Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8426 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

2:2 kraj kažu :mrgreen:
Maharadza

#8427 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Čujem prekinuta tekma, Ziljkić se pobio sa nekim likom, razlog: ovaj nešto loše rekao o Prandeliju?! :oops:
mirza_15

#8428 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Velkoski wrote: 05/08/2023 20:01 2:2 kraj kažu :mrgreen:
Evo na ss.ba neki izvještaj. Dva dalekometna šuta za dva gola. Čataković i Mustafić. Hajduk je izgleda stvorio više šansi, ali smo vodili 2:1 do 88. minute nakon preokreta. Svi golovi u drugom poluvremenu. Dva tima igrala po poluvrijeme. Igrali Čelik, Ljukovac, Mulalić, Buljubašić drugo poluvrijeme.
mond

#8429 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Zamalo da dobijemo. Kako god ide sekiracija protiv giganta iz Posušja.
Logovan

#8430 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Malo je falilo da ih mlatnemo, iako je rezultat nebitan.

Protiv Posusja u petak.

Svi na Kosevo!!!
gold'n'brown

#8431 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gold'n'brown »

Jel vodio Rozman ekipu u ovoj utakmici, posto je on na presici govorio da starta od ponedjeljka?
mond

#8432 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Dogan. Ovaj izvještaj na klixu je sa Hajdukovog weba. Ima par fotografija bez videa.
vicious

#8433 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by vicious »

Sta ono naši nisu ni dresove ponijeli :D
last mohicans

#8434 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Ponijeli su, ali bile :lol: Valjda kontali oni će u rezervnim igrati.
GandalfSivi

#8435 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Nakon 2:2 u gostima samo mogu reci sreca pa se ne igra uzvratna :D
Piaty

#8436 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Piaty »

GandalfSivi wrote: 05/08/2023 21:25 Nakon 2:2 u gostima samo mogu reci sreca pa se ne igra uzvratna :D
:lol:
last mohicans

#8437 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Kakvi su ovo tekstovi, pa nama niko ne treba pored ovakvih dušmana.
https://avaz.ba/sport/nogomet/848062/im ... jos-i-gore
Napušite se svi Mirviću kao i svim navijačima od do.. Ne mogu da vjerujem, nikako na selamet ne mozeš pored ovakvih dušmana. Eto veliki broj navijača je bio za Husrefa, pa koji je to broj?
Ovo sa Ibričićevom Grbavicom se već stvara spin i pokušava se stvoriti novi neprijatelj poput Ayle..
Zaboli me neka stvar je li pjevao Grbavicu, pjevao sam je i ja, pa ne umanjuje moju ljubav prema klub. Vidi i ovog Topića, https://avaz.ba/sport/nogomet/848070/ma ... a-ko-placa
lik filozof, u najmanju ruku. Sve zna, jbt, u vezi kluba, reprezentacije, Mehe, a gdje su to tvoji rezultati kao SD, paša? Da si kojim slučajem izabran, onda bi hvalio viziju i plan, a sad ne postoji takvo nešto. Ne mogu da vjerujem,majke mi.
Anquilla

#8438 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

last mohicans wrote: 06/08/2023 01:25 Kakvi su ovo tekstovi, pa nama niko ne treba pored ovakvih dušmana.
Napušite se svi Mirviću kao i svim navijačima od do.. Ne mogu da vjerujem, nikako na selamet ne mozeš pored ovakvih dušmana. Eto veliki broj navijača je bio za Husrefa, pa koji je to broj?
Ovo sa Ibričićevom Grbavicom se već stvara spin i pokušava se stvoriti novi neprijatelj poput Ayle..
Zaboli me neka stvar je li pjevao Grbavicu, pjevao sam je i ja, pa ne umanjuje moju ljubav prema klub. Vidi i ovog Topića, https://avaz.ba/sport/nogomet/848070/ma ... a-ko-placa
lik filozof, u najmanju ruku. Sve zna, jbt, u vezi kluba, reprezentacije, Mehe, a gdje su to tvoji rezultati kao SD, paša? Da si kojim slučajem izabran, onda bi hvalio viziju i plan, a sad ne postoji takvo nešto. Ne mogu da vjerujem,majke mi.
E vala si u pravu.
Posebno za Grbavicu, pa nema ko je nije pjevao :lol:

Ne znam jesu li ovako pisali kad je Cenan dobio funkciju u Zelji.
Lesinari pravi.
sencobih

#8439 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

last mohicans wrote: 06/08/2023 01:25 Kakvi su ovo tekstovi, pa nama niko ne treba pored ovakvih dušmana.
Ma standardno pokrenu kampanju kad god se nesto pozitivno desi kod nas. Valjda osjećaju svoju tugu manjom ako i nama ide loše. Nešto da im kažeš bio bi napad na slobodu novinarstva bla.bla bla. Zato jedino podrškom i dobrim rezultatima se mogu natjerati da svoja govna jedu. Sjetite se da su nam novinari sjebali i reprezentaciju u Brazilu izmisljajući i potencirajući.nekakve sukobe, plasiras se jednom u istoriji i onda se kvazinovinarčići nađu uvrijeđenim sto im igrači ili selektor ne zele u svakom trenutku davati izjave pa onda opleti po njima. Jbt. uprava predstavlja novi stručni štab a oni navalili na Mirvića sa pitanjima hoće li dići ruke od Sarajeva, kakvi su to kreteni, to je ono na sta oni ciljaju,a vjerovatno ne samo željovci nego i bivše strukture koje se vrte oko kluba i cekaju neko kiks, neku aferu, ne bi li ponovo uhvatili priliku da lešinare u klubu
last mohicans

#8440 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

sencobih wrote: 06/08/2023 06:06
Ma standardno pokrenu kampanju kad god se nesto pozitivno desi kod nas. Valjda osjećaju svoju tugu manjom ako i nama ide loše. Nešto da im kažeš bio bi napad na slobodu novinarstva bla.bla bla. Zato jedino podrškom i dobrim rezultatima se mogu natjerati da svoja govna jedu. Sjetite se da su nam novinari sjebali i reprezentaciju u Brazilu izmisljajući i potencirajući.nekakve sukobe, plasiras se jednom u istoriji i onda se kvazinovinarčići nađu uvrijeđenim sto im igrači ili selektor ne zele u svakom trenutku davati izjave pa onda opleti po njima. Jbt. uprava predstavlja novi stručni štab a oni navalili na Mirvića sa pitanjima hoće li dići ruke od Sarajeva, kakvi su to kreteni, to je ono na sta oni ciljaju,a vjerovatno ne samo željovci nego i bivše strukture koje se vrte oko kluba i cekaju neko kiks, neku aferu, ne bi li ponovo uhvatili priliku da lešinare u klubu
Pisao sam i o tome. Do sada su mu spočitavali da je skriven, da se ne oglašava, stihijski i sam radi,itd. Onda im čovjek izađe na press, pred noseve, da pitaju šta žele, pita ga hoćete li dići ruke, jer mu se ništa ne vraća. Pa je li vam to želja i cilj, plem vam polupismeno.
Maharadza

#8441 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Najsretniji bih bio da hoćemo prekinuti bilo kakvu saradnju sa ovim medijima i "novinarima" koji nam samo zlo žele i da na leđima FKS skupljaju klikove pišući nazor o nekakvim krizama, odlasku investitora itd.

Prije svega ove štrumfovske medije tipa klixa i govnagovna sa noge na nogu, nikakvi intervjui, izjave i sl. ne davati istima, totalni bojkot bande dušmanske.

PS. KO NAM ZLO MISLIO, O KHURCU NAM VISIO!!
Anquilla

#8442 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

Najjače je da su na istom portalu objavljena dva teksta, u jednom se osporava trener, u drugom SD :lol:
Znači, nema ništa da valja.
Piaty

#8443 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Piaty »

Marko Topić, ne da je filozof za sve ostale, on je nad-filozof za sve okolo, i Platon i Nietzsche u jednom za kojekakve kvazisturčnjake.

Da ne govorim koliki je patriota. Sve što govori - govori dobronamjerno. Pa ako si čitao tekst, nije on ništa negativno rekao za Rožmana. Ono što je uradio Kodro, to veli sama statistika, Topić samo podsjeća.

Neko iznad napisao "za sve što se pozitivno dešava kod nas, nađe se neko..."

:lol: pozitivno kod nas... :lol:
Anquilla

#8444 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

Piaty wrote: 06/08/2023 14:44 Marko Topić, ne da je filozof za sve ostale, on je nad-filozof za sve okolo, i Platon i Nietzsche u jednom za kojekakve kvazisturčnjake.

Da ne govorim koliki je patriota. Sve što govori - govori dobronamjerno. Pa ako si čitao tekst, nije on ništa negativno rekao za Rožmana. Ono što je uradio Kodro, to veli sama statistika, Topić samo podsjeća.

Neko iznad napisao "za sve što se pozitivno dešava kod nas, nađe se neko..."

:lol: pozitivno kod nas... :lol:
Nije on rekao za Rožmana, on ga je pohvalio, u drugom tekstu novinara su se negativno osvrnuli na njega.
Ma pazi, ne mislim ja da je Topić za Ibričića bio namjerno maliciozan, ali mislim da je iskorišteno njegovo mišljenje.
Dva članka u dva-tri sata :run:
GandalfSivi

#8445 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Ha ja, i treba, odmah sakom u glavu da znaju gdje su dosli. Ovo im je uvod za analiticki istok :D
sencobih

#8446 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Nisu daleko od istine ni ovi novinari sto prave afere i olajavaju nas na svaki način. Ali treba uzeti u obzir da smo mi mali klub u bilo kakvim okvirima, i da nije realno očekivati da možes dovesti neka vrhunska imena ili vrhunske trenere. Mozes pokusavati sa ovim mladim pokušajima pa ako Bog da da potrefiš. Znamo svi da da kod nas uspjeh ne zavisi puno od trenera, da tu savez i sudije određuju ko će gdje i šta, a mi jedino što možemo je da budemo pri vrhu i da iskoristimo neka njihova prekombinovanja pa da ukližemo s leđa. Ipak mislim da je Sarajevo sa Ismirom puno uticajnije u savezu i puno veće šanse imamo za neki uspjeh s njim i njegovim parama ,nego bez njega. Strah me i pomisliti kako bi nas tek karinđali da smo kokuzi. Sjetite se da je Modriča bila prvak u vrijeme Petra Jelića, istu stvar rade sa Borcem tako da moraš biti pet puta bolji da bi nešto postigao. Uglavnom samo ce se kazati sve
last mohicans

#8447 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Dzaba sve, meni je najveća žal sto mi Jakirovića nismo znali dovesti, pa 2 godine, dvije. Ubi čovjek s Rijekom. Ali što ima njuh za igrače, onog malog Ivanovića 19 god. doveo, u dvije utakmice pet golova zabio.
Logovan

#8448 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

SPORAZUMNI RASKID UGOVORA SA TOMAŠEVIĆEM

https://fksarajevo.ba/vijesti/sporazumn ... vicem/6645

Hvala i sretno.
Logovan

#8449 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Tarik Kapetanović, je novi fudbaler FK Sarajevo. 🔥

Na Koševo dolazi iz tuzlanske Slobode u kojoj je ponikao i prošao sve omladinske selekcije.
Dobro došao i sretno.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#8450 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

OK, naci na lijevom beku imas Radovica, Durakovica i Kapetanovica... Nek se vidi raskoš.

:-)

Ugasit akademiju koji ce nam ku.rac.
Post Reply