NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Zavatoni

#8426 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Zavatoni »

Taktika protiv lakersa će biti 'fauliraj Howarda kad god si u prilici'...3 od 14...svašta...
Zavatoni

#8427 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Zavatoni »

Nash...LA hipster... :lol:

Image
hrastov žižak

#8428 Re: NBA - National Basketball Association

Post by hrastov žižak »

Zavatoni wrote:Taktika protiv lakersa će biti 'fauliraj Howarda kad god si u prilici'...3 od 14...svašta...
ta taktika ima i svoje službeno ime :wink: :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Hack-a-Shaq

a Neš u ovom: fuj :x

btw, drago mi je što Brada pobjego od ovih hipsterčina :evil:
Image
Rob_Atl

#8429 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

Odgodjena tekma brooklyn-knicks do daljnjeg...
shalla

#8430 Re: NBA - National Basketball Association

Post by shalla »

Jbt tito, ovdje mnogi počeli otpisivat Lakerse poslije jedne, hej, JEDNE utakmice...
Kako ste smiješni... Kako jednom Shaq reče, sezona počinje poslije all-star tekme, ovo dotad je prdimahovina :mrgreen:
just principe

#8431 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

shalla wrote:Jbt tito, ovdje mnogi počeli otpisivat Lakerse poslije jedne, hej, JEDNE utakmice...
Kako ste smiješni... Kako jednom Shaq reče, sezona počinje poslije all-star tekme, ovo dotad je prdimahovina :mrgreen:

Takodjer se slazem, ali ako ovaj Brown i u play offu ostane trener zna se da tamo nemaju sta traziti. Zbog toga bi volio da jos koju izgube ne bi li ovaj dobio nogu :-)
MaroonBrigade

#8432 Re: NBA - National Basketball Association

Post by MaroonBrigade »

shalla wrote:Jbt tito, ovdje mnogi počeli otpisivat Lakerse poslije jedne, hej, JEDNE utakmice...
Bosna i Hercegovina, zemlja strucnjaka :lol:

:sax:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8433 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Image

:lol: :mrgreen:
hrastov žižak

#8434 Re: NBA - National Basketball Association

Post by hrastov žižak »

On je i Reja oćero :mrgreen:
hypko_nurko

#8435 Re: NBA - National Basketball Association

Post by hypko_nurko »

sinoc mu je pokazao ko je bitch
hrastov žižak

#8436 Re: NBA - National Basketball Association

Post by hrastov žižak »

Bradominacija!
Mustang1

#8437 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mustang1 »

Wow ! Ovo se zove Explozija igraca :D
hrastov žižak

#8438 Re: NBA - National Basketball Association

Post by hrastov žižak »

Kako mi je drago što pogledah Hardenov debi za Hjuston protiv Detroita. Kakva ljepota, kako veličanstven događaj, kakva epifanija! Ovaj genije, od svemira izabrani majstor, je uspio da utrpa 37 koševa, 12 puta asistira saigračima, uhvati 6 skokova, ukrade 4 lopte, izgubi 4 i napravi jednu blokadu . Eto zašto sam govorio da je ovo ogroman gubitak za Oklahomu. Jedna utakmica je premalo, ali ponavljam, čovjek je prva opcija, a ne neka jebena treća. Neko napisa da je Martin sličan igrač Hardenu. Uskoro će spoznati kakvu glupost je izrekao. Martin je jednodimenzijalan. Harden je raskošan, vrlo inteligentan, vrhunski igrač. Ako vam se da nađite na jutjubu, sigurno će neko postaviti, njegove poteze iz utakmice, od savršenih driblinga, šuteva za tri, ulaza, pa do najluđih asista. Detroit je slaba ekipa, ali nije mala stvar ih pobijediti na njihovom terenu, uz gomilu poluproizvoda na klupi, pa ni petorku ne čine legitimni starteri. Ašik je sjajan odbrambeni, dok je bio na terenu reket je bio zaključan, držao je Monroa u šaci, a ovaj je samo jednom uspio da ga nadigra 1 na 1. Lin je dobar pik igrač, i ništa više od toga. Sve što dobro uradi u napadu često usere neobjašnjivo glupim odlukama i ulazima. Delfino odlična pomoć s klupe, spot-ap situacije koristi maksimalno. Još vrijedi spomenuti i Parsonsa, te Grega Smitha koji se povrijedio na kraju tekme. I to je to što se tiče širine. Premalo. Možda još neki igrač dobije priliku, ali ništa značajno se neće promjeniti. Hjuston neće biti nikakav faktor ove sezone, ali iduće godine će dobiti prostora na salariju i imaće za max ugovora. Ako to pametno urade, ovo će postati još zanimljivija momčad. Njihov problem je neuigranost, što je rezultiralo gomilom izgubljenih, ali i nesposbnost igrača da nakon što ne prođe akcija igraju 1 na 1. Samo Harden može 1 na 1, a Lin i Parsons ponekad. Ni odbrana nije sjajna, ali tu je Ašik da drži balans.
Samo naprijed, Brada!
dert

#8439 Re: NBA - National Basketball Association

Post by dert »

Ohoho Lakers :lol: odlicno, odlicno :-D kakav start :-D Portland ih rasurio ko dijete zvecku :thumbup:
Eno i Stiv im se povrijedi :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#8440 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

dert wrote:Ohoho Lakers :lol: odlicno, odlicno :-D kakav start :-D Portland ih rasurio ko dijete zvecku :thumbup:
Eno i Stiv im se povrijedi :roll:
Nista novo. Kod Blazersa su uvijek prolazili ko bosi po trnju. To mi i nije neki pokazatelj.
Zizak, mozda je gubitak za Thundere, ali je dobitak za Hardena. Yebo vise sesticu, covjek moze vise.
duplanula

#8441 Re: NBA - National Basketball Association

Post by duplanula »

hrastov žižak wrote:Kako mi je drago što pogledah Hardenov debi za Hjuston protiv Detroita. Kakva ljepota, kako veličanstven događaj, kakva epifanija! Ovaj genije, od svemira izabrani majstor, je uspio da utrpa 37 koševa, 12 puta asistira saigračima, uhvati 6 skokova, ukrade 4 lopte, izgubi 4 i napravi jednu blokadu . Eto zašto sam govorio da je ovo ogroman gubitak za Oklahomu. Jedna utakmica je premalo, ali ponavljam, čovjek je prva opcija, a ne neka jebena treća. Neko napisa da je Martin sličan igrač Hardenu. Uskoro će spoznati kakvu glupost je izrekao. Martin je jednodimenzijalan. Harden je raskošan, vrlo inteligentan, vrhunski igrač. Ako vam se da nađite na jutjubu, sigurno će neko postaviti, njegove poteze iz utakmice, od savršenih driblinga, šuteva za tri, ulaza, pa do najluđih asista. Detroit je slaba ekipa, ali nije mala stvar ih pobijediti na njihovom terenu, uz gomilu poluproizvoda na klupi, pa ni petorku ne čine legitimni starteri. Ašik je sjajan odbrambeni, dok je bio na terenu reket je bio zaključan, držao je Monroa u šaci, a ovaj je samo jednom uspio da ga nadigra 1 na 1. Lin je dobar pik igrač, i ništa više od toga. Sve što dobro uradi u napadu često usere neobjašnjivo glupim odlukama i ulazima. Delfino odlična pomoć s klupe, spot-ap situacije koristi maksimalno. Još vrijedi spomenuti i Parsonsa, te Grega Smitha koji se povrijedio na kraju tekme. I to je to što se tiče širine. Premalo. Možda još neki igrač dobije priliku, ali ništa značajno se neće promjeniti. Hjuston neće biti nikakav faktor ove sezone, ali iduće godine će dobiti prostora na salariju i imaće za max ugovora. Ako to pametno urade, ovo će postati još zanimljivija momčad. Njihov problem je neuigranost, što je rezultiralo gomilom izgubljenih, ali i nesposbnost igrača da nakon što ne prođe akcija igraju 1 na 1. Samo Harden može 1 na 1, a Lin i Parsons ponekad. Ni odbrana nije sjajna, ali tu je Ašik da drži balans.
Samo naprijed, Brada!

Drago mi je za Hardena, covjek je vrijedan svake pare. Ne govorim ovo na bazi jedne utakmice, ali gledao sam statistiku za proslu sezonu. I ocekivao sam da covjek ode, mada vjerujem, da je zelio prsten, trebao je ostati u OKC jer je OKC dobra i uigrana ekipa i posamarali su sve pred sobom :). Harden jeste zasluzio startnu petorku ali hajmo biti realni, ko ce ostaviti Duranta na klupi :).
agent_zero

#8442 Re: NBA - National Basketball Association

Post by agent_zero »

A ko govori da bi durant ostao na klupi?

FIno harden umjesto onog sada već beskorisnog thabe sefaloshe na dvici.
Tomahawk11
Globalni moderator

#8443 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Svicko wrote:
Tomahawk11 wrote:
Svicko wrote:Ljudi, ima li iko NBA League Pass, i znate li kako to funkcioniše?

Možemo li teoretski ja i haver dijeliti 1 pass za sezonu ili.. ko zna više o tome.
Prosle sezone je oko Nove godine bilo besplatno, znam da sam gledao tekme. Ove sezone....ne znam.

Ima i ove sezone, ali moraš ukucati broj kreditne kartice, i fino te svežu, te ako regularno ne otkažeš pretplatu na vrijeme, zaračunaju ti kao da kupuješ i naplate ti cijelu sezonu.

Hem što se zna desit da im padne stranica / my account meni, pa ne možeš otkazati pretplatu / ili nema opcije u meniju da otkažeš... tako sam čuo od nekih ljudi danas što su imali nba league pass.

uglavnom, haman pa jeftini pokušaj pljačke. zaobilazim.
Evo poslali su mi free trial za ovo 5-6 dana, pa ako se odlucim...necu se odluciti, al mogu pogledati sta sad za vikend :mrgreen:
just principe

#8444 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

to Zache legendo
helloteletovic

#8445 Re: NBA - National Basketball Association

Post by helloteletovic »

Prva petorka Portlanda ukupno: 103 poena od 116, sta reci!? :D
duplanula

#8446 Re: NBA - National Basketball Association

Post by duplanula »

helloteletovic wrote:Prva petorka Portlanda ukupno: 103 poena od 116, sta reci!? :D
slaba klupa? :P
Rob_Atl

#8447 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

Harden potpisao ugovor vrijedan 80 mil na 5 god...zato je i otisao jer OKC nebi bio u stanju platiti ovoliko zbog salary cap
Ras Al Ghul

#8448 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Ras Al Ghul »

Šta je sa ovim Lejkerisma ne mogu raspali Dallas dobiti, pa sad poraz od Portlanda, ne mogu da vjeruje :shock: , Kobe je.bo Howarda pucaj brate siluj sve kao i dosad :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8449 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Howard dao 33 poena, o čemu ti :roll:
Tkd

#8450 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tkd »

Harden :shock:
Lillard je awesome.
Howard :shock:
Vasquez počeo dijeliti asiste kao Nash svojevremeno.

Lakersi opet izgubiše, no to ne mora ništa da znači. Tako je i HEat gubio pa su na kraju postali prvaci.
Post Reply