Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
karanana

#84501 Re: Premijer liga BiH

Post by karanana »

Nista, ovo registrovat 3:0 za goste zbog propusta u organizaciji
Tomahawk11
Globalni moderator

#84502 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:
Tomahawk11 wrote:Reflektor na Tušnju :lol:
2 i po sijalice :oops:
Ma vidi se odlicno teren, jedu gofna dzaba
Ne znam, možda je do BHT kamera, nekako mračno :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#84503 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote:
Tomahawk11 wrote:Reflektor na Tušnju :lol:
2 i po sijalice :oops:
Ma vidi se odlicno teren, jedu gofna dzaba
Ne znam, možda je do BHT kamera, nekako mračno :mrgreen:
Nije. Dva reflektora rade, a druga dva pomalo. Vidi se lijepo teren, samo se nema sta vidjeti. Odron živi.
Bazinga1234

#84504 Re: Premijer liga BiH

Post by Bazinga1234 »

karanana wrote:Nista, ovo registrovat 3:0 za goste zbog propusta u organizaciji
Jedino tako i možemo pobijediti.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#84505 Re: Premijer liga BiH

Post by Slo Burner »

Navijači Veleza ponovo ranije istjerani sa Tusnja a djubrad od specijalaca provociraju, tacno mi Slobode sekunde ne bi bilo zao da ispadne
animus

#84506 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Vanila neko te je spominjao gore. Ne znam jesi li primjetila ili namjerno kuliras.
karanana

#84507 Re: Premijer liga BiH

Post by karanana »

Jel ona u teksas sorcu i crnoj majici na tekmi?
animus

#84508 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Nemoj je ofirat. Sama ce se otkriti ako zeli. Sad izlazi sa stadiona pa ne moze tipkati
omega369

#84509 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

hrasno38 wrote:
Sta je bolan prelomilo utakmicu osim one precke Celik sanse nije postene napravio......od 20-te minute ni boce sa kisikom ih ne bi vratile u zivot. Ista utakmica kao i protiv vas...igrali su prvih 20 minuta i onda taraba.
Sto se tice Amara da jesam prozivao i ja ne mijenjam misljenje ali sam prozivao i vas kada su sudije siljlile za vas ali sam isto tako ljudski cestitiao na prosloj sezoni sto za tebe kao doktorat. Zelji na prva 4 kola nema ama bas niko nista da prigovori jer se nije desavalo nista sto se nije desavalo i na drugim utakmicama.
Zino si do nebesa protiv Zrinjskog kako je njima sudjen ofsajd ali to razumijem vi ste njihovi športski prijatelji a naravno negirao si sviranje nepostojeceg Zelji....cak bi se i Benjo postidio nekih tvoj nebuloza.
Pa eto ti si realan pa mi reci je li iko spomenuo start alispahica za drugi zuti i onaj ofirni kontra faul na 18m, da ne pricamo dalje?
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#84510 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

mirza_15 wrote:
ultima_palabra wrote:Pocelo je kmecanje, sve mirise na 2009-13...
Tako vam je mirisalo i prošle godine u ovo doba.
Hoces da kazes da ce opet BP nastimati da nas sudije kradu?
sime_cipol

#84511 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

.
animus

#84512 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Ma niko vama nista ne kaze. Vi ste šampioni. Vidi se danas da je sve na vašoj strani. Cestitam na tituli. Nemojte reci da vam nisam cestitao ako se sta neočekivano desi da ja budem kriv sto sam vas urekao.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#84513 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

omega369 wrote:
hrasno38 wrote:
Sta je bolan prelomilo utakmicu osim one precke Celik sanse nije postene napravio......od 20-te minute ni boce sa kisikom ih ne bi vratile u zivot. Ista utakmica kao i protiv vas...igrali su prvih 20 minuta i onda taraba.
Sto se tice Amara da jesam prozivao i ja ne mijenjam misljenje ali sam prozivao i vas kada su sudije siljlile za vas ali sam isto tako ljudski cestitiao na prosloj sezoni sto za tebe kao doktorat. Zelji na prva 4 kola nema ama bas niko nista da prigovori jer se nije desavalo nista sto se nije desavalo i na drugim utakmicama.
Zino si do nebesa protiv Zrinjskog kako je njima sudjen ofsajd ali to razumijem vi ste njihovi športski prijatelji a naravno negirao si sviranje nepostojeceg Zelji....cak bi se i Benjo postidio nekih tvoj nebuloza.
Pa eto ti si realan pa mi reci je li iko spomenuo start alispahica za drugi zuti i onaj ofirni kontra faul na 18m, da ne pricamo dalje?
Takvih startyova su igraci Celika na utakmici napravili 10......ne znam jesi li gledao Sloboda:Velez i sta sve nije svirano
ultima_palabra

#84514 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Slo Burner wrote:Navijači Veleza ponovo ranije istjerani sa Tusnja a djubrad od specijalaca provociraju, tacno mi Slobode sekunde ne bi bilo zao da ispadne
Da mogu stici na vrijeme na Bajram namaz... veliki sevap za MUP TK.
plain vanilla

#84515 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Slo Burner wrote:Navijači Veleza ponovo ranije istjerani sa Tusnja a djubrad od specijalaca provociraju, tacno mi Slobode sekunde ne bi bilo zao da ispadne
Dva puta baklje palili, i tebi njih zao, a fukare istjerane na poluvremenu bezveze.
Jesi objektivan, bravo.
plain vanilla

#84516 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Inace utakmica odron, dva losa tima, ne zna se ko je jadniji i nesposobniji. Za ove utakmice trebaju oba kluba dobiti po nula bodova.
animus

#84517 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Mensure prebroja li ti ove svoje. Za puno vece cifre ti nije trebalo puno vremena tako da ocekujem uskoro rezultat odnosno jeli bilo 300 ili 400 manijaka.
sime_cipol

#84518 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

animus wrote:Ma niko vama nista ne kaze. Vi ste šampioni. Vidi se danas da je sve na vašoj strani. Cestitam na tituli. Nemojte reci da vam nisam cestitao ako se sta neočekivano desi da ja budem kriv sto sam vas urekao.
Dobro ba, sta si se upalio. Kocku Secera, vode, polako. Bajram sutra, uzivaj.
plain vanilla

#84519 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

animus wrote:Vanila neko te je spominjao gore. Ne znam jesi li primjetila ili namjerno kuliras.
Ma kakvi, ja sam ozbiljna teta.
Mene ces vidjeti kad jednom dole sidjem i sve ih posamaram, svih pet trenera i prvi tim :evil: :mrgreen:
GandalfSivi

#84520 Re: Premijer liga BiH

Post by GandalfSivi »

Kanda ce opet biti suspendovanih sudija...
Nivelacija

#84521 Re: Premijer liga BiH

Post by Nivelacija »

4 :4 u nekim sansama na BP..Celiku ovaj put sreca okrenula ledja, Zeljo pogodio i to je to. Sudija jeste navlacio za Zelju i drugi gol je poklon od sudije ali opet nije se dalo. Celik mora raditi i raditi ds dodje do nivoa da ima zastitu i sudjenje kao Zeljo. Cestitke normalnim navijacima Zelje :thumbup:

Celik vec 2 gola u zadnja 2 kola prima nakon katastrofalnih odluka sudija. Nije malo 2 gola..u 2 kola

12 000 ljudi jbt :run:
animus

#84522 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

plain vanilla wrote:
animus wrote:Vanila neko te je spominjao gore. Ne znam jesi li primjetila ili namjerno kuliras.
Ma kakvi, ja sam ozbiljna teta.
Mene ces vidjeti kad jednom dole sidjem i sve ih posamaram, svih pet trenera i prvi tim :evil: :mrgreen:
Ova sto su je komentarisali je izgledala isto ozbiljno i opasno ali ja znam da ti nije ni do koljena :lol:
Sta rece ovaj vas trener da nemate izrazitog napadača. Pa radi toga ne možete dati gol. Totalno neozbiljno su sklepali ovu ekipu. Šteta.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#84523 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Nivelacija wrote:4 :4 u nekim sansama na BP..Celiku ovaj put sreca okrenula ledja, Zeljo pogodio i to je to. Sudija jeste navlacio za Zelju i drugi gol je poklon od sudije ali opet nije se dalo. Celik mora raditi i raditi ds dodje do nivoa da ima zastitu i sudjenje kao Zeljo. Cestitke normalnim navijacima Zelje :thumbup:

Celik vec 2 gola u zadnja 2 kola prima nakon katastrofalnih odluka sudija. Nije malo 2 gola..u 2 kola

12 000 ljudi jbt :run:
pa jeste navlacio je toliko da Zelji nije svirao penal i da nije prekinuo utakmicu kada su staklenim flasama gadjali klupu Zeljeznicara ili u najmanju ruku ispraznio tribinu. Ono bas navlacio....jeste se mogao svirati faul kod drugog gola ali evo sad snimka pa papir i olovku koliko nije svirao faulova i jednim i drugim koji su bili puno zesci. I gdje si ti izbroajo 4 sanse Celika :( Pa sam Veselinovic je osim golova imao dvije, pa onda Ermin Zec dvije a oni samo onu precku kao "ozbiljniju sansu" i u prvom poluvremenu onu kad je odbranio Eric!
agnostic_front

#84524 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

Hoće li biti saopštenje do sabaha :?
Možda i neka hitna sjednica.
bosanska senzacija

#84525 Re: Premijer liga BiH

Post by bosanska senzacija »

Prije utakmice:

. Radujem se utakmici, jer utakmice bez publike, naboja i psovki nisu utakmice. Kad igraš takve utakmice, osjećaš se kao igrač i trener, a kad igraš gdje te niko ne zna, gdje ti niko ne 'spominje' nikoga, nije to to. Povike i psovke doživljavam kao ljubav prema klubu za koji navijaš. To mi nije ništa specijalno

Poslije utakmice:

"Nisam nikome ništa pokazao danas, a neki me idiot gađao flašom. To je kreten, idiot. Danas Amar nije ništa radio, ni gestikulirao, ni okretao se prema navijačima... Ni izjavama prije utakmice nisam ništa učinio, danas sam bio cvjećka, moja je jedina greška što sam trener Želje.
Locked