NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ras Al Ghul

#8451 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Ras Al Ghul »

Govorim za Kobija ne mogu da vjerujem da je igrao 39 minuta sinoć i opucao samo 20 lopti :shock: , da je to stari Kobi bilo bi 30 i više šuteva :D , sve u svemu slabi Lejkersi, loša igra se nastavlja, hajde što su izgubili od Portlanda tamo nikad nisu igrali dobro ni sa Shaqom u ekipi jednostavno im ne odgovaraju, ali izgubiti od Dallasa koji igra bez Dirka je strašno.Očekujem otkaz Browna kroz narednih 20 utakmica ako budu igrali ovako.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8452 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Ras Al Ghul wrote:Očekujem otkaz Browna
Iz tvoje tastature u Božije uši :D
clarKKent

#8453 Re: NBA - National Basketball Association

Post by clarKKent »

nek angažuju Jerry Sloan-a i nek vrte njegovu jedinu akciju... pick and roll, ima savršene igrače za to (:
Ras Al Ghul

#8454 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Ras Al Ghul »

Ma neka vrate Master Zen-a :D , Philla Jacksona jedini on zna Lejkere u dušu i može prsten osvojiti komotno, sredio bi on sve, jedini on može ovo posložiti, zna Kobija u dušu i Kobi samo njega sluša, mislim znaš koliko Kobija boli briga šta misli Brown,a ruku na srce šta Brown može Kobija naučiti :D , čovjek je drugi najbolji bek svih vremena iza Jordana, dao je 29539 hiljada koševa i evo gledam debate stavljaju ga u 5 najboljih igrača svih vremena.Po meni je sigurno drugi, svaka čast Birdu ali brate porediti mogućnosti Kobija i Birda je smiješno pa onaj je bio 206 jedva zakucavo, stoji to da je možda najčistiji šuter svih vremena ali porediti ga sa Crnom Mambom je fakat kretenski.Erwin Magic Johnson je sam rekao ja nemam ego Kobi je najveći Lejker svih vremena i samim tim bolji igrač od mene, a ove centre i ne svrstavam u tu kategoriju Wilta koji je igrao u vrijeme kad su mu bijelci bili do pasa :lol: :lol: , i nije lik imao konkurencije u čitavoj ligi, Za Jabbara se može napraviti slučaj ipak je lik 6 puta šampion i najbolji strijelac svih vremna, ali opet brate ti likovi imaju tri poteza u karijeri, sky hook, igra leđima i zakucavanja i ništa više, Shaq koji je fulio više slobodnih bacanja nego što je pijeska na plaži ali ipak sam mišljenja da je najdominatniji igrač svih vremena i da bi mogao lahko igrati protiv Wilda i Jabbara jer je lik 217 160 i pitaj Boga koliko kila.Znači ovaj Brown kojeg smatraju defanizvim magom nije u stanju popraviti odbranu a ima Howarda koji je najbolji defanzivni igrač zadnje 3-4 godine.Dobro tek je početak ali brate to su Lejkersi halo moraš ići na pobjede na titule sredi malo svari pod hitno ili noga.Otišao sam ja malo off, ustvari malo više :D , ali vratite Master Zena, iz mrtve Montane gdje lik peca ribu ili šta već radi daj mu pare koje hoće i titula je tu, pogotovo sad kada je Oklahoma oslabljena odlaskom Hardena i tim potezom su napravili korak u nazad!
hypko_nurko

#8455 Re: NBA - National Basketball Association

Post by hypko_nurko »

raspali se lakersi :lol:
Rob_Atl

#8456 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

Tkd wrote:Harden :shock:

Lakersi opet izgubiše, no to ne mora ništa da znači. Tako je i HEat gubio pa su na kraju postali prvaci.
Jest, samo sto je Nash 38, Kobe 35 , Gasol 32 i ovi nece napredovati vise, mogu samo nazadovati, dok je u Heat drugacije Lebron 28, Bosh isto tako, jedino Wade koji je u tridesetim... Oni su uzeli Howarda i Nasha da osvoje OVE godine, sljedece je sigurno nece :zoka:
Tkd

#8457 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tkd »

Iskustvo u PO ! :D

I dalje ostajem pri istoj da Lakersi ne mogu uzeti prsten ni pod razno. :)

Heat or Oklahoma :dance:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8458 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Oklahoma može osvojiti samo karinu bez Bradonje 8-)
Tkd

#8459 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tkd »

:lol: :lol: :lol:

Sure, sure. :)
Mustang1

#8460 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mustang1 »

I ja vala isto mislim .. On je strasan igrac kojeg u Oklahomi "nisu cijenili" i jebiga cijenit ce ga negdje drugo :D Oklahoma ce biti jaka i dalje ali ce im faliti bradonja u mnogo utakmica :D
hrastov žižak

#8461 Re: NBA - National Basketball Association

Post by hrastov žižak »

leet wrote:Oklahoma može osvojiti samo karinu bez Bradonje 8-)
realno.
Inače, kod Lejkersa Neš najviše škripi, uz pomenutu klupu. Mada mislim da će Stivi ući u formu, bez obzira na godine. Kobi igra dobro, čini se da je počeo odmjerenim uzimanjem šutova i da prihvata novu ulogu. Samo me iznenađuje da igraju ovako slabu odbranu. Pa jebote, tu je jebeni Hauard. Al dobro, početak je uvijek zagrijavanje, što se vidi i po sinoćnjem broju izgubljenih lopti.
edit: Čini se da će ovo biti presudna sezona za Batuma, gdje se mora nametnuti kao klasa. Nema više stidljivosti, skrivanja iza golog talenta, bježanja od lopte. Krenuo je dobro. Bumo vidjeli.

a evo i rapsodije od sinoć koja milina ga je gledati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#8462 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Bogme ja mislim da je Heat veci favorit nego ikada. Lakersi imaju imena, al imaju i godina. Ne znam, vidjecemo. Thunder? Tesko. I ja mislim da je bradonja veliki gubitak.
Popustite to izgubili od Blazersa, oni se naloze protiv Lakersa ko da je 7. u finalu. I cesto im uzimaju skalp, pogotovo kuci.
Last edited by Tomahawk11 on 01/11/2012 22:54, edited 1 time in total.
sargon

#8463 Re: NBA - National Basketball Association

Post by sargon »

Lakersi... Da hoće nanizati još koji poraz pa da otpuste Browna, karina je frajer...
Rob_Atl

#8464 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

Odoh sutra da pogledam ove Rockets protiv Hawks, pa cemo da vidimo valjaju li cemu :razz:
Mustang1

#8465 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mustang1 »

Gledam na espn live score .. Oklahoma vodi 8:0 .. Odem pustim pjesmu na youtube pregledam fb vratim se 8:11 :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#8466 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Parker :thumbup:
duplanula

#8467 Re: NBA - National Basketball Association

Post by duplanula »

Dobra je tekma bila sinoc, ali zajebao je Russel na kraju pobjegao u skroz drugu stranu, Parker uzeo loptu na blok i sam na sutu kao duh :D. Sto bi ameri rekli, nothing but net :D
Revolver

#8468 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Revolver »

duplanula wrote:Dobra je tekma bila sinoc, ali zajebao je Russel na kraju pobjegao u skroz drugu stranu, Parker uzeo loptu na blok i sam na sutu kao duh :D. Sto bi ameri rekli, nothing but net :D
prečesto zajebe Russel, sinoć šut 6/21 a on kao neki playmaker. :-)
hrastov žižak

#8469 Re: NBA - National Basketball Association

Post by hrastov žižak »

hjoj Timija, u inat godinama
Mr.Fundamental

#8470 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mr.Fundamental »

“Death, taxes and Pop winning 50 games. You count on them,” Oklahoma City coach Scott Brooks :-D
Spursi će opet biti "ispod radara", svi pričaju o Heatu, Lakersima i Thunderu, ali me ne bi čudilo da San Antonio opet dogura do finala Zapada, ili ovaj put još dalje, ko zna :bih:
Mustang1

#8471 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mustang1 »

Hoce biti pregrubo ako kazem da su izgubili jer im fali Harden ? :D Westbrook i Durant ne mogu sve sami ..
Tomahawk11
Globalni moderator

#8472 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Bubalo1 wrote:Hoce biti pregrubo ako kazem da su izgubili jer im fali Harden ? :D Westbrook i Durant ne mogu sve sami ..
Izgubice oni puno vise od ove utakmice. Vrijeme ce pokazati.....
Inace, nekarakteristicno mali broj poena kad su susreti ove dvije ekipe u pitanju.
hrastov žižak

#8473 Re: NBA - National Basketball Association

Post by hrastov žižak »

ma rano je još govorit o tome zašto su izgubili, čini mi se. Tek je počelo i početak je za zagrijavanje. Dobro, ove sezone će im mnogo faliti, ali izgleda da ga nikako nisu mogli zadržati, te da nije do njih. Sad sve zavisi kako će izgledati napredak Ibake, i šta će od Perka, ako govorimo o nekoj budućnosti. Volio bih da budućnost pokaže i da je Harden bolji igrač od Vestbruka.
Mustang1

#8474 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mustang1 »

Kako vi gledate ako uopste gledate preko linkova utakmice .. Jebote ovo sve ko da gledam lego kockice :D
hrastov žižak

#8475 Re: NBA - National Basketball Association

Post by hrastov žižak »

Bubalo1 wrote:Kako vi gledate ako uopste gledate preko linkova utakmice .. Jebote ovo sve ko da gledam lego kockice :D
ni ja večeras nisam našao dobar strim, za razliku od prve utakmice Hjustona :sad: A žao mi, evo trenutno Brada kara i Atlantu. Kakav skakačko-odbrambeni monstrum je ovaj Ašik.
Post Reply