Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- p206
-
gidra
#8427 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Radi ovaj nosTeam FM 2014.
Ja sinoc igrao 2 sata i nisam naišao ni na jedan bug nit me je izbacilo.
Uglavnom ovaj FM je ispeglana 13. I dosta je brži.
- Herr Flick
#8428 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mene izbaci nakon sto idem continuegidra wrote:Radi ovaj nosTeam FM 2014.
-
gidra
#8429 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
izgleda da je do operativnog sistema nešto, odnosno sa win7 imaju nekih problema, kod mene je win 8.1Herr Flick wrote:Mene izbaci nakon sto idem continuegidra wrote:Radi ovaj nosTeam FM 2014.
Uglavnom ovaj FM je ispeglana 13. I dosta je brži.![]()
- Averus
#8430 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Joj Lare jbt i dalje ne mogu da vjerujem da je ovako dobra igra

- Butmiran
#8431 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Života mi ja se evo ne skidam s kompa od juče.Averus wrote:Joj Lare jbt i dalje ne mogu da vjerujem da je ovako dobra igra
Malo je reći da je dobra igra.
- scooby_dooby_doo
#8432 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
FM14 fino piči ,samo jos cekam crash 
-
T-pain
#8433 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
betonButmiran wrote:Života mi ja se evo ne skidam s kompa od juče.Averus wrote:Joj Lare jbt i dalje ne mogu da vjerujem da je ovako dobra igra
![]()
Malo je reći da je dobra igra.
-
brazzo19
#8434 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma sta vam je , ja skinuo igricu , prosao par misija , dosao do onog dijela kad trazim kamp od onih i ubijam vukove sa strijelom po sumi , nije mi nesto legla i obrisem a pravo je glatko isla sto se tice grafike i svega , zar je toliko dobra igra da ponovo instaliram , navukli ste me opet sa komentarima vasim 
-
Mustang1
#8435 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako ti ja kazem da je dobra koji je u zivotu 3 igrice prelazio i presao vise od 50 u zivotu
Ne racunamo sportske igre , Nindja kornjace na terminatoru,Far Cry na pc.u i GTA SA
Mislim da je to to
I Lara 
-
T-pain
#8436 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
meni dosad najbolji dio Tombradier-a definitivno grafika je boli glava, prica itd.Pocetak je malo dosadan, al kad uletis u story samo cekas sljedeci dogadjaj, jednostavno te zainteresuje, bar je meni tkao bilo..brazzo19 wrote:Ma sta vam je , ja skinuo igricu , prosao par misija , dosao do onog dijela kad trazim kamp od onih i ubijam vukove sa strijelom po sumi , nije mi nesto legla i obrisem a pravo je glatko isla sto se tice grafike i svega , zar je toliko dobra igra da ponovo instaliram , navukli ste me opet sa komentarima vasim
- SmokingMan
#8437 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Lagano se počela F1 sezona sa Scuderiom...

- Averus
#8438 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Negdje ranije sam napisao - Tomb Raider je meni bila užasna igra. Kamera, upravljanje, misije, atmosfera... Sve je bilo nesređeno i dosadno. Lara k(l)ocka sa sisama i pištoljima, protivnici generični i neinteresantni.brazzo19 wrote:Ma sta vam je , ja skinuo igricu , prosao par misija , dosao do onog dijela kad trazim kamp od onih i ubijam vukove sa strijelom po sumi , nije mi nesto legla i obrisem a pravo je glatko isla sto se tice grafike i svega , zar je toliko dobra igra da ponovo instaliram , navukli ste me opet sa komentarima vasim
Ovaj Tomb Raider je revolucija serijala i, ako nastave u ovom duhu, mislim da će to biti slijedeći serijal na spisku igara koje ću da igram od-do! Svakako se otmi tom prvom dojmu, inače ćeš propustiti je*eno dobru avanturu!
- Quaresma
#8439 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja jedva cekam novu laru
volio bih da bude pravi next gen, za nju ne bih zalio iskesirati pare za dvije gtx 780 i tamo intel 3980x
ja volim laru, lara voli mene

volio bih da bude pravi next gen, za nju ne bih zalio iskesirati pare za dvije gtx 780 i tamo intel 3980x
ja volim laru, lara voli mene

-
brazzo19
#8440 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
E jesam glup sto sam obrisao instalaciju , valja sad ponovo sve skidat i instalirat , nalozili ste me 
-
Madrid
#8441 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igrao sam malo Arkham origins, provjerena formula, kao i prijasnji nastavci, sada im moze proci, al ako za sljedeci nastavak ne uvedu znatne promjene crno im se pise...
Uglavnom presao sam 10% i igra je dobra, radnja se desava prije prva 2 nastavka, pa je Batman malo zeleniji, okrutniji, to mi se sviđa, dobre su misije rjesavanja ubistava i borbe protiv znacajnijih neprijatelja su predobro urađene...
Minus je opet nekako jednolicna mapa i dosta toga izgleda kao da je vec viđeno, uglavnom malo noviteta, al ko voli Batmana uzivat ce u igri
Uglavnom presao sam 10% i igra je dobra, radnja se desava prije prva 2 nastavka, pa je Batman malo zeleniji, okrutniji, to mi se sviđa, dobre su misije rjesavanja ubistava i borbe protiv znacajnijih neprijatelja su predobro urađene...
Minus je opet nekako jednolicna mapa i dosta toga izgleda kao da je vec viđeno, uglavnom malo noviteta, al ko voli Batmana uzivat ce u igri
- szlava
#8442 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Veliki sam ljubitelj moto igara ali ovo poceo malo i izbrisao sve je super ali upravljanje mi je totalno ne realno ove sve igre koje su simulacija neke voznje nisat bez volana a nisam u stanju da uzmem nesto takvoz1xter wrote:Lagano se počela F1 sezona sa Scuderiom...![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8443 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne znam je li neko ovdje postavljao, ali znam da im je prodaja loša. iznenađujuće, i to upravo iz razloga koje si ti naveo.Madrid wrote:Igrao sam malo Arkham origins, provjerena formula, kao i prijasnji nastavci, sada im moze proci, al ako za sljedeci nastavak ne uvedu znatne promjene crno im se pise...
zato što su prethodna dva bili dobri, pa je ovaj, iako sasvim, sasvim solidna igra, zakazao, jer nije digao ljestvicu. hebiga, GTA uradi to svaki put.
- Layne
#8444 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma dobar origins.
Batman vs Deathstroke
Jebi ga, tek sam počeo igrat', ova borba mi je do sad najbolja
Al' prvi put (ovo pretpostavljam) protiv onog elektrušnera, kako se već zove, mi je bio koma
Batman vs Deathstroke
Jebi ga, tek sam počeo igrat', ova borba mi je do sad najbolja
Al' prvi put (ovo pretpostavljam) protiv onog elektrušnera, kako se već zove, mi je bio koma
- Averus
#8445 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne gotivim betmena otkako su poceli fanboys dizati ga u bogove zbog filmova, a sad i igrica...
Ova nova igra je dobila lose kritike, a ovi su napisali odlican review i dali prenisku ocjenu cisto iz razloga sto je igra razocarenje:
http://www.destructoid.com/review-batma ... 4357.phtml
Ova nova igra je dobila lose kritike, a ovi su napisali odlican review i dali prenisku ocjenu cisto iz razloga sto je igra razocarenje:
http://www.destructoid.com/review-batma ... 4357.phtml
-
Madrid
#8446 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ja sam se sokirao na toj borbi protiv elektra, ocekujem neku gust okrsaj, opuca ga jednom i ...Layne wrote:Ma dobar origins.
Batman vs Deathstroke![]()
Jebi ga, tek sam počeo igrat', ova borba mi je do sad najbolja![]()
Da se razumijemo igra je dobra, meni licno bolja od A. City, al jednostavno nema dovoljno novosti...
Asylum mi je i dalje omiljeni, tamo je Joker razvalio, a i one misije sa Scarecrowom su neprevaziđene sto se tice atmosfere...
- paranormalan
#8447 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam igrao Betmena nikad i nezz sta da ocekujem ali ok vrijedi pokusati i Tomb Raider me iznenadio
Krenem da skinem ovog Arkham Origins, ali onda vidim kako raja hvali ovaj Arkham City prebacim se da i njega skinem
al onda nesto kontam pa red bi bio skinuti i Arkham Asylum
Tako da od jedne igre ja dobih tri ako mi Asylum ne legne ova dva lete momentalo
Krenem da skinem ovog Arkham Origins, ali onda vidim kako raja hvali ovaj Arkham City prebacim se da i njega skinem
Tako da od jedne igre ja dobih tri ako mi Asylum ne legne ova dva lete momentalo
-
Mustang1
#8448 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo ga nakon mnogo prolivenog znoja uspio sam sastaviti tim solidan .. I sad mi je zao i planiram da rasprodam sve
Pa bolje sam igrao sa Soldadom,Bentekeom,Youngom,Valenciom nego sa ovima
Pobjede ja nemam u 5 utakmica sa ovim timom

-
Madrid
#8449 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne znam kako je 14-ci, al na fifa 13 je bilo ravno samoubistvu imat 2 beka sa high att. work rateom...
Sad ne znam jel ti ta oboica imaju high, al sve mi se cini da imaju
U tom slucaju ti se obrana raspada protiv jacih wingera, bekovi nikad nisu na mjestu, pusti brzinu...
I dovedi Ramireza, taj covjek drobi u sredini...
Sad ne znam jel ti ta oboica imaju high, al sve mi se cini da imaju
U tom slucaju ti se obrana raspada protiv jacih wingera, bekovi nikad nisu na mjestu, pusti brzinu...
I dovedi Ramireza, taj covjek drobi u sredini...
-
Mustang1
#8450 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma ne mogu sa drugim bekovima .. Onda mi odose protivnicka krila .. Ovako ih zaustavljam cesto ali najvise golove iz kornera primim
Znam da je Ramires dobar ali i on jedino brzinu ima Fellaini je jak ko konj .. Sve je ovo dobro vjeruj jer sam ovakvu odbranu imao i prije i dogurao sam do druge lige .. A sad sam u cetvrtu ispao .. Nekad naleti period nikoga ne mogu pobjediti a nekad sve pobjedjujem .. A najvise me jebu Biaibany i Ibarbo .. Odose u pm ne mozes ih pofatati radi njih sam i kupio brze bekove svakim drugim pobjegne i sharawey i svi ostali
Bit ce ovo dobro dok malo uigram ekipu
Fali mi jos samo Kompany u odbrani ili cu Thiaga Silvu vidjet cemo
Znam da je Ramires dobar ali i on jedino brzinu ima Fellaini je jak ko konj .. Sve je ovo dobro vjeruj jer sam ovakvu odbranu imao i prije i dogurao sam do druge lige .. A sad sam u cetvrtu ispao .. Nekad naleti period nikoga ne mogu pobjediti a nekad sve pobjedjujem .. A najvise me jebu Biaibany i Ibarbo .. Odose u pm ne mozes ih pofatati radi njih sam i kupio brze bekove svakim drugim pobjegne i sharawey i svi ostali
Bit ce ovo dobro dok malo uigram ekipu
Fali mi jos samo Kompany u odbrani ili cu Thiaga Silvu vidjet cemo