English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Riddle
#8451 Re: English Premier League
Godi mu novo okruzenje i izgleda da vise nema naviku da prvo puca, pa onda postavlja pitanja. 
- burekdzijabezmesa
#8452 Re: English Premier League
Swansea, Norwich i West Brom
kapa dole za ovo do sada, briljantno
-
sumirprimus
#8453 Re: English Premier League
Teufik wrote:
samo trenera im nije okreno
-
todd_smith
#8454 Re: English Premier League
Zato sto je ovaj na klupi spavao, pa nije imao priliku 
- Mračajski proto
#8455 Re: English Premier League
Džeko krampa.
- burekdzijabezmesa
#8456 Re: English Premier League
Sarajevo_Grad wrote:Džeko krampa.
- Artest
#8457 Re: English Premier League
nadati se da ce ferguson sahraniti šiti
why_ always_ me starta...ma kako se mancini pravio mustra, ovo je sigurica (kaze lik " nisma glup"...iako jos ne vidi da mu je veza sterilizovana na kreativnost)
nije bitan dzeko u svoj prici.. ni jedan tevez nije dobio lopte citavu utakmicu. bukvalno nisu napravili sanse....pa i protiv wigana su bili jalovi skoro cijelu utakmicu...sve dok balotelac nije isceprkao gol iz nicega
city je preplacen na srecu...mozda je sad na redu gol yaye toure nakon godinu dana ili gol iz kornera (kao u maju kompanya) ili jedan rezantan sut s ruba sesnesterca, pomalo zaboravljenog , velikog barrya?
penal? bilo bi previse i za njih...
pjanicu , dolazi u spurse...englzi ce svrsavat kolektivno...njima je svaki igarc koji moze ispepat loptu 5 puta, u rangu maradone
why_ always_ me starta...ma kako se mancini pravio mustra, ovo je sigurica (kaze lik " nisma glup"...iako jos ne vidi da mu je veza sterilizovana na kreativnost)
nije bitan dzeko u svoj prici.. ni jedan tevez nije dobio lopte citavu utakmicu. bukvalno nisu napravili sanse....pa i protiv wigana su bili jalovi skoro cijelu utakmicu...sve dok balotelac nije isceprkao gol iz nicega
city je preplacen na srecu...mozda je sad na redu gol yaye toure nakon godinu dana ili gol iz kornera (kao u maju kompanya) ili jedan rezantan sut s ruba sesnesterca, pomalo zaboravljenog , velikog barrya?
penal? bilo bi previse i za njih...
pjanicu , dolazi u spurse...englzi ce svrsavat kolektivno...njima je svaki igarc koji moze ispepat loptu 5 puta, u rangu maradone
- ultima_palabra
#8458 Re: English Premier League
Pa to je normalno kad srkhaš pola milijarde u tim... i kad se igra loše neko može potezom riješiti utakmicu. Samo što se ne možeš na to vaditi čitavu sezonu, moraš nekad nešto i odigrati.Artest wrote:nadati se da ce ferguson sahraniti šiti
penal?
- Artest
#8459 Re: English Premier League
gledajuci kako je hipnotizirao tribine..ima on kredita i da zavrsi na sredini tabele
definitivno ostaje mancini do kraja sezone, posto u najgorem slucaju zavrsava drugi (rafa izbacio chelsea iz utrke)....jer mancini jos nije iskoristio zadnji dzoker "zaostajali smo za unitedom lani 8-9 bodova, mjesec do kraja...zasto mislite da sad nemamo sanse"
definitivno ostaje mancini do kraja sezone, posto u najgorem slucaju zavrsava drugi (rafa izbacio chelsea iz utrke)....jer mancini jos nije iskoristio zadnji dzoker "zaostajali smo za unitedom lani 8-9 bodova, mjesec do kraja...zasto mislite da sad nemamo sanse"
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8460 Re: English Premier League
Pa i Wenger izjavljuje da se moze ukljuciti u borbu za titulu
A City....hmmm, ako budu drugi, onda je Mancini zreo za noge. Imas sve uslove, sto ti je dusa htjela - dobio si i onda places, ne valjaju napadaci, bla, bla
Barem jedan trofej, to je nesto sto se mora osvojiti sa ovakvim igracima.
A City....hmmm, ako budu drugi, onda je Mancini zreo za noge. Imas sve uslove, sto ti je dusa htjela - dobio si i onda places, ne valjaju napadaci, bla, bla
Barem jedan trofej, to je nesto sto se mora osvojiti sa ovakvim igracima.
- Muhamed Đakmić
#8461 Re: English Premier League
Ekspertni tim ovog foruma bi bolje vodio City od Mancinija i cjelokupnog njegovog osoblja, u to sam ubijeđen. A i prema čitateljima uglednog i nadasve relevantnog fudbalskog portala goal.com, Mancini je najslabija karika u Manchester City-u.

-
Chuckie
#8462 Re: English Premier League
Budimo realni, ovaj Džeko ne zaslužuje da igra u kantonalnoj ligi bosansko podrinjskog kantona Goražde.Teufik wrote:
- studeni76
#8464 Re: English Premier League
koji put ove sezone će Asmir imati "clean sheet"? svaka mu dala 
- bachje
#8465 Re: English Premier League
8 put bez primljenog gola
-
5 0 5
#8466 Re: English Premier League
do danas 7studeni76 wrote:koji put ove sezone će Asmir imati "clean sheet"? svaka mu dala
-
Chuckie
#8469 Re: English Premier League
Možda nije visok, al muda ko u Felixa Baumgartnera.
Danas je razvalio, svaka čast mali Jack.
Danas je razvalio, svaka čast mali Jack.
- Mali_Vuk
#8470 Re: English Premier League
- Artest
#8471 Re: English Premier League
svaka cast asmiru, ali i tandem huth-shawcross su beton
mozda ne znaju momci lopte, ali su zato cvrsti, ostri, koncetrisani, dobri u skoku....nema labavo s njima
ja bi ih u tandemu preporucio u arsenal...ponajbolji stoperski dvojac lige...to sad i statistika kaze
mozda ne znaju momci lopte, ali su zato cvrsti, ostri, koncetrisani, dobri u skoku....nema labavo s njima
ja bi ih u tandemu preporucio u arsenal...ponajbolji stoperski dvojac lige...to sad i statistika kaze
- BHF_Manijak
#8472 Re: English Premier League
Ja ne mogu da vjerujem da Huth godinama nema mjesta u selekciji Njemacke, mislim da je bolji i cvrsci od one smlate Mertesackera, a da ne govorim o Badstuberu! 
- Muhamed Đakmić
#8473 Re: English Premier League
Ma selekcija isključivo na osnovu veličine kluba iz kojeg dolazi, žalosno, ali tako je.
- BHF_Manijak
#8474 Re: English Premier League
Zaboravih dodati u PS-u da je u svadji nekoj sa Loewom, ali svakako bi to trebali izgladiti! 
-
Lucas Leiva
#8475 Re: English Premier League
Drago mi je da vidim predstavnike tipicnog ostrvskog fudbala da mogu bez lopte u nogama da pobjede svakoga i rasprse tika taka snove!