Jest isti rok, al nije bas panic buy zbog ove dvojice. Graven he planiran na osmici, tek je sad sa Slotom otkriven na 6. Endo je bas doveden jer su Lavia i Caicedo odabrali Chelsea. Jos da ih hocemo dobiti i unazaditi u borbi za LP.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ismar2215
#84526 Re: Liverpool FC
- King_Kenny
#84527 Re: Liverpool FC
Miksao Slot.
Nek ekipa uživa na terenu.
- King_Kenny
#84529 Re: Liverpool FC
Kako Trent ponekad ležerno igra da nervira...
- AmiĐa_Idriz
#84530 Re: Liverpool FC
Zaslužili su mislim gol, nije toliko loše poluvrijeme bilo.
Quansah mi je dobar (bitna vijest), Endo tu i tamo ali je Elliott baš baš tanak danas.
Quansah mi je dobar (bitna vijest), Endo tu i tamo ali je Elliott baš baš tanak danas.
- no_sekirli
#84532 Re: Liverpool FC
Tankosava danas. Samo ja bih Nunezu za onoliki promasaj, dao barem pola gola.
- BHF_Manijak
#84534 Re: Liverpool FC
Sretno i odjebi.
Nek je zavrsena saga, jebo mu Real mrtve. Jedva cekam da ga pocnu maltretirati, cekati ispred stadion.
Nek je zavrsena saga, jebo mu Real mrtve. Jedva cekam da ga pocnu maltretirati, cekati ispred stadion.
-
convict
#84535 Re: Liverpool FC
Nema se momku sta zamjeriti. On je dijete i grada i kluba i doprinio je klubu koliko je mogao. Ako zeli da proba nesto novo, neka mu je sretno.
- drug_profi
#84536 Re: Liverpool FC
Isto. Ne razumijem taj love/hate odnos.
Razočaran sam, ali želim mu sve najbolje. Hvala mu za radosti koje je donio i vozdra.
Razočaran sam, ali želim mu sve najbolje. Hvala mu za radosti koje je donio i vozdra.
- ismar2215
#84537 Re: Liverpool FC
Sve to stoji, ali nece biti legenda kluba i dostići status Gerrarda, pa ni Van Dijka i Salaha. Jos dodatno, odlazi besplatno. Sjetimo se da je npr. Coutinho potpisao novi ugovor malo pred odlazak i tako nam donio velike pare. Naravno druga je ovo situacija, istice mu ugovor, ali... Sve u svemu, nek mu je sretno. Nama ovo otvara mnoge mogucnosti i sto vise razmisljam, sve vise prednosti vidim u ovom njegovom odlasku. A on moze postati Owen. Za Liverpool je od ljeta samo bivsi igrac, nista vise.
- zomri
#84538 Re: Liverpool FC
Hvala mu za sve do sada i sretno. Ovdje je mogao imati statuu ispred Anfielda, ali je odabrao biti just another player.
- Edin H.
#84539 Re: Liverpool FC
Najbolja pozicija za igrača je da mu istekne ugovor, zdrav i još uvijek tražen.
A svi oni pored basnoslovnih suma novca koji zarađuju žele još i više.
A svi oni pored basnoslovnih suma novca koji zarađuju žele još i više.
- no_sekirli
#84540 Re: Liverpool FC
Mogao je otići i da je klub zaradio koji dinar, ali eto, odabrao je tako kako je odabrao.
Sretno mu bilo!
Sretno mu bilo!
-
Osmi Socrates
#84541 Re: Liverpool FC
Za isteke ugovora nisu krivi (samo) igrači, krivi su oni koji pregovaraju sa njima. U slučaju Liverpula, uprava kluba, u nekim drugim slučajevima menadžeri, u nekim kombinirano.
Treba ugovor (pokušati) obnavljati na vrijeme, ako vidiš da igrač nije voljan, ili traži previše u odnosu na ono što daje ili što klub može priuštiti, prodaji ga kad su jedna ili dvije godine ostale u trenutnom ugovoru. Bez sentimentalnosti i straha. Razmišljaj o tome ko bi ga mogao zamjeniti na vrijeme. Uradi svoj dio posla. Polako mu smanjuj utakmice.
Doduše, ima razlike i kad je igrač dijete kluba i kad si ga kupio. On je dijete kluba i, relativno govoreći, ne gube previše u smislu da su uložili neke ogromne pare., a on sad ide po isteku ugovora. Ali, svejedno gube.
Treba ugovor (pokušati) obnavljati na vrijeme, ako vidiš da igrač nije voljan, ili traži previše u odnosu na ono što daje ili što klub može priuštiti, prodaji ga kad su jedna ili dvije godine ostale u trenutnom ugovoru. Bez sentimentalnosti i straha. Razmišljaj o tome ko bi ga mogao zamjeniti na vrijeme. Uradi svoj dio posla. Polako mu smanjuj utakmice.
Doduše, ima razlike i kad je igrač dijete kluba i kad si ga kupio. On je dijete kluba i, relativno govoreći, ne gube previše u smislu da su uložili neke ogromne pare., a on sad ide po isteku ugovora. Ali, svejedno gube.
- King_Kenny
#84542 Re: Liverpool FC
Ostaje pitanje hoće li za sezonu-dvije iz Reala biti posuđen Newcastleu ili Aston Villi...
- drug_profi
#84543 Re: Liverpool FC
Može on uspjeti i može propasti. Real ne trpi osrednjost.
Znači visok je cilj sebi postavio.
A donio je Liverpulu već mnogo novca, samo nije sve ni u parama.
Ne krivim ga, samo sam razočaran.
Jer sušta je istina ovo što ponavljamo ovdje: ostani i postani legenda, ili otiđi i postani samo neki igrač.
Znači visok je cilj sebi postavio.
A donio je Liverpulu već mnogo novca, samo nije sve ni u parama.
Ne krivim ga, samo sam razočaran.
Jer sušta je istina ovo što ponavljamo ovdje: ostani i postani legenda, ili otiđi i postani samo neki igrač.
-
MPayne3
#84544 Re: Liverpool FC
Nadam se samo da neće ostati na Bradleyu kao jedinom desnom full-backu (Gomeza ne računam, on je Milner u malom), te da će uraditi nešto po tom pitanju.
- BHF_Manijak
#84545 Re: Liverpool FC
Pa nije bas da je Liverpool sjedio skrstenih ruku, prema navodima jos u aprilu 2024. su mu nudjeni novi uslovi za produzenje, tako da godinu i po unaprijed se pocelo, ali ocito on je imao nijjet da ide kod havera i to je to.Osmi Socrates wrote: ↑05/05/2025 13:06 Za isteke ugovora nisu krivi (samo) igrači, krivi su oni koji pregovaraju sa njima. U slučaju Liverpula, uprava kluba, u nekim drugim slučajevima menadžeri, u nekim kombinirano.
Liverpool jedino krivim sto ga nisu odmah ljetos prodali i trazili alternativu, ko mu jebe mater, ali vjerovatno novi trener, hiljadu i jedan upitnik i zato se ovako ziheraski odigralo.
Naravno da svako ima pravo izbora, on je izabrao ovaj put, nadam se da ce zavrsiti kao Owen - persona non grata sto se Anfielda tice.
Nadam se da ce ostri biti i sa ovim klosarom. Najbolje godine ce dati nekom XY klubu. Dijete kluba... My ass.
Da ce propasti nesto u Realu - apsolutno ne vjerujem, predobar je igrac za to. Mislim da ce karijeru zavrsiti tamo, igrat ce sigurno 6-7 godina na vrhunskom nivou.
- vaučer
#84546 Re: Liverpool FC
Zdravo i odjebi. Radovat ću se svakom njegovom neuspijehu i 99% sam siguran da ide u kategoriju ‘trava ipak nije bila zelenija’. Nek uživa s momkom u sunčanoj Španiji i ako je moguće da ih dobijemo dogodine i u grupi i u knockoutu Lige Prvaka.
- AmiĐa_Idriz
#84547 Re: Liverpool FC
Znači ovo je bilo upućeno navijačima Liverpoola. Lijepo.
- AmiĐa_Idriz
#84549 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote: ↑18/01/2025 19:09 Neće me iznenaditi, ili bolje rečeno, nadam se da u nekoj excel tabeli viri Angelo Stiller.
Liverpool are showing strong interest in Angelo Stiller.
Stiller has become a major focus of Liverpool. The Reds have signalled serious interest in signing the German international this summer.
[Stuttgarter Nachrichten]