Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#8426 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

BarbaDue wrote:Znaš li nekog poljoprivrednika? Koga da pitam? Lovci vjerovatno ne silaze blizu asfalta.
Jesi prosao tim putem nakon toga? Da nije ko stavio gdje kraj puta.
BarbaDue

#8427 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BarbaDue »

Nisam ponovo dolazio u SA, možda sljedeće sedmice. Ali me čudi da kolege vozači nemaju suosjećanje i vrate mi tablicu. Jel oni znaju da će mi time u budžetu spasiti 100KM-ova!?
basicm

#8428 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

BarbaDue wrote:Nisam ponovo dolazio u SA, možda sljedeće sedmice. Ali me čudi da kolege vozači nemaju suosjećanje i vrate mi tablicu. Jel oni znaju da će mi time u budžetu spasiti 100KM-ova!?
Sad ti je ona kod Besima na kombiju :D

Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
Bakir1

#8429 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

doci ce ti cestitka na izjasnjenje, sve kamere u krajini okidaju na tvoju tablicu :D
junior3

#8430 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by junior3 »

:lol: :lol: :lol:
Nemoj ba zajebavat' čovjeka. :mrgreen:
Bakir1

#8431 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

ma ko se zajebaje. bio u Bihacu u 16.30 u Visokom u 20.10, da li me je ufatila neka :evil:
manekenka u penziji

#8432 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by manekenka u penziji »

... kad skrene i da zmigavac na pola krivine, a pri tome mu štop svjetla ne rade :oops: :oops: :oops:
BarbaDue

#8433 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BarbaDue »

basicm wrote:
BarbaDue wrote:Nisam ponovo dolazio u SA, možda sljedeće sedmice. Ali me čudi da kolege vozači nemaju suosjećanje i vrate mi tablicu. Jel oni znaju da će mi time u budžetu spasiti 100KM-ova!?

Reci Besimu da mi je vrati :mrgreen:
Nepass

#8434 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nepass »

zdruzdjo wrote:u proteklih par dana sam se vozao gradom i okolo po noci malo vise nego obicno.
A jexx te jest postalo izgleda moderno imati razdesene farove za kratka. pa sigurno od 10 auta bar jedno 4 imaju ili frljave ili svjetle da izbijaju oci. pa ne kontam kako njemu ne smeta da ne vidi cestu kako treba tamo gdje nema rasvjete.
veceras ide frajer iza mene sa "pezovom". pa bukvalno lijevi mu far svijetli kao da je duga upalio. desni ponosito svijetli tamo gdje treba. fakat ne znas kako da se ponasas. oborim retrovizor onom polugicom jer ne mozes voziti, smeta.

a jos kad vidis razdesene a jos baja dodatno ubacio "ocam' jesu dobri, senone" eeeeee to je vec sex.
Sjetih se tebe danas, isao dva puta od scc do ilidze i sve po 60 vozio, negdje i 70. Nije bilo nikog da gusla 30-40. Valjda suha cesta pa se odvazila raja :D
Nepass

#8435 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nepass »

Otpadne mi ratkapa preko zutog, stojim na semaforu kod cira kad neko kuca naprozor. Lik stao pokupio ratkapu i donese mi je :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8436 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

Nepass wrote:
Otpadne mi ratkapa preko zutog, stojim na semaforu kod cira kad neko kuca naprozor. Lik stao pokupio ratkapu i donese mi je :D
da si žensko :D svašta bih pomislio :lol:
Nepass

#8437 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nepass »

Samo isticem kako su gorazdani ljubazni i dobronamjerni :)
I da ispravim tipfeler "na prozor" ne "naprozor"
BarbaDue

#8438 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BarbaDue »

Nepass wrote:
Molio bi sarajlije da se ugledaju na goraždane. Takođe da shvate da je tablica puno važnija i skuplja od ratkape.

Eto :D
Nepass

#8439 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nepass »

Nego da se vratim na zivciranje u saobracaju. Lola nema 22g sa sivim rawom stade kod blokiranog dijela ceste, na dobrinji, koji ide prema novom kruznom. Izadje skloni one barikade i ode prema kruznom :)
amar1994

#8440 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

:-) :lol: :lol:
kloniran

#8441 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

zdruzdjo wrote:u proteklih par dana sam se vozao gradom i okolo po noci malo vise nego obicno.
A jexx te jest postalo izgleda moderno imati razdesene farove za kratka. pa sigurno od 10 auta bar jedno 4 imaju ili frljave ili svjetle da izbijaju oci. pa ne kontam kako njemu ne smeta da ne vidi cestu kako treba tamo gdje nema rasvjete.
veceras ide frajer iza mene sa "pezovom". pa bukvalno lijevi mu far svijetli kao da je duga upalio. desni ponosito svijetli tamo gdje treba. fakat ne znas kako da se ponasas. oborim retrovizor onom polugicom jer ne mozes voziti, smeta.

a jos kad vidis razdesene a jos baja dodatno ubacio "ocam' jesu dobri, senone" eeeeee to je vec sex.

kad zafali svjetla lola upali duga i maglenke :roll:

meni nije jasno sta murija radi, pored njih navece prolaze likovi sa upaljenim dugim i crvenim pozicionim naprijed u faru a oni muda hlade
i onda se zale kasne plate
da su malo azurniji imali bi debeo visak u budzetu, al jok bolje po pekarama i kladionicama visiti
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#8442 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

Maloprije od Skenderije do Otoke, nagledao sam se tih delegata, dvojica sa upaljenim zadnjim maglenkama, a jedan Pezo 207, kad se pojavi iza mene, farovi bum u oci, reko gotovo, vidio bijelu svjetlost, drugi svijet :lol:
almir90

#8444 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by almir90 »

Čaba trošiti pare, prvi potez koji ja uradim je upalim zadnju maglenku, ako u tom slučaju dotični vozač ne ugasi duga, onda usporim na 30 km/h i jebem mu živce dok me ne obiđe, i onda mu uzvratim istom mjerom. Isto radim i vozačima koji imaju običaj da voze na metar od mene.
zrakomlat

#8445 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zrakomlat »

basicm wrote:

:lol:
quarterback

#8446 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

Leon16v wrote:Maloprije od Skenderije do Otoke, nagledao sam se tih delegata, dvojica sa upaljenim zadnjim maglenkama, a jedan Pezo 207, kad se pojavi iza mene, farovi bum u oci, reko gotovo, vidio bijelu svjetlost, drugi svijet :lol:
:lol: :thumbup:
jarobot

#8447 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by jarobot »

Ne paljenje žmigavca na skretanj postala gotovo uobičajna pojava na našim putevima , ko da će mu veći račun za struju doći ako žmigavac upali nemam drugo objašnjenje...
sarajevo-x.com

#8448 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sarajevo-x.com »

jarobot wrote:Ne paljenje žmigavca na skretanj postala gotovo uobičajna pojava na našim putevima , ko da će mu veći račun za struju doći ako žmigavac upali nemam drugo objašnjenje...
Strah ga da mu ne crkne sijalica :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#8449 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

Autobus GRAS-a, naprijed jedno radi, jedno ne radi, pozadi isto tako.
U mraku bi vjerovatno mislio da iz suprotnog smjera ide neki motor ili biciklo :-)
Malo dalje, nekih 100 metara, stoji patrola, saobracajci....ni pomislili nisu da ga zaustave.
Sto bi, vozi covjek, javni gradski...sta fali sto nema signalizaciju, sto se malo nakrivio, sto je vjerovatno i neispravan....kotrlja se :roll:
amar1994

#8450 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Tomahawk11 wrote:Autobus GRAS-a, naprijed jedno radi, jedno ne radi, pozadi isto tako.
U mraku bi vjerovatno mislio da iz suprotnog smjera ide neki motor ili biciklo :-)
Malo dalje, nekih 100 metara, stoji patrola, saobracajci....ni pomislili nisu da ga zaustave.
Sto bi, vozi covjek, javni gradski...sta fali sto nema signalizaciju, sto se malo nakrivio, sto je vjerovatno i neispravan....kotrlja se :roll:
vec zalazis preduboko :mrgreen: , kakva drzava tako i sve :bih: :thumbup:
da pojednostavim : rinaka :oops: :lol: :lol:
Post Reply