Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
Adriatic

#8426 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Adriatic »

Jel ovo Dino opet s Radončićem? :lol:
Ovi će se povaliti i prije nego što izađu na izbore. :-)
jefff

#8427 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by jefff »

drug_profi wrote: 24/08/2020 00:24
jefff wrote: 23/08/2020 23:17 Za ove NiP kandidate simpatizeri NS, SDP i DF NECE glasati. Ja sam u to siguran.
Za koje tacno? Ja u NG glasam za onog kojeg podrzi koalicija.
SDA kandidat u NG je zeleniji od onog seljaka Efendica. Imate Gadzo i eventualno nekog drugog kandidata.
Svi simpatizeri NS SDP DF na forumu su razocarani NiP kandidatima pa na osnovu tog uzorka moze se utvrditi da za njih nece niti glasati.
Na Ilidzi isto i cekam sta ce Hadzikadic ponuditi pa da vidim hocul uopce glasati.
A_A_AKCIJA

#8428 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

jefff wrote: 24/08/2020 09:45 Svi simpatizeri NS SDP DF na forumu su razocarani NiP kandidatima pa na osnovu tog uzorka moze se utvrditi da za njih nece niti glasati
Ja u NG glasam za onog kojeg podrzi koalicija.
Razmislio, i dalje mislim da će glasati za NiP-ove kadnidate.
Image
MUNAFIK

#8429 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

jefff wrote: 24/08/2020 09:45
jefff wrote: 23/08/2020 23:17 Za ove NiP kandidate simpatizeri NS, SDP i DF NECE glasati. Ja sam u to siguran.
SDA kandidat u NG je zeleniji od onog seljaka Efendica. Imate Gadzo i eventualno nekog drugog kandidata.
Svi simpatizeri NS SDP DF na forumu su razocarani NiP kandidatima pa na osnovu tog uzorka moze se utvrditi da za njih nece niti glasati.
Na Ilidzi isto i cekam sta ce Hadzikadic ponuditi pa da vidim hocul uopce glasati.

Ti SVI simpatizeri trebaju prvo da znaju šta znaci KOALICIJA i zajednicki kandidat i zašto se to radi...

Ako ne znaju onda su ignorantne neznalice i budale i ne zaslužuju ništa bolje.

Izbor je jednostavan ili SDA ili cetvorka sve ostalo je šuplja i propaganda za SDA...
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#8430 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by un1ted »

MUNAFIK wrote: 24/08/2020 10:04 Ako ne znaju onda su ignorantne neznalice i budale i ne zaslužuju ništa bolje.
Ma pusti forum ratnike :) Zna on šta piše i da je to jedna veliak glupost. Ako ne zna, onda je to još veći problem.
A_A_AKCIJA

#8431 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

MUNAFIK wrote: 24/08/2020 10:04

Ti SVI simpatizeri trebaju prvo da znaju šta znaci KOALICIJA i zajednicki kandidat i zašto se to radi...

Ako ne znaju onda su ignorantne neznalice i budale i ne zaslužuju ništa bolje.

Izbor je jednostavan ili SDA ili cetvorka sve ostalo je šuplja i propaganda za SDA...
Nije istina.

Ima dobrih ljudi u svim strankama. Eno, znam momka, 34. na listi SDA, fin uljudan...

Šta ima veze što je Nezir Suha-česma Hadžić nosilac :nasolji: :nasolji1: :place1: :jbt:
wewa

#8432 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by wewa »

ne valja ti logika. jesam se nadala boljem kandidatu cetvorke, ali cu svejedno glasati za njega jer je zajednicki kandidat.
sad je vrijeme za zbijanje redova.
jefff

#8433 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by jefff »

Trenutno se vodi frakcijska borba izmđu srednje linije SDA oko Bookira i ekstremista ciji je eksponent Kifla a ovi NS SDP su najobicnije sluge ekstremisticke frakcije dok su DF i SBB obicni Baketovi hizmecari. Ne vjerujem da i njihovo clanstvo zanimaju frakcijske borbe u SD000.
MUNAFIK

#8434 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

jefff wrote: 24/08/2020 10:46 Trenutno se vodi frakcijska borba izmđu srednje linije SDA oko Bookira i ekstremista ciji je eksponent Kifla a ovi NS SDP su najobicnije sluge ekstremisticke frakcije dok su DF i SBB obicni Baketovi hizmecari. Ne vjerujem da i njihovo clanstvo zanimaju frakcijske borbe u SD000.
:-)

Ah da pa ti trolaš...
Leverage

#8435 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Leverage »

Čabe si kreĆio, simpatizeri SDP-a I NS-a će u najvećoj mjeri glasati za zajedničke kandidate.
A_A_AKCIJA

#8436 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

jefff wrote: 24/08/2020 10:46 Trenutno se vodi frakcijska borba izmđu srednje linije SDA oko Bookira i ekstremista ciji je eksponent Kifla a ovi NS SDP su najobicnije sluge ekstremisticke frakcije dok su DF i SBB obicni Baketovi hizmecari. Ne vjerujem da i njihovo clanstvo zanimaju frakcijske borbe u SD000.
Jes, vala. Našli sada podržavati ove antisemitske, extremne šije-vehabije sa lažnim adžijom Konjakovićem što se ljubi sa četnicima i organizira Paradu, umjesto da glasa svak za svoje, a pobijedi SDA, pa jel?
kluz franjo

#8437 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kluz franjo »

A_A_AKCIJA wrote: 24/08/2020 10:51 ...
Tačno mi ih je žao, kako su nekreativni u ovoj "takmičarskoj sezoni".

Akcija, hajmo se opet malo "pokačiti ideološki". Samo da ih želja mine.
Vidiš kako su zabrinuti. :lol:

A izbor u KS je jasan.
Ili kandidati "Petak 13." ili "četvorka"
MUNAFIK

#8438 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

kluz franjo wrote: 24/08/2020 11:27

A izbor u KS je jasan.
Cak i oni 'zadrti' simpetizeri SDPa i NS ce ovo na kraju skontati, provariti i glasati za zajednicke kandidate jer alternative nema.
Kikibombona

#8439 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kikibombona »

jefff wrote: 24/08/2020 10:46Trenutno se vodi frakcijska borba izmđu srednje linije SDA oko Bookira i ekstremista ciji je eksponent Kifla a ovi NS SDP su najobicnije sluge ekstremisticke frakcije dok su DF i SBB obicni Baketovi hizmecari. Ne vjerujem da i njihovo clanstvo zanimaju frakcijske borbe u SD000.
Druze, SDA-ovske seljacke fore ne mozes prodavati glasacima NS. Prilično jeftino i providno. Ova prica moze proci jedino na selima kod nepismenih i senilnih nana i deda, kod zatucanog i primitivnog stanovnistva. Moram ti reci da nisi kapacitet za propagandu. Na forumu ipak tipkaju nesto obrazovaniji ljudi sa prilično dobrim uvidom i politicke tokove.

Ja se krecem u strogo liberalnom drustvu, nema oko mene konzervativaca, vjernika, nacionalista itd. I mogu ti reci da polazemo nade u Konakovica. Ja prvi cu glasati za njega ako bude kandidat anti-SDA koalicije.

Nama je vazno ocistiti avliji od kriminala i korupcije, a to se moze jedino ako ocistimo SDA. Sto se tice velikih drzavnih pitanja, ideološkog kursa, o tome ce odlucivati vanjski faktori. Mi smo mali i u tom pogledu ne mozemo biti samostalni, ne mozemo biti izopsteni od evropskih trendova. Nas cilj su EU i NATO, tome se moramo prilagoditi.
A_A_AKCIJA

#8440 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

A izbor u KS je jasan.
Ne znam, eto ti prvi zakuhaj...

Recimo, vječna dilema, dizel ili benzin-plin...?
kluz franjo

#8441 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kluz franjo »

A_A_AKCIJA wrote: 24/08/2020 12:27

A izbor u KS je jasan.
Ne znam, eto ti prvi zakuhaj...

Recimo, vječna dilema, dizel ili benzin-plin...?
Ufff. Pa ti odmah oštro krenuo.
Ako svi odmah ne pređemo na bicikla i automobile na elektro-pogon, ja ću glasati za Prevljaka.
drug_profi

#8442 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

U ovom momentu meni nije bitno niti mi smeta jel zelen ili crven. Jedino je bitno da je spreman prekinuti harčenje naših para ko svojih.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#8443 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by izvrsni direktor »

A_A_AKCIJA wrote: 24/08/2020 10:51 Konjakovićem
Jel postoji igdje kod vas stid, jel se desi ikad momenat da kazes "pa ovo je previse i za mene", jel postoji momena u zivoti kad si ti pomislio " ovo ipak ljudski"..bude li te ikad iceg stid?
Kradja laz mrznja, sve vam pod kapu stati moze
A_A_AKCIJA

#8444 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

izvrsni direktor wrote: 24/08/2020 12:42
A_A_AKCIJA wrote: 24/08/2020 10:51 Konjakovićem
Jel postoji igdje kod vas stid, jel se desi ikad momenat da kazes "pa ovo je previse i za mene", jel postoji momena u zivoti kad si ti pomislio " ovo ipak ljudski"..bude li te ikad iceg stid?
Kradja laz mrznja, sve vam pod kapu stati moze
Dobro je prošao, nisu mi se gulenovci uklopili u stil same rečenice...
jefff

#8445 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by jefff »

Kikibombona wrote: 24/08/2020 11:40
jefff wrote: 24/08/2020 10:46Trenutno se vodi frakcijska borba izmđu srednje linije SDA oko Bookira i ekstremista ciji je eksponent Kifla a ovi NS SDP su najobicnije sluge ekstremisticke frakcije dok su DF i SBB obicni Baketovi hizmecari. Ne vjerujem da i njihovo clanstvo zanimaju frakcijske borbe u SD000.
Druze, SDA-ovske seljacke fore ne mozes prodavati glasacima NS. Prilično jeftino i providno. Ova prica moze proci jedino na selima kod nepismenih i senilnih nana i deda, kod zatucanog i primitivnog stanovnistva. Moram ti reci da nisi kapacitet za propagandu. Na forumu ipak tipkaju nesto obrazovaniji ljudi sa prilično dobrim uvidom i politicke tokove.

Ja se krecem u strogo liberalnom drustvu, nema oko mene konzervativaca, vjernika, nacionalista itd. I mogu ti reci da polazemo nade u Konakovica. Ja prvi cu glasati za njega ako bude kandidat anti-SDA koalicije.

Nama je vazno ocistiti avliji od kriminala i korupcije, a to se moze jedino ako ocistimo SDA. Sto se tice velikih drzavnih pitanja, ideološkog kursa, o tome ce odlucivati vanjski faktori. Mi smo mali i u tom pogledu ne mozemo biti samostalni, ne mozemo biti izopsteni od evropskih trendova. Nas cilj su EU i NATO, tome se moramo prilagoditi.
Ahhh moj ti, jel mi to prisustvujemo romansi, radja li se to ljubav zmedju politickih stranaka prem da u politici nikada nije bilo niti ima ljubavi. Pateticnii ste. Grickate zadnje ostatke kredibiliteta ljevice. Cini vam se, more biti da vi koristite ekstremiste SDA i da ste u tome ispali jako pametni ali koriste i iskoristavaju oni vas i to tako da ste vi njihovi hizmecari i potrosna roba. Kiflini hamali.
Ja niti sam liberalan nit sam ljevicar i bas zato mogu da vam kazem i ukazem na stvari jer vas ja vidim sa strane a vi sebe ne vidite sa strane.
Ipak mislim da obican ljevicar nije toliko glup da ne uviđa ovo o cemu govorim.
drug_profi

#8446 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Jeste pametan ljevicar ce podrzati Bakira.
Jer je on umjeren ideoloski.
Ha ja.

Najvaznije je da nam je dusa osuncana, a za sve drugo sto nam fali, na onom svijetu ce se porefenati.
A_A_AKCIJA

#8447 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

jefff wrote: 24/08/2020 13:36
Kikibombona wrote: 24/08/2020 11:40

Ahhh moj ti, jel mi to prisustvujemo romansi, radja li se to ljubav zmedju politickih stranaka prem da u politici nikada nije bilo niti ima ljubavi. Pateticnii ste. Grickate zadnje ostatke kredibiliteta ljevice. Cini vam se, more biti da vi koristite ekstremiste SDA i da ste u tome ispali jako pametni ali koriste i iskoristavaju oni vas i to tako da ste vi njihovi hizmecari i potrosna roba. Kiflini hamali.
Ja niti sam liberalan nit sam ljevicar i bas zato mogu da vam kazem i ukazem na stvari jer vas ja vidim sa strane a vi sebe ne vidite sa strane.
Fakat, nevjerojatno. Ne-vje-ro-java-tnooo.

Kako ih nije stid, krenuli ljudi razmišljati glavom, umjesto da slijepo ideološki glasaju za svoje i nikada ne pobijede.

Nepravda, skontala ljevica da preraspodjela viška vrijednosti započinje uništenjem korupcije i krađe.

Da se najbolje bori za prava radnika uništavanjem nepotizma i davanjem jednakih šansi za zaposlenje.

Da je za socijalnu pravdu nulti uslov da se socijalni fondovi ne pokradu i ne koriste za finansiranje kupovine glasova i uhljebljavanje glasača SDA.

Kako ih nije stid!? Umjesto da ko na prošlim izborima imaju 10 kandidata za načelnika Općine Centar i tako izguraju Ajnadžića, oni našli da se ujedine oko ideje a ne ideologije...
kluz franjo

#8448 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kluz franjo »

Nije ljevičar, ali je zabrinut za kredibilitet ljevice.

Sve uz želje i pozdrave:
"Budi ljevičar, glasaj za SDA!"

Ja se ne sjećam jadnije predizborne kampanje SDA, a brojne sam propratio.
joint union

#8449 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by joint union »

jefff wrote: 24/08/2020 13:36
Pa za koga onda nesretni pravi ljevicari, naravno ovi koji nisu glupi, da glasaju? Kandidat cetvorke ekstremista, jok. Fahrina SBB, jok (valjda?). Izgleda da ce pravi ljevicari glasati za DF? Ili za ovog Bijedica? SDA?
Kikibombona

#8450 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kikibombona »

jefff wrote: 24/08/2020 13:36Ahhh moj ti, jel mi to prisustvujemo romansi, radja li se to ljubav zmedju politickih stranaka prem da u politici nikada nije bilo niti ima ljubavi. Pateticnii ste. Grickate zadnje ostatke kredibiliteta ljevice. Cini vam se, more biti da vi koristite ekstremiste SDA i da ste u tome ispali jako pametni ali koriste i iskoristavaju oni vas i to tako da ste vi njihovi hizmecari i potrosna roba. Kiflini hamali.
Cilj je rusiti SDA seljacku sektu, kriminalce i lopove. Sve ostalo je manje važno.
Post Reply