Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Valjda Kasaaia ne vidimo zadugo u CL, koja pljacka!!? Progleda 2x Casemiru ta drugi zuti, Vidalu jedva docekao, dva gola Reala iz offside, pa zar moze vise gresaka na ovom nivou!?
Sudija je katastrofalan od pocetka utakmice.
Ne vidi korner nakon Neuerove odbrane.
Ne vidi igranje rukom igraca Bayerna.
Da, Casemiro je trebao dobiti crveni, ali penal je smijesan nad Robbenom. Ako je ono penal, onda je i ono nad Casemirom, a po meni nije ni jedno ni drugo.
Da, bio je ofsajd Ronalda.
Kad sve saberes, katastrofalan lik. Bas nisu imali nikog da sudi ovu utakmicu?!
Sto se tice utakmice, Real je bio bolji prvo poluvrijeme, Bayern tesko i nista konkretno.
U drugom je Bayern krenuo puno bolje, poveli nakon penala, Ronaldo izjednacio i onda kiks Ramosa za produzetke i neizvjesnost.
Istina, Bayern je usao s igracem manje u te produzetke i na kraju epilog ispadanje.
Nije realno i nije posteno, ali na kraju mozemo kriviti samog sudiju koji je usro utakmicu i koji je odveo u drugom smjeru.
Besramna kradja Bayerna u reziji Madjarske ublehe! Ne kontam koji kurac sudije iz banana zemalja i liga sude utakmice Lige Prvaka. Ok znamo da grijese i sudije u ligama petice ali davati ovakve utakmice sudijama iz Madjarske, Srbije, Slovenije, Norveske je idiotluk. Video tehnologija je jedino rijesenje...
Melbourne_Australia wrote:A ovom spikeru jebem sve zensko u familiji iznad 18 god....Znaci u zivotu nisam vidio da neko otvoreno pljuje jednog igraca i jedan klub....
Budi konkretniji koji kretten ima ih puno 4 TV kuce prenose 1 tekmu bajo moj
Tomahawk11 wrote:Sudija je katastrofalan od pocetka utakmice.
Ne vidi korner nakon Neuerove odbrane.
Ne vidi igranje rukom igraca Bayerna.
Da, Casemiro je trebao dobiti crveni, ali penal je smijesan nad Robbenom. Ako je ono penal, onda je i ono nad Casemirom, a po meni nije ni jedno ni drugo.
Da, bio je ofsajd Ronalda.
Kad sve saberes, katastrofalan lik. Bas nisu imali nikog da sudi ovu utakmicu?!
Sto se tice utakmice, Real je bio bolji prvo poluvrijeme, Bayern tesko i nista konkretno.
U drugom je Bayern krenuo puno bolje, poveli nakon penala, Ronaldo izjednacio i onda kiks Ramosa za produzetke i neizvjesnost.
Istina, Bayern je usao s igracem manje u te produzetke i na kraju epilog ispadanje.
Nije realno i nije posteno, ali na kraju mozemo kriviti samog sudiju koji je usro utakmicu i koji je odveo u drugom smjeru.
Pa tako nekako ....
Rezultat je posten , na prikazanoom....samo bi bolje bilo da nije bilo iz ofside i slicno .
Last edited by skafiskafsnjak on 18/04/2017 23:15, edited 1 time in total.
shake69 wrote:Valjda Kasaaia ne vidimo zadugo u CL, koja pljacka!!? Progleda 2x Casemiru ta drugi zuti, Vidalu jedva docekao, dva gola Reala iz offside, pa zar moze vise gresaka na ovom nivou!?
Kod prekrsaja na Robenu cak je bio krenuo da izvadi zuti ali se predomislio...
Jebeni cirkus veceras
luckylaka wrote:Prvi put vidim da igrac napravi penal da ne dobije ni zuti karton.Moze li to tako nisam neki strucnjakI
U onoj situaciji, morao mu je dati zuti, a to bi bio drugi i iskljucenje.
Zasto nije...ocito da nije bio siguran u svoju odluku, ali je svirao i nema nazad.
NajdraziVodjaa wrote:A vidi ovog Tomahawka sto je realan i objektivan za onu smijuriju od "faula" nad Duljevicem je trazio penal a ono nad Robbenom mu nije
Samo realno i objektivno
Jelde, vidi ti to, sad je penal, nad Duljevicem nije
Ocito je iz kojeg ugla gledas, jelde?
Ja više fudbal necu gledati dok se ne uvede video tehnologija.
Tri sata sam izgubio gledajući utakmicu koju su na kraju odlučili mađarski cigani. Moje mišljenje nije važno, izgubit ce se u moru komentara , ali žalim svakog ko gubi vrijeme na ovo sranjue Ps. Ne "navijam" ni za kurculonu, halu iz madrida niti minhen.