Fino ih je gledati kad moraju napadati
I poslije vodstva - stari Atletico
Izbi-nabij
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Svašta si udrobio ovdje i sve si fulio, ali sad nemam vremena pisati, ali biće prilike. Samo ću reći da o De Jongu, kao i ti, sudim na temelju ove tri tekme, plus onih par u CL prošle sezone. Niti sam ga ja otpisao, što je totalno nebitno, a čini mi se ni Valverde, jer mu je svaku igrao, a ako si Krojf, totalni fudbal, ovo ono, onda ti nije bitna pozicija.°u° wrote:Ako je ičija igra zavisila od tiki take, Xavia i Inieste onda je to Biskvitova. Kako oni odoše tako i on ispuha, sve njegove mane postadoše očitije. Sporost, često zadržava, melja i gubi loptu gdje ozbiljan igrač to ne smije, blizu svog 16ca itd itd Prošle sezone je često bivao najlošiji ba terenu.
De Jong je tipični primjerak modernog igrača i sudit o njemu nakon jedne utakmice je besmislica. Momak će uskoro pokazat da je on svoju puru pojeo, samo se treba malo prilagoditi, kao što i trener treba prilagoditi igru prema njegovim osobinama. Starosjedioc nema više šta tražit protiv dominantnih ekipa iz Premier lige, sklonih pravom presingu. Bilbaova igra nije baš takva.
Šta sam fulio, da je Biskvit zadnjih sezona grohnuo? Pa što njemu ne mijenja poziciju, i on igra Cruyfovu tiki taku? A De Jong je proglašen najboljim veznjakom UEFA, i to ne sami radi par utakmica. Bio im je najbolji na pripremnim, a nije vala ni toliko loš i na ovih par uvodnih. I u svakom slučaju može igrati na više mjesta od starosjedioca zbog čijih mana kako veliš šteka u igra Barce.Korovjev wrote:Svašta si udrobio ovdje i sve si fulio, ali sad nemam vremena pisati, ali biće prilike. Samo ću reći da o De Jongu, kao i ti, sudim na temelju ove tri tekme, plus onih par u CL prošle sezone. Niti sam ga ja otpisao, što je totalno nebitno, a čini mi se ni Valverde, jer mu je svaku igrao, a ako si Krojf, totalni fudbal, ovo ono, onda ti nije bitna pozicija.°u° wrote:Ako je ičija igra zavisila od tiki take, Xavia i Inieste onda je to Biskvitova. Kako oni odoše tako i on ispuha, sve njegove mane postadoše očitije. Sporost, često zadržava, melja i gubi loptu gdje ozbiljan igrač to ne smije, blizu svog 16ca itd itd Prošle sezone je često bivao najlošiji ba terenu.
De Jong je tipični primjerak modernog igrača i sudit o njemu nakon jedne utakmice je besmislica. Momak će uskoro pokazat da je on svoju puru pojeo, samo se treba malo prilagoditi, kao što i trener treba prilagoditi igru prema njegovim osobinama. Starosjedioc nema više šta tražit protiv dominantnih ekipa iz Premier lige, sklonih pravom presingu. Bilbaova igra nije baš takva.

Neigranje Ronaldaturbofolk wrote:Loš start prvenstva i za Real i za Barcelonu. I dok se Barcelona može vadit na neigranje Messija, pa se s njegovim povratkom možda i dohaviza, na šta će se vadit Zidaneova ekipa. Na neigranje Hazarda jedino, mada kilavo djeluju skroz. Zanimljivo. I Real i Barcelona u svim utakmicama do sad primali golove. Mislim da Thibaut do kraja neće skupit ni pet utakmica bez primljenog gola.
Neviđeno glup potez uprave, ako misliš na smjenu Marcelina i dovođenje Celadesa. Dvije godine zaredom čovjek ih uvodi među 4 najbolje i donosi im plasman u Ligu Šampiona, pri tome još i Kup Kralja prošle godine, što je jedini trofej unazad 11-12 godina.AmiĐa_Idriz wrote:Kakvi debili vode Valenciu

Familija mu broji 34 članova°u° wrote:Bravo dijete! Samo što se nije rasplakalo, a mogu mislit oca i komplet familije. Gol i asistencija u 5/6 minuta
Koja bajka. Iz Afrike bukvalno preko noći u zvijezde. Čuo sam priču da mu mali buraz trenira s Messievim klincem. Babo mu kao prvi došao pa za sobom povukao ostale. Kao nije ni slutio da mu je malac tako talentovan.Point. wrote:Familija mu broji 34 članova°u° wrote:Bravo dijete! Samo što se nije rasplakalo, a mogu mislit oca i komplet familije. Gol i asistencija u 5/6 minuta
Bez jebe, frajer je paklen igrač već sad. Bolje da njega razviju nego da vraćaju nazad onu ufuranu pičketinu Neymara. A volim kad ovi siromasi uspiju.
i onda rangnicka proglase rasistom kad kaze da kod igraca iz afrike "selo" odlucuje gdje ce nastaviti karijeruFamilija mu broji 34 članova