http://www.sais-jhu.edu/Ženski Dr.Med wrote:saisu??GandalfSivi wrote:Dakle, kao sto obecah, evo me u SAISu, cekam Zlajin govor, sjedim u prvom redu sa Schwartz Schillingom, i lik NE SPAVA!!!
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- GandalfSivi
#8426 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- mO k3
#8427 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
hvala drug.. haj javi sta imaGandalfSivi wrote:http://www.sais-jhu.edu/Ženski Dr.Med wrote:saisu??GandalfSivi wrote:Dakle, kao sto obecah, evo me u SAISu, cekam Zlajin govor, sjedim u prvom redu sa Schwartz Schillingom, i lik NE SPAVA!!!
- GandalfSivi
#8428 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zlaja sa crvenom kravatom i znackom SDPa, normala 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#8429 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Cuj delegat. U svoje politicke,nacionalisticke i druge fiks ideje i frustracije ne uvrstavaj ime ubijenog (u glavu upucanog) Vedrana.1pajdo wrote:Što se tiče FTV-a pa on je od navijača (huligana) napravio heroje. Nije uopće spomenuo ranjavanje Zadre (sumnjam da ti uopće za to znaš upravo zbog FTV-a). Nije kritizirao Kebu jer svojim ovlastima oslobađa huligane.
, a jedan narod potpuno diskriminirano naziva ustašama, škutorima, fašistma.
Da li' si bio tada kada se sve desavalo u Listici? Ako jesi onda si mogao cuti salve ispucane iz vatrenog oruzija. Onda si mogao vidjeti policajce u uniformama koji pucaju po navijacima. I dan danas duboko sam uvjeren da je Vedrana ubio jedan od policajaca ,sto s kasnije poksali sakriti prozivanjem tog Knezovica ,da je pucao prvo kalasnjikovom (trebao im je i kalasnjikov u cijeloj lazi jer pored ubijenog vedrana upucano je barem jos 8 momaka) pa onda kasnije prica da je oteo pistolj od policajca i pucao put navijaca
Isti taj Knezovic bjezi tu istu noc iz zatvora u listici,tj. policijske stanice. kasnije je bilo i snimaka kako se setucka po Zagrebu,znaci i granicu je presao.
Halo delegat tebi i poslije svega ovoga nista ,KAO,nije jasno???? Nije ti jasno o kakvoj se situaciji radilo dole i koliko je ta policija u listici bila "objektivna" ,a fakticki je bila jedini i glavni krivas za sve dole sto se desilo.
I da,ja cu tu istu Listicu uvijek smatrati mjestom koje je tolerantno fasizmu,sovinizmu i koje,odobravajuci ili presutno krije ubice i ljude koji su ranili i druge momke taj dan
Cast izuzetcima,a poslije svega toga sam upoznao 2 momaka,poslovno,koji su mi ispricali kako je cijelo to jutro lokalna radio stanica pustala nacionalisticke i sovinisticke pjesme,gdje je prednjacio onaj idiot Tomson. Toj dvojici momaka svaka cast,jer smo priicali o svemu tome,i garant ima jos takvih ljudi u Listici,ali definitivno vecina je horski zagraktala "turci i balije dosli da ruse nas grad neka su ih pobili" i slicne fasisticke gluposti.
I ne petlja vise u svoje price ta desavanja jer sve to nema nikakve veze sa trenutnom politickom situacijom.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8430 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ultima_palabra wrote:Javi @Banksy da je briše sa spiska
- mO k3
#8431 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
a sta ti radis tamo??GandalfSivi wrote:Zlaja sa crvenom kravatom i znackom SDPa, normala
-
detroit-mercy
#8432 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa zar ne vidis da salje priopcenja za javnostŽenski Dr.Med wrote:a sta ti radis tamo??GandalfSivi wrote:Zlaja sa crvenom kravatom i znackom SDPa, normala
- Alfons Kauders
#8433 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sijedi otkrio crystal meth...GandalfSivi wrote:Dakle, kao sto obecah, evo me u SAISu, cekam Zlajin govor, sjedim u prvom redu sa Schwartz Schillingom, i lik NE SPAVA!!!
- Banksy
#8434 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
vi ste je staviliultima_palabra wrote:Javi @Banksy da je briše sa spiska
- Banksy
#8435 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Uvijek je to bila ista priča, ko je znao čitati ...Nass wrote: Promjena price....
Pusić: Hrvatska ne treba odlučivati o BiH
Potpredsjednica Hrvatske narodne stranke (HNS) i predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s Europskom unijom Vesna Pusić izjavila je kako se Hrvatska ne bi trebala miješati u unutarnje stvari Bosne i Hercegovine te kako ne bi trebala ni odlučivati što će se u susjednoj državi raditi.
'Hrvatska može imati svoje mišljenje. Različiti ljudi mogu imati različite stavove, no sigurno je da se nikakve odluke u vezi s BiH ne mogu donositi ovdje (u Hrvatskoj)', kazala je Vesna Pusić u izjavi koju u ponedjeljak prenosi sarajevski 'Dnevni avaz'.
- GandalfSivi
#8436 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Exkluzivno za sa-x, live iz SAIS-a, vas GandalfSivi. Evo Zlaja objasnjava Amerima zasto je bitno da nas guraju. Malo je konfuzan, ali dobar...Ženski Dr.Med wrote:a sta ti radis tamo??GandalfSivi wrote:Zlaja sa crvenom kravatom i znackom SDPa, normala
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#8437 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sto su blize EU dalje su od mijesanja u BiHzagazaga wrote:svi će oni sa spiska na spisak, ko ping-pong loptice.........izbori se bliže!
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#8438 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
IVO JOSIPOVIĆ
Formiranje nestabilne vlasti u BiH ugrožava stabilnost cijele regijeBLA,BLA,BLA.........
Ja se zovem Ivana a tata me zove zlato

Formiranje nestabilne vlasti u BiH ugrožava stabilnost cijele regijeBLA,BLA,BLA.........
Ja se zovem Ivana a tata me zove zlato
-
Nuclear Winter
#8439 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
GandalfSivi wrote:Exkluzivno za sa-x, live iz SAIS-a, vas GandalfSivi. Evo Zlaja objasnjava Amerima zasto je bitno da nas guraju. Malo je konfuzan, ali dobar...Ženski Dr.Med wrote:a sta ti radis tamo??GandalfSivi wrote:Zlaja sa crvenom kravatom i znackom SDPa, normala
Znači zlaja je ok,šiling ne vaspa,samo nam daj sliku te dobre koke ako može
- GandalfSivi
#8440 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A evo nam i Dodikovih 
- GandalfSivi
#8441 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije Schilling, do mene, nakav je sto je bio sef OSCEa cetiri godine, Jacque nesta...
- prljavi Hare
#8442 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Imal' precjednika licno?GandalfSivi wrote:A evo nam i Dodikovih
- GandalfSivi
#8443 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vrh!!! Pita nakav HDZovac moderatora hocete li zovnuti Dodika i Covica da kazu drugu stranu, kaze moderator, bit ce nakva konferencija u Sarajevu, mogu oni i tamo 
- prljavi Hare
#8444 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hoce,bice uskoro sajam meda i ljekobilja!!GandalfSivi wrote:Vrh!!! Pita nakav HDZovac moderatora hocete li zovnuti Dodika i Covica da kazu drugu stranu, kaze moderator, bit ce nakva konferencija u Sarajevu, mogu oni i tamo
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8445 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Žak Klajn?GandalfSivi wrote:Nije Schilling, do mene, nakav je sto je bio sef OSCEa cetiri godine, Jacque nesta...
- Komrad
#8446 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
zar nije taj krepo... Žak Klajn?GandalfSivi wrote:Nije Schilling, do mene, nakav je sto je bio sef OSCEa cetiri godine, Jacque nesta...
- Komrad
#8447 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
prljavi Hare wrote:IVO JOSIPOVIĆ
Ja se zovem Ivana a tata me zove zlato![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerovatno su i oni nemiri u Hrvatskoj posljedica formiranja vlasti u BiH...
Neka se Ivo Josipovic drzi Hrvatske i neka se potrudi da Hrvatska ne postane najnestabilnija zemlja u regionu
- prljavi Hare
#8448 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ma oni su zauzeti......crtaju grafite po Mostaruzagazaga wrote:GandalfSivi wrote:Vrh!!! Pita nakav HDZovac moderatora hocete li zovnuti Dodika i Covica da kazu drugu stranu, kaze moderator, bit ce nakva konferencija u Sarajevu, mogu oni i tamo
I rade na unapredjenju uzgoja peradi!

- BiH-x
#8449 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I novorenoviranu muzicku skolu u Mostaru su sjebalizagazaga wrote:ma oni su zauzeti......crtaju grafite po MostaruGandalfSivi wrote:Vrh!!! Pita nakav HDZovac moderatora hocete li zovnuti Dodika i Covica da kazu drugu stranu, kaze moderator, bit ce nakva konferencija u Sarajevu, mogu oni i tamo![]()

Primitivcine odvratne
- GandalfSivi
#8450 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Taj, taj, drzi se... A i nije on iz OSCEa, nakav Bob je bio...Chmoljo wrote:Žak Klajn?GandalfSivi wrote:Nije Schilling, do mene, nakav je sto je bio sef OSCEa cetiri godine, Jacque nesta...