covjece hocu li se ja ove godine sminkati na plazu
hahahha
Moderator: anex
ima ih takvih lejdi, sjecam se koliko sam se jedne godine ibretila napucanim i ful nasminkanim curama koje do vode odu samo da skvase nogiceladyblue18 wrote:![]()
![]()
jes eto moram voditi racuna o outfitu i make up-u na plazi, mislim fakat...
Ma svakome njegovo, ali to nije odmor vec samo zelja da se bude vidjen i primjecen pa kako god, kao da im nije dosta toga u Sa, ali hajdeVenomousV wrote:ima ih takvih lejdi, sjecam se koliko sam se jedne godine ibretila napucanim i ful nasminkanim curama koje do vode odu samo da skvase nogiceladyblue18 wrote:![]()
![]()
jes eto moram voditi racuna o outfitu i make up-u na plazi, mislim fakat...
Eto vidis, a meni je bila super.Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ona Baleina tonirana krema je "bezze" bar za moje lice, ha je nanijela ha nenanijela istozalim sad i za ono malo jada od para sto dadoh za nju, da sam barem odma kupila niveinu toniranu postedila bih se ovolikog razocarenja
eto toliko
swirl wrote:Eto vidis, a meni je bila super.Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ona Baleina tonirana krema je "bezze" bar za moje lice, ha je nanijela ha nenanijela istozalim sad i za ono malo jada od para sto dadoh za nju, da sam barem odma kupila niveinu toniranu postedila bih se ovolikog razocarenja
eto toliko

Ja danas vala ni maskare nisam stavila.Michun wrote:sta ste se to usutile...ne sminkate se ljeti, sta li?
ili ste po odmorima?
Jutros, mrva sjene i maskara, ispod krema za suncanje 30SPf i sjajilo..Michun wrote:sta ste se to usutile...ne sminkate se ljeti, sta li?
ili ste po odmorima?
joooj, slabo kod nas toga jos uvijek ima.*mima* wrote:haj michunko kad si tu.........interesuje me neka kvalitetna podloga za sminku......ali da se moze kupiti kod nas.....ima li sta za puder i za sjene u jednom
Michun wrote:joooj, slabo kod nas toga jos uvijek ima.*mima* wrote:haj michunko kad si tu.........interesuje me neka kvalitetna podloga za sminku......ali da se moze kupiti kod nas.....ima li sta za puder i za sjene u jednom
ako naletim na neku, javim ti.
nisam primjetila, ali mozda je doslo od kad ja nisam zavirivala po radnjama*mima* wrote:Michun wrote:joooj, slabo kod nas toga jos uvijek ima.*mima* wrote:haj michunko kad si tu.........interesuje me neka kvalitetna podloga za sminku......ali da se moze kupiti kod nas.....ima li sta za puder i za sjene u jednom
ako naletim na neku, javim ti.
oki....hvala.....onda ci ja pogledat....ne znam ima li kod nas......Dior AirFlash Spray Foundation ili Chanel Lift Lumiere
Eeeeee vidish to bih mogla pokushat'VenomousV wrote:ja je uzela da mogu miksat s puderom
NE trljaj oci, mojoj je mami nedavno od trljanja ociju pukao kapilar, oteklo joj oko, zavrsila u hitnoj.drekalica28 wrote:Ja danas vala ni maskare nisam stavila.Michun wrote:sta ste se to usutile...ne sminkate se ljeti, sta li?
ili ste po odmorima?![]()
I baš mi je dobro....morem i oči trljat do mile volje.