Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#8451 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by hrasno38 »

Mene samo interesuje hoce li svi ovi koji nemilice bale po Mesi pa i po reprezentaciji imato dovoljno muda i hrabrosti ako pobjedimo nakon utakmice da se opet ovdje jave i kazu ako nista ....jebi ga srali smo!!!! A volio bih da ih dobijemo makar izgubili od Estonije !!!!
hrasno38

#8452 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by hrasno38 »

JoseMujica wrote:i da dodam da Mešinog potpisa još nisam vidio u našoj igri kako je selektor :(

dakle, na vječito pitanje Safet ili Mehmed

SAFET! :kakoste:
C I R O!!!!!!
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8453 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by JoseMujica »

hrasno38 wrote:
JoseMujica wrote:i da dodam da Mešinog potpisa još nisam vidio u našoj igri kako je selektor :(

C I R O!!!!!!
definitivno najjači lik na našoj klupi sigurno :thumbup:
hrasno38

#8454 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by hrasno38 »

JoseMujica wrote:
hrasno38 wrote:

C I R O!!!!!!
definitivno najjači lik na našoj klupi sigurno :thumbup:
Ciro je ostavio Papetu gotovu i spremnu reprezentaciju za kvalifikacije koja je sa Cirom u barazu izgubila od jebeno jakog Portugala!!!
lakilaka

#8455 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by lakilaka »

JoseMujica wrote:
cyprus wrote:Pa naravno da je veći problem u igračima... Koliko god trener bio loš, niti jedan im ne kaže da igraju lošije nego što znaju... A kada izgubimo, to je obično zato što igrači nisu ponudili ono što su trebali...

Ne amnestiram selektore krivnje u potpunosti, ali veći dio je do igrača...

i nije baš

ako trener loše pripremi igrače psihički, taktički i fizički mogu kurcu svirat na terenu sve da su galaktikosi

uvijek je na terenu jasan potpis trenera, a još je jasnije kad ga nema
ne postoji trener koji moze pripremiti 11 parmaka, kao sto ne postoji trener koji moze upropastiti 11 galaktikosa. to je cinjenica, sve ostalo je mudo marjanovo.
Bazinga1234

#8456 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Bazinga1234 »

hrasno38 wrote:
Ciro je ostavio Papetu gotovu i spremnu reprezentaciju za kvalifikacije koja je sa Cirom u barazu izgubila od jebeno jakog Portugala!!!
Uz malo sreće mogli smo i dobit.
Kad se sjetim Muslimovic puca i odbija se od Ibiševića u stativu :facepalm:

Inače vjerovatno će neki Srbin/ Hrvat sada biti selektor :D
Moj favorit je Robert Prosinečki.
Laertes

#8457 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Laertes »

hrasno38 wrote:Mene samo interesuje hoce li svi ovi koji nemilice bale po Mesi pa i po reprezentaciji imato dovoljno muda i hrabrosti ako pobjedimo nakon utakmice da se opet ovdje jave i kazu ako nista ....jebi ga srali smo!!!! A volio bih da ih dobijemo makar izgubili od Estonije !!!!
Prije će me smrčak preobratiti na temi Ateizam nego što će se to desiti
AmiĐa_Idriz

#8458 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by AmiĐa_Idriz »

Bazinga1234 wrote:
hrasno38 wrote:
Uz malo sreće mogli smo i dobit.
Kad se sjetim Muslimovic puca i odbija se od Ibiševića u stativu :facepalm:

Inače vjerovatno će neki Srbin/ Hrvat sada biti selektor :D
Moj favorit je Robert Prosinečki.
Uzasna i zaista tragicna noc. 2x pogodjen okvir gola.

A bilo bi zanimljivo Prosineckog vidjeti. Kalio se po tom Azerbejdzanu, valjda je sta naucio :mrgreen:
zavrzlama

#8459 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by zavrzlama »

Onu utakmicu protiv kipra da je vodio bilo koji trener premijer lige i sa 11 igraca iz iste bi 99%dobio....nit valja Mesa niti igraci...
internazionale

#8460 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by internazionale »

hrasno38 wrote:
Ja sam cuo da je Ciro ustvari vodio reprezentaciju i dok je Pape bio selektor
Pape je tu bio samo figura a Ciro nas je odveo u Brazil...
:lol: :lol:

Tebe ce Pape na onaj svijet otjerati
Tomahawk11
Globalni moderator

#8461 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

Nisi ti to dobro čuo, igrači su, uprkos selektoru, otišli na SP.
AmiĐa_Idriz

#8462 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by AmiĐa_Idriz »

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#8463 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

Back from the future?
Dead Man Walking

#8464 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Dead Man Walking »

Spahic je vodio, i to, ispostavilo se, nimalo lose u poredjenju sa onim prije ili poslije. Spaha vrati se! :D
AmiĐa_Idriz

#8465 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:Back from the future?
Image
ultima_palabra

#8466 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ultima_palabra »

Dead Man Walking wrote:Spahic je vodio, i to, ispostavilo se, nimalo lose u poredjenju sa onim prije ili poslije. Spaha vrati se! :D
Kad je Safet pomislio da moze voditi bez Spahe i Dzeke, sve otislo u kurac :D

Barbarez i Spaha za selektorski duo, ko ona dvojica u SveCkoj birvaktile :bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#8467 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

Realno, Spaha bi mogao biti dobar selektor.
Jes da bi bio isključivan češće nego Mourinho, ali šta sad :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#8468 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by AmiĐa_Idriz »

Jadu Vlagodica za selektora
luckylaka

#8469 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

hrasno38 wrote:Mene samo interesuje hoce li svi ovi koji nemilice bale po Mesi pa i po reprezentaciji imato dovoljno muda i hrabrosti ako pobjedimo nakon utakmice da se opet ovdje jave i kazu ako nista ....jebi ga srali smo!!!! A volio bih da ih dobijemo makar izgubili od Estonije !!!!
Okani se suplje.Mesha je karina od selektora pobijedili ili ne pobijedili obe sledece.Safet je karina od selektora iako nas je odveo na s.p..Mislis jednom pobjedom klovnu se ponistava neznanje.Tip je ubleha ko i sve i jedan selektor do sada.
spree

#8470 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by spree »

AmiĐa_Idriz wrote:Image
:D
i djuric isto.
Tomahawk11
Globalni moderator

#8471 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

Pa eto hrasno nas pita hoćemo li se posuti pepelom ako dobijemo Belgiju, ispade da se Meša pljuje, tj. da kritika nije opravdana i da dobro radi.
AmiĐa_Idriz

#8472 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by AmiĐa_Idriz »

Pa kad bi nekim čudom pobjedili pobjedicemo na guzove.

Al eto sto se mene tice nek se Mesa fino popisa i posere meni u usta i razmontira takticki Belegiju.
hrasno38

#8473 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by hrasno38 »

luckylaka wrote:
Okani se suplje.Mesha je karina od selektora pobijedili ili ne pobijedili obe sledece.Safet je karina od selektora iako nas je odveo na s.p..Mislis jednom pobjedom klovnu se ponistava neznanje.Tip je ubleha ko i sve i jedan selektor do sada.
E ta prica je nesto drugo.......i nadji mi mjesto gdje sam ja napisao da je Mesa extra dobar selektor
luckylaka

#8474 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

hrasno38 wrote:
luckylaka wrote:
E ta prica je nesto drugo.......i nadji mi mjesto gdje sam ja napisao da je Mesa extra dobar selektor
Ma ne mozes cak ni pomisliti da je osrednji strucnjak.Mozda u nekoj drugoj situaciji gdje mu ne bi naturali igrace,ali brate ni jedan nas selektor se nigdje nije nesto dokazao da je zasluzio ovu poziciju.Da ih ne nabrajam i sam znas sve ispod svakog prosjeka .Selektor je car,kralj,sah u svacionici,tribinama,klupi,pripremama kod nas je selektor pion i nista vise.Bjez dosadan sam sam sebi.
svi u napad

#8475 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by svi u napad »

Nisam optimista nikako ovaj put. Ne zato sto smo objektivno puno slabiji od Belgije i sto imamo jadu od ublehe za selektorra vec sto nam FIFa nece dozvoliti da idemo u Rusiju. Fudbal je prljav kao i politika. Ja gledam neke druge stvari (prije svega FIFIN interes a to je novac) i zbog toga smo donji ovaj put i palimo se bez potrebe. Stvari treba gledati iz finansijsko mafijaskog tj. FIFInog ugla. Njima nije u interesu da tri ili mozda 4 repke iz bivse Yuge idu u Rusiju. Srbija ide sigurno a Hrvati 80%. Mi i ako pobjedimo Belgiju tj, oni nam puste tekmu i pobjedimo Estoniju dobit cemo Italiju u barazu a onda ce biti penal za zabare. To je prvi scenario koji ce nas navijace naprosto ubiti a sto je najgore ovaj usljo i neznalica od selektora bi jedini profitirao od ovog scenarija. Stalna prica i plac kako nije imao srece a doveo nas do 2 baraza.
Ja vjerujem vise u drugi scenario koji je manje bolan za nas navijace a i neznalica ce otici sa klupe. To je da ce Belgija zapeti i pobjediti nas i dati sansu Velsu da igra baraz jer bi Grcka ili mi kao drugi bili najlosiji drugi i ne bi ni usli u baraz. To je jednostavnije za FIFU nego nas pustati u kvale pa tamo nekom frljokom mozda i pobjedis ako ne dobijes Italiju ili Portugal.
P.S. - meni pravo smjesno Svabino pozivanje na patriotizam. Repka je skup interesdzija iz inostranstva koji zborave Bosnu cim krenu nazad svojim kucamasirom Evrope. Sto se tice novog selektora Kek i Prosinecki nisu lose opcije.Zivi i zdravi mi bili.
Locked