Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- typeOnegative
#8451 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Preksinoc bio prekid ,pola Travnika nije imalo ni konekcije ni TV-a.I danas saznam ,uhvaceni neki momci u sječi kablova.Murija ih pritisnula i ispostavilo se jedna politicka stranka im platila (da ne imenujem,ali svi znamo o kojoj stranci je rijec),koja je u talu s HS-om koji dolazi u Travnik.Gdje su tu su,vec su postavili kutije po gradu, i pitanje je dana kad ce pustit signal.Ne mogu vjerovat kojim se metodama sluze.Privucite korisnike cijenama i kvalitetom usluge,a ne ovakvim prljavim rabotama.
- Maharadza
#8452 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa ništa iznenađujuće od tih 'sveBosanskih patriota' i 'mudžahida', koji su spremni penzioneru slagati i nagovoriti svašta da bi ga natjerali da se prebaci kod njih. Isto izveli kod moga dede, šta će jadan nego se prebaciti kada su mu 'hrupili' u stan bez poziva uz ranije navedenu propagandu. Doduše, bili su tada jeftiniji (3.5KM po mjesecu), ali evo i oni povećali pretplatu analogne tako da je izjednačena sa ostalim operaterima. Inače mi do danas krivo što se nisam zatekao tu kada su 'upali' u stan i prepali nanu, pa da toga hrgana dočekam 'patriotskom' šakom.typeOnegative wrote:Preksinoc bio prekid ,pola Travnika nije imalo ni konekcije ni TV-a.I danas saznam ,uhvaceni neki momci u sječi kablova.Murija ih pritisnula i ispostavilo se jedna politicka stranka im platila (da ne imenujem,ali svi znamo o kojoj stranci je rijec),koja je u talu s HS-om koji dolazi u Travnik.Gdje su tu su,vec su postavili kutije po gradu, i pitanje je dana kad ce pustit signal.Ne mogu vjerovat kojim se metodama sluze.Privucite korisnike cijenama i kvalitetom usluge,a ne ovakvim prljavim rabotama.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#8453 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da li je moguce da imaju neki klinac koji prati gledanost kanala,stvarno,iskljucise sve postene kanale,na kraju cemo ostat sa tv igman lol.Bryant 24 wrote:Jedino taj kanal sam i pratio, vazdan mi je bio ukljucen sci fi..Koja govna i firma cccbato99 wrote:zaključaše sci-fi kanal...pa otključajte nekijao firme i g....
- seoBIH
#8454 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno da postoji te imaju mjerac koji prati koji se program najvise gleda. STOKA!
-
Bryant 24
#8455 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa vjerovatno, samo me zanima kako dosad nisu Fox-ove ukinuli. Bas tako, na kraju cemo ostat na TV Igman, Tv Zenica, Tv Sarajevo itd.Decerto wrote:da li je moguce da imaju neki klinac koji prati gledanost kanala,stvarno,iskljucise sve postene kanale,na kraju cemo ostat sa tv igman lol.Bryant 24 wrote:Jedino taj kanal sam i pratio, vazdan mi je bio ukljucen sci fi..Koja govna i firma cccbato99 wrote:zaključaše sci-fi kanal...pa otključajte nekijao firme i g....
- Reglan
#8456 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
STa je ovo pola kanala zatamljeno.
-
Mustang1
#8457 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedno vrijeme je telefon bio dobar .. Ali u zadnjih mozda 10.ak dana svaki dan moram restart .. Evo danas vec treci put ..
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#8458 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jos niti jednom nisam uspio da dobijem 10/1 rezultat...
Dok sam imao VI-NET, imao sam i vise od ona 4Mbita dl-a (4.0-4.25Mbita)

- BaDa
#8459 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a kojom ti brzinom skida??Mehemed wrote:Jos niti jednom nisam uspio da dobijem 10/1 rezultat...
- Maharadza
#8460 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ista situacija, jedno veli speedtest (trebalo bi biti 18/1.2):BaDa wrote:a kojom ti brzinom skida??Mehemed wrote:Jos niti jednom nisam uspio da dobijem 10/1 rezultat...
ni meni ne pokazuje 15mb al skida sa 1.9 mbps!

...dok je u praksi sasvim drugačije:

Dok god nije obrnuto, me happy!
- typeOnegative
#8461 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A,kolega uzeo se humble bundleMaharadza wrote:Ista situacija, jedno veli speedtest (trebalo bi biti 18/1.2):BaDa wrote:a kojom ti brzinom skida??Mehemed wrote:Jos niti jednom nisam uspio da dobijem 10/1 rezultat...
ni meni ne pokazuje 15mb al skida sa 1.9 mbps!
Dok god nije obrnuto, me happy!
-
Mustang1
#8462 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I opet telefon .. Najgore je sto i kad se zalis oni se prave mutavi dodju i kazu radi .. Pa radi kad restartujem .. Napravi mi da stalno radi a ne da moram svako 3 sata restartovat konekciju
- Maharadza
#8463 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam Boga mi cenera dao - Halalosum!typeOnegative wrote:A,kolega uzeo se humble bundleMaharadza wrote:Ista situacija, jedno veli speedtest (trebalo bi biti 18/1.2):BaDa wrote:
a kojom ti brzinom skida??ni meni ne pokazuje 15mb al skida sa 1.9 mbps!
Dok god nije obrnuto, me happy!..Neka,i ja sam isto.Toliko dobrih igara za 7.5 markica
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#8464 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U praksi je jos gore, maximalna sto je bila 1.19MB/s, a upload maximalna ~109KB/stypeOnegative wrote:A,kolega uzeo se humble bundleMaharadza wrote:Ista situacija, jedno veli speedtest (trebalo bi biti 18/1.2):BaDa wrote:
a kojom ti brzinom skida??ni meni ne pokazuje 15mb al skida sa 1.9 mbps!
Dok god nije obrnuto, me happy!..Neka,i ja sam isto.Toliko dobrih igara za 7.5 markica
I ja sam uzeo humble, ja sam dao 3 markice, Battlefield 3 mi ne moze, a Sims mi nije interesantna
Pokazivalo mi je u Originu 1.8MB/s, ali vidi se napredak, nije se punilo brze od 1.1MB/s
BTW Burnout Paradise me odusevila, nista drugo ne igram, samo nju
- fortaleza
#8465 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo se i meni događalo svako 2-3 dana ih zvao da puste uslugu ponovo, a sad evo cijeli mjesec radi bez prekida, samo se riješilo.Mustang1 wrote:I opet telefon .. Najgore je sto i kad se zalis oni se prave mutavi dodju i kazu radi .. Pa radi kad restartujem .. Napravi mi da stalno radi a ne da moram svako 3 sata restartovat konekciju
Al sad problemi s receiverom, zadnjih nekoliko dana smrzaje pa ne proradi dok ga ne isključim iz struje, ni snimanje ne funkcionira kako treba.
- Maharadza
#8466 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Traži zamjenski, srećom ne plaćamo ni najam za opremu niti je moramo kupiti.fortaleza wrote:Ovo se i meni događalo svako 2-3 dana ih zvao da puste uslugu ponovo, a sad evo cijeli mjesec radi bez prekida, samo se riješilo.Mustang1 wrote:I opet telefon .. Najgore je sto i kad se zalis oni se prave mutavi dodju i kazu radi .. Pa radi kad restartujem .. Napravi mi da stalno radi a ne da moram svako 3 sata restartovat konekciju![]()
Al sad problemi s receiverom, zadnjih nekoliko dana smrzaje pa ne proradi dok ga ne isključim iz struje, ni snimanje ne funkcionira kako treba.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
- typeOnegative
#8467 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jos samo malo offtopica,necu vise
@ Maharadza
Btw,,dodali su danas jos dvije igre Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising (Steam i Origin) i Populous (Origin).Ako slucajno nisi znao,eto da te obavjestim,pa dodaj i njih
@ Maharadza
Btw,,dodali su danas jos dvije igre Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising (Steam i Origin) i Populous (Origin).Ako slucajno nisi znao,eto da te obavjestim,pa dodaj i njih
- Pitarrr82
#8468 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I dalje nista od zamjene za ESPN? 
-
Mustang1
#8469 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja opet pitam sta bi vi kao zamjenu za ESPN ?
- Pitarrr82
#8470 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mustang1 wrote:Ja opet pitam sta bi vi kao zamjenu za ESPN ?
Sto se mene tice nesto slicno, ne znam kakve su mogucnosti, sta se nudi itd ali nesto slicno ESPN-u u svakom slucaju, znaci USA sport...
-
Mustang1
#8471 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa to te i pitam
Trenutno ne postoji takav kanal koji pokriva ono sto je ESPN pokrivao .. SKy De je pokrenuo svoj kanal .. I vjerovatno ce tako svaka jaca kuca pokrenuti svoj kanal i otkupiti prava .. A takvi kanali se ne daju u kablovsku ponudu .. Jedino vjerovatno da ce sada SportKlub i Arene otkupiti i hokej i baseball pored kosarke i nfl.a .. Ili da neko pokrene program za ovaj dio Europe ..
- Pitarrr82
#8472 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mustang1 wrote:Pa to te i pitamTrenutno ne postoji takav kanal koji pokriva ono sto je ESPN pokrivao .. SKy De je pokrenuo svoj kanal .. I vjerovatno ce tako svaka jaca kuca pokrenuti svoj kanal i otkupiti prava .. A takvi kanali se ne daju u kablovsku ponudu .. Jedino vjerovatno da ce sada SportKlub i Arene otkupiti i hokej i baseball pored kosarke i nfl.a .. Ili da neko pokrene program za ovaj dio Europe ..
Arena vec prenosi NFL s tim da to naravno nije to, nista onda ne preostaje drugo osim online gledati...
-
Mustang1
#8473 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znam da prenose zato sam i rekao PORED nba i nfl.a .. Ako ovako ostane sto se sporta tice dok pocne liga prvaka ja cu uvesti CS ponovo i to je to ..
A sto se telefona tice evo moja mati jutros otisla uzela ultra broj i ubacila u mob kaze kucni nikad ne radi
Svako malo se mora restart 
A sto se telefona tice evo moja mati jutros otisla uzela ultra broj i ubacila u mob kaze kucni nikad ne radi
- Maharadza
#8474 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako sada ne radi, sumnjam da će ti ikada proraditi! Tako je to izgleda inače; kome radi "iz prve" bez problema, tako će i ostati, a kome ne radi tj. ko ima problema, teško da će ih oni bilmezi uspjeti otkloniti!Mustang1 wrote:Znam da prenose zato sam i rekao PORED nba i nfl.a .. Ako ovako ostane sto se sporta tice dok pocne liga prvaka ja cu uvesti CS ponovo i to je to ..
A sto se telefona tice evo moja mati jutros otisla uzela ultra broj i ubacila u mob kaze kucni nikad ne radiSvako malo se mora restart
- casper_
#8475 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
meni iskljucili net i digitalnu. nisam platio 2 racuna od 4 mjeseca do danas jer mi nisu ni dosli ti racuni. nabijem telemach i njihovu profesionalnost.