Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Proteklih dana je prozvan od čelnika Stupčanice iz Olova. Prozvan je nepoželjnim što mu je očigledno zasmetalo.
"Pozvali smo ih da igramo prijateljsku sedmicu na glavnom terenu Grbavice naredne sedmice i hladno su nas odbili. Hoće da se posvete početku prvenstva", dodao je Osim.
gospoda ljudi... trebamo ih mi u reprezentstivnoj pauzi zovnuti u Butmiru da razbacimo jednu. Zaslužili su to samim postavljanjem Juniora na njegovo mjesto.
geneticar wrote:Zamišljali smo da nakon tri kola možemo biti u vrhu bez obzira na broj bodova. Možda smo osam zaslužili, ali je i Čelik osvojio sedam uz puno teži raspored.
moze li mi neko objasniti kojom matematikom je osim mislio imati 8 bodova iz tri utakmice ??
geneticar wrote:Zamišljali smo da nakon tri kola možemo biti u vrhu bez obzira na broj bodova. Možda smo osam zaslužili, ali je i Čelik osvojio sedam uz puno teži raspored.
moze li mi neko objasniti kojom matematikom je osim mislio imati 8 bodova iz tri utakmice ??
channel10 wrote:
Moja procjena subotnje tekme je 50% kec, 30% nerijeseno, 20% gosti pobjedjuju. Nije ti Zeljo kao sto je bio, a Celik je jaci nego sto je bio.
Slažem se realno, jeste favoriti i igrate kući. Prošle sezone ste nas dobili glat, a bolji ste u odnosu na taj period.
Objasnio je, pogledaj video na ss.
mrsko mi gledati. evo objasnili su, na Lutvu jedan bod ide
FK Mladost Doboj Kakanj - FK Tuzla City 1
FK Radnik Bijeljina - FK Borac Banja Luka 1
NK Čelik Zenica - FK Željezničar 1
FK Sloboda - FK Velež Mostar X