Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Kaligrafija

#8451 Re: Premijer liga BiH

Post by Kaligrafija »

BHF_Manijak wrote:
Kaligrafija wrote: Niti ce biti...Ruka do lakta uz tijelo, dio ruke podignut u visini glave, znaci nije izbacena vani, nego prekriva dio tijela, tj. lice, sto znaci da nije bilo nikakve namjere, a vi trunite koliko god hocete...Vidjet cemo samo sta cete, pricat, kad se desi ista situacija za Sarajevo, reci cete da nije bilo penala z glave...Strumfovska posla...
Izvini, ali onda ne poznajes pravila fudbalske igre. Uostalom ne vrijedi raspravljati i da jeste greska bila, a nije. Kao sto nakon svake sudisjke greske ne vrijedi truniti po forumu.
Nakon ofsajda Zrinjski - Sarajevo napisale se stranice i stranice. Odluka ista ostala. Trositi vrijeme na glupost - ne vrijedi. :)
Haj onda necemo trositi vrijeme... :D
Kinaski

#8452 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

1946--1987 wrote:al odavno nisam vidio vise valjanja od ovog veceras, zajebali su zeljeznicar.
nek se u autobusu valjaju sad govna
Bjelica vam vise nego nadokanadio sva valjanja koja su se desila ;)
1946--1987

#8453 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Kinaski wrote:
1946--1987 wrote:al odavno nisam vidio vise valjanja od ovog veceras, zajebali su zeljeznicar.
al u kurcu,
Kinaski

#8454 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

1946--1987 wrote:
Kinaski wrote:
al u kurcu,
eto nadji snimak, i stopaj vrijeme kad se igraci valjaju.
6 minuta produzio covjek iako nisu sve izmjene bile izvrsene (ne kazem da je pretjerao sa produzetkom, niti da se nisu valjali)

a o zaslugama da li ste zaluzili ne bih da komentarisem, jer nismo ni mi nista bolje stajali :D
Norman

#8455 Re: Premijer liga BiH

Post by Norman »

Kinaski wrote:
Norman wrote:Pratio sam prošle godine svjetsko prvenstvo u ragbiju. Nema valjanja, a pola ih završi s modricama. Nema manekena i šetanja, svi trče.

I ono što bih ja uveo u fudbal: ako nekome i treba ukazati pomoć, uđe medicinska ekipa na teren, ali se utakmica ne prekida. Ako bude kakve akcije oko njih, zalegnu ljudi da budu što manja smetnja. Pa neka se ukazuje pomoć koliko god treba.
oj hahahahhaha
kakva inovacija :D
Tako to rade u ragbiju. I funkcioniše. Nema krađe vremena, glumatanja, teatralnog hvatanja za glavu i prevrtanja po travi.
Kinaski

#8456 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Norman wrote:
Kinaski wrote:
Norman wrote:Pratio sam prošle godine svjetsko prvenstvo u ragbiju. Nema valjanja, a pola ih završi s modricama. Nema manekena i šetanja, svi trče.

I ono što bih ja uveo u fudbal: ako nekome i treba ukazati pomoć, uđe medicinska ekipa na teren, ali se utakmica ne prekida. Ako bude kakve akcije oko njih, zalegnu ljudi da budu što manja smetnja. Pa neka se ukazuje pomoć koliko god treba.
oj hahahahhaha
Tako to rade u ragbiju. I funkcioniše. Nema krađe vremena, glumatanja, teatralnog hvatanja za glavu i prevrtanja po travi.[/quote

jesi razmisljao o tome kako bi doktor bio u prilici da zaustavi kontra-napad, da podapne igarca i sta onda ni na koji nacin ne mozes kazniti ekipu
mozes otjerati doktora, ali oni i dalje igraju sa 11 igraca sasvim ravnopravno ;)
Logovan

#8457 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Kinaski wrote: eto nadji snimak, i stopaj vrijeme kad se igraci valjaju.
6 minuta produzio covjek iako nisu sve izmjene bile izvrsene (ne kazem da je pretjerao sa produzetkom, niti da se nisu valjali)

a o zaslugama da li ste zaluzili ne bih da komentarisem, jer nismo ni mi nista bolje stajali :D
Mi smo gol postigli u 92. minuti i 20 sekundi, sekunda gore dole, tako da tvoja priča pada u vodu. :wink: Ne započinji priču da nas je sudija pogurao sa 6 minuta nadoknade.
Ned071

#8458 Re: Premijer liga BiH

Post by Ned071 »

Igrac kola- doktor Celika. Lik pretrco vise od Salihamidzica...
lijek-za-sve

#8459 Re: Premijer liga BiH

Post by lijek-za-sve »

ja lijepe veceri u ovom lijepom gradu .....jednim udarcem dvije muhe.....da hocemo svaku ovako dobiti :izet:
Kinaski

#8460 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Logovan wrote:

Mi smo gol postigli u 92. minuti i 20 sekundi, sekunda gore dole, tako da tvoja priča pada u vodu. :wink: Ne započinji priču da nas je sudija pogurao sa 6 minuta nadoknade.
upravo govorim o tome da je opravdano produzeno 6 minuta
jeza u ledja

#8461 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

I da se jos jednom ponovi - Leon Benko je bog ove lige. :shock: :izet:
mirza_15

#8462 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

BHF_Manijak wrote:
Ne postoji u fudbalski pravilima dio pravila "igrac stiti lice". Ima namjera, je li ruka u prirodnom polozaju, odnosno ide li prema loptu, je li izbacena tako da cini tijelo sirim nego jeste ili nije.
Nisam vidi penal. Sa mobitela sam pa mi mrsko otvarati video. Samo me zanima sta ono sudija pokazuje rukom igracima u zivom zidu kod slobodnog udarca? Ono digne ruku u visini glave pa im nesto govori, pa je podigne iznad glave pa opet nesto govori? Ne komentarisem situaciju iz mostara jer je nisam vidio vec tvoju prvu recenicu.
armin071

#8463 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Kinaski promjeni ime u Rowenta. Upegla jarane...
condy

#8464 Re: Premijer liga BiH

Post by condy »

Qoom wrote:Šta je to Željo pobijedio Velež 1:0... i to iz penala?!

Image
:lol: :lol:
Kaligrafija

#8465 Re: Premijer liga BiH

Post by Kaligrafija »

jeza u ledja wrote:I da se jos jednom ponovi - Leon Benko je bog ove lige. :shock: :izet:
A Duljevic njegov poslanik, svjedocim... :lol: :lol: :lol:
Qoom

#8466 Re: Premijer liga BiH

Post by Qoom »

mirza_15 wrote:
BHF_Manijak wrote:
Ne postoji u fudbalski pravilima dio pravila "igrac stiti lice". Ima namjera, je li ruka u prirodnom polozaju, odnosno ide li prema loptu, je li izbacena tako da cini tijelo sirim nego jeste ili nije.
Nisam vidi penal. Sa mobitela sam pa mi mrsko otvarati video. Samo me zanima sta ono sudija pokazuje rukom igracima u zivom zidu kod slobodnog udarca? Ono digne ruku u visini glave pa im nesto govori, pa je podigne iznad glave pa opet nesto govori? Ne komentarisem situaciju iz mostara jer je nisam vidio vec tvoju prvu recenicu.
Ma vidiš da lik veze nema.

Ono u Mostaru nije vidjelo penala, sve čisto ko suza. Želji poklonjeni bodovi.
Melbourne_Australia

#8467 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

Reci da nije bio penal za najveceg i najtrofejnijeg kluba u Bih je malo reci glupo...Penal cist, lik ruku podigao i da to niie uradio lopta bi mozda usla u gol..Sta rece neko stitio lice ha ha ha , kakvih likova ima i poznavaoca fudbala..Znaci lopta ide prema glavi ili oko glave i igrac ima pravo podici ruke :D Kone dali regularan gol, igra uzas ali jebo igru pisi bodove..ps..Celik nije los..
Kinaski

#8468 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

armin071 wrote:Kinaski promjeni ime u Rowenta. Upegla jarane...
armin mi zvuci kreativnije ;)
nadam se da ti to nije vrhunac
Kemal Malovčić

#8469 Re: Premijer liga BiH

Post by Kemal Malovčić »

Željezničar zasluženo protiv budućeg niželigaša Veleža.
LSD

#8470 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

jaooo kakav širk :shock: :facepalm: ogrezli su u grijehu i nevjerstvu

Zlo i tmina se širi iz pravca Mordora

Charuga puštaj vodu

Image
mirza_15

#8471 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Melbourne_Australia wrote:Reci da nije bio penal za najveceg i najtrofejnijeg kluba u Bih je malo reci glupo...Penal cist, lik ruku podigao i da to niie uradio lopta bi mozda usla u gol..Sta rece neko stitio lice ha ha ha , kakvih likova ima i poznavaoca fudbala..Znaci lopta ide prema glavi ili oko glave i igrac ima pravo podici ruke :D Kone dali regularan gol, igra uzas ali jebo igru pisi bodove..ps..Celik nije los..
Puca Balak, igrac barcelone podigao ruku i pogadja ga u ruku. Mozda bi usla u gol da nije. Sudija nije svirao penal. Barcelona izbacila chelsea i osvojila ligu prvaka te godine. Jos uvijek ne komentarisem situaciju iz Mostara :mrgreen:
Norman

#8472 Re: Premijer liga BiH

Post by Norman »

Kinaski wrote: oj hahahahhaha
Norman wrote: Tako to rade u ragbiju. I funkcioniše. Nema krađe vremena, glumatanja, teatralnog hvatanja za glavu i prevrtanja po travi.
Kinaski wrote: jesi razmisljao o tome kako bi doktor bio u prilici da zaustavi kontra-napad, da podapne igarca i sta onda ni na koji nacin ne mozes kazniti ekipu
mozes otjerati doktora, ali oni i dalje igraju sa 11 igraca sasvim ravnopravno ;)
Nikakav to problem nije. Možeš uvesti bilo kakvu kaznu ekipi ako bi medicinari pokušali da utiču na igru.

Nego, evo kako to izgleda. Na 00:26 ulijeće medicinska ekipa na sred terena, oko njih krkljanac živi i niko se na njih ne obazire. :D

Ovo je ekstremna situacija, pa je završila na internetu. Kad se pomoć ukazuje na drugom dijelu terena, niko ih i ne primijeti. U svakom slučaju, sve je bolje od ovog foliranja, ne mogu da vjerujem da ovo u fudbalu još uvijek prolazi.

Prije se mnogo vremena kralo vraćanjem lopte golmanu, pa se on još baci s loptom na zemlju i tako leži, pa onda opet ponovo. Tome su stali u kraj pravilima, može se i ovom foliranju dohakati.
Last edited by Norman on 05/03/2016 20:56, edited 2 times in total.
Kinaski

#8473 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Norman wrote:

Kinaski wrote: oj hahahahhaha
Norman wrote: Tako to rade u ragbiju. I funkcioniše. Nema krađe vremena, glumatanja, teatralnog hvatanja za glavu i prevrtanja po travi.
Kinaski wrote: jesi razmisljao o tome kako bi doktor bio u prilici da zaustavi kontra-napad, da podapne igarca i sta onda ni na koji nacin ne mozes kazniti ekipu
Nikakav to problem nije. Možeš uvesti bilo kakvu kaznu ekipi ako bi medicinari pokušali da utiču na igru.

Nego, evo kako to izgleda. Na 00:35 ulijće će medicinska ekipa na sred terena, oko njih krkljanac živi i niko se na njih ne obazire. :D

Ovo je ekstremna situacija, pa je završila na internetu. Kad se pomoć ukazuje na drugom dijelu terena, niko ih i ne primijeti. U svakom slučaju, sve je bolje od ovog foliranja, ne mogu da vjerujem da ovo u fudbalu još uvijek prolazi.

Prije se mnogo vremena kralo vraćanjem lopte golmanu, pa se on još baci s loptom na zemlju i tako leži, pa onda opet ponovo. Tome su stali u kraj pravilima, može se i ovom foliranju dohakati.
u fudbalu je to rijeseno na drugaciji nacin, ulaze medicinari izvode te napolje... i tamo ti se pomoc ukazuje dok je igra u toku. Igru nastavljas tek onda kada dobijes dozvolu od sudije. dakle tvoja ekipa igra sa igracem manje
Logovan

#8474 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Kinaski wrote:
Logovan wrote:

Ok, ja se onda izvinjavam.
Kinaski

#8475 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Logovan wrote:
Kinaski wrote:
Logovan wrote: Mi smo gol postigli u 92. minuti i 20 sekundi, sekunda gore dole, tako da tvoja priča pada u vodu. :wink: Ne započinji priču da nas je sudija pogurao sa 6 minuta nadoknade.
Ok, ja se onda izvinjavam.
:kiss:
Locked