Vidjet cemo jos koliko dugo ce se arena sport kanali zadrzati na Telemachu-Totalu i Sport Klubovi na mtelu BiH.
Moderator: Benq

Mogu dati 6.05 € za sve pojedinačne kanale koje trenutno imaju u ponudi, ili 2.5 € za cijeli paketMTV wrote:Vjerovatno.
Ispade pink najjeftiniji 1euro za 54 kanala.
Cijeli paket je 2,5 eura.crnivrag wrote:Mogu dati 6.05 € za sve pojedinačne kanale koje trenutno imaju u ponudi, ili 5 € za cijeli paketMTV wrote:Vjerovatno.
My bad, iznervirah se, pa vidjeh 5 €, umjesto 2.5 € ahahahaMTV wrote: Cijeli paket je 2,5 eura.
Prva, happy i O2. TV su 5 eura.
Obavijestit ćemo Vas o svim novostima, vezano za kanale iz naše ponude.TESLA_EDISON » Yesterday, 4:39 pm
Telemach, imam tehničko pitanje,
Zbog čega SD verzije kanala na DVB-C mreži ne zamijenite sa HD verzijama kad su frekvencije: 466,474,482,506 MHz slobodne i neiskorištene. Ako je bandwidth jedne frekvencije 36Mbit/s to znači da možete još na desetine HD kanala ubaciti?
Zašto se zapostvlja DVB-C mreža spram EON IPTV-a. Tu mislim na N1 SR i HR te određene Pink kanale. Kapaciteta itekako ima.
Zašto ne uvedete CI+ 1.4 ili 2.0 te bi time prestala potreba za postojanjem bilo kakvih boxova? Olakšali bi i sebi i nama.
Žao nam je što to mislite. Odabir je nasumičan.tap3ah75 » Yesterday, 10:28 pm
Telemach wrote:
hemed » Today, 12:37 pm
stalno organizuju nekakve nagradne igre za ove nove korisnike, te haj se registruj na portal pa aktiviraj e racun, a mi stari niti imamo pravo ucesca niti nam daju sta, kad te mami dobar si, cim te uhljebi ne valjas, nefer i nekorektno prema nama starim korisnicima, dajte i nama mogucnost da ucestvujemo u nagradnim igrama
Imamo i druge nagrdane igre, koje su namijenje svim fanovima naše fb stranice, tako da svi mogu učestvovati
Iskreno ... te nagradne igre ne FB su vam providno naštimane.
Ova zadnja pogotovo - smješno je bilo ko je osvojio nagrade.
Heh, hvala vama na odgovoru ali poznavajući situaciju dole, teško bilo šta očekivati u dogledno vrijeme.Telemach wrote:Obavijestit ćemo Vas o svim novostima, vezano za kanale iz naše ponude.TESLA_EDISON » Yesterday, 4:39 pm
Telemach, imam tehničko pitanje,
Zbog čega SD verzije kanala na DVB-C mreži ne zamijenite sa HD verzijama kad su frekvencije: 466,474,482,506 MHz slobodne i neiskorištene. Ako je bandwidth jedne frekvencije 36Mbit/s to znači da možete još na desetine HD kanala ubaciti?
Zašto se zapostvlja DVB-C mreža spram EON IPTV-a. Tu mislim na N1 SR i HR te određene Pink kanale. Kapaciteta itekako ima.
Zašto ne uvedete CI+ 1.4 ili 2.0 te bi time prestala potreba za postojanjem bilo kakvih boxova? Olakšali bi i sebi i nama.

Sve u svemu Telekom Srbije dohaka United Groupi.crnivrag wrote:Mogu dati 6.05 € za sve pojedinačne kanale koje trenutno imaju u ponudi, ili 2.5 € za cijeli paketMTV wrote:Vjerovatno.
Telekom Srbija sad upravlja ovim paketima kanala: RTS paket, Pink paket, Arena Sport paket i Kopernikus paket.ElRe wrote: Sve u svemu Telekom Srbije dohaka United Groupi.
Jesu im dohakali.ElRe wrote:Sve u svemu Telekom Srbije dohaka United Groupi.crnivrag wrote:Mogu dati 6.05 € za sve pojedinačne kanale koje trenutno imaju u ponudi, ili 2.5 € za cijeli paketMTV wrote:Vjerovatno.
Mitrovic upravlja Pinkom. I dobro saradjuje sa UG i mts-om. Mada najvise pink kanala imaju mts-ovi operateri.fusion_ba wrote:Mislim da vise ne upravlja Pinkom kad je UG dobila citav Pinkov paket
Zašto je onda nova m ukinuta? Predpostavljam da će se i na ovom kanalu doći do zatamnjenja emisija.crnivrag wrote:
Stvarno imate probleme sa Nova BH kad je prenos utakmica. Znači utakmicu je nemoguće gledati jer spiker konstantno krči i jako iritira taj zvuk. I ovo nije slučaj samo večeras nego svaku utakmicu koju prenosite u zadnjih mjesec dana. Znači zvuk je dobar dok spiker ne počne pričati.Telemach wrote:.
Drugo ni vidjelo HD-a. Obični malo bolji SD kojem su oštrinu pojačali do nebesa. Porezao sam oči gledajući utakmicu koliko je vještački izoštrena slika.probook wrote:Stvarno imate probleme sa Nova BH kad je prenos utakmica. Znači utakmicu je nemoguće gledati jer spiker konstantno krči i jako iritira taj zvuk. I ovo nije slučaj samo večeras nego svaku utakmicu koju prenosite u zadnjih mjesec dana. Znači zvuk je dobar dok spiker ne počne pričati.Telemach wrote:.
Naravno da mislim ... nagradna igra traje danima a tri od pet dobitnika se ubacuje 20 minuta prije proglašenja.Telemach wrote:Žao nam je što to mislite. Odabir je nasumičan.tap3ah75 » Yesterday, 10:28 pm
Telemach wrote:
hemed » Today, 12:37 pm
stalno organizuju nekakve nagradne igre za ove nove korisnike, te haj se registruj na portal pa aktiviraj e racun, a mi stari niti imamo pravo ucesca niti nam daju sta, kad te mami dobar si, cim te uhljebi ne valjas, nefer i nekorektno prema nama starim korisnicima, dajte i nama mogucnost da ucestvujemo u nagradnim igrama
Imamo i druge nagrdane igre, koje su namijenje svim fanovima naše fb stranice, tako da svi mogu učestvovati
Iskreno ... te nagradne igre ne FB su vam providno naštimane.
Ova zadnja pogotovo - smješno je bilo ko je osvojio nagrade.