Freamon Lester wrote:Kad nisu uspjeli sacuvati oni pored zgrade Opcine gdje je policija 12 metara udaljena malo mi je optimisticno da ce ova ostati citava. A ima se moRe. Sutra ce najbolje pokazati u kakvom je stanju ovaj grad. Ako ne dodje minimalno 3000 ljudi na protest onda komotno moze svako ko ima imalo sposobnosti, znanja i vjestina da se odseli odavde. Ostace samo uhljebljeni u drzavnoj sluzbi, nesposobni, kao i oni bez znanja i vjestina.clio_dci120 wrote:Da se nadovezem na raspravu oko fontane u kruznom toku, mislim da je to najveca glupost u cijelom projektu GGM-a. Ukoliko dodje do kontakta vozila u kruznom toku i eventualnog izlijetanja istih u povrsinu unutar kruznog toka, zar nije logicnije da je prostor prazan? A ovako tu ceka betonski zidic (fiksna prepreka) koji moze uzrokovati samo vecu materijalnu stetu na vozilima, cak i pri malim brzinama, a i prouzrokavati samo veci stepen povreda vozaca i saputnika. Takodjer, preglednost samog kruznog toka se znatno smanjuje (npr. ljetos one ko palme nekakve na kruznom toku kod SDA). Mislim da bi unutar kruznog toka trebala biti samo neka trava zasadjena, a bilo kakvo sadjenje cvijeca je nepotrebno, pored hiljadu drugih problema u cije rjesavanje bi trebalo presumjeriti za to odredjeni novac iz budzeta.
A opet dzaba i GGM, svi silni kruzni tokovi, kada raja ide iz Zenice zbog posla, naprije u Sarajevo (autobus za Sarajevo pun navece nedjeljom), te ostale zemlje EU, a bGM i bliskog istoka.
Narod ce hladno poltronski posmatrati i nadati se da ce i njih sreca ogrijati od lokalnih mocnika, a nisu ni svjesni kad se dovoljno nakradu da oni odose, a evo vama vas grad i zivite u njemu kako znate i umijete.
i meni to pade na pamet,daj boze do cimburijade da ostane citava