FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mea_parvitas
#84376 Re: FK Željezničar
Ja uvijek odgovorim na sranja koja se napisu. Naravno da bih volio da se Miske vrati, nemam nista protiv Amara, cak sam ga i obozavao do ovog ulaska u klub i hajke koju je podigao da bi usao u isti, a sve jer mu je udareno na sujetu time sto mu je u lice receno da je radio nelegalno i da tih njegovih dugova u papirima nema... Problem je uprava, a kompletnu upravu od A do Ž je doveo Osim... toliko su se ozbiljno i studiozno pripremali za ulazak u klub, da su na skupstini sa ceduljice morali procitati 3,4 imena...
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#84377 Re: FK Željezničar
Hvala Google pa sve pamti.Na istim je nakon mog odlaska ostalo cca. 3 miliona KM (govorim o septembru 2015. god., do kraja godine očekivali smo još uplate za Bajića 500.000 KM., Džeku cca. 700.000 KM., Mersin cca 250.000 KM, mislim nešto sitno za Zukanovića, Gojaka. Nakon toga uslijedila je prodaja Amira za 1 milion KM).
P.S. sa Misketom je uspjeh bio drugo mjesto, sa Amarom ne valja
- Mea_parvitas
#84378 Re: FK Željezničar
Laz koju si ponovio vise puta do sada, pare se posudjivale cim su novi dosli u klub, a nakon sto su legle pare od Evrope krajem godine iste su ljudima vracene (Misimovicu, Dautbasicu, itd.)... meni drugo mjesto ni tada, a ni sada nije valjalo, samo sada hajki nema, vec je sve med i mlijeko izgleda...
-
LSD
#84379 Re: FK Željezničar
Mea_parvitas wrote: ↑09/12/2020 10:06 Jedini ko je glavni i odgovorni za ovo sve i kaubojsko preuzimanje kluba bez plana, bez vizije, sa nesposobnim ljudima, je AMAR OSIM.![]()
- sime_cipol
#84380 Re: FK Željezničar
Obrati se Gredicu.
Treba sagledati uslove i siru sliku pod kojima se ostvaruju rezultati. Prosli put smo imali para, lozili nas, obecavali, a onda trehnuli. Naravno da cu nekome jebati mater.
Proljece pod Amarom ne racunam jer je usrano sa jesenim dijelom pod Misimovicem.
Prva "cijela" sezona nije zavrsena.
Ovu sezona smo drugi, sto nije lose.
I najvaznije, nemamo para, situacija u svijetu je katastrofalna, niko mi nista ne obecava, ne lozi me da ce nesto biti.
P.S. javi se nekad poslije velike pobjede, poput one u Mostaru, nemoj da mislim da si hejter
Treba sagledati uslove i siru sliku pod kojima se ostvaruju rezultati. Prosli put smo imali para, lozili nas, obecavali, a onda trehnuli. Naravno da cu nekome jebati mater.
Proljece pod Amarom ne racunam jer je usrano sa jesenim dijelom pod Misimovicem.
Prva "cijela" sezona nije zavrsena.
Ovu sezona smo drugi, sto nije lose.
I najvaznije, nemamo para, situacija u svijetu je katastrofalna, niko mi nista ne obecava, ne lozi me da ce nesto biti.
P.S. javi se nekad poslije velike pobjede, poput one u Mostaru, nemoj da mislim da si hejter
- Mea_parvitas
#84381 Re: FK Željezničar
Javljao sam se i poslije drugih nekih pobjeda, provjeri ako si vec toliko zapeo, a nisam se javljao ni nakon kikseva, tj. pisem kad mi je k cejf.
- Didier
#84382 Re: FK Željezničar
Uživanje je gledati ove što im je Amar rogove nabijao, a posebno će biti uživanje gledati ih još godinu i po, a možda i duže.
Šta ćete uraditi ako Amar kupi Klub?
Šta ćete uraditi ako Amar kupi Klub?
-
Labirint
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#84385 Re: FK Željezničar
Koji je idiot ovaj Osim da je to nevjerovatno!!! Uvodi Bekrica u 85 minuti i Hajrica u 90-toj.....Bekric ubjedljivo nas najbolji igraz u zadnje vrijeme....
- hrasno38
#84386 Re: FK Željezničar
E hvala ti Amare sto si nam dao priliku da vidimo kako Zelju kantaju najgore ekipe lige ali i kako si najobicnija karina od trenera. Hvala ti za sve sto si uradio za Zelju ali ziv bio idi imaj makar malo obraza. Nije te stid praviti ovolika sranja sa ekipom, ponizavati Bekrica uvodeci ga u 85 minuti iako je nas najbolji igrac, Sehica nema ni na mapi, Gasala nakon citave sezone stavis u zadnjoj utakmici, uvodis Subasica koji nije odigrao dobar potez a ne dobru utakmicu u sezoni, drzis u ekipi igrace sa kartonima......ma jebi se i ti i tvoje treniranje!! Ako si ti veci od Zellje i ne moze ti niko nista onda jebaji ga to vise neije onaj Zeljo koji je osnovan prije 100 godina.
Na 100 godisnjucu si nam se svima posrao u cejf!!!
Na 100 godisnjucu si nam se svima posrao u cejf!!!
-
Melbourne_Australia
#84387 Re: FK Željezničar
Pravo si cudan lik..Jeli ti tvrdis da dodje Gvardiola da bi sa ovim timom bio bolji od 2 mjesta..Evo ja ti tvrdim da je i ovo previse od ovih losih igraca..Kakav bolan Gasal itd..Vidi se da ti je fudbal sporedna stvar samo..Ti ako ocekujes da Zeljo ovaj bude bolji od druge pozicije def trebas da pocnes pratiti bilijarhrasno38 wrote: ↑12/12/2020 14:57 E hvala ti Amare sto si nam dao priliku da vidimo kako Zelju kantaju najgore ekipe lige ali i kako si najobicnija karina od trenera. Hvala ti za sve sto si uradio za Zelju ali ziv bio idi imaj makar malo obraza. Nije te stid praviti ovolika sranja sa ekipom, ponizavati Bekrica uvodeci ga u 85 minuti iako je nas najbolji igrac, Sehica nema ni na mapi, Gasala nakon citave sezone stavis u zadnjoj utakmici, uvodis Subasica koji nije odigrao dobar potez a ne dobru utakmicu u sezoni, drzis u ekipi igrace sa kartonima......ma jebi se i ti i tvoje treniranje!! Ako si ti veci od Zellje i ne moze ti niko nista onda jebaji ga to vise neije onaj Zeljo koji je osnovan prije 100 godina.
Na 100 godisnjucu si nam se svima 8posrao u cejf!!!
- Mea_parvitas
#84388 Re: FK Željezničar
Kao sto rekoh, sve med i mlijeko izgleda...
- hrasno38
#84389 Re: FK Željezničar
Daj zivota ti popusti...Amar Osim je karina od trenera i zdravo. Ovakve rokade praviti moze samo idiot. Uvoditi Bekrica u 85 minuti, uvoditi Subasica iako gubis a ne Hajrica da idemo na pobjedu puno ranije, ubacivati igarce sa kartonima koji inace ne pokazuju nista osim sto prave greske koje Zelji uzimaju bodove.....nisi ti dzaba igrao u Australiji nemoj se ljutiti tamo moze fudbal igrati i moja pokojna baba!Melbourne_Australia wrote: ↑12/12/2020 15:13Pravo si cudan lik..Jeli ti tvrdis da dodje Gvardiola da bi sa ovim timom bio bolji od 2 mjesta..Evo ja ti tvrdim da je i ovo previse od ovih losih igraca..Kakav bolan Gasal itd..Vidi se da ti je fudbal sporedna stvar samo..Ti ako ocekujes da Zeljo ovaj bude bolji od druge pozicije def trebas da pocnes pratiti bilijarhrasno38 wrote: ↑12/12/2020 14:57 E hvala ti Amare sto si nam dao priliku da vidimo kako Zelju kantaju najgore ekipe lige ali i kako si najobicnija karina od trenera. Hvala ti za sve sto si uradio za Zelju ali ziv bio idi imaj makar malo obraza. Nije te stid praviti ovolika sranja sa ekipom, ponizavati Bekrica uvodeci ga u 85 minuti iako je nas najbolji igrac, Sehica nema ni na mapi, Gasala nakon citave sezone stavis u zadnjoj utakmici, uvodis Subasica koji nije odigrao dobar potez a ne dobru utakmicu u sezoni, drzis u ekipi igrace sa kartonima......ma jebi se i ti i tvoje treniranje!! Ako si ti veci od Zellje i ne moze ti niko nista onda jebaji ga to vise neije onaj Zeljo koji je osnovan prije 100 godina.
Na 100 godisnjucu si nam se svima posrao u cejf!!!![]()
I da problem je sto ne igraju "OVI IGRACI" ja ne trazim da se neko dovede jer znam da je teska situacija ali daj makar sastavi jednom 11 najboljih!
-
CotSuljakovic
#84390 Re: FK Željezničar
Inace igraci sami sebe dovode. Dodjes i kazes hocu da igram i postanes igrac Zeljeznicara. Inace isti taj trener, nije privatizovao klub i nije apsolutni vladar u klubu. Ko je kriv za te igrace i cjelokupnu situaciju u i oko kluba. Bakir Izetbegovic, Predrag Kojovic, Elmedin Konakovic, Senad Misimovic, Milomir Odovic, Admir Adzem ili je mladji Osim. Hvala, prijatno i dovidjenja.
-
Melbourne_Australia
#84391 Re: FK Željezničar
Nemoj mi se vise obracati ..Znaci nemas veze sa zivotom..I ja budala tebi odg..Jeli ti jasno staronja..Jebote u sta si sprco tolike godine kad si toliko ogranicen.Znaci da me nisi vise spomenuo..Adios.hrasno38 wrote: ↑12/12/2020 15:16Daj zivota ti popusti...Amar Osim je karina od trenera i zdravo. Ovakve rokade praviti moze samo idiot. Uvoditi Bekrica u 85 minuti, uvoditi Subasica iako gubis a ne Hajrica da idemo na pobjedu puno ranije, ubacivati igarce sa kartonima koji inace ne pokazuju nista osim sto prave greske koje Zelji uzimaju bodove.....nisi ti dzaba igrao u Australiji nemoj se ljutiti tamo moze fudbal igrati i moja pokojna baba!Melbourne_Australia wrote: ↑12/12/2020 15:13Pravo si cudan lik..Jeli ti tvrdis da dodje Gvardiola da bi sa ovim timom bio bolji od 2 mjesta..Evo ja ti tvrdim da je i ovo previse od ovih losih igraca..Kakav bolan Gasal itd..Vidi se da ti je fudbal sporedna stvar samo..Ti ako ocekujes da Zeljo ovaj bude bolji od druge pozicije def trebas da pocnes pratiti bilijarhrasno38 wrote: ↑12/12/2020 14:57 E hvala ti Amare sto si nam dao priliku da vidimo kako Zelju kantaju najgore ekipe lige ali i kako si najobicnija karina od trenera. Hvala ti za sve sto si uradio za Zelju ali ziv bio idi imaj makar malo obraza. Nije te stid praviti ovolika sranja sa ekipom, ponizavati Bekrica uvodeci ga u 85 minuti iako je nas najbolji igrac, Sehica nema ni na mapi, Gasala nakon citave sezone stavis u zadnjoj utakmici, uvodis Subasica koji nije odigrao dobar potez a ne dobru utakmicu u sezoni, drzis u ekipi igrace sa kartonima......ma jebi se i ti i tvoje treniranje!! Ako si ti veci od Zellje i ne moze ti niko nista onda jebaji ga to vise neije onaj Zeljo koji je osnovan prije 100 godina.
Na 100 godisnjucu si nam se svima posrao u cejf!!!![]()
I da problem je sto ne igraju "OVI IGRACI" ja ne trazim da se neko dovede jer znam da je teska situacija ali daj makar sastavi jednom 11 najboljih!
- hrasno38
#84392 Re: FK Željezničar
Ma nije poenta u igracima jer Zeljo ima dovoljan broj kvalitetnih igraca da ne bude na -9 iza Sarajeva. Problem je na izdrkavanja Amara Osima sa ekipom i sad kad citas medijske natpise prije utakmica Zelje naslov ide "Osim opet miksa ekipu". Pa to vide i oni koji pojima nemaju sa fudbalom da covjek jebe ekipu uzduz i poprijeko. Naravno on je doveo sve te igrace i on je najodgvorniji za rezultat. Pa koja je logika da bez Stilica na klupi do 85 minute drzis Bekrica? Ko to moze opravdati i cime? Sta je sa odlicnim Sehicem? Zasto Haric nije dobio pravu priliku citavu sezonu jer evo u danasnjih 10-tak minuta je pokazao da nije neko ko bas ne zna igrati? Zasto stalno gura loseg Subasica? Zasto ne da vise prilike Vrhovcu koji je isto tako odigrao dobro ono sto je igrao? Zasto svaku utakmicu mijenja napadace osim naravno kad mora? To sto on radi ne radi ni jedan normalan trener.CotSuljakovic wrote: ↑12/12/2020 15:19 Inace igraci sami sebe dovode. Dodjes i kazes hocu da igram i postanes igrac Zeljeznicara. Inace isti taj trener, nije privatizovao klub i nije apsolutni vladar u klubu. Ko je kriv za te igrace i cjelokupnu situaciju u i oko kluba. Bakir Izetbegovic, Predrag Kojovic, Elmedin Konakovic, Senad Misimovic, Milomir Odovic, Admir Adzem ili je mladji Osim. Hvala, prijatno i dovidjenja.
- hrasno38
#84393 Re: FK Željezničar
Kuci tako pa razgovaraj i lijepi epitete "australac"! Blamiras se ovdje ko fol neki fudbaler nisi u stanju ni priblizno da nesto pogodis isto ko ona samoprozvana analiticarka Ivana Maric. Smiju ti se ovdje djeca ko onom Analiticaru! Ti i fudal se niste sreli ni u putu!Melbourne_Australia wrote: ↑12/12/2020 15:23Nemoj mi se vise obracati ..Znaci nemas veze sa zivotom..I ja budala tebi odg..Jeli ti jasno staronja..Jebote u sta si sprco tolike godine kad si toliko ogranicen.Znaci da me nisi vise spomenuo..Adios.hrasno38 wrote: ↑12/12/2020 15:16Daj zivota ti popusti...Amar Osim je karina od trenera i zdravo. Ovakve rokade praviti moze samo idiot. Uvoditi Bekrica u 85 minuti, uvoditi Subasica iako gubis a ne Hajrica da idemo na pobjedu puno ranije, ubacivati igarce sa kartonima koji inace ne pokazuju nista osim sto prave greske koje Zelji uzimaju bodove.....nisi ti dzaba igrao u Australiji nemoj se ljutiti tamo moze fudbal igrati i moja pokojna baba!Melbourne_Australia wrote: ↑12/12/2020 15:13
Pravo si cudan lik..Jeli ti tvrdis da dodje Gvardiola da bi sa ovim timom bio bolji od 2 mjesta..Evo ja ti tvrdim da je i ovo previse od ovih losih igraca..Kakav bolan Gasal itd..Vidi se da ti je fudbal sporedna stvar samo..Ti ako ocekujes da Zeljo ovaj bude bolji od druge pozicije def trebas da pocnes pratiti bilijar![]()
- Didier
#84394 Re: FK Željezničar
@hrasno38 opet onaniše po najtrofejnijem treneru u Želji i u našem fudbalu uopšte.
Koja hipokrizija jebote.
Da je bilo ko drugi na klupi, izgubili bismo u gostima još barem tri utakmice koje smo pobijedili, i bili bismo na sedmom mjestu, s opasnošću da nas Tuzla prestigne. Ne moraš biti veliki kapacitet da to vidiš, ali neki ovdje očigledno ne znaju ni šta je ofsajd.
Koja hipokrizija jebote.
Da je bilo ko drugi na klupi, izgubili bismo u gostima još barem tri utakmice koje smo pobijedili, i bili bismo na sedmom mjestu, s opasnošću da nas Tuzla prestigne. Ne moraš biti veliki kapacitet da to vidiš, ali neki ovdje očigledno ne znaju ni šta je ofsajd.
-
Melbourne_Australia
#84395 Re: FK Željezničar
Tipicni primjer naseg covjeka..Sve zna u zivotu jer je on eto gledao fudbal na tv..Amar je najgori trener u istoriji kaze.Ja bi za takve gluposti uveo neki zakon..Mislim jebe mi se za njega, totalno je ne bitan..Ali sto moze gluposti pisati to nije humano.Ide mi na block..Ja sve kontam,, ostario i ne zna sta pise ali sad vidim da je bezobrazan..Didier wrote: ↑12/12/2020 15:55 @hrasno38 opet onaniše po najtrofejnijem treneru u Želji i u našem fudbalu uopšte.
Koja hipokrizija jebote.
- Didier
#84396 Re: FK Željezničar
Melbourne_Australia wrote: ↑12/12/2020 16:05Tipicni primjer naseg covjeka..Sve zna u zivotu jer je on eto gledao fudbal na tv..Amar je najgori trener u istoriji kaze.Ja bi za takve gluposti uveo neki zakon..Mislim jebe mi se za njega, totalno je ne bitan..Ali sto moze gluposti pisati to nije humano.Ide mi na block..Ja sve kontam,, ostario i ne zna sta pise ali sad vidim da je bezobrazan..Didier wrote: ↑12/12/2020 15:55 @hrasno38 opet onaniše po najtrofejnijem treneru u Želji i u našem fudbalu uopšte.
Koja hipokrizija jebote.
Uh ja sam to dugo mislio, ali frajer samo fura istu priču, i pravi se da nije kapacitet da shvati neke stvari.
Kaže Odović bolji, a nađi mu postove o Odoviću, drvlje i kamenje je na Odovića sipao.
Nema razlike između njega i ovih što prizivaju Misimovića kao da su SDA botovi.
- sime_cipol
#84397 Re: FK Željezničar
Amar sa cestitkom igračima sviju nas trola ili je bezobrazan. Treće nema.
-
LSD
- hrasno38
#84399 Re: FK Željezničar
Cega da se stidim....on treba da se stidi sta radi sa ekipom i ko nas sve dobija! Ja da imam takve rezulteta kao i svaki covjek sa obrazom davno bi podnio ostavku! Ali obraz je nsto sto vrlo upitno kod Amara! Upravo takvi kao sto si ti su najveci neprijatelji Zelje jer prave famu od jedne licnosti na ustrab rezultata kluba.....usput gledaj Pitare kako igraju i mozemo im se samo sageti isto kao i Osim Vinku Marinovicu!
Bio sam u pocetku apsolutno na strani onih sto su podrzavali novu upravu i Osima a sada sa nakon svega ovoga aposlutno na strani onih koji su podrzavali Misimovica jer smo makar tada imali kakvu takvu nadu da bi mogli mozda osvojiti titulu a sada nemamo nikaku vec trecu sezonu!
- hrasno38
#84400 Re: FK Željezničar
Cista arogancija i bezobrazluk i nista vise!sime_cipol wrote: ↑12/12/2020 17:03 Amar sa cestitkom igračima sviju nas trola ili je bezobrazan. Treće nema.