Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve dok se trazi nacin da se nesto blokira i unistava a ne da se dogovara i gradi...biti ce nam ovako sa ovim kriminalcima.
Opet pitam...sta podguzne muhe tipa kolinda i ostali botovi imaju od svega ovog...isto pitanje mogu postaviti svim botovima koji propagiraju ovakve ludosti i gluposti ?
Dakle hoce ljudi da brane sistem koji ne postoji nigdje u svijetu a kada im kazes da to nije normalno,onda trazis unitarnu BiH...mene zivo zanima da li ovi koji koriste taj termin vjeruju 1% u to sto pricaju ?
howdy wrote: ↑01/02/2022 20:11
Dragan Čović je govorom u NSRS ispratio sam sebe u političku penziju
Sramotno i strasno je ono sto je tamo govorio.
Ali sta ocekivati od fasiste i kriminalca ?
Ja iskreno od njih nista dobro ne ocekujem...nebitno koje etnije bili...svi su kriminalci,samo nema niko volju ni muda da to presjece...dokaza ima milijarde.
TomANDJerry wrote: ↑01/02/2022 19:53
Mislim da kod probosanske strane postoji i previse zabrinutosti zbog blokade. Neka je sve blokirano, sta tu mozes ???
HDZ i SNSD sigurno imaju dovoljno politicke moci da sve blokiraju i tu nema spasa, ALI oni blokiraju i sebe --- ustvari vjerovatno vise stete nanesu Banja Luci ili Mostaru - nego Sarajevu svojim blokadama
Mi se trebamo okrenuti da lopovsku SDA, pola SDP-a i jos tih par kriminalnih organizacija pošaljemo na smetljiste historije --- a drzava ce opstati, za to sigurno nema dovoljno snage da se promijeni ni u RS-u niti u zapadnom Mostaru.
Pa Rusija jos uvijek ne moze natjerati Evropu da prizna Krim kao dio Rusije, a da Dragan Covic natjera nekoga da prizna Grude, Ljubuski i par sela kao dio "debele kifle" Hrvatske ili RS kao dio velike Srbije.
Ja hocu dobiti popizditis kad se mjesecima svadjaju,pa onda sastanu da podijele pare,te nastave rat. Blokiraj sve,jebi mu mater...zato znam da je bake isti
Bez obzira na sve s Hrvatima se treba iskreno pokusati napraviti "dzentlmenski" dogovor. Druga stvar naravno ako stvarno nema zelje s druge strane.
Odnosi s Hrvatskom su vrlo bitni za BiH jer srpski nacionalizam poznaje samo silu i nece odustati od BiH jos dugo dok Hrvatska ipak mora glumiti europejca, a za pravljenje entiteta u BiH ne postoji kapacitet. Zatezanja s Hrvatima treba izbjeci ako je ikako moguce i ne dozvoliti radikalizaciju ni po koju cijenu.
AllFather wrote: ↑01/02/2022 20:01
Mislim da je danasnjim govorom shvatio da je poražen, nekako je anemično izgledao. Shvatio je da je Hrvata manje od 10 odsto, ispod 320 000 na prostoru cijele Bosne i Hercegovine sigurno. Ostala je dole mrtva Škutorija gdje su većina i to je to. Nacionalna manjina su, ništa više realno,
Nije bitan broj. Njihova kolektivna prava, kao i kolektivna prava drugih naroda ne smiju biti ugrozena. I to u cijeloj BiH. Ali kako se oni odricu 49%, tako bi htjeli biti vladajuca kasta na 51% a to bas tako i nece ici kako su zamislili.
Slazem se. Ali kako onda da jedan Kanton daje vise delegata jednog naroda u DN FBiH od drugi Kantona. Jer kao sto se ekipa oko Kolinde poziva na to da brojnost nije bitna.
mo-town wrote: ↑01/02/2022 20:08 Nije bitan broj. Njihova kolektivna prava, kao i kolektivna prava drugih naroda ne smiju biti ugrozena. I to u cijeloj BiH. Ali kako se oni odricu 49%, tako bi htjeli biti vladajuca kasta na 51% a to bas tako i nece ici kako su zamislili.
Slazem se. Ali kako onda da jedan Kanton daje vise delegata jednog naroda u DN FBiH od drugi Kantona. Jer kao sto se ekipa oko Kolinde poziva na to da brojnost nije bitna.
Kolinda je opet trenutno zauzeta ...odgovorice kasnije.
Login77777 wrote: ↑01/02/2022 20:22
Kolinda je opet trenutno zauzeta ...odgovorice kasnije.
Ma pusti Kolindu.
Nego ovo bi bio pravi predmet za Sud u Strazburu.
Bangalore_ wrote: ↑01/02/2022 20:29
Eno UZP-TV:u prijete da će biti "prisiljeni" na samoupravu i da se to može kroz kantone provuči. Izletilo je i treći entitet bez ikakvog umotavanja.
Zašto ste svoj kanal nazvali po propalom UZP projektu? Ko vas je tu tjerao?
zippoo87 wrote: ↑01/02/2022 20:12
Sve dok se trazi nacin da se nesto blokira i unistava a ne da se dogovara i gradi...biti ce nam ovako sa ovim kriminalcima.
Opet pitam...sta podguzne muhe tipa kolinda i ostali botovi imaju od svega ovog...isto pitanje mogu postaviti svim botovima koji propagiraju ovakve ludosti i gluposti ?
Dakle hoce ljudi da brane sistem koji ne postoji nigdje u svijetu a kada im kazes da to nije normalno,onda trazis unitarnu BiH...mene zivo zanima da li ovi koji koriste taj termin vjeruju 1% u to sto pricaju ?
Meni je još smješnije s kojom mržnjom napadaju unitarnu BiH, kao to je neko apsolutno zlo a ne znam koja to država na svijetu nije unitarna, pričam o normalnim državama
mO k3 wrote: ↑01/02/2022 20:45
Ako mu ovaj govor danas ne uništi političku karijeru onda neće nikada …. Vojvoda Čović
Onda ti nisi bio u na zapadnoj obali Mostara ili u Capljini u poslednjih 10 godina. Moj rodjak nije otisao u Capljinu sad za Bozic prvi put od '96, opsta svadja po politickoj osnovi. Ja ga podjebavam kad smo moj pokojni stari, buraz i ja raskrstiti sa nasim podromanijcima, sad je dos'o red i na njega.
zippoo87 wrote: ↑01/02/2022 20:12
Meni je još smješnije s kojom mržnjom napadaju unitarnu BiH, kao to je neko apsolutno zlo a ne znam koja to država na svijetu nije unitarna, pričam o normalnim državama
Pa upravo to...ako civilizovani ljudi teze normalnoj demokratskoj drzavi,onda ovi fasisti to prozivaju i to je kao nesto najgore sto se moze desiti.
Ovdje je ocito sudar dvije civilizacije...proBiH koja je konacno spremna za EU i ove krstase koji zele da se vrate par stoljeca unazad sa svojim "vrijednostima" zemlje i krvi.
Jbte zamisli u jednoj normalnoj drzavi ,recimo Njemackoj da te napada SSovac sto hoces da gradis ujedinjenju Njemacku.
Last edited by zippoo87 on 01/02/2022 20:53, edited 1 time in total.