Hastra ga Veležaplain vanilla wrote: Sumir uvijek pobjegne kad je najteze
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bazinga1234
#84276 Re: Premijer liga BiH
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#84277 Re: Premijer liga BiH
Decko je inace odlican prognozer, nemoj se s njim kladitichannel10 wrote:Eto onda cujemo se u subotudecko_sa_kovaca wrote:Dvica ko munara chenelu al razumljiv je tvoj navijacki optimizam svi mi nekad navijacki poletimo pred rudu sto bi se reklo
- plain vanilla
#84278 Re: Premijer liga BiH
Iskreno, i mene je strah. Novi trener uvijek izazove na pocetku nekakav pozitivni sok. Kod nas one penzije povrijedjene, golman supalj, odbrana tanka...Bazinga1234 wrote:Hastra ga Veležaplain vanilla wrote: Sumir uvijek pobjegne kad je najteze
Ali idemo optimisticno
- decko_sa_kovaca
#84279 Re: Premijer liga BiH
Dobra je sloboda igra za gol vise u svojoj mrezi 
A ni velez nije daleko od tog naci prava prvenstvena 3+
- phillie
#84280 Re: Premijer liga BiH
plain vanilla wrote:Decko je inace odlican prognozer, nemoj se s njim kladitichannel10 wrote:Eto onda cujemo se u subotudecko_sa_kovaca wrote:Dvica ko munara chenelu al razumljiv je tvoj navijacki optimizam svi mi nekad navijacki poletimo pred rudu sto bi se reklo
- manijak1
#84281 Re: Premijer liga BiH
Mi se ne svađamoplain vanilla wrote:Jesi vidio sto je rano poceoTomahawk11 wrote: Ovo se on priprema za duel s vama![]()
![]()
Valja mi se s njim sad svadjati.10 dana, srecom odoh na godisnji
I meni nema puno do odmora , nakon potopa pitara na Grbavici , odoh i ja , na Panoniku
Dvica u hendikepu , još lakša
- plain vanilla
#84282 Re: Premijer liga BiH
Tako je.decko_sa_kovaca wrote:Dobra je sloboda igra za gol vise u svojoj mrezi
Ali zato ce vas Likce ubit ko mraz paprike
- plain vanilla
#84283 Re: Premijer liga BiH
Nek udje u zapisnik da si ti prvi poceo s onim x-om. Ja sam, za ne povjerovatimanijak1 wrote: Mi se ne svađamosamo iznosimo vlastita viđenja
koja su , u ovom slučaju , potpuno suprotna
.
I meni nema puno do odmora , nakon potopa pitara na Grbavici , odoh i ja , na Panoniku![]()
Dvica u hendikepu , još lakšakontam trpanje ko nekad
Ali ne pregoni, malo sam zlopamtilo
- manijak1
#84284 Re: Premijer liga BiH
Hoćeplain vanilla wrote: Tako je.
Ali zato ce vas Likce ubit ko mraz paprike
Pa mora neko pregonitiplain vanilla wrote: Nek udje u zapisnik da si ti prvi poceo s onim x-om. Ja sam, za ne povjerovati, mudro sutila
![]()
Ali ne pregoni, malo sam zlopamtilo![]()
Kontam za svu ovu situaciju su krivi pitari
- plain vanilla
#84285 Re: Premijer liga BiH
Pa vec si rekao da ce biti x u Tuzli, cekam izmjenu u kecamanijak1 wrote: Pa mora neko pregoniti![]()
makar malo da ne bude dosadno .....možda bude i X u Tuzli
Kontam za svu ovu situaciju su krivi pitari
Normalno da su Pitari krivi, ali sutra ce se i oni vratiti iz juropa u stvarnost
- manijak1
#84286 Re: Premijer liga BiH
Pa rekao sam da će bit i dvicaplain vanilla wrote: Pa vec si rekao da ce biti x u Tuzli, cekam izmjenu u keca![]()
Normalno da su Pitari krivi, ali sutra ce se i oni vratiti iz juropa u stvarnostpa cemo.njih maltretirat
Kako moš kontat da nam Čelik može išta
Ama sve kontam neka uzmu bateta
- plain vanilla
#84287 Re: Premijer liga BiH
Ma dvica iz osvete, to ne registrujem.manijak1 wrote: Pa rekao sam da će bit i dvicapa sad vraćam na X .....ono realno.
Kako moš kontat da nam Čelik može išta![]()
Neće golu prić
![]()
Ama sve kontam neka uzmu batetabiće nama lakša meta
Ali nema veze, ne moramo mimina na Panoniku, mozes s Bazingom na Neretvu
Brate, ubit ce ih Bate
- BHF_Manijak
#84288 Re: Premijer liga BiH
A da se razmjeni Facebook? Mislim lakse je... 
- manijak1
#84289 Re: Premijer liga BiH
Mislim moš se žalit organima , bolje jeBHF_Manijak wrote:A da se razmjeni Facebook? Mislim lakse je...
Ma nek se ponadajuplain vanilla wrote: Ma dvica iz osvete, to ne registrujem.![]()
Ali nema veze, ne moramo mimina na Panoniku, mozes s Bazingom na Neretvu![]()
Brate, ubit ce ih Bate
Ti baš znaš bit okrutna
Last edited by manijak1 on 07/08/2019 22:54, edited 1 time in total.
- R2D2_SA
#84290 Re: Premijer liga BiH
Hajde kad si tako frajer reci ovo nekom od moderatoracvrčak_na_hedonizmu wrote:Eric, Stanic, Sipovic, Alispahic, Sadikovic, Bojo, a tu mozemo uracunati i Kemu Osmankovica koji je kod svih dvadesetak treneraR2D2_SA wrote:Ili vam je Amar orkestrirao bojkot u ekipi i one poraze i bruke jesenas pa onda dosao kao veliki spasilacA valja Vam Miske kad je prica o stadionima, vi imate svoje, treca kategorija a mi nemamo pa moramo u Zenicu. E Megamixe, sta im napravi, jos uz podrsku saveza
![]()
Je li ovo rano za prognoze rezultata narednog kolau zadnje cetiri godine bio na klupi i svi navijaci ( ukljucujuci i mene ) su govorili da nije igrac za rotacije, a kamoli da bude prvotimac su "novi" igraci koji nisu ucestvovali u onih pet poraza u nizu.
Sedam od jedanaest. Pih![]()
Znaci da sumiramo, svemocni Amar udario kajlu preko menadzera, a onda te igrace poslao na klupu ili raskinuo ugovor sa njima. Uz obavezni zakon sutnje. Genijalno, vidis kako si inteligentan![]()
Nikome Zeljo nije dedovina, ostao stadion iza njega, bice upisan zlatnim slovima u historiju Zeljeznicara sto se tice gradievine, hvala lijepo i duboki naklon.
Sad je red za football
S tim da si vrlo ingeniozan i ostrouman kontam da bi mogao u policiju, taman im fali ljudi na terenu, imas taj drotovski smek i osjecaj za detalj
Ps. Vi morate u Zenicu, jer niste u stanju skupiti deset milja za klub, kad je trebalo, mi smo skupili preko milion. Stash
Moj post nije bio nista tebi licno, niti ce ikada ikome i biti, moze samo biti komentar na komentar i temu ali eto ti si se spustio na nizak nivo. To govori o tebi. Ja necu. Nisi ni bitan.
I uzivaj u utakmici u Zenici. Ne mislim na ovu evropsku. Ti to ne pratis naravno, sto bi kad vas nema ni na mapi.
Pozdrav za normalnu raju, Huga, Hugolinu...
Last edited by R2D2_SA on 07/08/2019 22:55, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#84291 Re: Premijer liga BiH
Pa da me blokira kad zijanite od Celika? JokBHF_Manijak wrote:A da se razmjeni Facebook? Mislim lakse je...
Ako se pocnemo vrijedjati kao drugi, mozemo.li ostati na temi
On topic smo, samo zasad fino, ima jos do iduceg vukenda i utakmice s vama. Tad cemo se pocupat
- manijak1
#84292 Re: Premijer liga BiH
Ja sam odmah reagirao na savjet gospodinaplain vanilla wrote: On topic smo, samo zasad fino, ima jos do iduceg vukenda i utakmice s vama. Tad cemo se pocupat
Moramo bit realni
- plain vanilla
#84293 Re: Premijer liga BiH
Lako za bodove, ali ko ce vam uplatnicu popunitmanijak1 wrote:Ja sam odmah reagirao na savjet gospodinaplain vanilla wrote: On topic smo, samo zasad fino, ima jos do iduceg vukenda i utakmice s vama. Tad cemo se pocupat![]()
Moramo bit realninema bodova s Grbavice , vama .
Sta ce nam bodovi, pa da moramo u jurop na domacu utakmici ici vozom
-
Nivelacija
#84294 Re: Premijer liga BiH
Navijac Zelje sudi Celik -Zeljo
, Osime Osime 
- BHF_Manijak
#84295 Re: Premijer liga BiH
Je l' preventivno nakukavanje ili?
Inace Mujic prvi put sudi Zeljeznicaru, pa je to sad sok i nevjerica.
@manijak1, Vanilla, ja hocu da ih skontam, a oni...

@manijak1, Vanilla, ja hocu da ih skontam, a oni...
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#84296 Re: Premijer liga BiH
Ma kec ko kuca u Zenici, eto vidjet ce te.
Celik dobar, 10k+ navijača, Turcin ko Trapatoni. Prognoziram 2:0.
Celik dobar, 10k+ navijača, Turcin ko Trapatoni. Prognoziram 2:0.
- plain vanilla
#84297 Re: Premijer liga BiH
Da unesrecis druga po bojama, cccBHF_Manijak wrote:Je l' preventivno nakukavanje ili?Inace Mujic prvi put sudi Zeljeznicaru, pa je to sad sok i nevjerica.
![]()
@manijak1, Vanilla, ja hocu da ih skontam, a oni...![]()
Dajte onu sliku s Elvisovog profila. Meni je jasno da svaki sudija privatno navija za neki klub, ali postavljanje one fotke na fejs je bas ili provokacija ili manjak inteligencije.
- cvrčak_na_hedonizmu
#84298 Re: Premijer liga BiH
R2D2_SA wrote:Hajde kad si tako frajer reci ovo nekom od moderatoracvrčak_na_hedonizmu wrote:Eric, Stanic, Sipovic, Alispahic, Sadikovic, Bojo, a tu mozemo uracunati i Kemu Osmankovica koji je kod svih dvadesetak treneraR2D2_SA wrote:Ili vam je Amar orkestrirao bojkot u ekipi i one poraze i bruke jesenas pa onda dosao kao veliki spasilacA valja Vam Miske kad je prica o stadionima, vi imate svoje, treca kategorija a mi nemamo pa moramo u Zenicu. E Megamixe, sta im napravi, jos uz podrsku saveza
![]()
Je li ovo rano za prognoze rezultata narednog kolau zadnje cetiri godine bio na klupi i svi navijaci ( ukljucujuci i mene ) su govorili da nije igrac za rotacije, a kamoli da bude prvotimac su "novi" igraci koji nisu ucestvovali u onih pet poraza u nizu.
Sedam od jedanaest. Pih![]()
Znaci da sumiramo, svemocni Amar udario kajlu preko menadzera, a onda te igrace poslao na klupu ili raskinuo ugovor sa njima. Uz obavezni zakon sutnje. Genijalno, vidis kako si inteligentan![]()
Nikome Zeljo nije dedovina, ostao stadion iza njega, bice upisan zlatnim slovima u historiju Zeljeznicara sto se tice gradievine, hvala lijepo i duboki naklon.
Sad je red za football
S tim da si vrlo ingeniozan i ostrouman kontam da bi mogao u policiju, taman im fali ljudi na terenu, imas taj drotovski smek i osjecaj za detalj
Ps. Vi morate u Zenicu, jer niste u stanju skupiti deset milja za klub, kad je trebalo, mi smo skupili preko milion. Stashkao recimo Tomu koji ti je onako fino gospodski rekao ko si i sta si nakon sto se mjesecima nisi javljao.
Moj post nije bio nista tebi licno, niti ce ikada ikome i biti, moze samo biti komentar na komentar i temu ali eto ti si se spustio na nizak nivo. To govori o tebi. Ja necu. Nisi ni bitan.
I uzivaj u utakmici u Zenici. Ne mislim na ovu evropsku. Ti to ne pratis naravno, sto bi kad vas nema ni na mapi.
Pozdrav za normalnu raju, Huga, Hugolinu...
Cast je biti drot, organ u sluzbi zakona, biti ostrouman, nije to uvreda
Sve objasnjeno oko javljanja, a bogme i receno oko titule, ne vidim problem osim da li pozdrav ide za HugA ili za HugU
- plain vanilla
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#84300 Re: Premijer liga BiH
tika taka taj radplain vanilla wrote:![]()
Jadni mi