofalnih odluka sudija. Nije malo 2 gola..u 2 kola

pa jeste navlacio je toliko da Zelji nije svirao penal i da nije prekinuo utakmicu kada su staklenim flasama gadjali klupu Zeljeznicara ili u najmanju ruku ispraznio tribinu. Ono bas navlacio....jeste se mogao svirati faul kod drugog gola ali evo sad snimka pa papir i olovku koliko nije svirao faulova i jednim i drugim koji su bili puno zesci. I gdje si ti izbroajo 4 sanse Celika :( Pa sam Veselinovic je osim golova imao dvije, pa onda Ermin Zec dvije a oni samo onu precku kao "ozbiljniju sansu" i u prvom poluvremenu onu kad je odbranio Eric!
Nije bio penal, tek će biti po novim pravilima. Ruka je bila uz tijelo, i pogodila bi igrača u stomak, nije mogao uticati na igru. Faul Boje čist, za žuti karton jer je đonom igrao na stajnu nogu. Sudija je bio blizu, mislio se bili svirao i iz nekog razloga nije.

Mi smo danas imali dosta problema u sredini i organizaciji u nekoj egal postavci. Ali dobro primjenili smo recept iz finala kupa prije 9 godina. Nije idealno, ali bitna su 3 boda protiv kvalitetnog protivnika koji svoje šanse nije iskoristio.
Ricken

#84538 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

bosanska senzacija wrote:
Droog wrote:

Poslije utakmice:

Ja, i?
Security je obavezan da spriječi unošenje opasnih predmeta. Unošenje psovki ne znam da je itko spriječio. Ali vidim da se opet budi fun klub Amara Osima, zvani "Moržova mala raja". Već se naziru obrisi dobrih starih frustracija. :D
Ricken

#84539 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

channel10 wrote:

Sta treba raditi? Samo ubaciti svog sudiju koni u slobodno vrijeme nosi dres Celika..cccccccc
Realno oštećeni ste kod drugog gola. Žao mi je, ali šta da se radi. Više sreće u nastavku.
channel10

#84540 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Nista druze. Vidim hrasno se bezveze pali, ali realno imali ste sudiju i dosta srece. Utakmica je bila prava prvenstvena :-D i imalo se sta vidjeti. Celik truba kako sam i mislio i mozda je bolje sto je ovako zavrsilo, ne bi li shvatili da su trenutno za sredine tabele.

Zeljo i dalje nije ono sto je bio, kako sam i mislio.

Sudija za gosze odradio kao i u utakmicama ovih rivala u proslosti. Idiotski klub se nije zalio i zato su dobili po usima. Jednostavno ko ih ebe. Mozda nekad nauce.

Ne znam kakva je situacjja kod prvog gola. Ucinilo mi se da jako jako sumnjiva situacija.

Kako god, zali Boze ona dva sata kuhanja na stadionu..
Logovan

#84541 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:
Dje to pise, bgt?
Eto sama si sebi odgovorila. :P :D
hrasno38

#84542 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Ricken wrote:
hrasno38 wrote:

pa jeste navlacio je toliko da Zelji nije svirao penal i da nije prekinuo utakmicu kada su staklenim flasama gadjali klupu Zeljeznicara ili u najmanju ruku ispraznio tribinu. Ono bas navlacio....jeste se mogao svirati faul kod drugog gola ali evo sad snimka pa papir i olovku koliko nije svirao faulova i jednim i drugim koji su bili puno zesci. I gdje si ti izbroajo 4 sanse Celika :( Pa sam Veselinovic je osim golova imao dvije, pa onda Ermin Zec dvije a oni samo onu precku kao "ozbiljniju sansu" i u prvom poluvremenu onu kad je odbranio Eric!
Nije bio penal, tek će biti po novim pravilima. Ruka je bila uz tijelo, i pogodila bi igrača u stomak, nije mogao uticati na igru. Faul Boje čist, za žuti karton jer je đonom igrao na stajnu nogu. Sudija je bio blizu, mislio se bili svirao i iz nekog razloga nije.

Mi smo danas imali dosta problema u sredini i organizaciji u nekoj egal postavci. Ali dobro primjenili smo recept iz finala kupa prije 9 godina. Nije idealno, ali bitna su 3 boda protiv kvalitetnog protivnika koji svoje šanse nije iskoristio.
Sta kazes ruka uz tijelo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hrasno38

#84543 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

channel10 wrote:Nista druze. Vidim hrasno se bezveze pali, ali realno imali ste sudiju i dosta srece. Utakmica je bila prava prvenstvena :-D i imalo se sta vidjeti. Celik truba kako sam i mislio i mozda je bolje sto je ovako zavrsilo, ne bi li shvatili da su trenutno za sredine tabele.

Sudija za gosze odradio kao i u utakmicama ovih rivala u proslosti. Idiotski klub se nije zalio i zato su dobili po usima. Jednostavno ko ih ebe. Mozda nekad nauce.

Ne znam kakva je situacjja kod prvog gola. Ucinilo mi se da jako jako sumnjiva situacija.

Apsolutno ne palim evo sad gledam i cista ruka je bila. Ja sam odmah napisao da se kod drugog gola mogao svirati faul ali u biti nije vam sudija kriv sto ste izgubili nego sto igraci Celika imaju pluca za pola sata i to je to. Ista utakmica kao protiv Sarajeva samo sto vam oni nisu zabili iz svojih sansi.
plain vanilla

#84544 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
plain vanilla wrote:
Dje to pise, bgt?
Eto sama si sebi odgovorila. :P :D
De ti vidi ko je palio baklje i zvao na sake, Fukare ili Red Army?
Nivelacija

#84545 Re: Premijer liga BiH

Post by Nivelacija »

hrasno38 wrote:
channel10 wrote:Nista druze. Vidim hrasno se bezveze pali, ali realno imali ste sudiju i dosta srece. Utakmica je bila prava prvenstvena :-D i imalo se sta vidjeti. Celik truba kako sam i mislio i mozda je bolje sto je ovako zavrsilo, ne bi li shvatili da su trenutno za sredine tabele.

Apsolutno ne palim evo sad gledam i cista ruka je bila. Ja sam odmah napisao da se kod drugog gola mogao svirati faul ali u biti nije vam sudija kriv sto ste izgubili nego sto igraci Celika imaju pluca za pola sata i to je to. Ista utakmica kao protiv Sarajeva samo sto vam oni nisu zabili iz svojih sansi.
Ne bi se slozio prvih 45 minuta a ne 30 Celik je nadigrao Zelju pogotovo po Okicevoj strani, onda je to Osim primjetio i zatvorio stranu, presjekao nas gol Krpica, onda prekid i sve se raspalo iako je bila cak i precka na 0 1 Vrhovca..Uglavnom boze moj moglo je biti i 2 -0 i 0-2 .Zeljo spretniji, pametniji, iskusniji i to je to.
Charuga
Globalni moderator

#84546 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Na šake su zvali tvoji vanilla. Poslušaj video do kraja, i čut ćeš "hajte na šake pi.ke mostarske" ... ;-)
channel10

#84547 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Nije ni blizu Sarajeva. Sarajevo je bolje odigralo bez pola ekipe. Vi ste se branili cijelu tekmu. Sudija je kod par kljucnih trenutaka prelomio tekmu.

Tri puta igrate namjerno rukom i tek treci put kod rezultata 0:2 daje zuti. Da je bilo 0:0 ili ne daj Boze 1:0, a da je pala mrtva muha na teren, sudija bi prekinuo tekmu.

Ciganluk i nista vise.

Niko ne kaze jel cista situacija kod prvog gola? Meni se ucinilo da je ofsajd. Nisam siguran.

Vodite i valjate se po terenu. Likovi pucaju laktovima svako malo, a sudija zmiri. Lafo sudija ulazi u pricu sa igracima zelje, a ovamo uzima vrijeme.. Dno dna, ali tu su krivi klubovi. Znali su ko im sudi i nisu se zalili. Ko ih j......
hrasno38

#84548 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Nivelacija wrote:Ne bi se slozio prvih 45 minuta a ne 30 Celik je nadigrao Zelju pogotovo po Okicevoj strani, onda je to Osim primjetio i zatvorio stranu, presjekao nas gol Krpica, onda prekid i sve se raspalo iako je bila cak i precka na 0 1 Vrhovca..Uglavnom boze moj moglo je biti i 2 -0 i 0-2 .Zeljo spretniji, pametniji, iskusniji i to je to.
Prvo poluvrijeme Celik jeste imao inicijativu bez daljnjeg ali samo jednu pravu sansu kad je Eric odbranio a Zeljo onu kad je E.Zec pogodio stativu...bilo je nekoliko suteva ali van gola. I to je to...
Drugo poluvrijeme je Zeljo ubacio u brzinu vise jer je bolje pripremljen i obezbjedio pobjedu.
plain vanilla

#84549 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Charuga wrote:Na šake su zvali tvoji vanilla. Poslušaj video do kraja, i čut ćeš "hajte na šake pi.ke mostarske" ... ;-)
Red army pjevali specijalcima hajte na šake
Ono spolni organ mostarski je od fukara :mrgreen:
Logovan

#84550 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote: De ti vidi ko je palio baklje i zvao na sake, Fukare ili Red Army?
Fukare. :D Odgledaj video do kraja. :D
Locked