Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Njanjavi

#8451 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

broj dva wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Licno poznajem osobe koje imaju unucad a rodjene su u 70-tim :D

ja imam kolegu koji je 74. godiste a vec ima unuce
--
To ide bez problema, njoj su 42 godine i ako je rodila sa 21 (sto i nije nesto skandalozno) i djete joj dobilo djete sa 21...
A ako je unucetu 10 godina to je vec malo zajebanije..
Ja me kontam ljude sto im je 50+ godina i zele djecu, pa kako ces ti starkelja djete odgajat, treba za to snage, energije..Osim ako nisi Mick Jager i imas gomilu dadilja da pelene mjenjaju i za djetom trce..
Jos jedna stvar koju ne kontam je hercegovacka ganga. Jebo te ima li iko da smatra da je ono drekanje kultura i muzika. Inace sam ponosni hercegovac ali ono..ono je sranje. Gore nego gusle.
Izvinjavam se sto ne prepoznah ironiju u ovome :roll:
Jepo me svak il ti imas problem sa docaravanjem ironije il ne znas sta je ironija :-D
Njanjavi

#8452 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

_BataZiv_0809 wrote:Njanjavi ohladi malo pajdara.
Zbog cega, ne kontam, sta si ti to ovdje neki redar?
Jel sta ruzno rekoh insanu?
Zbog cega dobijas dojam da sam nesto zagrijan i da ima potrebe da ohladim malo?
Od sasvim bezazlene i beskonfliktne situacije ti sa tom sugestijom pokusavas prikazati situaciju kao da je bilo neke svadje il ne znam sta.
I ako vec uzimas sebi za pravo da meni sugerises da ohladim, nicim izazvan, ja cu onda uzeti sebi za pravo da sugerisem i ja tebi nesto, sjasi zivoinovicu, i ne turaj nosic gdje mu nije mjesto :roll:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8453 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Jesi naostren :-?
Njanjavi

#8454 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Svakom prema zaslugama, ne sjecam se situacije da ja nekome pa ni tebi tako uletih sa tim papanskim sugestijama, sa kim god da razmjenjujes stavove, misljenja, poglede na situacije.
Drsko i nekulturno si uletio, samo podvlacim crtu na vakat da se ne zaletis nicim izazvan jos koji put.
Takve sugestije me podsjecaju na komunikaciju izmedju insana i kera, ohladi, sjedi, miran, mjesto i tako to ;-)
Samim tim smatram takvo obracanje bilo kome neukusno, neprimjereno, papanski, pa ne znam drukcije reagovat na to vec na nacin na koji sam reagovao, direktno i u kost.
Peace :roll:
Point.

#8455 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Uh jesi vala naostren, de malo jedi, hoce nervoza od gladi.
Njanjavi

#8456 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Evo samo da zakopcam tregere, samo mi se ne sekirajte :roll:
Point.

#8457 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Jesu li sareni tregeri ili crni?
Niemand

#8458 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/djev ... /170317155
Sadašnja najmlađa majka rodila je 2014. godine u dobi od 12 godina, a otac djeteta je bio godinu stariji. Dok majka ide u školu o djetetu se trenutno brine 28-godišnja baka.
40te su oke za postati nana/dedo, sta bi da ti je 28. :D
HobotnicaPLus

#8459 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by HobotnicaPLus »

Ne kontam taj nas mentalitet dace bog.
Evo ovo dole je koment sa klixa, malo baca na sarkazam a i da nije, to ne mijenja taj nas srednjovjekovni mentalitet

"DaBogda se zivi raspadali sram vas bilo...
Hajdemo poceti da proklinjemo svim mogucim kletvama ovu olos na vlasti...ocigledno je da im mi ne mozemo nauditi svojim negodovanjem..ali kletva onih kojima je nanesena pravda je strasno mocno oruzje pa proklinjite ih na svakom koraku...
DaBogda svaku marku na hemoterapiju potrosili sram ih bilo..

Da vidimo koliko su nam socne kletve.. :)"

Porazno je to koliko nam je drustvena svijest u kurcu, ne moze se rijecima opisat koliko.
Logovan

#8460 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Velkoski wrote:meni su svi preko 30 stari i ohrndani :mrgreen:
Hoćeš i za sebe tako reći? :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8461 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Hoću 8-)
Niemand

#8462 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Ma realno, sve preko 25 je staro.. :diva:
Logovan

#8463 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Velkoski wrote:Hoću 8-)
Sumnjam vala.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#8464 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Logovan wrote:
Velkoski wrote:Hoću 8-)
Sumnjam vala.
preostaje ti da čekaš da napunim 30 :P

samo ćeš se načekati :skoljka:
meteorit135531

#8465 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

:| ka'e meni frae'r : sedam jegera.. Ne kontam pripadnice ženskog spola koje piju alhoholna pića. Mogu tolerisati neko jeftino vino iz nagnjecene kartonske kutije koncerna Agrokor d.o.o (vidiš , brate da i imperije mogu propasti, nije Todoric imun na to.) :izet:
Za sve nedoumice obratite se Sber banci koja vadi iz govana! - Narodno mudro kazivanje Ivice Todorica.
Jbg buraz, razumijem ja ljutnju i ogorčenost. Mene zvali :
Ka'e meni frae'r : Dobar dan , ovdje Raiffeisen banka, trebam razgovarati sa meteoritom!
Meteorit: Upravo vam se on javio , imate čast da razgovarate sa njim. (Šta hoćeš , koji kurac, Šta god prodajes i nudis, nisam zainteresovan.) :oops:
Umiljati ženski glas reče : Znate , gospodine Meteorit135531, uvidom u naše poslovne knjige ustanovili smo da dugujete 22,70 KM po tekućem računu. Vas račun je zatvoren zbog neaktivnosti , ali vas ljubazno molimo da u što skorijem roku izmirite dospjele obaveze.

Uvalila mi ona salterusa neki paket od 3,99 KM, a ja joj fino rek'o hoću debitnu karticu za kockanje , da mogu položiti 10, 20 kermi za kladare. (Buraz, gužva je na istoku , jebo mater, ne zna se hoće li Cleveland, Boston ili Washington uzet prvo mjesto! ( NBA, where amazing happens ). I uvali mi kobila neko osiguranje u slučaju smrti da će mi biti isplaćeno 5.000 KM i još neka naknada koju nisam ni skont'o Šta je, jer sam mnogo glup i površan insan! :izet:
Izgubim 30 kermi na kladari, i zaboravim na posjedovanje debitne kartice sa logom lihvarske uvijek ljubazne Raiffeisen banKe!
Jarane , okren'o sam se oko svoje ose kad su počeli zvati! Ko da je hotlajn! Svaki dan drugi erotivni ženski glas komunicira sa mnom putem radioaktivnih valova sto se zovu telekomunikacijska mreža. :roll:
Jarane , ne mo's objasnit da nemaš ! Ka'e meni frae'r (senzualna ženska je u pitanju ):
- gospodine , snađite se ! Imate li od koga posuditi da izmirite dug? (Jes musafa 'm ovo me je pitala) :-)
Jarane , kako da ti objasnim da sam na BIROU!
U ovoj državi nemam nikakva socijalna prava , ja sam ovoj državi samo neželjeni teret! Da, kako može država bi mene abortirala! E ne može , mene čuva planetarni sistem koji bez mene ne može da obezbjediti svoje optimalno funkcioniranje!
Ne može mene država manje voljeti , koliko ja mogu nju! Više prezirati i manje voljeti ! ( ako ima kakva romanticna ženska osoba koja bi me naucila tekstove švedske himne, znaš kako me more kontaktirati! More i estonska himna, u Talinu se vozis džabe javnim prijevozom! :thumbup: (Ovdje se ne mogu ni rahat svercat da me neki ukišljeni narkoman zagonetnog pogleda u kojem možeš pročitati : daj mi zutoga! ne potegne nožem u cilju pribavljanja i sticanja protu pravne imovinske koristi ( jarane, možes mi oteti kupon od 12 maraka i sliku kad sam im'o 5 godina koju nosim u novčaniku! Bankovne kartice su svakako prazne, na jednoj imam 1.17 KM, a na drugoj imam 0.06 KM! :run:

VAŠA BANKA uvijek misli na vas i u najtežim momentima! Sa nama nikad niste sami !
Sa vama kroz život !
Život čine usponi i padovi , prodjimo ih zajedno !

(Slušaj buraz , ja jedino kroz zivit mogu prolaziti sa atraktivnom ženskom osobom koja po mogućnosti ima :
- do 25 godina
- da nije krivično odgovarala za djela sa obilježjima nasilja za koje se može izreći kazna zatvora u trajanju do 3 godine
- da zna kuhati čarobna jela uključujući (sogan dolmu, sarmu, piletinu na švedski način, grah bez mesa , sirnicu sa preljevom od pavlake (ništa Smajic, hoću da je Dukat 20 %)
- da su joj obavezno umrli roditelji
- poželjno je da nije imala seks ranije , odnosno želim da je neocesana.
- da voli mrtvu prirodu i da nema herpes
- da voli romantiku, genetiku, erotiku i plastičnu estetiku
- da ima velike mliječne sise i da ne pravi problem ako ja , dečko u kasnim dvadesetim želim malo podojiti (nema ljutnje, ok? )
- da zna uključiti mašinu (da poznaje osnove mehanike rada oralnog, analnog i vaginalnog seksa i da joj seks na vibratirajucoj mašini nije stran.
Ima tu još, ali et, dovoljno je.) :izet:

Znaci buraz , kakav je to marketing ? Ti si banka , u mojim mislima si već osuđen na eutanaziju jer želiš da me izmuzes, hoćes moje pare !
Pare se jedino kurvi daju unaprijed!
Ti meni daješ unaprijed pare , a Šta hoćeš nazad ?
Moje pare koje nisu ni tvoje ni moje ! Nego čije su ?
Daješ mi pare , da bi ja tebi vratio pare koje nisu tvoje već pare sve ove sirotinje sto je ovisna o kreditima , pa nase pare postaju vaše , a mi ostajemo vaši robovi do daljnjeg !

Zašto ste mi uzeli 22,70 KM i krv mi popili svakodnevnim pozivima da Vam se izmiri dug , a nista nisam uzeo ni posudio od vas ? :shock:

Ljubazno Vas molim da sljedeći put kazete sve pojedinosti i način na koji pljackate građane ove države !
Ljubazno Vas molim da me zaobidjete u širokom luku i da mi se ne smijesite na izlozima, sa velikim širokim osmijehom nudeći spas u zadnji čas..

Neka hvala.. primaće volontere za rad dole u subsaharskoj Africi, odo ja brate da čuvam žirafe i zebrice u nacionalnim parkovima, a vi se jebite sa kucom na kredit, stanom na kredit, autom na kredit i zenom na kredit!

Pametniji sam ja od vas ! Odo ja za životom, Liberija mi se sviđa , ali ebola me malo plaši ! Hrabar sam ja, Šta meni može jedna ebola, ja joj kroz noge probaciv 'o!
Ništa mene ne interesuje! Dopizdi čovjeku sve!

Generalno, vi ste meni svi dopizdili! Gledam da kupim dvije koze, i odo na selo. A vi i dalje orite nebeske njive, a ja se odoh vratiti prirodi. Tu sam najrahatniji. Liberija ima mnogo fine netaknute prirode , ne treba meni svapski pasoš koji je najmoćniji pasoš svijeta , meni treba samo mir. Liberija, o zemljo mogućnosti , stižem ti uskoro !
8-)
Ne mores se ti sa rogatim bosti! Pokunjim se , jedne kišne srijede, odem u Raiffeisen banku , sa suzom u oku rastanem se sa svojom dnevnicom sa građevine, i sa mistrijom u rukama izađem iz banke. . .
Ljubazno se zahvalim , pogledam u guzu onoj ljubaznoj teti, pocesem se po mudima, i prokunem dan kad sam se rodio u ovoj usranoj državi !

P.S Treba li viza za Liberiju? :run:
Niemand

#8466 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Krste, kad napunis 35 obavezno na forumu pljuj omladinu.

:sax:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#8467 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

e moja ti, da je doć' do 35 :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#8468 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Muhamed Đakmić »

Možeš po forumu, ali je zato facebook nauka Krsteviću.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#8469 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Nisi vidio neki dan da sam se sprijateljio s '97. godištem 8-) :izet: :mrgreen:
Niemand

#8470 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Potrudi se, tad ce omladina biti djeca od ovih sto sad pljuju nas. Pazi na zdravlje, sto manje stresa i samo zadrzati cilj u glavi. :thumbup: 8)
Niemand

#8471 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Valjda se do tad i chmoljo penzionise pa da rahat forumam.. :roll: a mozda napokon postanem i moderator. ustvari, adminstrator je bolje.
MOSALJOZE

#8472 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MOSALJOZE »

Niemand wrote:Valjda se do tad i chmoljo penzionise pa da rahat forumam.. :roll: a mozda napokon postanem i moderator. ustvari, adminstrator je bolje.
Sve može proći,ali taj dzelat jok.Vatra,voda i chmoljo..
Niemand

#8473 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

MOSALJOZE wrote: Sve može proći,ali taj dzelat jok.Vatra,voda i chmoljo..
Onaj, jesi vidio da se vratila ona sa 200 hiljada postova? :D

Saucesce. :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#8474 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Vidi se da ne znate kako je zumke kasapio
MOSALJOZE

#8475 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MOSALJOZE »

Niemand wrote:
MOSALJOZE wrote: Sve može proći,ali taj dzelat jok.Vatra,voda i chmoljo..
Onaj, jesi vidio da se vratila ona sa 200 hiljada postova? :D

Saucesce. :lol:
Ma jok arsla svrati jednom u pola godine

Al šta mi vrijedi kad su ukinuli tapatalk :evil:
Post Reply