kad nisi siguran jel do tebe il do njihAmer996 wrote:da li vi imate problema sa cf bad gateway ?
klikni ovde
sad je do njih
http://status.crowdflower.com/
Moderator: anex
kad nisi siguran jel do tebe il do njihAmer996 wrote:da li vi imate problema sa cf bad gateway ?
To se i meni dešava. Zatvorio sam ga.Amer996 wrote:da li vi imate problema sa cf bad gateway ?
Zviz wrote:Poslije testa ide 4 pitanja, 3 su no samo se jedan popunjava, ide brzo, test je sve yes i sve se mora ispuniti, kod onog što ima cover na twiteru garažu formule on je fan iako po komentarima i sve moglo bi se i reći a je testni vozač.dobojlija81 wrote:ako saznas javivucha wrote:Jel ima neka fora za ovaj zadataka sa Formulom 1 ili mora bas sve da se odradi?..nekako mi izleda bas kao bacanje vremena.
ja kad sam kliknuo na yes zamantalo mi se,taman da je dolar
mene je ovo pustio samo dva i nema viseZviz wrote:694648
Ja sam uhvatio 6 jedan za drugim odmah čim se pojavio.Medolinooo wrote:mene je ovo pustio samo dva i nema viseZviz wrote:694648
odakle ti to jednom sedmičnoAmer996 wrote:imam jedno pitanje pretenduje na glupo pitanje hahah
na neobuxu se moze povuc jednom sedmicno novac na paypall jelsad to znaci da ja mogu povuc pare u nedjljeu i ponedjeljak ili da mora proc 7 dana od povlacenja ?
Hvatajte ovo, otvara taskove od 13-15 koraka_drose_ wrote:694865 zadnj test web ap
mikrozadatak wrote:Hvatajte ovo, otvara taskove od 13-15 koraka_drose_ wrote:694865 zadnj test web ap

To je ono sto nemas na straniciMedolinooo wrote:radim ove test aplikacije, zna li neko sta je maroon nose
i sta onda radimmikrozadatak wrote:To je ono sto nemas na straniciMedolinooo wrote:radim ove test aplikacije, zna li neko sta je maroon nose

relativno84 wrote:Bas sitno![]()
okrelativno84 wrote:Kliknes No
Cesto budu gluposti tipa sendvic, orao, i drugi oblici koje logicno ne mozes naci, ali to je samo provjera da vide da covjek radi, slicno sa onim brojevim sto sabiras, znaci uvijek No kad su ti oblici, a za brojeve zavisi jel tacan rezultat ponudjen ili ne.
Ma otišli indijci spavat malo pa došli i mi na redmikrozadatak wrote:relativno84 wrote:Bas sitno![]()
![]()
Evo popravlja se malo, otvorio mi 22 i 24. Bacam se na posao, a bio sam se malo razočarao u ovaj task zadnja 2-3 dana.
Ovako je dobro.