Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 558

p206

#8426 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by p206 »

gidra

#8427 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by gidra »

Radi ovaj nosTeam FM 2014.
Ja sinoc igrao 2 sata i nisam naišao ni na jedan bug nit me je izbacilo.
Uglavnom ovaj FM je ispeglana 13. I dosta je brži.
Herr Flick

#8428 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Herr Flick »

gidra wrote:Radi ovaj nosTeam FM 2014.
Mene izbaci nakon sto idem continue :lol: :lol:
gidra

#8429 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by gidra »

Herr Flick wrote:
gidra wrote:Radi ovaj nosTeam FM 2014.
Mene izbaci nakon sto idem continue :lol: :lol:
izgleda da je do operativnog sistema nešto, odnosno sa win7 imaju nekih problema, kod mene je win 8.1 :D . Imaš neki update za ovu verziju pa vidi i probaj. Ja igram bez tog updatea bez problema.
Averus

#8430 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Joj Lare jbt i dalje ne mogu da vjerujem da je ovako dobra igra

Image

:thumbup:
Butmiran

#8431 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Butmiran »

Averus wrote:Joj Lare jbt i dalje ne mogu da vjerujem da je ovako dobra igra

Image

Života mi ja se evo ne skidam s kompa od juče. :D
Malo je reći da je dobra igra. :thumbup:
scooby_dooby_doo

#8432 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by scooby_dooby_doo »

FM14 fino piči ,samo jos cekam crash :D
T-pain

#8433 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by T-pain »

Butmiran wrote:
Averus wrote:Joj Lare jbt i dalje ne mogu da vjerujem da je ovako dobra igra

Image

Života mi ja se evo ne skidam s kompa od juče. :D
Malo je reći da je dobra igra. :thumbup:
beton :)
brazzo19

#8434 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Ma sta vam je , ja skinuo igricu , prosao par misija , dosao do onog dijela kad trazim kamp od onih i ubijam vukove sa strijelom po sumi , nije mi nesto legla i obrisem a pravo je glatko isla sto se tice grafike i svega , zar je toliko dobra igra da ponovo instaliram , navukli ste me opet sa komentarima vasim :D
Mustang1

#8435 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Ako ti ja kazem da je dobra koji je u zivotu 3 igrice prelazio i presao vise od 50 u zivotu :D Ne racunamo sportske igre , Nindja kornjace na terminatoru,Far Cry na pc.u i GTA SA :D Mislim da je to to :D I Lara 8-)
T-pain

#8436 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by T-pain »

brazzo19 wrote:Ma sta vam je , ja skinuo igricu , prosao par misija , dosao do onog dijela kad trazim kamp od onih i ubijam vukove sa strijelom po sumi , nije mi nesto legla i obrisem a pravo je glatko isla sto se tice grafike i svega , zar je toliko dobra igra da ponovo instaliram , navukli ste me opet sa komentarima vasim :D
meni dosad najbolji dio Tombradier-a definitivno grafika je boli glava, prica itd.Pocetak je malo dosadan, al kad uletis u story samo cekas sljedeci dogadjaj, jednostavno te zainteresuje, bar je meni tkao bilo.. :)
SmokingMan

#8437 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Lagano se počela F1 sezona sa Scuderiom... :D

Image
Averus

#8438 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

brazzo19 wrote:Ma sta vam je , ja skinuo igricu , prosao par misija , dosao do onog dijela kad trazim kamp od onih i ubijam vukove sa strijelom po sumi , nije mi nesto legla i obrisem a pravo je glatko isla sto se tice grafike i svega , zar je toliko dobra igra da ponovo instaliram , navukli ste me opet sa komentarima vasim :D
Negdje ranije sam napisao - Tomb Raider je meni bila užasna igra. Kamera, upravljanje, misije, atmosfera... Sve je bilo nesređeno i dosadno. Lara k(l)ocka sa sisama i pištoljima, protivnici generični i neinteresantni.

Ovaj Tomb Raider je revolucija serijala i, ako nastave u ovom duhu, mislim da će to biti slijedeći serijal na spisku igara koje ću da igram od-do! Svakako se otmi tom prvom dojmu, inače ćeš propustiti je*eno dobru avanturu! ;-)

Quaresma

#8439 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

ja jedva cekam novu laru

volio bih da bude pravi next gen, za nju ne bih zalio iskesirati pare za dvije gtx 780 i tamo intel 3980x

ja volim laru, lara voli mene

Image
brazzo19

#8440 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

E jesam glup sto sam obrisao instalaciju , valja sad ponovo sve skidat i instalirat , nalozili ste me :D
Madrid

#8441 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Madrid »

Igrao sam malo Arkham origins, provjerena formula, kao i prijasnji nastavci, sada im moze proci, al ako za sljedeci nastavak ne uvedu znatne promjene crno im se pise...
Uglavnom presao sam 10% i igra je dobra, radnja se desava prije prva 2 nastavka, pa je Batman malo zeleniji, okrutniji, to mi se sviđa, dobre su misije rjesavanja ubistava i borbe protiv znacajnijih neprijatelja su predobro urađene...
Minus je opet nekako jednolicna mapa i dosta toga izgleda kao da je vec viđeno, uglavnom malo noviteta, al ko voli Batmana uzivat ce u igri :izet:
szlava

#8442 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by szlava »

z1xter wrote:Lagano se počela F1 sezona sa Scuderiom... :D

Image
Veliki sam ljubitelj moto igara ali ovo poceo malo i izbrisao sve je super ali upravljanje mi je totalno ne realno ove sve igre koje su simulacija neke voznje nisat bez volana a nisam u stanju da uzmem nesto takvo :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8443 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Madrid wrote:Igrao sam malo Arkham origins, provjerena formula, kao i prijasnji nastavci, sada im moze proci, al ako za sljedeci nastavak ne uvedu znatne promjene crno im se pise...
Uglavnom presao sam 10% i igra je dobra, radnja se desava prije prva 2 nastavka, pa je Batman malo zeleniji, okrutniji, to mi se sviđa, dobre su misije rjesavanja ubistava i borbe protiv znacajnijih neprijatelja su predobro urađene...
Minus je opet nekako jednolicna mapa i dosta toga izgleda kao da je vec viđeno, uglavnom malo noviteta, al ko voli Batmana uzivat ce u igri :izet:
ne znam je li neko ovdje postavljao, ali znam da im je prodaja loša. iznenađujuće, i to upravo iz razloga koje si ti naveo.

zato što su prethodna dva bili dobri, pa je ovaj, iako sasvim, sasvim solidna igra, zakazao, jer nije digao ljestvicu. hebiga, GTA uradi to svaki put.
Layne

#8444 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Layne »

Ma dobar origins.

Batman vs Deathstroke :thumbup:

Jebi ga, tek sam počeo igrat', ova borba mi je do sad najbolja :D

Al' prvi put (ovo pretpostavljam) protiv onog elektrušnera, kako se već zove, mi je bio koma :D
Averus

#8445 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Ne gotivim betmena otkako su poceli fanboys dizati ga u bogove zbog filmova, a sad i igrica...

Ova nova igra je dobila lose kritike, a ovi su napisali odlican review i dali prenisku ocjenu cisto iz razloga sto je igra razocarenje:

http://www.destructoid.com/review-batma ... 4357.phtml
Madrid

#8446 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Madrid »

Layne wrote:Ma dobar origins.

Batman vs Deathstroke :thumbup:

Jebi ga, tek sam počeo igrat', ova borba mi je do sad najbolja :D

Al' prvi put (ovo pretpostavljam) protiv onog elektrušnera, kako se već zove, mi je bio koma :D
I ja sam se sokirao na toj borbi protiv elektra, ocekujem neku gust okrsaj, opuca ga jednom i ... :lol:
Da se razumijemo igra je dobra, meni licno bolja od A. City, al jednostavno nema dovoljno novosti...
Asylum mi je i dalje omiljeni, tamo je Joker razvalio, a i one misije sa Scarecrowom su neprevaziđene sto se tice atmosfere...
paranormalan

#8447 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by paranormalan »

Nisam igrao Betmena nikad i nezz sta da ocekujem ali ok vrijedi pokusati i Tomb Raider me iznenadio :thumbup:

Krenem da skinem ovog Arkham Origins, ali onda vidim kako raja hvali ovaj Arkham City prebacim se da i njega skinem :D al onda nesto kontam pa red bi bio skinuti i Arkham Asylum :lol:

Tako da od jedne igre ja dobih tri ako mi Asylum ne legne ova dva lete momentalo :oops:
Mustang1

#8448 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Evo ga nakon mnogo prolivenog znoja uspio sam sastaviti tim solidan .. I sad mi je zao i planiram da rasprodam sve :D Pa bolje sam igrao sa Soldadom,Bentekeom,Youngom,Valenciom nego sa ovima :D Pobjede ja nemam u 5 utakmica sa ovim timom :D

Image
Madrid

#8449 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Madrid »

Ne znam kako je 14-ci, al na fifa 13 je bilo ravno samoubistvu imat 2 beka sa high att. work rateom...
Sad ne znam jel ti ta oboica imaju high, al sve mi se cini da imaju :-D
U tom slucaju ti se obrana raspada protiv jacih wingera, bekovi nikad nisu na mjestu, pusti brzinu...
I dovedi Ramireza, taj covjek drobi u sredini...
Mustang1

#8450 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Ma ne mogu sa drugim bekovima .. Onda mi odose protivnicka krila .. Ovako ih zaustavljam cesto ali najvise golove iz kornera primim :D
Znam da je Ramires dobar ali i on jedino brzinu ima Fellaini je jak ko konj .. Sve je ovo dobro vjeruj jer sam ovakvu odbranu imao i prije i dogurao sam do druge lige .. A sad sam u cetvrtu ispao .. Nekad naleti period nikoga ne mogu pobjediti a nekad sve pobjedjujem .. A najvise me jebu Biaibany i Ibarbo .. Odose u pm ne mozes ih pofatati radi njih sam i kupio brze bekove svakim drugim pobjegne i sharawey i svi ostali :D
Bit ce ovo dobro dok malo uigram ekipu :D
Fali mi jos samo Kompany u odbrani ili cu Thiaga Silvu vidjet cemo :D
Post Reply