SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dobar osjecaj

#8451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dobar osjecaj »

JThomas wrote:inače kad te izbunare u tramvaju, od tolikih profila prvo posumnjaš na mlade cure, 24-5 godina i uhvatiš ih za ruku da ne pobjegnu.

mislim hajmo biti realni.
Nisam bila u tom tramvaju kao ni ti. Ne znam koliko je ljudi uopste bilo i kakvih profila su bili. Mozda su ih stvarno uhvatili nasilno i grubo za ruku preko svake mjere i neprikladno u svakom smislu. Mozda su djevojke bile divne i nisu ni na koji nacin izazvale nasilno ponasanje. Mozda im je instinkt i rasirene predrasude o Arapima uzrokovao i vecu histeriju i panicniju reakciju. Ja to ne znam a ne znas ni ti.
privremeni

#8452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by privremeni »

dobar osjecaj wrote:
JThomas wrote:inače kad te izbunare u tramvaju, od tolikih profila prvo posumnjaš na mlade cure, 24-5 godina i uhvatiš ih za ruku da ne pobjegnu.

Nisam bila u tom tramvaju kao ni ti. Ne znam koliko je ljudi uopste bilo i kakvih profila su bili. Mozda su ih stvarno uhvatili nasilno i grubo za ruku preko svake mjere i neprikladno u svakom smislu. Mozda su djevojke bile divne i nisu ni na koji nacin izazvale nasilno ponasanje. Mozda im je instinkt i rasirene predrasude o Arapima uzrokovao i vecu histeriju i panicniju reakciju. Ja to ne znam a ne znas ni ti.
Ipak je do predrasuda i histerije.... :zzzz: :run:
uglavnomja

#8453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

dje ce arapi neg' (na) medinu :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#8454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

http://www.bh-index.com/pocinio-stravic ... u-mahmicu/

he sudovi!!!! danas se pravo isplati mahnuti nekoga kada ti smeta :D
JThomas

#8455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

dobar osjecaj wrote:

hajmo biti realni. o kakvim predrasudama pričamo na strani cura, kad ni oni ne spore da su ih prvi napali, samo to pravdaju da su kao mislili da su ih džeparile. totalna zamjena teza, i da (nekim čudom) jeste tako oni su ti koji su pogrešno procijenili situaciju.
insomnia78

#8456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

Inace je normala kidnapovati nekog iz punog tramvaja :D
Za ruku i kuci
basicm

#8457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by basicm »

insomnia78 wrote:Inace je normala kidnapovati nekog iz punog tramvaja :D
Za ruku i kuci
Naravno, one jadnice su trsko ozlijedjene, sokirane, napadnute od arapskih terorista!
Sutra ce alimentaciju traziti i uzdrzavanje djece rodjene iz ovog incidenta. A mediji su nam svakako fasisticki, vidi se iz naslova, a policija su stoka jer govore istinu.

Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
jao_situacije

#8458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

ide lagano tužbica, odšteta..
budaletine, neće ni znati šta ih je snašlo kad ih naši sudovi i advokati odrade
ima da zaobilaze bih u širokom luku
insomnia78

#8459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

[emoji1] [emoji1] [emoji1]
basicm

#8460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by basicm »

Pa kako ja ovo vidim, nalog je placen, oni su slobodni, a odstetu ce naplatiti u sumskoj upravi i ona i mama joj.

insomnia78

#8461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

Ovdje je nedavno lik pozvan da popravi nesto u pariskom apartmanu jedne od saudijskih princeza. On slika sobu i njeno obezbjedjenje ga vidi, otmu mu telefon i napadnu ga

E sad. On prvo kaze da je ona naredila da ga napadnu. Poslije mijenja izjavu u kojoj kaze da je bila tu ali da nije govorila nista. Sad ih tuzi zbog bespravnog lisavanja slobode, ponizavanja (tjerali ga da kleci i stavljali mu pistolj u usta), zbog toga sto je mor'o na bolovanje, nije mogao raditi, ima traume. Bla, bla. E tu su pare
JThomas

#8462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

basicm wrote:
insomnia78 wrote:Inace je normala kidnapovati nekog iz punog tramvaja :D
Za ruku i kuci
Naravno, one jadnice su trsko ozlijedjene, sokirane, napadnute od arapskih terorista!
Sutra ce alimentaciju traziti i uzdrzavanje djece rodjene iz ovog incidenta. A mediji su nam svakako fasisticki, vidi se iz naslova, a policija su stoka jer govore istinu.

eto jadni oni. sve isto da je uradio bajro NKV radnik iz ilijaša bar bi prenoćio u muriji, ako mu ne bi odmah i metar odredili...
dobar osjecaj

#8463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dobar osjecaj »

JThomas wrote:
dobar osjecaj wrote:

hajmo biti realni. o kakvim predrasudama pričamo na strani cura, kad ni oni ne spore da su ih prvi napali, samo to pravdaju da su kao mislili da su ih džeparile. totalna zamjena teza, i da (nekim čudom) jeste tako oni su ti koji su pogrešno procijenili situaciju.
Ni o kakvim. Sve ok. Moja trenutna burna reakcija na tek jedan od stotine naslova koji mi pretpravaju stvarnost. Bilo mi lakse gnjaviti tebe nego se fokusirati na posao.
sha_ba

#8464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sha_ba »

Jel to počelo :? :mrgreen:
jao_situacije

#8465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

insomnia78 wrote:Ovdje je nedavno lik pozvan da popravi nesto u pariskom apartmanu jedne od saudijskih princeza. On slika sobu i njeno obezbjedjenje ga vidi, otmu mu telefon i napadnu ga

E sad. On prvo kaze da je ona naredila da ga napadnu. Poslije mijenja izjavu u kojoj kaze da je bila tu ali da nije govorila nista. Sad ih tuzi zbog bespravnog lisavanja slobode, ponizavanja (tjerali ga da kleci i stavljali mu pistolj u usta), zbog toga sto je mor'o na bolovanje, nije mogao raditi, ima traume. Bla, bla. E tu su pare
sad kad mater udari priču boko haram, htjeli ih odvesti u siriju, na kraju ćemo se mi u septičkoj jami foruma smijati ovome :lol:

šćer zamalo ostala bez ruke, propade joj godina na faksu ne može zapisivati na predavanjima ništa...

babo već mjeri da izlije još jednu ploču na kući i da udari fasadu, da kupi novo auto
e moji ludi arapi zbog ajfona od 500 dolara sad ćete biti proglašeni za desnu ruku đulijanija
još kad se dževad javi... :-)
vješalica

#8466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

dobar osjecaj wrote:

http://www.avaz.ba/clanak/260498/arapi- ... skenderiji

malo drugačija priča u odnosu na klix
basicm

#8467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by basicm »

Priznali napad? Lakse ozljede a u izvjestaju nigdje ozljede. Nego ..... nanjusila pare, pa dajjjjj

zli_hordas

#8468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zli_hordas »

jao_situacije wrote:
insomnia78 wrote:Ovdje je nedavno lik pozvan da popravi nesto u pariskom apartmanu jedne od saudijskih princeza. On slika sobu i njeno obezbjedjenje ga vidi, otmu mu telefon i napadnu ga

sad kad mater udari priču boko haram, htjeli ih odvesti u siriju, na kraju ćemo se mi u septičkoj jami foruma smijati ovome :lol:

šćer zamalo ostala bez ruke, propade joj godina na faksu ne može zapisivati na predavanjima ništa...

babo već mjeri da izlije još jednu ploču na kući i da udari fasadu, da kupi novo auto
e moji ludi arapi zbog ajfona od 500 dolara sad ćete biti proglašeni za desnu ruku đulijanija
još kad se dževad javi... :-)
Besim ništa ne plaća.
vješalica

#8469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

hađinica

Dana 02.11.2016.godine, policijski službenici PS Vogošća iz saobraćaja su isključili M.D. iz Sarajeva, koja je zatečena da upravlja putničkim motornim vozilom marke “Renault”, reg. oznake M56-J-950. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je ista višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 3.050,00 KM.
jao_situacije

#8470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

normalno da planiraju podnijeti privatnu tužbu.
niđe povrede u nalazu :lol:

joj balijo, ko te ne zna...
saabsa

#8471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by saabsa »

basicm wrote:Priznali napad? Lakse ozljede a u izvjestaju nigdje ozljede. Nego ..... nanjusila pare, pa dajjjjj

I treba ih maksimalno izmusti kozojebe koliko god se može. Pokusaj u bilo kojoj zemlji počupati i pokusati izvuci djevojku iz trolejbusa pa ces vidjeti sta ce ti se desiti.
Od nocenja u pritvoru, istrage i na kraju vjerovatno deportacije.
vješalica

#8472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

jao_situacije wrote:normalno da planiraju podnijeti privatnu tužbu.

mora li biti?
jao_situacije

#8473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

vješalica wrote:
jao_situacije wrote:normalno da planiraju podnijeti privatnu tužbu.

mora li biti?
ovo će im biti najskuplji odmor u životu :bih:
sarlo

#8474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sarlo »

privremeni wrote:
Prema informacijama iz MUP-a KS, došlo je do nesporazuma. Strani državljani su shvatili da im je neko u tramvaju otuđio mobitel i mislili su da su za to krive studentice te su ih navodno pokušali zadržati dok policija nije došla, zbog čega su nastale povrede na Medininoj ruci.

Odkud to da policija iznosi tvrdnje da je doslo do nesporazuma.
Djevojke su prijavale napad. Sud treba da utvrdi istinu i eventualnu sankciju, a ne policija.
Djevojke izgledaju krajnje pristojno (slike sa linkova).

Djevojke mogu lose proci. Advokati, policija, sudstvo, kriminalci... Vidite kakvi tipovi brani "investitore" po forumu.
Kad pogledate poluljude koji su u drustvu sa "investitorima" sve nam moze biti jasno.
Last edited by sarlo on 03/11/2016 20:37, edited 1 time in total.
zli_hordas

#8475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zli_hordas »

vješalica wrote:
hađinica

Dana 02.11.2016.godine, policijski službenici PS Vogošća iz saobraćaja su isključili M.D. iz Sarajeva, koja je zatečena da upravlja putničkim motornim vozilom marke “Renault”, reg. oznake M56-J-950. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je ista višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 3.050,00 KM.
Tanko sića.
Post Reply