Black swan wrote:mislim da je sve ovo pomalo ispuhalo i da obični konzumenti lijevo-liberalnih medija počinju kontati
bar se nadam da počinju
jer kako je moguće da čovjek na početku mandata od 8 godina dobije nobilovunagradu za mir
a uništi nekoliko svatovskih povorki u jemenu i afganistanu te usput pripomogne bruni da uništi libiju... tomahavk dva ipak ih je ispalio
te naoružava sumnjie skupine u siriji
a ovaj nije ni zasjeo već su ga prozvali hitlerom
ja ne vidim ništa tu drugačije od onoga što nam potura holivud kroz oskare... crnac je odličan na neviđeno, u crtanima se ljube istospolni parovi, bijelac ne valja i prije nego je zasjeo u ured, munlajt je odličan la la la lend bi bio super da u njemu glumi bijons, i tako dalje
Tvoje pak vrijednosti su ocigledno totalno poremecene, cim su bijons, ivanka trump, nobelove nagrade i glupave floskule nesto cim se opterecujes. Tebe prvog ocigledno jedno zanima sou oko svega a ne konkretne stvari koje se ticu cijelog svijeta.Black swan wrote:jahuu vrijednost u slobodnom padu
zatrpavaju me spamovi dnevno 15 komada
a oni u vijestima kače tvitove ljubomornih krmača koje kritikuju odjeću melani tramp
ne znam kako mogu biti tako sujetni, maliciozni ljubonmorni...
valjda što nije crnkinja u bijeloj kući ili žena koja je oprostila ljubomoru![]()
Ti i milioni drugih koji su optereceni svime sto barem povrsinski na bilo koji nacin ugrozava dominaciju bijelog muskarca. Cuj Trump je manjina jer je bogatas.
Kazem opet sve se svodi na iskonski strah od zivljenja u svijetu gdje bijeli muskarac nema sve poluge vlasti i moci.
I dok se ti i tebi slicni zamajavate stablima ispred vas, iza se cijela suma mijenja. Terorizam, mudzahedini, abortus, crkva, crnci, pederi, Hollywood, Nobelovci, krmace, Ivanka...stvari koje su sustinski nebitne ljudima poput tebe iako ces se iz petnih zila truditi da dokazes suprotno. Zasto? Jer te nije ujelo za guzicu tamo gdje treba. To vazi i za ove na drugoj strani.
Ali eto, samo raspredajte o glupostima dok idioti razvaljuju cijeli sistem kojeg su ljudi gradili godinama. Sistem kojem da ne bude zabune i da se ne lazemo, i vi pripadate.